- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Anladım canım sen de alsaydın kştabı keşke eşin ne karışıyoki alacağın kitaba. Bu arada çalışıyormusum kayınvaliden mi bakacakki bebeğe hayır yani öyle olsa bile kitap alıp okuyabilirsin. Maalesef gelinlik böyle canım annelere toz kondutmuyorlar. Bence sen de çok gezip tozma ben tek gezmeyi daha çok seviyorum. Eşimleylen bile rahat bakamıyorum çabuk sıkılıyor o
Kızlar mrb acil cevap veriri misiniz 13+2 oldum bugün yaklaşık 2,5 saattir sancım var karın alt bölgesi rahmin olduğu yerde çamaşır çekiştitrir gibi Sancı oluyor yatıyorum fakat yürümek için ayağa bile kalkamıyorum hareketle şiddetleniyor. Yatarken ağrım azalıyor ama tam geçmiyor
Ne demek canım iyi olmana sevindim, gaz olabilirmi acaba gaz sıkışması olduysa geçmiyor baya bir. Doktorum bana gaviscon içebilirsin demişti sen yine arayabliyosan ara tabi dr nu. Benim 2 gün hem ishal hem mide ağrım olmuştu rahime de yakın ya mide insan korkuyor. Ama belki de kendini çok yordun ondan da oluyor çünkü yine de ağrın olursa git canm dr a
Bende güya temzlik yaptım ama beş saattir bitmedi bi oda süpürüyorum oturuyorum napiyim
canım fazla yazamıyorum iş yoğunluğundan ama yazdıklarınızı okuyorum hep. benim eşimde aynı haklı olsam bile haksızmışım gibi davranıo. ben çok laf duydum annelerinden kendi kızı kayınvalidesiyle görüşmüyo diğer gelin bunla görüşmüyo ama benim eşim sağolsun o kadar kötülük görmeme rağmen saydırtıyo. çünkü ailesinden çok korkuyo çok ters insanlar ve terbiyesizler ama yapılanları çocukları anlasa bile kuyruklarından ayrılamıolar.
Hayırlıs olsun senin bebiş nazlı çıktı desene öyle hemen göstermiyor yaramaz
Ani kilo alışlarında çatlak oluyormuş birde olacağı varsa kesin oluyor kaşımamak gerektiğini bende duymuştum...
Evet gerçekten çok nazlı ve inatçı çıktı. Ben de çok merak ediyodum canım ama malesefYa ne Nazlı çıktı bebişin Minnak neyseki iyiymiş ya Allah'a şükür .bende cok merak etmiştim bebişinin cinsiyetini
Malesef canım tahmin yapacak kadar da gözükmedi :) doktor da bayağı ısrarciydi ama aşırı inatçı bebis dedi :) tahlil verdim birkaç gün sonra sonuçları çıkacak. Istersen o zaman da bakalım bi dedi dr. Ama ses dalgaları bebeğin kulağına zarar verebiliyo çok sık bakıldığında dedi bilemiyorum o yüzden.Normal canım senin karnın mı kaşınıyor. Benim karından ziyade göğüslerim fena
Valla canım bence aç olunca bebiş hareketsiz oluyor ben artık eminim hatta sen yine de iç tabi canım süt de iç çikolata da ye ama açma simit falan da yiyebilirsen yolda iyi olur zannımca :)
Öğrenirsin canım hiç tahmin de yok değil mi :) bence devletten randevu al 16. Haftadan snra söylüyor devlet
Hahha benim de öyle :-D
21 kasım mı aralık mı :-O :)
Ağrım geçti sayılır temizlik yaparken yordum kendimi Eğilip kalkarken farketmedim herhalde Dediğin gibi yinele dinleniyorum. Eğer tekrar ederse acile gidicem teşekkür ederim cevapladığın içinCanım 2 bardak su iç ve Dr unu ara inşallah birşey yoktur yordun kendini herhalde benim hep susuzluktan olur ya da lavaboda falan bebek sıkıştıysa olur belki eğilip biraz öyle kaldıysan rahmin sıkışmıştır iş yaparken farketmiyoruz
Prensesin hayırlı olsun canım Güle güle büyüt, sağlıkla gelsinKizlar merhabaaaa
Kizim oluyormussssssssssssss!:)))))
Sen de mi göremedinnn :)Kaderi mız aynı yaa
Prensesin hayırlı uğurlu olsun inşallahhhMerhaba kızlar bende 15+3 haftalık gebeyim.cumartesi cinsiyetimizi ögrendik kızmış.benimde göbegim yok gibi bişey:)
Yok yavrum ya yüz üstü yatmış . Umrunda bile degildi. Ben şimdiden yüzüstü yatamiuorum ona bişey olmasın diye. Her yanim agriyo.Ama o masallahh yayılmış . Kuzummmmm. Yirmi dokuzunda randevum var . Inşallah ozaman bi zahmet gösterir herhaldeSen de mi göremedinnn :)
dinlenmeye çalış canım,benim çoktu ama geçmiş gerçi öyle çokta dinlenemedim progestan kullandım 2 kutu,sen yinede dikkat et kendine,cinsiyeti belli olmadımıKizlar bi de dr. kanaman oldu mu hiç dedi yok dedim, leke bile olmadı. Ama iki tane küçük kanama alanı gözüküyo dedi. Bu neden olurki ve de önemli bsy mi.
Sağol canim geçmiş olsun seninki. Ins benm de geçer korktum bi an. Yok canım belli olmadı. Tahmin bile yok arkası dönük yatıyodu.dinlenmeye çalış canım,benim çoktu ama geçmiş gerçi öyle çokta dinlenemedim progestan kullandım 2 kutu,sen yinede dikkat et kendine,cinsiyeti belli olmadımı
Prensesin hayırlı olsun canım. Bugünkü haberler hep kız. Prensesler çoğalıyor ne güzelkızlaaaarr bugun doktora gıtttıııkkk doktor uzun ugraslar sonucu bebegın kız olduguna karar verdı15+3 gunluguzz ... cinsiyet KIZ
Merhaba arkadaşlar nasilsiniz? Çok SIK göremiyorum ama topigi takip ediyorum, 15. Haftamiza girdik inşallah önümüzdekihafta kontrolumjz var iinsallah sipam gösterirse cinsiyet öğreneceğiz, birşey sormak istiyorum 15 haftalik gebelikte 2 ila 3kilo arasi kilo fazla mi , 9 haftalikken 59 kiloydum, simdi 15. Hafta AC karnina 60 , yatmadan önce 61 hatta bazen 62 geliyorumcçok mu sizce
Sevindim agrinin gecmesine hic tekrarlamaz insallahAğrım geçti sayılır temizlik yaparken yordum kendimi Eğilip kalkarken farketmedim herhalde Dediğin gibi yinele dinleniyorum. Eğer tekrar ederse acile gidicem teşekkür ederim cevapladığın için
Bence doktor onemli bisey olsa soylerdi sen kafana takma cnm..Kizlar bi de dr. kanaman oldu mu hiç dedi yok dedim, leke bile olmadı. Ama iki tane küçük kanama alanı gözüküyo dedi. Bu neden olurki ve de önemli bsy mi.
kızlaaaarr bugun doktora gıtttıııkkk doktor uzun ugraslar sonucu bebegın kız olduguna karar verdı15+3 gunluguzz ... cinsiyet KIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?