2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senin çıkmış canım ya ne güzel direk belli hamile olduğun :)
neden foto yan anlamadım ..evet canım benim çok çıktı karşıdan bakan hemen anlıyor bide dar şeyler giymiyorum ama yinede belli resimde tuniğimi kaldırıp çektim :)benim iç karnım dar sanırım anneme çekmişim çok şiş olucam sanırım

Benimki de minnacık teyzeleri henüz pırtlamadı

Bence hemen doktorunu ara cnm ya da acile git istersen..

Evet canım muhtemelen öyledir kilo aldın mı peki sen. İnsan belli olsun istiyor hamileliği ozaman daha tadında oluyor

Evet canım muhtemelen öyledir kilo aldın mı peki sen. İnsan belli olsun istiyor hamileliği ozaman daha tadında oluyor
2 kg aldım canım..evet çok hoşuma gidiyor gerçekten her sabah kalkıp bakıyorum aynaya

canım bence gayet belli hiçde küçük değil
Öyle mi dersin belki ben minik görüyorum canım doğru bende 2 kilo aldım en başından beri ama o şişlinlik gazlı dönemim geçti ozaman kocamandı şümdi oyüzden minik geliyor galiba

Paris'teyim sen de Fransa'da misin neresinden?
Biz brükseldeydik ilk doğumumda, 4 sene oldu türkiyeye döneli..artık burdayız ama çift vatandaşlığımız olduğu için ilk oğlumda ismi ona göre düşünmüştük bu da öyle olsun istiyoruz ileride orda okursa diye:)

2 kg aldım canım..evet çok hoşuma gidiyor gerçekten her sabah kalkıp bakıyorum aynaya
Bende aynaya baktığımda sadece göbüşüm büyüsün istiyorum ama popo da büyüdü kız diye diyorlar ama hiç hoşuma gitmiyor :-(

Öyle mi dersin belki ben minik görüyorum canım doğru bende 2 kilo aldım en başından beri ama o şişlinlik gazlı dönemim geçti ozaman kocamandı şümdi oyüzden minik geliyor galiba
ayy o hepimizde olmuştur şuandak halim benim geçen ayda vardı sonra birden indi meğer gazmış sonra bi baktım artık inmiyo bi abla var burda 28 haftalık gören doğuma bi kaç gün var zannediyo o kadar şişmiş ki çok zorluk çekiyoacaba o kadar olurmuyum ki

Anladim canim. Aslinda iki dilde de uyumlu cok fazla isim var ama onemli olan icimize sinmesi. Benim esim cok isim onerdi ama onun annesi fransiz oldugu icin tamamen fransizca isimlerde yogunlasmis. Senin oglunun adi ne, ikincibin cinsiyeti belki oldu mu..

Biraz temizlik Yaptım evet şu anda daha iyiyim ağrım geçti gibi eğer tekrar olursa acile gidicem. Daha iyiyim çok şükür teşekkür ederim cevabın için

Olmayız canım dikkat ederiz gaz yapan şeyler yemeyiz çok oturmayız inşallah olmaz tabi hepsinden önce bünye meselesi. Olunca da oluyor bişey yapamıyorsun ;( bından sonra inmez bizimkilerde doğru diyosun kaldı öyle

Biraz temizlik Yaptım evet şu anda daha iyiyim ağrım geçti gibi eğer tekrar olursa acile gidicem. Daha iyiyim çok şükür teşekkür ederim cevabın için
Ne demek canım iyi olmana sevindim, gaz olabilirmi acaba gaz sıkışması olduysa geçmiyor baya bir. Doktorum bana gaviscon içebilirsin demişti sen yine arayabliyosan ara tabi dr nu. Benim 2 gün hem ishal hem mide ağrım olmuştu rahime de yakın ya mide insan korkuyor. Ama belki de kendini çok yordun ondan da oluyor çünkü yine de ağrın olursa git canm dr a

Bende güya temzlik yaptım ama beş saattir bitmedi bi oda süpürüyorum oturuyorum napiyim

Oğlumun adı Teoman, biz Teo da diyoruz, ikinci cinsiyeti kesinleşmedi daha, cuma randevum var bakalım, kız ismi düşündük ama oğlan bulamıyoruz..

Oğlumun adı Teoman, biz Teo da diyoruz, ikinci cinsiyeti kesinleşmedi daha, cuma randevum var bakalım, kız ismi düşündük ama oğlan bulamıyoruz..
Teoman guzel bi isim gecenlerde gene buradan turk bi arkadasim koydu ogluna buyuyunce de rahatlikla kullanirrrr . Ismiyle yasasin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…