Ne güzeel canım Sağlıkla doğsun inşallah cinsiyet merakı sona erdi desene darısı başımızaa .İsim belli mi ben çok zorlanıyorum isim konusunda yaa
Hatra bel kısmına da sürün derin yanlar falan..Kızlar yağları üst bacaklarınıza da sürün ben sadece karnıma sürdüm karnımda hiç çatlak yok bacaklarının üstü çatlak dikkat edin
Sağol canım amin inşallah yok yok erkenden isim düşünmek de iyi değil yaaCinsiyet belli olsun da fikirleri paylasiriz hihi allah bagislasin oglunu da.. :)
Güzelmiş yaa beğendimmYa ben kafayı 1 erkek 1 kadın daki Demet Evgar ın kıyafetlerine taktım onları aşeriyorum birini buldum alcam
Eki Görüntüle 1305896
Size birkaç güzel kız ismi yazayım
EFNAN cennetteki güzel gözlü kız
ELİZAN gökteki ezan sesi
EBRAR Hayır sahipleri Kuran'da geçer
ELVİN cennet çiçeği
LİYA sabrın en güzeli
BEHREM kırmızı Gül
MİSLİNA yedi uyurlardan birinin adı
Ya ben kafayı 1 erkek 1 kadın daki Demet Evgar ın kıyafetlerine taktım onları aşeriyorum birini buldum alcam
Eki Görüntüle 1305896
İşiniz nedir :)Bn adanaliyim yapi itibariyle cazgirim isimden dolayida biraz mizacim sert susmam
bana doktorum tam tersini söyledi. En yüksek belirleme ikili testte oluyor dedi:S
Cinsiyet merakı bitince sıra geliyor hareketlerini hissetme merakına acaba nasıl birşey diye ama hissetmek harika :) Bu arada kaynanaya iyi cevap vermişin
bende geçen perşembe gittim birşey demedi doktor 1 ay sonra gel dedi erkek hissediyordum ama ultrasonda kıza benzettim :)
Bir dahaki aya çoğumuz öğrenecek desene ama geçmiyor günler yaa minikim nasıl acaba
Ah ya benimde göğüsler feci hem de çok :) Özellikle uç kısımları yırtasım geliyor bazen. Her akşam göbek ve göğüs bölgeme Lierac Jel sürüyorum. Biraz rahatlatıyor.
Belki de dogrudur bilemedim ki. Ben de hep hissetmek istiyorum gebe oldugumu. Biraz gobegim ciksin, biliyorum son aylarda tasimak zor olacak ama
Kasım gülüm Allahtan :)
Bildiğim iyi oldu benim ben sadece karın ve göğse sürüyodum evet bacak ve bele de süreyimKızlar yağları üst bacaklarınıza da sürün ben sadece karnıma sürdüm karnımda hiç çatlak yok bacaklarının üstü çatlak dikkat edin
Merhaba kızlar bende 15+3 haftalık gebeyim.cumartesi cinsiyetimizi ögrendik kızmış.benimde göbegim yok gibi bişey:)
Valla canım hareketlerini şimdiden merak ediyor büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. CÇok özledim bebegimi tek tesellim o. Çok stres doluyum çok üzüyor kaynana beni. Kaldıramiyorum artık dün de eşimle tartıştık moralim bozuluyor işte. ..
Lierac ı duymuştum çok iyiymiş canım sakıncası yoksa nekadara almıştın :)
Çıkacak canım bende bazen meraklanıyorum ama pant olmayncada üzülüyorum valla :)
Ayy iyimiş ya bende korktum aralıksa eyvah dedim ne kaldıki ozaman :)
Bildiğim iyi oldu benim ben sadece karın ve göğse sürüyodum evet bacak ve bele de süreyim
Ay hayırlı olsun canım hoşgeldin :)
Allah yardımcım olsun canım ya iyice arttırdılar hep uğraşıyosun onlarla keşke gitmeseydin dün. Dr ayakta durma falan dedi dersin bidahakne katlmazsn. Ya anlamıyorum düşünmüyorlar mı hiç yazık bu kadına hamile ayakta zaten yüklü diyeValla canım hareketlerini şimdiden merak ediyor büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. CÇok özledim bebegimi tek tesellim o. Çok stres doluyum çok üzüyor kaynana beni. Kaldıramiyorum artık dün de eşimle tartıştık moralim bozuluyor işte. ..
Ne kadar süre kullanabiliyorsun canım hemen bitiyormu yani ilk defa alıcam daSanırım 200 ML sini 1 ay önce 99 TL'ye aldım. Kampanya vardı. Picabo'dan almıştım.
kntsz ne güzel isimler bunlar çok sağol elizan a bayıldım anlamı da harika hemen danışayım bakalım yaknlarıma :)
Sanırım 10 gündür, ama daha bir 2-3 ay en az gider. Sanırım max 2-3 tüple tamamlarım gebeliği. Az sıkıyorsun, yetiyor.Ne kadar süre kullanabiliyorsun canım hemen bitiyormu yani ilk defa alıcam da
Yok canim igretmen degilimÖğretmensin sanırım sen:) Ben ezdiremem hiç kendimi vallahi ama bazen abartıyor muyum ne kocaya haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor üzülüyorum. Hele hamilelik olunca daha sinirli birşey kaldıramaz hal aldım .Ama banane hamileyim ben
Yat dinlen canım kalkma ayağa doktora da kesin git geçmiş olsun üzme kendini moralini bozma herşeyi kaydediyorlar şimdiden
Zeytinyağı en doğalı güzeli birde sürdüğünüz kremin içeriğine bakın paraben kimyasal filan olmasın faydasından çok zararı dokunur onların
Kocana da bağlı seni takmıyorsa nazını çekmiyorsa annem de annme diyorsa ne yapsan boş Allah korusun bu kez anneme böyle yaptın diye vurmaya kalkarlar. Ama eşin sana düşkün ise en çok eşinle konuşarak halledebilirsin ve güçlü olduğunu göstermelisin
Cinsiyet belli değil ama ben çok kararsız biriyim yaa nasıl bulacağız bilmiyorum belki sizlerden kopya çekerim oğluşumun ismi Kerem
Bizimki tembel biraz ben daha heyecanlıyım sanırım :)Benim de esim surekli buldugu isimleri mesaj atiyor
İsim konusunda benden heyecanli . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?