2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok canım çocuk düşünmüyorduk yani bir sene daha geçsin istiyorduk bizim için gerçekten sürpriz oldu çünkü korunuyorduk kanamayı ben yolculukla ilgili olduğunu düşündüm ama 3 ayrı doktor da yolculuktan değil dediler ve neden olduğunu onlar da anlamadı görüşmek istememe meselesi de haklısınız ama ben bunu söyledikten sonra fark ettim maalesef

Kaynanam yanımda olsaydı herhalde ben annemlere giderdim Allah yar ve yardımcın olsun canım

Kesinlikle canım kanama seni daha duygusal yapmıştır sen elinden geleni yapıyosudur sen iyi ol bebişin iyi olsun bu sorunlar gelir geçer inşallah :)
İnşallah canım yarın tekrar gideceğim doktora durmak bilmiyor kanama

Bende 1 aydan fazla oldu bebe yağı her duştan sonra ıslak vucuduma kullanıyordum.1 haftadır günde 2 kez kullanmaya başladım.demekki normalmış kaşıntım

Normal canım senin karnın mı kaşınıyor. Benim karından ziyade göğüslerim fena

Cuma sabah 9.30 da randevum var kahvaltıyı sonra yapıcam, öncesinde kakaolu süt mü içsem? Çukulata mı yesem, ne kadar önce yesemacaba??

Valla canım bence aç olunca bebiş hareketsiz oluyor ben artık eminim hatta sen yine de iç tabi canım süt de iç çikolata da ye ama açma simit falan da yiyebilirsen yolda iyi olur zannımca :)

Öğrenirsin canım hiç tahmin de yok değil mi :) bence devletten randevu al 16. Haftadan snra söylüyor devlet

Hatta cınsıyet soylese bıle bırkac farklı dr gıdıp tam olarak teyit etmek bile yapabıleceklerım aradında

Hahha benim de öyle :-D

21 inde canım. Beklicem genee :)

21 kasım mı aralık mı :-O :)

kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?.. bebe yağı kullananlar hangi marka kullanıyor?.. ayy hiç anlamıyorum bu konulardan.. gerçi daha göbeğim çok çıkmadı ama yavaş yavaş başlamak lazım galiba..

Kendinizi ezdirmeyin milletin karsisinda aciz olmayin kocaysa kocaligini bilcek kaynana kaynanaligi kimse bosansin istemem ama adam olcak koca dedugin esini ezdirmicek sukur bnim kocam iyi o konuda zaten bende biraz cazgirim is geregi:-D
Ne oluuuur o cazgırlığı bana da öğret ben yapamıyorum ya en fazla yaptığım kendi kendime ağlamak

Ne oluuuur o cazgırlığı bana da öğret ben yapamıyorum ya en fazla yaptığım kendi kendime ağlamak
Bana evlilik öğretti maalesef ne kadarlık evlisin inan eşim bile bıkmıştı ben kızıyorum ama senin söylemen lazım rahatsız olduğunu diye söylüyordu bana. Şimdi o bile şaşırıyor ve ben cevap verdikçe daha iyi oldu aramız hepsiyle kocacığım da rahatladı artık hiiiiç karışmıyor

Canım benimki johns's baby. Doğru mu yazdım bilmiyorum nivea daha iyimiş sanırım bende yeni duydum ama bundan da çok memnunum çok azaldı kaşıntım. Benim de hiç göbüş yok ama göğüsler fora ve felaket kaşınıyolardı

Bebe yağına buğday kakao badem ve johoba yağını karıştırdım onu sürüyorum.. İlk gebelikte de kullanmıştım göbüş hiç çatlamadı

1.5 senelik evliyim umarım bende bir gün cazgır olur çıkarım

Kaynanam yanımda olsaydı herhalde ben annemlere giderdim Allah yar ve yardımcın olsun canım
Allah senin de yardımcın olsun inşallah doğumu da zehir etmezler bizlere ben pek altta kalmam kendimi ezdirmem o yüzden pek laf edemez bana. Mümkünse doğumda herkesi çağırmayın başınıza toplamayın anneleri eğer anlayışsız bencil insanlarsa bebeğin mutluğunu yaşatmıyorlar insana tek tek gelsinler

sevgili frdtrn cazgır ol demekle olamazsın ama en azından bir kaç şey ile başla, örneğin kocanın yanında kötü bir şey söylememeye çalış. Ve kocana karnındaki bebeğin ne olursa olsun onunda parçası olduğu fikrini anlatmaya çalış. Ama kayınvalidenlere gelince, öyle bir söylemelisin ki bana çemkirdi diyemesin. Ama lafta gediğine gitsin. Zamanla oluyor o kendini ezdirmeme, gözyaşı da oluyor ama sonra insanlar sana daha bir temkinli yaklaşmaya başlıyor işte o noktadan sonrası huzur. Ama tabi eş de öneli. Bilemiyorum şartlarınız nedir vs. ama erkek senin güçlü olduğunu görmeli, onsuzda olabileceğini bilmeli. Sabır diliyorum. Umarım bebeğiniz iyidir Ve sorunsuz bir şekilde prensesini kucağına alırsın :)

Bn adanaliyim yapi itibariyle cazgirim isimden dolayida biraz mizacim sert susmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…