Kız haberleri geliyor yavaş yavaş :) inşallah çıkar dr çıkar dediyse çıkar13. Haftamdayım 2 gun once doktora gıttım kız gibi görünüyor dedi.önunu arkasını dondu ben bıle gordum kız oldugunu :) yalnız benim plesentam aşağıdaymıs ilerleyen zamanda yukarı çıkar dedi umarım oyle olur.
Çok merak ediyorum hissettiğim ilk anı bazen ürperiyorum gaz hareketi olunca :)İlk gdbelikte 18-20.hftları bulabilir ayırt etmek ya da gaz veya barsak hareketi ile karışabilir.. İç karının yapısına bağlı biraz heralde..çok az kaldı dayanın bi iki haftaya hissedicwksiniz.. Hatta doğuma kadar okadar alışıcsksınız ki doğum sonrası bi iki gün boşluk hissedip özleyeceksiniz tekmeleri:)
Valla canım ben 12. Haftada gittim iyice bi kahvaltı yapmıştım baya da nutella yemiştim üstünden 2 saat geçmişti horon tepiyodu resmenİnş benimki gösterir kendini muayeneden önce cikolata yiyim bari hareketlensin.en son 11. Haftada muayene
Ben meraktan çatlarım kesin.bir başka dr gitsen birkaçgÜn sonra hatta devlet hastanesine git mesela acaba onlar soylermi cinsiyetiniKızlar şaka gibi yaa. Doktor o kdr uğraştı bana mısın demedi benimki sırt üstü yatıyor poposu dönük. Kaç kez öksürdüm, giderken de çikolata yedim yokiyi olduğunu öğrendim en azından ona çok sevindim ama yine öğrenemedim malesef
Heyy Allahım ya pek bi nazlı bebiş neyseki iyi canım inşallah bidahakine ne diyim üzülme sakın :)Kızlar şaka gibi yaa. Doktor o kdr uğraştı bana mısın demedi benimki sırt üstü yatıyor poposu dönük. Kaç kez öksürdüm, giderken de çikolata yedim yokiyi olduğunu öğrendim en azından ona çok sevindim ama yine öğrenemedim malesef
Bendede oluyor erken şişti yağlıyorum iyi geliyorBenim karnımda arada hafif gıdıklanmayla birlikte kaşıntı oluyor erken degılmı acaba bu kaşıntı.karnım cok yırtılır çatlak olur die kaşımaya korkuyorum da.sizdede başladımı kaşıntı?
Bende bir aydır var kaşıntı canım ben bebe yağı kullanıyorumBenim karnımda arada hafif gıdıklanmayla birlikte kaşıntı oluyor erken degılmı acaba bu kaşıntı.karnım cok yırtılır çatlak olur die kaşımaya korkuyorum da.sizdede başladımı kaşıntı?
Bende 1 aydan fazla oldu bebe yağı her duştan sonra ıslak vucuduma kullanıyordum.1 haftadır günde 2 kez kullanmaya başladım.demekki normalmış kaşıntımBende bir aydır var kaşıntı canım ben bebe yağı kullanıyorum
Bende kesin giderdim canım valla ne yalan söyliyim :)Ben meraktan çatlarım kesin.bir başka dr gitsen birkaçgÜn sonra hatta devlet hastanesine git mesela acaba onlar soylermi cinsiyetini
Cuma sabah 9.30 da randevum var kahvaltıyı sonra yapıcam, öncesinde kakaolu süt mü içsem? Çukulata mı yesem, ne kadar önce yesemacaba??Valla canım ben 12. Haftada gittim iyice bi kahvaltı yapmıştım baya da nutella yemiştim üstünden 2 saat geçmişti horon tepiyodu resmentok gitmek ve çikolata çok önemliymiş
13. Haftada gitti yaklaşıl 10 gün sonra sadece yarım saat önce çikolata temiştm ama aç ve gün boyu az su içmiştim hiç kıpırmadı. Uyku transına girmiş dr öyle dedi :) yüz üstü heryeri kapalı yattı
Ben meraktan çatlarım kesin.bir başka dr gitsen birkaçgÜn sonra hatta devlet hastanesine git mesela acaba onlar soylermi cinsiyetini
Canım iki hafta sonra da kendi doktrmdan randevu var buraya zaten cinsiyetini öğrenmek için gelmiştim. Sorma canım çok nazli çıktı. Bide her gittiğimde böyle olursa doğuma kadar öğrenemezsemHeyy Allahım ya pek bi nazlı bebiş neyseki iyi canım inşallah bidahakine ne diyim üzülme sakın :)
Hayırlıs olsun senin bebiş nazlı çıktı desene öyle hemen göstermiyor yaramazKızlar şaka gibi yaa. Doktor o kdr uğraştı bana mısın demedi benimki sırt üstü yatıyor poposu dönük. Kaç kez öksürdüm, giderken de çikolata yedim yokiyi olduğunu öğrendim en azından ona çok sevindim ama yine öğrenemedim malesef
Ani kilo alışlarında çatlak oluyormuş birde olacağı varsa kesin oluyor kaşımamak gerektiğini bende duymuştum...Benim karnımda arada hafif gıdıklanmayla birlikte kaşıntı oluyor erken degılmı acaba bu kaşıntı.karnım cok yırtılır çatlak olur die kaşımaya korkuyorum da.sizdede başladımı kaşıntı?
Hatta cınsıyet soylese bıle bırkac farklı dr gıdıp tam olarak teyit etmek bile yapabıleceklerım aradındaBende kesin giderdim canım valla ne yalan söyliyim :)
Ya ne Nazlı çıktı bebişin Minnak neyseki iyiymiş ya Allah'a şükür .bende cok merak etmiştim bebişinin cinsiyetiniKızlar şaka gibi yaa. Doktor o kdr uğraştı bana mısın demedi benimki sırt üstü yatıyor poposu dönük. Kaç kez öksürdüm, giderken de çikolata yedim yokiyi olduğunu öğrendim en azından ona çok sevindim ama yine öğrenemedim malesef
21 inde canım. Beklicem genee :)Ayy inanmıyorum kız mı ki acaba ya :) bende 13 haftalıkkrn acile gitmiştim bildiğin yüzüstüydü bacaklarını da içine çekmişti :) ana 16 da bir gittik ohh sere serpeinşallah 16 da öğrenirsin canım verdi mi randevu de un
Ben biraz sessiz birisiyim canım maalesef karşımdakine hiç bir şey diyemem hemen gözlerim dolar sesim titrer bu yüzden geneldevallah ahaklısın canım bende hep aynı duayı ettim eksiksiz emin ol ama acayip bi takıntıları zaten anlamıyorum cinsiyeti erkek belirliyor o kadar problemleri varsa gidip oğullarına surat assınlar çokta tın vallaha. çok sıkıştırılarsa bana değil oğlunuza söyleyin cinsiyeti o belirliyor sıkıntı oğlkunuzda der geçerim umrumda olmaz önemli olan benim kızımın sağlığı bence sende takma sıkıntı olsa şimdi ALlah korusun senin ciğerin yanacak boşver yapma kanamam var yapmam çok kötüyüm de manyakmı bun insanlar o kadar rahatsızlanmışsın yaptıklarına bak yaa sinir oldum vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?