2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Katılıyorum kesinlikle gitsinler oğullarına surat assınlar

MasaAllah diyelim o zmn :) afp testi noluyor kibenim doktor hic bahsetmedi

Bende çok merak ediyorum canım kıza meyilli demiştin bugün olduğunu bilmiyordum kontrolünü :) yine mi göstermedi inanmıyorum ya

http://www.jinekolojivegebelik.com/2008/07/bebein-cinsiyetini-semek-mmkn-m.html

Bir erkek üreme hücresi (sperm) ile bir kadın yumurtasının birleşmesi sonucu gebelik meydana gelir. Kadının yumurta hücresi sadecer X kromozomu içerir, Y kromozomu kadında bulunmaz. Erkeğin spermlerinden bazıları X kromozomu, bazıları Y kromozomu içerir. Eğer X kromozomu içeren bir sperm kadının yumurtasını döllerse iki tane X yanyana gelir (XX) ve bebek kız olur. Eğer Y kromozomu içeren bir sperm kadının yumurta hücresini döllerse X ve Y yanyana gelmiş olur (XY) ve erkek bebek olur. Yani burada cinsiyeti belirleyen kadın değil erkeğin spermi olmaktadır.

bence en güzel yanıt bu işte...

Yarın ikili test için gidicem birkaçgündür soğuk algınlığından dolayı hastayım.ikili test için hasta olmam sorun teskil edermi kızlar?

:)) haklısın zaten bilinçli kaynana neden kız demez işte cahillik

Ay bende kaynanamlara ne zaman gitsek illaki bir problem oluyor. ben hamıleyım benm yanımda oğluna daha özenli davranıyor nefret edıyorum bu durumdan o yüzden görmek ıstemıyrm en son gecen hafta esımle kavga ettk. Ben o yüzden hep dua etmıstım evlılıgımzın basından berı inşallah oğlum olurda anakuzusu yaparım dıye :) eşimde kız ıstıyordu bakalım nasıp. Dediğin gibi birazda eşinin hatrı ıcın katlanıcakksın

Canım sevindim bebişin iyi ya ...cinsiyetiniden öğrenirsin inş tez zamanda

Cok t
Cok tesekkurler :)) cok merak ediyorum ama elimde değil :))

Yok canım ya ana kuzusu olmasın ya da evlenene kadar olsun eş başka anne başka değerli ama eşler bunu bilmiyor anlamakk istemiyor .

Benim Minnak Sevgilim dedi:
Aşağıda takvimde de kiz mi erkek mi olduğu ayırt ediliyor ultrasona girebilirsiniz yazıyo tesadüfff :)
Cnm cabucak yaz buraya da cok merak edıyom bebişinin cinsıyetını

??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…