Çoksağol cnm, ama öyle iç çamaşırının sadecetutabileceği bi akıntı değil her seferinde çiş yapmış gibi oluyor bu nedenle pedi sok değiştiriyorum hiç nemli kalmıyorum yani..Geçmiş olsun canım tekrardan iyi olmana çok sevindim maşallah forumumuz pek sağlıklı :)
Allah bozmasın ağız tadımızı, ped kullanmanın zararlı olduğunu söyledi dr canım heleki akıntın çok varsa o bölge nemli oldupu için enfeksiyon riski artıyormuş onun yerine iç çamaşırını değiltir dedi sürekli.
Bende bugün rapor aldım evdeyim. Gribimi atlamatamadım gitmek istemedim hamilelikte ilk raporumu da almış oldum :)
Kızlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama randevu sonrası 10 gn içinde tekrar gidersen muayene ücreti almıyorlar.
Bizde dün rapor yazdıralım hemde ilacı soralım dedik. Gittik kadın doğuma bebişim çol iyiydi. Bir eli başının altında diğer eliyle el sallıyor sanki bacakları kıpır kıpır okadar güzeldi ki :)
Doktor ateşin 38 i geçmediği sürece ilaç alma geçerse de günde 4 tane parol alabilirsin dedi. Antibiyotik ben önermiyorum ateşte bile dediistersen serum takalım ama bebişin suyu iyi gayet dedi 140 gr olmuşuz boyuda 10 cn baştan popoya :)
Yine gidrrsin ellerini öpersin saygısızlık etmezsin zaten ama kanamalı halinle iş yaptırmak da ne oluyor. Srn o halinle ziyarete gitmişsin şükretsinler. allah bunun hesabını sormaz mı erkeğe otur kıza kalk çalış. Eşinin orda karım hasta demesi gerekirdi. Sen yine de metanetli ol canım herşeyde bir hayır vardır. Allah sana bunları yaşatıyorsa vardır bir nedeni ama sende saygıda kusur etmeden ezdirme kendini kanamam var de çok kötüyüm de naz yap çekmeseler bile. İnan yapsan da iyi olmazsın olmayacaksanAllah seni inandırsın canım kurban bayramını bana zehir ettiler bende eşime artık eski samimiyeti kuramayacağımı söyledim eşim sıla-ı rahimi nasıl terk edersin dedi bir de aynı ilçede oturuyoruz illallah ettim artık
Agizdan aldim antibiyotik mahvetti oda bni agir geldi sukur bitti oda progestana devam ediyorum persembe kontrol var bkalim nolcak hayirlisiylaBulantı progrstrondan da olabilir, önceden vajinal alıyordum şimdi oradan antibiyotikli fitil aldığım için ağızdan al dedi daha çok uyku ve bulantı yaptı.. Akıntı normal demek iyi bari enfeksiyon olmasın da.. Ayağa kalkınca şırr diye akıyor sinir oluyorum..
Anladım canım tabi sen daha iyi bilirsin. Evet sürekli öyleyse herşeyin ıslanır haklısın inşallah bir an önce iyice ayaklanır iyileşirsin :)Çoksağol cnm, ama öyle iç çamaşırının sadecetutabileceği bi akıntı değil her seferinde çiş yapmış gibi oluyor bu nedenle pedi sok değiştiriyorum hiç nemli kalmıyorum yani..
