2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çoksağol cnm, ama öyle iç çamaşırının sadecetutabileceği bi akıntı değil her seferinde çiş yapmış gibi oluyor bu nedenle pedi sok değiştiriyorum hiç nemli kalmıyorum yani..

Yine gidrrsin ellerini öpersin saygısızlık etmezsin zaten ama kanamalı halinle iş yaptırmak da ne oluyor. Srn o halinle ziyarete gitmişsin şükretsinler. allah bunun hesabını sormaz mı erkeğe otur kıza kalk çalış. Eşinin orda karım hasta demesi gerekirdi. Sen yine de metanetli ol canım herşeyde bir hayır vardır. Allah sana bunları yaşatıyorsa vardır bir nedeni ama sende saygıda kusur etmeden ezdirme kendini kanamam var de çok kötüyüm de naz yap çekmeseler bile. İnan yapsan da iyi olmazsın olmayacaksan

Bişey sorabilirmiyim sen bi ay öncr eşimle sorunlarınız var boşanıcaz sanırım diyen arkadaşmısın canım yanlış mı hayırlıyorum. Bir arkadaş yazmıştı da üzülmüştüm eşimle anlaşamıyoruz annemin evindeyim diye

Agizdan aldim antibiyotik mahvetti oda bni agir geldi sukur bitti oda progestana devam ediyorum persembe kontrol var bkalim nolcak hayirlisiyla

Çoksağol cnm, ama öyle iç çamaşırının sadecetutabileceği bi akıntı değil her seferinde çiş yapmış gibi oluyor bu nedenle pedi sok değiştiriyorum hiç nemli kalmıyorum yani..
Anladım canım tabi sen daha iyi bilirsin. Evet sürekli öyleyse herşeyin ıslanır haklısın inşallah bir an önce iyice ayaklanır iyileşirsin :)

Yok canım daha o aşamaya gelmedik şükür alttan almaya çalışıyorum yoksa bizim sonumuz da mahkeme salonu olur psikiyatriye gittim o da eşinle hiç anlaşamıyorsunuz boşan gitsin dedi öyle işte Allah büyük görelim Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler sabır deyip tevekkül etmek bana kaldı umarım şu günler geçer gider bir de kanama var ondan aşırı duygusal oldum tabi stres de cabası

Ayyy çok sevindim netleşsin de süslü püslü şeyler al o kocaman çiçekli saç bantlarından da al o da benim için olsun
tmm söz alıcam :) inşallah hayırlısıyla gelsinde resimlerini atarız yerim ben hepsiniii maşallah hepimize :)

vallah ahaklısın canım bende hep aynı duayı ettim eksiksiz emin ol ama acayip bi takıntıları zaten anlamıyorum cinsiyeti erkek belirliyor o kadar problemleri varsa gidip oğullarına surat assınlar çokta tın vallaha. çok sıkıştırılarsa bana değil oğlunuza söyleyin cinsiyeti o belirliyor sıkıntı oğlkunuzda der geçerim umrumda olmaz önemli olan benim kızımın sağlığı bence sende takma sıkıntı olsa şimdi ALlah korusun senin ciğerin yanacak boşver yapma kanamam var yapmam çok kötüyüm de manyakmı bun insanlar o kadar rahatsızlanmışsın yaptıklarına bak yaa sinir oldum vallaha

Merhaba,

Umarım yargılamak gibi algılamazsınız, ancak tüm bu problemler varken, çocuk isteyerek mi oldu acaba? Çünkü çocuk bir evlilikteki sorunları maalesef bitirmiyor, hatta çoğu durumda var olan sorunlar derinleştiği gibi, yenileri eklene de biliyor. İnşallah sizin tam tersi olur, ancak eşinizin tutumu gerçekten üzücü. İnsan hamileyken ekstra ilgi ve sevgi istiyor. Gerçekten size bu noktada sabır diliyorum. Umarım kanama probleminin nedeni bu üzüntüleriniz değildir. Çünkü bunun vebalini kimse veremez. Hakkınızda hayırlısı oldu diyorum ve gerçekten umarım her şey düzelir. Son söz olarak, eşinize görüşmek istemediğinizi asla dillendirmeyin, bu tam ters tepebilir.

Kızlar Nasılsıniz ikili test sonuçları güzel çıktı çok şükür . Cinsiyeti belli değil hala gostermedi cunki .Gerçi sizlere sordum hiç cevap alamadım merak edenim yok ama genede yazim. Bide AFP testi yapacak yirmisimde . Ne olduğunu bilmiorum inşallah güzel çıkar

Rabbim minnakini sana bagislasin uzme kendini canim Allah'a havale et onlari:)

ikili test sonucu insanın içini çok rahatlatıyor canımm çok sevindim sağlıkla kucağına al kokusunu içine çek inşallah

benimde öyle valal öğlen yemegınden sonra başlıyor şişmeye.. çıksın yaaa kocaman olsun büyüsün bebişler inşallah

Ama erken yaa bebek değil göbek sanki bebişim daha minicik

Aynen katılıyorum sana Rabbim çocuk vermeseydi ve sorun bende değil de eşimde olsaydı emin ol kaynanam boşanmamız için elinden geleni yapardı evlatlarına aşırı derece de düşkün biri

Herşey bizde bitiyor aslında eşleri yanımızda tutmamız lazım ama sabır lazım erkekler anneci oluyor ne yaparlarsa yapsın annerli laf söyletmezler haksız görmezler . Bana anlamsız geliyor öyle şeyler oğlunu evlendimişsin onun mutlu olmasını ister aile hayatına müdahele etmez edilmemeli benim de oğlum var ama onların mutlu olmaları için elimden gelenei yapacağım Allah ömür verirse. Bu ara benim de problemlerim var eşimle. Öfkemi sinirim kontrol edemiyorum şu sıralar psikolojim çok bozuk kayanam bizimle kalıyor oğluma bakıyor ben çalıştığım için .
Sana tavsiyem kendini ezdirme kaynana eşini de hep yanında tutmaya çalış.

Kesinlikle canım kanama seni daha duygusal yapmıştır sen elinden geleni yapıyosudur sen iyi ol bebişin iyi olsun bu sorunlar gelir geçer inşallah :)

Ben seni merak ediyorum cnm arkasinimi dondu sipa...kiza meyilli yazmistin dimi oncesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…