Katılıyorum kesinlikle gitsinler oğullarına surat assınlarvallah ahaklısın canım bende hep aynı duayı ettim eksiksiz emin ol ama acayip bi takıntıları zaten anlamıyorum cinsiyeti erkek belirliyor o kadar problemleri varsa gidip oğullarına surat assınlar çokta tın vallaha. çok sıkıştırılarsa bana değil oğlunuza söyleyin cinsiyeti o belirliyor sıkıntı oğlkunuzda der geçerim umrumda olmaz önemli olan benim kızımın sağlığı bence sende takma sıkıntı olsa şimdi ALlah korusun senin ciğerin yanacak boşver yapma kanamam var yapmam çok kötüyüm de manyakmı bun insanlar o kadar rahatsızlanmışsın yaptıklarına bak yaa sinir oldum vallaha
MasaAllah diyelim o zmn :) afp testi noluyor kibenim doktor hic bahsetmediKızlar Nasılsıniz ikili test sonuçları güzel çıktı çok şükür . Cinsiyeti belli değil hala gostermedi cunki .Gerçi sizlere sordum hiç cevap alamadım merak edenim yok ama genede yazim. Bide AFP testi yapacak yirmisimde . Ne olduğunu bilmiorum inşallah güzel çıkar
Kızlar randevum öğleden sonraydi hastanedeyim şu an ben de merakla bekliyorum. Bakalım gösterecek mi :)
Bende çok merak ediyorum canım kıza meyilli demiştin bugün olduğunu bilmiyordum kontrolünü :) yine mi göstermedi inanmıyorum yaKızlar Nasılsıniz ikili test sonuçları güzel çıktı çok şükür . Cinsiyeti belli değil hala gostermedi cunki .Gerçi sizlere sordum hiç cevap alamadım merak edenim yok ama genede yazim. Bide AFP testi yapacak yirmisimde . Ne olduğunu bilmiorum inşallah güzel çıkar
Sanmıyorum canım tok gitmek önemli diye biliyorumYarın ikili test için gidicem birkaçgündür soğuk algınlığından dolayı hastayım.ikili test için hasta olmam sorun teskil edermi kızlar?
:)) haklısın zaten bilinçli kaynana neden kız demez işte cahillikhttp://www.jinekolojivegebelik.com/2008/07/bebein-cinsiyetini-semek-mmkn-m.html
Bir erkek üreme hücresi (sperm) ile bir kadın yumurtasının birleşmesi sonucu gebelik meydana gelir. Kadının yumurta hücresi sadecer X kromozomu içerir, Y kromozomu kadında bulunmaz. Erkeğin spermlerinden bazıları X kromozomu, bazıları Y kromozomu içerir. Eğer X kromozomu içeren bir sperm kadının yumurtasını döllerse iki tane X yanyana gelir (XX) ve bebek kız olur. Eğer Y kromozomu içeren bir sperm kadının yumurta hücresini döllerse X ve Y yanyana gelmiş olur (XY) ve erkek bebek olur. Yani burada cinsiyeti belirleyen kadın değil erkeğin spermi olmaktadır.
bence en güzel yanıt bu işte...
Doğum tarihlerimiz aynı ben de yarın gidicem doktora. Umarım öğreniriz. Hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin inşallah.BİZİM CİNSİYETİMİZ %90 ERKEK :)
13 haftalık içindeyim cinsiyet için tahmin yaparmı dr acaba fikrin varmı?Sanmıyorum canım tok gitmek önemli diye biliyorum
Ama erken yaa bebek değil göbek sanki bebişim daha minicik
Herşey bizde bitiyor aslında eşleri yanımızda tutmamız lazım ama sabır lazım erkekler anneci oluyor ne yaparlarsa yapsın annerli laf söyletmezler haksız görmezler . Bana anlamsız geliyor öyle şeyler oğlunu evlendimişsin onun mutlu olmasını ister aile hayatına müdahele etmez edilmemeli benim de oğlum var ama onların mutlu olmaları için elimden gelenei yapacağım Allah ömür verirse. Bu ara benim de problemlerim var eşimle. Öfkemi sinirim kontrol edemiyorum şu sıralar psikolojim çok bozuk kayanam bizimle kalıyor oğluma bakıyor ben çalıştığım için .