Yok canım daha o aşamaya gelmedik şükür alttan almaya çalışıyorum yoksa bizim sonumuz da mahkeme salonu olur psikiyatriye gittim o da eşinle hiç anlaşamıyorsunuz boşan gitsin dediYine gidrrsin ellerini öpersin saygısızlık etmezsin zaten ama kanamalı halinle iş yaptırmak da ne oluyor. Srn o halinle ziyarete gitmişsin şükretsinler. allah bunun hesabını sormaz mı erkeğe otur kıza kalk çalış. Eşinin orda karım hasta demesi gerekirdi. Sen yine de metanetli ol canım herşeyde bir hayır vardır. Allah sana bunları yaşatıyorsa vardır bir nedeni ama sende saygıda kusur etmeden ezdirme kendini kanamam var de çok kötüyüm de naz yap çekmeseler bile. İnan yapsan da iyi olmazsın olmayacaksan
Bişey sorabilirmiyim sen bi ay öncr eşimle sorunlarınız var boşanıcaz sanırım diyen arkadaşmısın canım yanlış mı hayırlıyorum. Bir arkadaş yazmıştı da üzülmüştüm eşimle anlaşamıyoruz annemin evindeyim diye
tmm söz alıcam :) inşallah hayırlısıyla gelsinde resimlerini atarız yerim ben hepsiniii maşallah hepimize :)Ayyy çok sevindim netleşsin de süslü püslü şeyler al o kocaman çiçekli saç bantlarından da al o da benim için olsun
vallah ahaklısın canım bende hep aynı duayı ettim eksiksiz emin ol ama acayip bi takıntıları zaten anlamıyorum cinsiyeti erkek belirliyor o kadar problemleri varsa gidip oğullarına surat assınlar çokta tın vallaha. çok sıkıştırılarsa bana değil oğlunuza söyleyin cinsiyeti o belirliyor sıkıntı oğlkunuzda der geçerim umrumda olmaz önemli olan benim kızımın sağlığı bence sende takma sıkıntı olsa şimdi ALlah korusun senin ciğerin yanacak boşver yapma kanamam var yapmam çok kötüyüm de manyakmı bun insanlar o kadar rahatsızlanmışsın yaptıklarına bak yaa sinir oldum vallahaGaliba herkes aynı dertten şikayetçi benim kaynana da her gün arıyordu cinsiyet ne diye kesin ama doktor sanki kız dedim kadın o günden beri beni aramıyor eşime dedim doktor dedi sanki kız adam depresyona girdi en çok zoruma giden bir haftadır kanamam var sağlıklı olsun gerisi önemli değil demiyorlar kız diye surat sallandırıyorlar bir eltim de hamile dün kaynanama ziyarete gittik onun ki erkek diye oturttular benim kanama olmasına rağmen şunu yap bunu getir şunu götür dediler o kadar zoruma gitti ki ağlamaktan canım çıktı ve eşimin tepkisi beni benden aldı kalk şurayı temizle şöyle yap sen her şeyi kafaya takıyorsun zaten abartmayı seviyorsun falan filan daha ilk hamileliğim ama hiç bu kadar sıkılacağım aklıma gelmezdi bu cinsiyet neden bu kadar önemli ki ben kızım ya da oğlum olsun demedim sadece edepli sağlıklı dinini vatanını anasını babasını bilsin Rabbime hayırlı kul olsun Efendimize hayırlı ümmet olsun istedim ki hala öyle istiyorum yemin ederim kızı erkeği hiç fark etmez evlilik sünnet olmasına rağmen evlilikten nefret eder oldum Rabbim eşin de işin de çocuğun hayırlısını versin inşallah
aynen bizde öyle karar aldık hiç bir şeye bakmıyoruz içim gidiyor ama napalımBn 7, aya kadar tek bi corap bile akmicam esimle oyle karar aldik
Yok canım daha o aşamaya gelmedik şükür alttan almaya çalışıyorum yoksa bizim sonumuz da mahkeme salonu olur psikiyatriye gittim o da eşinle hiç anlaşamıyorsunuz boşan gitsin dediöyle işte Allah büyük görelim Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler sabır deyip tevekkül etmek bana kaldı umarım şu günler geçer gider bir de kanama var ondan aşırı duygusal oldum tabi stres de cabası
Benim de haftaya Prş kontrolüm,,henüz öğrenemedim cinsiyeti,, ''benim minnak sevgilim'' öğrenmek için gidecekti bugün,,merakla onu bekliyorum
