2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Çalışmiyorum canım yeni bitirdim okulu kpssye girdim tercih yapacam işte. Yok canım kaynanam bakmaz istemem zaten hasta kendisi her zaman. Alacam zaten kitabı canım bulamadım burda internetten alacam. Haklısın tek gezmek en guzeli

Canım 2 bardak su iç ve Dr unu ara inşallah birşey yoktur yordun kendini herhalde benim hep susuzluktan olur ya da lavaboda falan bebek sıkıştıysa olur belki eğilip biraz öyle kaldıysan rahmin sıkışmıştır iş yaparken farketmiyoruz

İnsan cok cabuk yoruluo dimi temizlik yaparken. En guzeli senin yaptigin gibi dinlene dinlene yapmak.
Benim ev cok kucuk ama 2 katli, merdivenler yoruyor beni de.

Canım benim istediğim adil olsunlar annen haksız sa haksız. Neden bizi eziyorlar ki biz de esleriyiz ve çoğu zaman susuyoruz ama onların anneleri hiç susmuyor. Neyse canım sen de sıkma canını Allah büyük görüyor her şeyi bu dünyanın öbür tarafı da var. Bizim içimiz rahat dimi.

Hayırlıs olsun senin bebiş nazlı çıktı desene öyle hemen göstermiyor yaramaz

Ani kilo alışlarında çatlak oluyormuş birde olacağı varsa kesin oluyor kaşımamak gerektiğini bende duymuştum...

Ya ne Nazlı çıktı bebişin Minnak neyseki iyiymiş ya Allah'a şükür .bende cok merak etmiştim bebişinin cinsiyetini
Evet gerçekten çok nazlı ve inatçı çıktı. Ben de çok merak ediyodum canım ama malesef

Bende güya temzlik yaptım ama beş saattir bitmedi bi oda süpürüyorum oturuyorum napiyim [/QUOTE]
Ben iyiyim diye Yaptım biraz ama sonradan çıkardı Acısını valla sende yorma kendini iyi yapıyordun dinlenerek temizlemek daha mantıklı

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz? Çok SIK göremiyorum ama topigi takip ediyorum, 15. Haftamiza girdik inşallah önümüzdekihafta kontrolumjz var iinsallah sipam gösterirse cinsiyet öğreneceğiz, birşey sormak istiyorum 15 haftalik gebelikte 2 ila 3kilo arasi kilo fazla mi , 9 haftalikken 59 kiloydum, simdi 15. Hafta AC karnina 60 , yatmadan önce 61 hatta bazen 62 geliyorumcçok mu sizce

Malesef canım tahmin yapacak kadar da gözükmedi :) doktor da bayağı ısrarciydi ama aşırı inatçı bebis dedi :) tahlil verdim birkaç gün sonra sonuçları çıkacak. Istersen o zaman da bakalım bi dedi dr. Ama ses dalgaları bebeğin kulağına zarar verebiliyo çok sık bakıldığında dedi bilemiyorum o yüzden.

Ağrım geçti sayılır temizlik yaparken yordum kendimi Eğilip kalkarken farketmedim herhalde Dediğin gibi yinele dinleniyorum. Eğer tekrar ederse acile gidicem teşekkür ederim cevapladığın için

Kizlar bi de dr. kanaman oldu mu hiç dedi yok dedim, leke bile olmadı. Ama iki tane küçük kanama alanı gözüküyo dedi. Bu neden olurki ve de önemli bsy mi.

Sen de mi göremedinnn :)
Yok yavrum ya yüz üstü yatmış . Umrunda bile degildi. Ben şimdiden yüzüstü yatamiuorum ona bişey olmasın diye. Her yanim agriyo.Ama o masallahh yayılmış . Kuzummmmm. Yirmi dokuzunda randevum var . Inşallah ozaman bi zahmet gösterir herhalde

Kizlar bi de dr. kanaman oldu mu hiç dedi yok dedim, leke bile olmadı. Ama iki tane küçük kanama alanı gözüküyo dedi. Bu neden olurki ve de önemli bsy mi.
dinlenmeye çalış canım,benim çoktu ama geçmiş gerçi öyle çokta dinlenemedim progestan kullandım 2 kutu,sen yinede dikkat et kendine,cinsiyeti belli olmadımı

dinlenmeye çalış canım,benim çoktu ama geçmiş gerçi öyle çokta dinlenemedim progestan kullandım 2 kutu,sen yinede dikkat et kendine,cinsiyeti belli olmadımı
Sağol canim geçmiş olsun seninki. Ins benm de geçer korktum bi an. Yok canım belli olmadı. Tahmin bile yok arkası dönük yatıyodu.

Her bunye farklidir sen asiriya kacmadan normal yemek yiyorsan vucudun onu toparlicaktir bence cok fazla da kilo almamissin
Ağrım geçti sayılır temizlik yaparken yordum kendimi Eğilip kalkarken farketmedim herhalde Dediğin gibi yinele dinleniyorum. Eğer tekrar ederse acile gidicem teşekkür ederim cevapladığın için
Sevindim agrinin gecmesine hic tekrarlamaz insallah
Bence doktor onemli bisey olsa soylerdi sen kafana takma cnm..

kızlaaaarr bugun doktora gıtttıııkkk doktor uzun ugraslar sonucu bebegın kız olduguna karar verdı 15+3 gunluguzz ... cinsiyet KIZ

Ay ne guzel
İkimiz de ayni gun ogrendik cinsiyetleri
Sagligiyla gelsin prensesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…