Sana tavsiyem kendini ezdirme kaynana eşini de hep yanında tutmaya çalış.
Canım sevindim bebişin iyi ya ...cinsiyetiniden öğrenirsin inş tez zamandaKızlar Nasılsıniz ikili test sonuçları güzel çıktı çok şükür . Cinsiyeti belli değil hala gostermedi cunki .Gerçi sizlere sordum hiç cevap alamadım merak edenim yok ama genede yazim. Bide AFP testi yapacak yirmisimde . Ne olduğunu bilmiorum inşallah güzel çıkar
Cok tesekkurler :)) cok merak ediyorum ama elimde değil :))günaydın kızlar yeni bir hafta daha başladı günlerimiz azalıyor mu artıyor mu ben anlamış değilim
perşembe günü doktora gidiyorrrruuuzzzz bebeğimi görmeye ikili testimizin sonucu çıktı onu kendi doktorumuza göstereceğiz bakalım hayırlısıyla birşeyimiz yoktur inşallah. Belki cinsiyetimizi de söyler 14+2 olacağızinşallah öğreniriz ya meraktan öleceğim artık.birkaç arkadaş kaldık buralarda bebişinin ne olduğunu öğrenemeyen onlara ve kendime sabırlar diliyorum
ay ne güzel canım ya perşembe gelse de bizde öğrensek keşke
canım aynı gün doğum tarihlerimiz ben perşembe gideceğim doktora bakalım cinsiyetini öğrenecek miyiz bilmiyoruz.
sakin ol artık o riskli dönemi atlattık rahim büyüyor bebek büyüyor arada olur böyle şeyler fazla düşünme kötü şeyler bizde bebişlerimizde her geçen gün iyi olacağız keyfini çıkaralım bu zamanların
Yok canım ya ana kuzusu olmasın ya da evlenene kadar olsun eş başka anne başka değerli ama eşler bunu bilmiyor anlamakk istemiyor .Ay bende kaynanamlara ne zaman gitsek illaki bir problem oluyor. ben hamıleyım benm yanımda oğluna daha özenli davranıyor nefret edıyorum bu durumdan o yüzden görmek ıstemıyrm en son gecen hafta esımle kavga ettk. Ben o yüzden hep dua etmıstım evlılıgımzın basından berı inşallah oğlum olurda anakuzusu yaparım dıye :) eşimde kız ıstıyordu bakalım nasıp. Dediğin gibi birazda eşinin hatrı ıcın katlanıcakksın
her türlü hayırlısı olsun cnaım güzel haberler bekliyoruz :)Aşağıda takvimde de kiz mi erkek mi olduğu ayırt ediliyor ultrasona girebilirsiniz yazıyo tesadüfff :)
Dörtlü test daha gereksiz, zaten kesin bile değil sonucu hiçbiri dedi.. Dörtlü test daha kapsamlı halbuki.. Yaptıracaksan harmony testi yaptır o %100 dedi 2000tl civarındaymış..bendedörtlü test için soracaktım onu?
Him merak edenim varmış :) yüz üstü yatıyo kuzum hiç niyeti yok göstermeye. Kısa benzio demiştim önce. Bi sonrakinde inşallah :)Ben seni merak ediyorum cnm arkasinimi dondu sipa...kiza meyilli yazmistin dimi oncesinde
Güzel hamişler günaydın, ben toparladım daha iyiyi evde dinleniyorum, işe gitmemek tuhaf hele yoğun bir tempoda çalışırken yatmak zorunda olmak, ama iyi geldi.. Sadece çok akıntım oluyor, günde 3-4 günlük ped değiştiriyorum.. Depo progestron yapmışlardı 3 gün ağrıdı, ağızdan devam ediyorum progestrona..bebişin hareketlerini baya hissediyorum ancak kendine geldi yavrucak heralde anestezi sonrası:)cuma dr kontrolü var cinsiyet kesinleşir inşallah..
geçmiş olsun. bebeği hissetmeye başladım demişsin. nasıl hissediyrsun neler oluyor?:) ben de hissetmek istiyorum ama daha çook erken diyorlar da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?