Senin çıkmış canım ya ne güzel direk belli hamile olduğun :)İs yerinde oldugum icin aynadan cekemedim kimsede bulamadim kendim cektim :)
Bizde fransızca okunuşta bozulmayacak isim arıyoruz, neredensin cnm?
Güle güle kullan aldıklarını..
neden foto yan anlamadımSenin çıkmış canım ya ne güzel direk belli hamile olduğun :)
göbek nasıl top gibi yaa... benim zaten normalde gobegım vardı ama sanı sımdı bıraz buyudu mu kı dıye aynaya bakıyorum sureklı. ama pekbı degısıklık yokbı resım gondersenız cok merak edıyorum. gobegım var mı yok mu::) hamilelik gobegı yanı:)
Bence hemen doktorunu ara cnm ya da acile git istersen..Kızlar mrb acil cevap veriri misiniz 13+2 oldum bugün yaklaşık 2,5 saattir sancım var karın alt bölgesi rahmin olduğu yerde çamaşır çekiştitrir gibi Sancı oluyor yatıyorum fakat yürümek için ayağa bile kalkamıyorum hareketle şiddetleniyor. Yatarken ağrım azalıyor ama tam geçmiyor
Evet canım muhtemelen öyledir kilo aldın mı peki sen. İnsan belli olsun istiyor hamileliği ozaman daha tadında oluyorneden foto yan anlamadım..evet canım benim çok çıktı karşıdan bakan hemen anlıyor bide dar şeyler giymiyorum ama yinede belli resimde tuniğimi kaldırıp çektim :)benim iç karnım dar sanırım anneme çekmişim çok şiş olucam sanırım
canım bence gayet belli hiçde küçük değil
2 kg aldım canım..evet çok hoşuma gidiyor gerçekten her sabah kalkıp bakıyorum aynayaEvet canım muhtemelen öyledir kilo aldın mı peki sen. İnsan belli olsun istiyor hamileliği ozaman daha tadında oluyor
Ay benim de öyleydi canım sonra tam teşekküllü grip oldum sıcak suda beklet gerekirse ama ısıt canım ben dikkate almadım patik giydiğim halde buz gibiydi :-(Kizlar ayaklarim cok usuo isitamiyorum ya:-(
Öyle mi dersincanım bence gayet belli hiçde küçük değil
Biz brükseldeydik ilk doğumumda, 4 sene oldu türkiyeye döneli..artık burdayız ama çift vatandaşlığımız olduğu için ilk oğlumda ismi ona göre düşünmüştük bu da öyle olsun istiyoruz ileride orda okursa diye:)Paris'teyim sen de Fransa'da misin neresinden?
Bende aynaya baktığımda sadece göbüşüm büyüsün istiyorum2 kg aldım canım..evet çok hoşuma gidiyor gerçekten her sabah kalkıp bakıyorum aynaya
ayy o hepimizde olmuştur şuandak halim benim geçen ayda vardı sonra birden indi meğer gazmış sonra bi baktım artık inmiyoÖyle mi dersinbelki ben minik görüyorum canım doğru bende 2 kilo aldım en başından beri ama o şişlinlik gazlı dönemim geçti ozaman kocamandı şümdi oyüzden minik geliyor galiba
Biz brükseldeydik ilk doğumumda, 4 sene oldu türkiyeye döneli..artık burdayız ama çift vatandaşlığımız olduğu için ilk oğlumda ismi ona göre düşünmüştük bu da öyle olsun istiyoruz ileride orda okursa diye:)
Biraz temizlik Yaptım evet şu anda daha iyiyim ağrım geçti gibi eğer tekrar olursa acile gidicem. Daha iyiyim çok şükür teşekkür ederim cevabın içinCanım geçmiş olsun öncelikle sürekli ve geçmeyen bir ağrıysa dr imkanın varsa gitmeni tavsiye ederim inşallah bebişin bişeyi yoktur ama yine de rahatlar için. Bel ağrın falan varmı ya da çok yoruldun bugün acaba bir de çok mu ağrın yoksa hafif hafif mi
Olmayız canım dikkat ederiz gaz yapan şeyler yemeyiz çok oturmayız inşallah olmaz tabi hepsinden önce bünye meselesi. Olunca da oluyor bişey yapamıyorsun ;( bından sonra inmez bizimkilerde doğru diyosun kaldı öyleayy o hepimizde olmuştur şuandak halim benim geçen ayda vardı sonra birden indi meğer gazmış sonra bi baktım artık inmiyobi abla var burda 28 haftalık gören doğuma bi kaç gün var zannediyo o kadar şişmiş ki çok zorluk çekiyo acaba o kadar olurmuyum ki
Ne demek canım iyi olmana sevindim, gaz olabilirmi acaba gaz sıkışması olduysa geçmiyor baya bir. Doktorum bana gaviscon içebilirsin demişti sen yine arayabliyosan ara tabi dr nu. Benim 2 gün hem ishal hem mide ağrım olmuştu rahime de yakın ya mide insan korkuyor. Ama belki de kendini çok yordun ondan da oluyor çünkü yine de ağrın olursa git canm dr aBiraz temizlik Yaptım evet şu anda daha iyiyim ağrım geçti gibi eğer tekrar olursa acile gidicem. Daha iyiyim çok şükür teşekkür ederim cevabın için
Oğlumun adı Teoman, biz Teo da diyoruz, ikinci cinsiyeti kesinleşmedi daha, cuma randevum var bakalım, kız ismi düşündük ama oğlan bulamıyoruz..Anladim canim. Aslinda iki dilde de uyumlu cok fazla isim var ama onemli olan icimize sinmesi. Benim esim cok isim onerdi ama onun annesi fransiz oldugu icin tamamen fransizca isimlerde yogunlasmis. Senin oglunun adi ne, ikincibin cinsiyeti belki oldu mu..
Teoman guzel bi isim gecenlerde gene buradan turk bi arkadasim koydu ogluna buyuyunce de rahatlikla kullanirrrr . Ismiyle yasasin. :)Oğlumun adı Teoman, biz Teo da diyoruz, ikinci cinsiyeti kesinleşmedi daha, cuma randevum var bakalım, kız ismi düşündük ama oğlan bulamıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?