Yok canım çocuk düşünmüyorduk yani bir sene daha geçsin istiyorduk bizim için gerçekten sürpriz oldu çünkü korunuyorduk kanamayı ben yolculukla ilgili olduğunu düşündüm ama 3 ayrı doktor da yolculuktan değil dediler ve neden olduğunu onlar da anlamadı görüşmek istememe meselesi de haklısınız ama ben bunu söyledikten sonra fark ettim maalesefMerhaba,
Umarım yargılamak gibi algılamazsınız, ancak tüm bu problemler varken, çocuk isteyerek mi oldu acaba? Çünkü çocuk bir evlilikteki sorunları maalesef bitirmiyor, hatta çoğu durumda var olan sorunlar derinleştiği gibi, yenileri eklene de biliyor. İnşallah sizin tam tersi olur, ancak eşinizin tutumu gerçekten üzücü. İnsan hamileyken ekstra ilgi ve sevgi istiyor. Gerçekten size bu noktada sabır diliyorum. Umarım kanama probleminin nedeni bu üzüntüleriniz değildir. Çünkü bunun vebalini kimse veremez. Hakkınızda hayırlısı oldu diyorum ve gerçekten umarım her şey düzelir. Son söz olarak, eşinize görüşmek istemediğinizi asla dillendirmeyin, bu tam ters tepebilir.
Amiiiiin cümlemizkini inşallah canımRabbim minnakini sana bagislasin uzme kendini canim Allah'a havale et onlari:)
Kaynanam yanımda olsaydı herhalde ben annemlere giderdim Allah yar ve yardımcın olsun canımAma erken yaa bebek değil göbek sanki bebişim daha minicik
Herşey bizde bitiyor aslında eşleri yanımızda tutmamız lazım ama sabır lazım erkekler anneci oluyor ne yaparlarsa yapsın annerli laf söyletmezler haksız görmezler . Bana anlamsız geliyor öyle şeyler oğlunu evlendimişsin onun mutlu olmasını ister aile hayatına müdahele etmez edilmemeli benim de oğlum var ama onların mutlu olmaları için elimden gelenei yapacağım Allah ömür verirse. Bu ara benim de problemlerim var eşimle. Öfkemi sinirim kontrol edemiyorum şu sıralar psikolojim çok bozuk kayanam bizimle kalıyor oğluma bakıyor ben çalıştığım için .
Sana tavsiyem kendini ezdirme kaynana eşini de hep yanında tutmaya çalış.
İnşallah canım yarın tekrar gideceğim doktora durmak bilmiyor kanamaKesinlikle canım kanama seni daha duygusal yapmıştır sen elinden geleni yapıyosudur sen iyi ol bebişin iyi olsun bu sorunlar gelir geçer inşallah :)
Bende 1 aydan fazla oldu bebe yağı her duştan sonra ıslak vucuduma kullanıyordum.1 haftadır günde 2 kez kullanmaya başladım.demekki normalmış kaşıntım
Cuma sabah 9.30 da randevum var kahvaltıyı sonra yapıcam, öncesinde kakaolu süt mü içsem? Çukulata mı yesem, ne kadar önce yesemacaba??
Canım iki hafta sonra da kendi doktrmdan randevu var buraya zaten cinsiyetini öğrenmek için gelmiştim. Sorma canım çok nazli çıktı. Bide her gittiğimde böyle olursa doğuma kadar öğrenemezsemdoktor ne kdr uğraştı oysa ama yok çok inat çıktı :)
Hatta cınsıyet soylese bıle bırkac farklı dr gıdıp tam olarak teyit etmek bile yapabıleceklerım aradında
21 inde canım. Beklicem genee :)
Ne oluuuur o cazgırlığı bana da öğret ben yapamıyorum ya en fazla yaptığım kendi kendime ağlamakKendinizi ezdirmeyin milletin karsisinda aciz olmayin kocaysa kocaligini bilcek kaynana kaynanaligi kimse bosansin istemem ama adam olcak koca dedugin esini ezdirmicek sukur bnim kocam iyi o konuda zaten bende biraz cazgirim is geregi:-D
Progestan da mı vermediler canım :-Sİnşallah canım yarın tekrar gideceğim doktora durmak bilmiyor kanama
Bana evlilik öğretti maalesef ne kadarlık evlisin inan eşim bile bıkmıştı ben kızıyorum ama senin söylemen lazım rahatsız olduğunu diye söylüyordu bana. Şimdi o bile şaşırıyor ve ben cevap verdikçe daha iyi oldu aramız hepsiyleNe oluuuur o cazgırlığı bana da öğret ben yapamıyorum ya en fazla yaptığım kendi kendime ağlamak
kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?.. bebe yağı kullananlar hangi marka kullanıyor?.. ayy hiç anlamıyorum bu konulardan.. gerçi daha göbeğim çok çıkmadı ama yavaş yavaş başlamak lazım galiba..
Bebe yağına buğday kakao badem ve johoba yağını karıştırdım onu sürüyorum.. İlk gebelikte de kullanmıştım göbüş hiç çatlamadıkızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?.. bebe yağı kullananlar hangi marka kullanıyor?.. ayy hiç anlamıyorum bu konulardan.. gerçi daha göbeğim çok çıkmadı ama yavaş yavaş başlamak lazım galiba..
Arkadaslar aranızda malatya da olan ya da malatyada bir doktora giden var mı?
Verdi canım günde 6 tane alıyorum iki hafta önce aniden olmuştu gece o gece hastanede yattım bir hafta iyiydim geçen salı yine başladı durmuyor bu seferProgestan da mı vermediler canım :-S
1.5 senelik evliyim umarım bende bir gün cazgır olur çıkarımBana evlilik öğretti maalesef ne kadarlık evlisin inan eşim bile bıkmıştı ben kızıyorum ama senin söylemen lazım rahatsız olduğunu diye söylüyordu bana. Şimdi o bile şaşırıyor ve ben cevap verdikçe daha iyi oldu aramız hepsiylekocacığım da rahatladı artık hiiiiç karışmıyor
Allah senin de yardımcın olsun inşallah doğumu da zehir etmezler bizlere ben pek altta kalmam kendimi ezdirmem o yüzden pek laf edemez bana. Mümkünse doğumda herkesi çağırmayın başınıza toplamayın anneleri eğer anlayışsız bencil insanlarsa bebeğin mutluğunu yaşatmıyorlar insana tek tek gelsinlerKaynanam yanımda olsaydı herhalde ben annemlere giderdim Allah yar ve yardımcın olsun canım
Ne güzeel canım Sağlıkla doğsun inşallah cinsiyet merakı sona erdi desene darısı başımızaa .İsim belli mi ben çok zorlanıyorum isim konusunda yaaKizlar merhabaaaa
Kizim oluyormussssssssssssss!:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?