bana su içsem yaradı resmen hiç yemek yemediğim zaman bile yatmaktan kilo almış oluyodum zaten yapımda müsait7 kilo verdim alamadim daha
beeen:) buyuk ıhtımal erkek dedi dr ama bellı degıl. 9 aralıkta ogrenıcez ınsallah.Günaydın herkese. Bskıyorum da erkek bebiş sayısı almış başını gidiyor bende öğrenemedim meraktan çatlıyorum :) Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah ama insan merak ediyor hani. Kimler var öğrenmeyen. ???
günaydın kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ya ben o kadar mide bulantısına rağmen 4 kilo almışım sürekli yattım ondan galiba vücudum o kadar yatmaya alışkın değildi hepsi kilo yapmış benim gibi olan var mı böyle giderse işimiz var vallaha
Benim de haftaya Prş kontrolüm,,henüz öğrenemedim cinsiyeti,, ''benim minnak sevgilim'' öğrenmek için gidecekti bugün,,merakla onu bekliyorumBen varım bu Cuma öğreneceğim inşallah :)
insanın morelini bozuyolar ben her zaman kız çocğum olsun istedim ama eşimt arafta erkek olsun istiyolar geçen gittik dr ben kız gördüm dedi daha o tarafa söylemedim ama ne tepki vereceklerini biliyorum çokta umursamıyorum boşver o çocuğu büyütecek olan sensin vallaha Allah bilyiom erkek çocuğunu sorf onlar için istemiştim çünkü her zaman kız çocuklarana karşı bi sempatim vardı ama öncelik hayırlı sağlıklı olması. sen kimsenin lafına bakma biz kızlarımızı cicili bicili giydirirken onlar hiçbirini yapamayacak hıhhh :) :) :)ayy cnm ya cevrenin laflarına hiç bakmayacaksın bu süreçte ben bunu bilirim. Benim de ilk gebeliğim ve görüümcemle aynı anda hamile kaldık. Çevrem erkek tutkunu bu arada. Daha ilk gebelik haberimi alanlar kızdır bu kız dediler hep... İkinci bir ihtimal düşündürmediler bile... Görümcem bile kendiminkini bilmiyorum ama seninki kesin kız sizin nesliniz kız deyip çıkıverdi. Hep erkek olsun istedim. Sırf onlar haklı çıkmasın diye. Geçen hafta yüzde 80 kız dedi doktorum. İlk gebelik olmasına rağmen üzüldüm. Halbuki ne farkedecek insanlar evlat sahibi olmak için neler yapıyorlar. Sonra da şükürsüz olduğum için kızdım kendime. Ama gelen tepkiler hiç değişmedi. Biz demiştik. Biliyorduk. Neyse artık görümceninkini severiz falan havalarındalar. Herkes nefesini tutmus cinsiyet öğrenmeyi bekliyor ve ben yine kendime kızarak onun da bir kızı olmasını ve milletin haksız konuma düşmesini istiyorum...
Bende de oluyor canım. benim 2. hamileliliğim oldugundan sanırım ilki kadar pinpiriklenmiyorum.Kızlar. Bende de aynı şekilde sağ kasığımda 2 gündür geçmeyen bi sancı var iki düşük yaşadığım içinde korkuyorum bişey olacak diye garip bi ağrı anlamadım ne olduğunu şuan 14.haftamızın içindeyiZ rahim mı büyüyor ki
Cinsiyet merakı bitince sıra geliyor hareketlerini hissetme merakına acaba nasıl birşey diye ama hissetmek harika :) Bu arada kaynanaya iyi cevap vermişincanım sıkma canını ben de4kilo aldım... ama takmıyorum herkes de çok almışsın yok veremiceksin diyor... sinir oluyorum dün kaynanayla bu yüzden tartıştım zaten tutturmuş veremezsin artık ölsen de veremezsin ben de sen benim vücudumu benden iyi mi bileceksin ben doğumdan sonra veririm sen strese girme dedim....
ben öğrenmedim canım haftaya salı inş. öğrenicem... sağlıklı olsunlar da o kadar merak etmiyorum artık :)
bende geçen perşembe gittim birşey demedi doktor 1 ay sonra gel dedi erkek hissediyordum ama ultrasonda kıza benzettim :)bende öğrenemedim hala. aslında başlarda pek merakım yoktu ama. şimdi cinsiyet öğrenme randevusu verince dr merakım artmaya başladı. sonraki randevum 7 aralıkta ama sanki dayanamayacam o zamana kadar ben :)
Bir dahaki aya çoğumuz öğrenecek desene ama geçmiyor günler yaa minikim nasıl acababeeen:) buyuk ıhtımal erkek dedi dr ama bellı degıl. 9 aralıkta ogrenıcez ınsallah.