Kızlar randevum öğleden sonraydi hastanedeyim şu an ben de merakla bekliyorum. Bakalım gösterecek mi :)Benim Minnak Sevgilim nerdesinnnnn canımm çok merak ediyorum senii ya öğrenebildin mi hayırlısıyla :)
Hayırlı haberlerle gel canımAşağıda takvimde de kiz mi erkek mi olduğu ayırt ediliyor ultrasona girebilirsiniz yazıyo tesadüfff :)
Rabbim minnakini sana bagislasin uzme kendini canim Allah'a havale et onlari:)Galiba herkes aynı dertten şikayetçi benim kaynana da her gün arıyordu cinsiyet ne diye kesin ama doktor sanki kız dedim kadın o günden beri beni aramıyor eşime dedim doktor dedi sanki kız adam depresyona girdi en çok zoruma giden bir haftadır kanamam var sağlıklı olsun gerisi önemli değil demiyorlar kız diye surat sallandırıyorlar bir eltim de hamile dün kaynanama ziyarete gittik onun ki erkek diye oturttular benim kanama olmasına rağmen şunu yap bunu getir şunu götür dediler o kadar zoruma gitti ki ağlamaktan canım çıktı ve eşimin tepkisi beni benden aldı kalk şurayı temizle şöyle yap sen her şeyi kafaya takıyorsun zaten abartmayı seviyorsun falan filan daha ilk hamileliğim ama hiç bu kadar sıkılacağım aklıma gelmezdi bu cinsiyet neden bu kadar önemli ki ben kızım ya da oğlum olsun demedim sadece edepli sağlıklı dinini vatanını anasını babasını bilsin Rabbime hayırlı kul olsun Efendimize hayırlı ümmet olsun istedim ki hala öyle istiyorum yemin ederim kızı erkeği hiç fark etmez evlilik sünnet olmasına rağmen evlilikten nefret eder oldum Rabbim eşin de işin de çocuğun hayırlısını versin inşallah
ikili test sonucu insanın içini çok rahatlatıyor canımm çok sevindim sağlıkla kucağına al kokusunu içine çek inşallahKızlar Nasılsıniz ikili test sonuçları güzel çıktı çok şükür . Cinsiyeti belli değil hala gostermedi cunki .Gerçi sizlere sordum hiç cevap alamadım merak edenim yok ama genede yazim. Bide AFP testi yapacak yirmisimde . Ne olduğunu bilmiorum inşallah güzel çıkar
benimde öyle valal öğlen yemegınden sonra başlıyor şişmeye.. çıksın yaaa kocaman olsun büyüsün bebişler inşallah
Aynen katılıyorum sana Rabbim çocuk vermeseydi ve sorun bende değil de eşimde olsaydı emin ol kaynanam boşanmamız için elinden geleni yapardı evlatlarına aşırı derece de düşkün biri
Kesinlikle canım kanama seni daha duygusal yapmıştır sen elinden geleni yapıyosudur sen iyi ol bebişin iyi olsun bu sorunlar gelir geçer inşallah :)Yok canım daha o aşamaya gelmedik şükür alttan almaya çalışıyorum yoksa bizim sonumuz da mahkeme salonu olur psikiyatriye gittim o da eşinle hiç anlaşamıyorsunuz boşan gitsin dediöyle işte Allah büyük görelim Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler sabır deyip tevekkül etmek bana kaldı umarım şu günler geçer gider bir de kanama var ondan aşırı duygusal oldum tabi stres de cabası
Kızlar Nasılsıniz ikili test sonuçları güzel çıktı çok şükür . Cinsiyeti belli değil hala gostermedi cunki .Gerçi sizlere sordum hiç cevap alamadım merak edenim yok ama genede yazim. Bide AFP testi yapacak yirmisimde . Ne olduğunu bilmiorum inşallah güzel çıkar
Ben seni merak ediyorum cnm arkasinimi dondu sipaKızlar Nasılsıniz ikili test sonuçları güzel çıktı çok şükür . Cinsiyeti belli değil hala gostermedi cunki .Gerçi sizlere sordum hiç cevap alamadım merak edenim yok ama genede yazim. Bide AFP testi yapacak yirmisimde . Ne olduğunu bilmiorum inşallah güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?