Merhaba herkese,
Benim doğumum normalde 28 Mayıs. Ama ben bir sürü şey aldım zaten. Şöyle ki aslında iyi kazanıyorum ancak ev kredisi eşyalar borçlar vs bir anda her şeyi alamayacağım için aldım. Yavaş yavaşta devam ediyorum. Tabi her zaman bunun aslında bir isyankarlık değil hazırlık olduğunu unutmadım. Ne gelirse başımızın üstüne, hep dedim eğer aldıklarımı kullanmak nasip olmazsa kimsesiz çocuklara bağışlayacağım.
gelelim aldıklarıma;
1- Bebek Bakım Çantası (Okiedog)
2-Kanguru (Cybex)
3-Bebek Küveti (OkBaby)
4-Boğulma Önleyici yastık (Sevi Bebe)
5-Çifli Göğüs Pompası (Medala Swing)
6-Carter's, Bebeque, Ralph Lauren çeşitli body,tulum ve takımlar
7-Örgü Bebek Battaniye English Home
8- Şirinler Desenli Pike Takımı Taç
9- Sevi Bebe Emzirme ve hamile yastığı
Alışverilerimde,
Joker Bebe, Picabo, Markabebe, Taç Online sitelerini kullanıyorum.
Alacaklarım;
1- Dr Brown's Doğal Akış Biberon
2- Töpfer Organik Bebe Şampuan
3- İlk günler için Amerika'dan Similac mama getirteceğim
4- Mother Care hastane çıkış seti.
5- Diğer kıyafetler için ise yine markabebe.com sitesinden almayı düşünüyorum.
Sevgiler
Ooo çok iyiymiş tamam çok sağolSanırım 10 gündür, ama daha bir 2-3 ay en az gider. Sanırım max 2-3 tüple tamamlarım gebeliği. Az sıkıyorsun, yetiyor.
Maşallah canım hayırlısıyla hepsini kullanırsın inşallah çok güzel şeyler söylediğin sitelere bende bakayım :)Merhaba herkese,
Benim doğumum normalde 28 Mayıs. Ama ben bir sürü şey aldım zaten. Şöyle ki aslında iyi kazanıyorum ancak ev kredisi eşyalar borçlar vs bir anda her şeyi alamayacağım için aldım. Yavaş yavaşta devam ediyorum. Tabi her zaman bunun aslında bir isyankarlık değil hazırlık olduğunu unutmadım. Ne gelirse başımızın üstüne, hep dedim eğer aldıklarımı kullanmak nasip olmazsa kimsesiz çocuklara bağışlayacağım.
gelelim aldıklarıma;
1- Bebek Bakım Çantası (Okiedog)
2-Kanguru (Cybex)
3-Bebek Küveti (OkBaby)
4-Boğulma Önleyici yastık (Sevi Bebe)
5-Çifli Göğüs Pompası (Medala Swing)
6-Carter's, Bebeque, Ralph Lauren çeşitli body,tulum ve takımlar
7-Örgü Bebek Battaniye English Home
8- Şirinler Desenli Pike Takımı Taç
9- Sevi Bebe Emzirme ve hamile yastığı
Alışverilerimde,
Joker Bebe, Picabo, Markabebe, Taç Online sitelerini kullanıyorum.
Alacaklarım;
1- Dr Brown's Doğal Akış Biberon
2- Töpfer Organik Bebe Şampuan
3- İlk günler için Amerika'dan Similac mama getirteceğim
4- Mother Care hastane çıkış seti.
5- Diğer kıyafetler için ise yine markabebe.com sitesinden almayı düşünüyorum.
Sevgiler
Ben biraz aceleci olabilirim aslındaNe cok sey almissin ben mi tembellik ettim diye dusundum.
Gule gule kullanin bebegnizle esyalarinizi canim... :)))
ben dr un yanına girmeden 15 dak önce falan 2-3 madlen yıyorum. DEliriyor bebiş:)Cuma sabah 9.30 da randevum var kahvaltıyı sonra yapıcam, öncesinde kakaolu süt mü içsem? Çukulata mı yesem, ne kadar önce yesemacaba??
