Bilmiyorum canım ama ondada bebekte bişey varmı diye bakılio galiba. Arastirdim üçlü test içinde yapılan bi test mis.MasaAllah diyelim o zmn :) afp testi noluyor kibenim doktor hic bahsetmedi
Saol canım bende ona çok sevindim. inş.Canım sevindim bebişin iyi ya ...cinsiyetiniden öğrenirsin inş tez zamanda
Dörtlü test daha gereksiz, zaten kesin bile değil sonucu hiçbiri dedi.. Dörtlü test daha kapsamlı halbuki.. Yaptıracaksan harmony testi yaptır o %100 dedi 2000tl civarındaymış..
Göstermedi gülüm ya. Bildiğin yüz üstü yatmış popoyu dikmis bişey görünmüyor. Napalım iyi ya:)Bende çok merak ediyorum canım kıza meyilli demiştin bugün olduğunu bilmiyordum kontrolünü :) yine mi göstermedi inanmıyorum ya
etmez çünkü bu testte bebeğin varlığının senn vücüdunda salgıladığı ve kandan tespit edilen hormn değerlerine bakılarak sonuca varılıyor.Yarın ikili test için gidicem birkaçgündür soğuk algınlığından dolayı hastayım.ikili test için hasta olmam sorun teskil edermi kızlar?
bana geçen hafta yaptı. ama tahmin işte. kesin söylemedi:)13 haftalık içindeyim cinsiyet için tahmin yaparmı dr acaba fikrin varmı?
bu harmony testin hangi haftalarda yapılması gerekiyor? ben gecen sefer sormayı unuttum da doktoruma. telefonla da ulaşmak ıstemedım bunun için. daha zamanım varsa 17. hafta basındakı kontrolümde sorayım bari.Dörtlü test daha gereksiz, zaten kesin bile değil sonucu hiçbiri dedi.. Dörtlü test daha kapsamlı halbuki.. Yaptıracaksan harmony testi yaptır o %100 dedi 2000tl civarındaymış..
Canım pozisyona bağlı benim kendi dr söylememişti ama acildedi dr tahmin yapmıştı çıkıntıya göre ama yanıltıcı oluyormuş 16. Haftada değişti :) doktorun tecrübeliyse ve bebişin gösterirse 12. Haftada bile bilen var13 haftalık içindeyim cinsiyet için tahmin yaparmı dr acaba fikrin varmı?
bana doktorum tam tersini söyledi. En yüksek belirleme ikili testte oluyor dedi:Sbenim aslında yaptırmaya niyetim yok. dr um demişti bir sonraki randevuda dörtlü test yaparız hem de cinsiyetini öğreniriz diye. ikili test normal çıktı. dediğin gibi ikili testin riski belirleme oranı %65 civarı, dörtlü testindeki %80. gene de bir kesinlik yok yani. eğer dr diretmezse yapalım diye, yaptırmamayı düşünmeye başladım bende.
Hepsi öyle canım görmezden gelebiliyosan öylr yap ben daha çok seviniyorum gülüyorum geçiyorum umursamadığımı gösteriyorum gerçekten herkesten kıskanan bir yapım var ama ne annesinden ne kardeşlerinden hiç kıskanmıyprum niyeyse ki onlarda özellikle özenli davranıyorlar rahatsız olacakmıyım acaba diyeAy bende kaynanamlara ne zaman gitsek illaki bir problem oluyor. ben hamıleyım benm yanımda oğluna daha özenli davranıyor nefret edıyorum bu durumdan o yüzden görmek ıstemıyrm en son gecen hafta esımle kavga ettk. Ben o yüzden hep dua etmıstım evlılıgımzın basından berı inşallah oğlum olurda anakuzusu yaparım dıye :) eşimde kız ıstıyordu bakalım nasıp. Dediğin gibi birazda eşinin hatrı ıcın katlanıcakksın
Ayy inanmıyorum kız mı ki acaba ya :) bende 13 haftalıkkrn acile gitmiştim bildiğin yüzüstüydü bacaklarını da içine çekmişti :) ana 16 da bir gittik ohh sere serpeGöstermedi gülüm ya. Bildiğin yüz üstü yatmış popoyu dikmis bişey görünmüyor. Napalım iyi ya:)
bana doktorum tam tersini söyledi. En yüksek belirleme ikili testte oluyor dedi:S
ben varım canım.. sen malatyada mısın?..Arkadaslar aranızda malatya da olan ya da malatyada bir doktora giden var mı?
amin canım cümlemizin inşallah önemli olan sağlıklı olması...Doğum tarihlerimiz aynı ben de yarın gidicem doktora. Umarım öğreniriz. Hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin inşallah.
Yok canım bişi olmazYarın ikili test için gidicem birkaçgündür soğuk algınlığından dolayı hastayım.ikili test için hasta olmam sorun teskil edermi kızlar?
İkinci olduğu için ayırt edebiliyorum sanırım, çok derinden gelen dalgalanma gibi, özellikle yatınca..kelebek kıpırtısı gibi, dün bir tek çok sert hissettim diğerleri tarif ettiğim gibiKızlar bebişlerin hareketi hissediyoruz yazmış bir kaç arkadaş, nasıl hissediyorsunuz tarif edebilir misiniz??
İnş benimki gösterir kendini muayeneden önce cikolata yiyim bari hareketlensin.en son 11. Haftada muayeneCanım pozisyona bağlı benim kendi dr söylememişti ama acildedi dr tahmin yapmıştı çıkıntıya göre ama yanıltıcı oluyormuş 16. Haftada değişti :) doktorun tecrübeliyse ve bebişin gösterirse 12. Haftada bile bilen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?