2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne güzeel canım Sağlıkla doğsun inşallah cinsiyet merakı sona erdi desene darısı başımızaa .İsim belli mi ben çok zorlanıyorum isim konusunda yaa

Size birkaç güzel kız ismi yazayım
EFNAN cennetteki güzel gözlü kız
ELİZAN gökteki ezan sesi
EBRAR Hayır sahipleri Kuran'da geçer
ELVİN cennet çiçeği
LİYA sabrın en güzeli
BEHREM kırmızı Gül
MİSLİNA yedi uyurlardan birinin adı

Efnan harika bir isim. Fransizcada okunusu kolay olsa bir de kuzenimin kizinin ismi olmasa hic dusunmeden koyardim :)

Ya ben kafayı 1 erkek 1 kadın daki Demet Evgar ın kıyafetlerine taktım onları aşeriyorum birini buldum alcam
Eki Görüntüle 1305896

Gercekten cok guzel bunun kiyafetlerii
Gule gule giy canim

Valla canım hareketlerini şimdiden merak ediyor büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. CÇok özledim bebegimi tek tesellim o. Çok stres doluyum çok üzüyor kaynana beni. Kaldıramiyorum artık dün de eşimle tartıştık moralim bozuluyor işte. ..

Ah ya benimde göğüsler feci hem de çok :) Özellikle uç kısımları yırtasım geliyor bazen. Her akşam göbek ve göğüs bölgeme Lierac Jel sürüyorum. Biraz rahatlatıyor.

Lierac ı duymuştum çok iyiymiş canım sakıncası yoksa nekadara almıştın :)

Belki de dogrudur bilemedim ki. Ben de hep hissetmek istiyorum gebe oldugumu. Biraz gobegim ciksin, biliyorum son aylarda tasimak zor olacak ama

Çıkacak canım bende bazen meraklanıyorum ama pant olmayncada üzülüyorum valla :)

Kasım gülüm Allahtan :)

Ayy iyimiş ya bende korktum aralıksa eyvah dedim ne kaldıki ozaman :)

Kızlar yağları üst bacaklarınıza da sürün ben sadece karnıma sürdüm karnımda hiç çatlak yok bacaklarının üstü çatlak dikkat edin
Bildiğim iyi oldu benim ben sadece karın ve göğse sürüyodum evet bacak ve bele de süreyim

Merhaba kızlar bende 15+3 haftalık gebeyim.cumartesi cinsiyetimizi ögrendik kızmış.benimde göbegim yok gibi bişey:)

Ay hayırlı olsun canım hoşgeldin :)

kntsz ne güzel isimler bunlar çok sağol elizan a bayıldım anlamı da harika hemen danışayım bakalım yaknlarıma :)

Ah su kaynanalar yokmu.. Ne haklari var bizi bu kadar uzmeye.

Sanırım 200 ML sini 1 ay önce 99 TL'ye aldım. Kampanya vardı. Picabo'dan almıştım.

Allah yardımcım olsun canım ya iyice arttırdılar hep uğraşıyosun onlarla keşke gitmeseydin dün. Dr ayakta durma falan dedi dersin bidahakne katlmazsn. Ya anlamıyorum düşünmüyorlar mı hiç yazık bu kadına hamile ayakta zaten yüklü diye eşine de çok kızma canım o da streslidir işte annesi

Merhaba herkese,
Benim doğumum normalde 28 Mayıs. Ama ben bir sürü şey aldım zaten. Şöyle ki aslında iyi kazanıyorum ancak ev kredisi eşyalar borçlar vs bir anda her şeyi alamayacağım için aldım. Yavaş yavaşta devam ediyorum. Tabi her zaman bunun aslında bir isyankarlık değil hazırlık olduğunu unutmadım. Ne gelirse başımızın üstüne, hep dedim eğer aldıklarımı kullanmak nasip olmazsa kimsesiz çocuklara bağışlayacağım.
gelelim aldıklarıma;
1- Bebek Bakım Çantası (Okiedog)
2-Kanguru (Cybex)
3-Bebek Küveti (OkBaby)
4-Boğulma Önleyici yastık (Sevi Bebe)
5-Çifli Göğüs Pompası (Medala Swing)
6-Carter's, Bebeque, Ralph Lauren çeşitli body,tulum ve takımlar
7-Örgü Bebek Battaniye English Home
8- Şirinler Desenli Pike Takımı Taç
9- Sevi Bebe Emzirme ve hamile yastığı
Alışverilerimde,
Joker Bebe, Picabo, Markabebe, Taç Online sitelerini kullanıyorum.
Alacaklarım;
1- Dr Brown's Doğal Akış Biberon
2- Töpfer Organik Bebe Şampuan
3- İlk günler için Amerika'dan Similac mama getirteceğim
4- Mother Care hastane çıkış seti.
5- Diğer kıyafetler için ise yine markabebe.com sitesinden almayı düşünüyorum.
Sevgiler

Yok canim igretmen degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…