bence de kız çocuk gibisi yok heleki anne için. benim bir kızım var, bu sefer erkek olacakmış.ama sana şunu soyleyim kızım olacak olsa yine çok sevinirdim. kız çocuk ayrı, annenin arkadaşı oluyor resmen. başka birine ihtiyacın bile olmuyor. düşün kızım 4 yaşında daha küçücük, ama yine de arkadaş... birde sevgilerini çok gösteriyorlar, ilgiyi üzerlerine çekiyorlar.insanın morelini bozuyolar ben her zaman kız çocğum olsun istedim ama eşimt arafta erkek olsun istiyolar geçen gittik dr ben kız gördüm dedi daha o tarafa söylemedim ama ne tepki vereceklerini biliyorum çokta umursamıyorum boşver o çocuğu büyütecek olan sensin vallaha Allah bilyiom erkek çocuğunu sorf onlar için istemiştim çünkü her zaman kız çocuklarana karşı bi sempatim vardı ama öncelik hayırlı sağlıklı olması. sen kimsenin lafına bakma biz kızlarımızı cicili bicili giydirirken onlar hiçbirini yapamayacak hıhhh :) :) :)
bencede ilk çocuk kız olmalı kızlar kedi gibi her şekilde kendilerini sevdiriyorlar şimdiden hayaller kuruyorum mini mini etekler alıcam rengarenk tokalar bunları düşünmek bile nasıl mutlu ediyor beni Rabbim hepsine can sağlığı versin öncelikle :)bence de kız çocuk gibisi yok heleki anne için. benim bir kızım var, bu sefer erkek olacakmış.ama sana şunu soyleyim kızım olacak olsa yine çok sevinirdim. kız çocuk ayrı, annenin arkadaşı oluyor resmen. başka birine ihtiyacın bile olmuyor. düşün kızım 4 yaşında daha küçücük, ama yine de arkadaş... birde sevgilerini çok gösteriyorlar, ilgiyi üzerlerine çekiyorlar.
CANIM CEHALET DİZ BOYU. ALDIRMA ONLARA HİÇ. BİZ 6 KIZ KARDEŞİZ ERKEK YOK, BENİM BEBEĞİM ERKEK. HEM BİLMEYİP HEM KONUŞUYORLAR SİNİR OLUYORUM. RABBİM SAĞLIKLI VERSİN YETERKİ.ayy cnm ya cevrenin laflarına hiç bakmayacaksın bu süreçte ben bunu bilirim. Benim de ilk gebeliğim ve görüümcemle aynı anda hamile kaldık. Çevrem erkek tutkunu bu arada. Daha ilk gebelik haberimi alanlar kızdır bu kız dediler hep... İkinci bir ihtimal düşündürmediler bile... Görümcem bile kendiminkini bilmiyorum ama seninki kesin kız sizin nesliniz kız deyip çıkıverdi. Hep erkek olsun istedim. Sırf onlar haklı çıkmasın diye. Geçen hafta yüzde 80 kız dedi doktorum. İlk gebelik olmasına rağmen üzüldüm. Halbuki ne farkedecek insanlar evlat sahibi olmak için neler yapıyorlar. Sonra da şükürsüz olduğum için kızdım kendime. Ama gelen tepkiler hiç değişmedi. Biz demiştik. Biliyorduk. Neyse artık görümceninkini severiz falan havalarındalar. Herkes nefesini tutmus cinsiyet öğrenmeyi bekliyor ve ben yine kendime kızarak onun da bir kızı olmasını ve milletin haksız konuma düşmesini istiyorum...
bencede ilk çocuk kız olmalı kızlar kedi gibi her şekilde kendilerini sevdiriyorlar şimdiden hayaller kuruyorum mini mini etekler alıcam rengarenk tokalar bunları düşünmek bile nasıl mutlu ediyor beni Rabbim hepsine can sağlığı versin öncelikle :)
bence de kız çocuk gibisi yok heleki anne için. benim bir kızım var, bu sefer erkek olacakmış.ama sana şunu soyleyim kızım olacak olsa yine çok sevinirdim. kız çocuk ayrı, annenin arkadaşı oluyor resmen. başka birine ihtiyacın bile olmuyor. düşün kızım 4 yaşında daha küçücük, ama yine de arkadaş... birde sevgilerini çok gösteriyorlar, ilgiyi üzerlerine çekiyorlar.
doktora sorduğumda rahim büyüsi ve gaz sıkıştırması gibi olağan şeyler olduğunu söyledi olumlu düşünmeye çalışalım..bende bazen, iki günde bir falan batma gıbı oluyor. kasık ve karın bölgemde. bazen 4-5 kere oluyor. bazen de hıcbırsey olmuyor.
Ay yerim onu ya benimki de dün uyuyodu fosur fosur. Doktora anca uyuyo bu da dedim kadın napsın kalksın temizlik mi yapsın dedi. Doktorumu seviyorum ya çatlak azcık. Doğumu da konuştuk gece nöbet oluyomuş, kim nöbetçiyse o doğuma giriyormuş. Gündüz olursa herkes kendi hastasına giriyormuş. Epidural normal istiyorum dedim sıkıntılı o biraz düşünme şimdi sonra konuşuruz dedi. Beni şimdiden bi stres aldı oysa nasıl doğurcam diye
banada dr bana kız gibi geldi dedi nasıl sevindim nasıl mutlu olsum anlatamam hayırlı sağlıklı olsun tabikide önceliklerimiz bunlar ama ne biliyim kız çocuğu daha farklı şimdiden cicili bicili şeylere bakmaya başladım bile :) 3 hafta sonra 3 lü taramaya gidince daha net söyler sağlıcakla gelisnler inşallah :)
aynen canım ya rahatsız edici degil ama bilmiyorum geçti gibi benim biraz sanki akşam haha çok oluyo gibiydi bende cuma günü dr.gittim herşey çok güzel demişti netten okudum rahim kasları geriliyor ondan olabilirmiş....ben de de dün akşamdan beri var. sağ kasık ve sağ karın ksımında sürekli değil ama tarif edemediğim bir ağrı/sızı veya hareket gibi. cuma günü kontrolde herşey yolundaydı ama ben de kafmaa taktım biraz
aynen benmdede öyle ara ara gbi bazen olyo bazen olmuyo benim tosuncuk iki hafta önde gidiyo hareketlerini agrı gibi mi hissediyorum acaba aklıma gelmiyor degil...kızımda 16 haftalıkken hissetmiştim hareketlerini...bende bazen, iki günde bir falan batma gıbı oluyor. kasık ve karın bölgemde. bazen 4-5 kere oluyor. bazen de hıcbırsey olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?