2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne güzeel canım Sağlıkla doğsun inşallah cinsiyet merakı sona erdi desene darısı başımızaa .İsim belli mi ben çok zorlanıyorum isim konusunda yaa

Cok saol canim. Daha hic dusunmedik ismi.
Senin aklinda bir sey var mi isim konusunda, cinsiyet belli mi?

Ah ya benimde göğüsler feci hem de çok :) Özellikle uç kısımları yırtasım geliyor bazen. Her akşam göbek ve göğüs bölgeme Lierac Jel sürüyorum. Biraz rahatlatıyor.

Kaderi mız aynı yaa

Gobegi hala hic cikmayan var mi
Gogus karin kasintisindan bahsetmissiniz. Onu gectim benim karnim bile buyumedi. Belki cok hafif regl siskinligi gibi bisey var okadar
Ultrason felan da olmasa hic fark etmeyecegim hamile oldugumu.

Evet yaa ben doğumdan önce ağlamıştım bi de yavrumla beni ayıracaklar diye ona ayrı ķıyafet koymak üşür diye battaniye koymak çok zoruma gitmişti

Son düzenleme:
Verdi canım günde 6 tane alıyorum iki hafta önce aniden olmuştu gece o gece hastanede yattım bir hafta iyiydim geçen salı yine başladı durmuyor bu sefer

Bebek ya da keseyle mi alakalı canım yoksa vakinal mı kanaman,hangi şehirdesin

1.5 senelik evliyim umarım bende bir gün cazgır olur çıkarım

Valla şunu bilir şunu söylerim kocana mazlum ailelere politik olacaksın. Arkadşaım dediği gibi fena gözükmek de iyi değil bu sefer kocan kötü bilecek seni. Adabınca kırmadan kızdırmadan cevap vereceksin.

Kizlar merhabaaaa
Kizim oluyormussssssssssssss!:)))))

Ay bugün kız günü sanırım tebrikler canım kızlar artıyor birer birer :)

Katılıyorum :)

Bende peesembe gitcm bkim goruncekmi hayirlidi artik cani sagolsn sadece hala tedirginim pazartesi ise baslicm gitmeden bi kontrol olim

bende perşembe gidicem öğrenelim şunları perşembe günü ya artık fenalık çöktü göstermezler nasıl dayanacağız diğer randevuya onuda bilmiyorum

Kizlar merhabaaaa
Kizim oluyormussssssssssssss!:)))))

Allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin perşembe bende böyle bir haberle gelmek istiyorum yaaaa

Saol tatlim senin belli mi?

Insallah sen de en yakin zamanda ogrenirsin bebisin cinsiyetini :) :)

Gogus karin kasintisindan bahsetmissiniz. Onu gectim benim karnim bile buyumedi. Belki cok hafif regl siskinligi gibi bisey var okadar
Benim bi haftadır gitti göbeğim hiç kalmadı meğer gazmış çnkü kilomda aynı. Ama göğüslerim büyük ağrısı da geçti. Zaten hamileyim düşüncesinde olmak iyi değilmiş hamileliğini unut demiş bir arkadaşa dr tabiki yine dikkat ederek. Valla bana mantıklı geldi :)

Belki de dogrudur bilemedim ki. Ben de hep hissetmek istiyorum gebe oldugumu. Biraz gobegim ciksin, biliyorum son aylarda tasimak zor olacak ama

Kasım gülüm Allahtan :)

Bebe yağına buğday kakao badem ve johoba yağını karıştırdım onu sürüyorum.. İlk gebelikte de kullanmıştım göbüş hiç çatlamadı

Kızlar yağları üst bacaklarınıza da sürün ben sadece karnıma sürdüm karnımda hiç çatlak yok bacaklarının üstü çatlak dikkat edin

canm benim 16. hafta bir anda çıktı...senin gibi 15. haftada hiç birşeyim yoktu...hamile olduğumu anlamıyorum diyordum :) son birkaç haftan :)

Kendinizi ezdirmeyin milletin karsisinda aciz olmayin kocaysa kocaligini bilcek kaynana kaynanaligi kimse bosansin istemem ama adam olcak koca dedugin esini ezdirmicek sukur bnim kocam iyi o konuda zaten bende biraz cazgirim is geregi:-D
Öğretmensin sanırım sen:) Ben ezdiremem hiç kendimi vallahi ama bazen abartıyor muyum ne kocaya haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor üzülüyorum. Hele hamilelik olunca daha sinirli birşey kaldıramaz hal aldım .Ama banane hamileyim ben

İnşallah canım yarın tekrar gideceğim doktora durmak bilmiyor kanama
Yat dinlen canım kalkma ayağa doktora da kesin git geçmiş olsun üzme kendini moralini bozma herşeyi kaydediyorlar şimdiden

Zeytinyağı en doğalı güzeli birde sürdüğünüz kremin içeriğine bakın paraben kimyasal filan olmasın faydasından çok zararı dokunur onların

Ne oluuuur o cazgırlığı bana da öğret ben yapamıyorum ya en fazla yaptığım kendi kendime ağlamak

Kocana da bağlı seni takmıyorsa nazını çekmiyorsa annem de annme diyorsa ne yapsan boş Allah korusun bu kez anneme böyle yaptın diye vurmaya kalkarlar. Ama eşin sana düşkün ise en çok eşinle konuşarak halledebilirsin ve güçlü olduğunu göstermelisin

Cok saol canim. Daha hic dusunmedik ismi.
Senin aklinda bir sey var mi isim konusunda, cinsiyet belli mi?
Cinsiyet belli değil ama ben çok kararsız biriyim yaa nasıl bulacağız bilmiyorum belki sizlerden kopya çekerim oğluşumun ismi Kerem

bana doktorum lierac ve kakao yağı verdi, ben kakao yağını almadım lieracla devam ediyorum.ama aşırı kaşınıyolar, elimde olmadan tırmaklarıma gelmeden parmak uclarımla kaşıyorum

Cinsiyet belli olsun da fikirleri paylasiriz hihi allah bagislasin oglunu da.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…