Egm :-Dİşiniz nedir :)
Ben biraz aceleci olabilirim aslındaAma işte dediğim gibi, hevesim kalmasın bir anda da alamam diye başladım napalım :)
Allah yardımcım olsun canım ya iyice arttırdılar hep uğraşıyosun onlarla keşke gitmeseydin dün. Dr ayakta durma falan dedi dersin bidahakne katlmazsn. Ya anlamıyorum düşünmüyorlar mı hiç yazık bu kadına hamile ayakta zaten yüklü diyeeşine de çok kızma canım o da streslidir işte annesi
Bizde fransızca okunuşta bozulmayacak isim arıyoruz, neredensin cnm?Efnan harika bir isim. Fransizcada okunusu kolay olsa bir de kuzenimin kizinin ismi olmasa hic dusunmeden koyardim :)
Gercekten cok guzel bunun kiyafetlerii
Gule gule giy canim
Güle güle kullan aldıklarını..Ben biraz aceleci olabilirim aslındaAma işte dediğim gibi, hevesim kalmasın bir anda da alamam diye başladım napalım :)
Benim de kocaman:)bi benim mi göbişim cıktı yahu :) bir anda kocaman olmus gibime geliyor :)
Anladım canım sen de alsaydın kştabı keşke eşin ne karışıyoki alacağın kitaba. Bu arada çalışıyormusum kayınvaliden mi bakacakki bebeğe hayır yani öyle olsa bile kitap alıp okuyabilirsin. Maalesef gelinlik böyle canım annelere toz kondutmuyorlar. Bence sen de çok gezip tozma ben tek gezmeyi daha çok seviyorum. Eşimleylen bile rahat bakamıyorum çabuk sıkılıyor oHep diyorum mesafe koyacam ama esimden dolayi olmuyor. Iyi davranmaya çalışıyorum olmuyor bem yipraniyorum ama. Esime kızma sebebim se annesi ne yaparsa iyi niyetinden olduğunu söylüyor bense hep kötüye yoruyorum. Dün de diyorum bebek bakımıyla ilgili bir kitap alaçam çocuğa daha yeterli olurum diyor ki annem var ne gerek var kitabı uygulamana izin verecek sanki dedi banane senin annenden çocuk benim çocuğum istediğim gibi yetistiririm ayrıca senin annen bişey yaparken benden izin alacak dedim sinir oluyorum ya
Evet canım kesem 17 cm bebiş 13 cm baştan ayağa düşünsene kocamannnm :) ah bi de hissedebilsek neler yapıcaz da hissedemiyoruz iştebenim karnım kocaman oldu kasık bölgemde top gibi oldu kesemiz büyüyor seviyorum hep annem,yavrum diye hissetsem bide heralde koyu bir muhabbete giricem onunla tepkilerine göre
canım fazla yazamıyorum iş yoğunluğundan ama yazdıklarınızı okuyorum hep. benim eşimde aynı haklı olsam bile haksızmışım gibi davranıo. ben çok laf duydum annelerinden kendi kızı kayınvalidesiyle görüşmüyo diğer gelin bunla görüşmüyo ama benim eşim sağolsun o kadar kötülük görmeme rağmen saydırtıyo. çünkü ailesinden çok korkuyo çok ters insanlar ve terbiyesizler ama yapılanları çocukları anlasa bile kuyruklarından ayrılamıolar.Hep diyorum mesafe koyacam ama esimden dolayi olmuyor. Iyi davranmaya çalışıyorum olmuyor bem yipraniyorum ama. Esime kızma sebebim se annesi ne yaparsa iyi niyetinden olduğunu söylüyor bense hep kötüye yoruyorum. Dün de diyorum bebek bakımıyla ilgili bir kitap alaçam çocuğa daha yeterli olurum diyor ki annem var ne gerek var kitabı uygulamana izin verecek sanki dedi banane senin annenden çocuk benim çocuğum istediğim gibi yetistiririm ayrıca senin annen bişey yaparken benden izin alacak dedim sinir oluyorum ya
ben göndereyim canım çektireyim önce :)göbek nasıl top gibi yaa... benim zaten normalde gobegım vardı ama sanı sımdı bıraz buyudu mu kı dıye aynaya bakıyorum sureklı. ama pekbı degısıklık yokbı resım gondersenız cok merak edıyorum. gobegım var mı yok mu::) hamilelik gobegı yanı:)
Canım geçmiş olsun öncelikle sürekli ve geçmeyen bir ağrıysa dr imkanın varsa gitmeni tavsiye ederim inşallah bebişin bişeyi yoktur ama yine de rahatlar için. Bel ağrın falan varmı ya da çok yoruldun bugün acaba bir de çok mu ağrın yoksa hafif hafif miKızlar mrb acil cevap veriri misiniz 13+2 oldum bugün yaklaşık 2,5 saattir sancım var karın alt bölgesi rahmin olduğu yerde çamaşır çekiştitrir gibi Sancı oluyor yatıyorum fakat yürümek için ayağa bile kalkamıyorum hareketle şiddetleniyor. Yatarken ağrım azalıyor ama tam geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?