2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Inşallah canım yaa hayırlısı bakalım. Ben bugüne kadar çok merak ettim bugün de çok heyecanlandim ama nedense içimdeki o merak heyecan gitti bugün. Nedenini bilmiyorum. Ne zaman öğrenirsek artık hayırlısı olsun da tek dileğim sağlıklı olması.

Bende kalp atıslarını dduyunca cok mutlu oldum o bıle yetiyor sukur ya

Çok kotuyum kızlar. Bu hamilelik beni çok duygusallastirdi. Eşimle tartismalarimiz içimde büyüyor patlama duruma geliyorum. Off bebeğim benim bu hallerim yüzünden etkilencek diye cokk üzülüyorum. İnanin Suan bile ağlayarak yaziyorum. Kendimi sakinlestiremiyorum. Hamileyim en mutlu olmam gereken durumdayım ama hayır üzülüyorum ağlıyorum kafamda binbir soru

Ee iyi canım ona muhtaç değilsin en azından üzülme olur böyle şeyler biz de hassasız şimdi tabi :)

Canım Bı sey sorucam benım ultrason da bukadar net gorunmuyo bıde yandan hep benım bebek senınkı nasıl oyle cikmis bılemedım

Aslında fazla yemiyorum ,ama acaba ekmek mi fazla yiyorum diye tereddüt ettim,gerçi sabahki aç halimi göz önünde bulundurmam lazım galiba,cokta uzun boylu değilim bide ilk başlarda fazla kilo almk istemiyorum.Ayrıca cevabın için teşekkürler ve prensesin hayırlı olsun.İnşallah önümüzdeki hafta benim sıpamda gösterir kendini.12.haftada ikili test zamanı doktor kesin olmamakla beraber erkek gibi ama bu haftalarda bizi yanıltıyor bebekler dedi

İnsan cok cabuk yoruluo dimi temizlik yaparken. En guzeli senin yaptigin gibi dinlene dinlene yapmak.
Benim ev cok kucuk ama 2 katli, merdivenler yoruyor beni de.
Evet canım benimki de küçücük ama nefes nefese kalıyorum bir günümü ayırdım haftada napiim yavaş yavaş yapıyorum :)
2 katlı zor olur canım ama yaparsın yavaş yavaş önemli olan bebiş ona bişey olmasın da varsın pis kalsın evimiz

Meraba canım bende 29 Kasım'da Dr gideceğim inşallah görürüz cinsiyetini canım. Görmeyen arkadaşlarda görürler inşallah. Merak ediyorum 29 Kasım hemen olsun. Bana bir Dr erkeğe benziyor dedi biride kıza 1 gün arayla gitmiştim. 12+3 günlük iken

Maşallah canım gobuslerimiz aynı :)

Gerçekten mii senin de ilk gebelik değil mi canım ben 2 kg aldım canım sen :))

Bende güya temzlik yaptım ama beş saattir bitmedi bi oda süpürüyorum oturuyorum napiyim
Ben iyiyim diye Yaptım biraz ama sonradan çıkardı Acısını valla sende yorma kendini iyi yapıyordun dinlenerek temizlemek daha mantıklı[/QUOTE]

En mantıklısı canım bana yardımcı geliyordu dedim yavaş yavaş yaparım nolcak o parayla bebişime en güzel şeyleri alırım o gazla yapıyorum yavaşca. Zaten ben nefes nefese kalıyorum gribim ya dinlenmek şart oldu :)

Bence çok değil canım bende 17 haftalığım 2 kg aldım doktor normal hızlı alacaksın bundan sonrada dedi.

Doğrudur canım 2 dk bakabilir aslında poİsyonu uygun değilse hemen kalkarsn uygunsa hemen görünüyo zaten bizimki şak diye söylemişti şok olmuştuk

Kizlar bi de dr. kanaman oldu mu hiç dedi yok dedim, leke bile olmadı. Ama iki tane küçük kanama alanı gözüküyo dedi. Bu neden olurki ve de önemli bsy mi.
Canım bendr de vardı hatta bitaneydi dr progestan verdi bizimde ilişki sonrası kanama olmuştu. Belim çok ağrıyodu o dönem sende var mı. Ağır iş yapma canım ben sadece yemek yapıyordum o dönem çünkü çalışıyordum da. Çok ayakta durma demişti.

kızlaaaarr bugun doktora gıtttıııkkk doktor uzun ugraslar sonucu bebegın kız olduguna karar verdı 15+3 gunluguzz ... cinsiyet KIZ

Ay hayırlı olsun bir kız haberi daha demekki bu yıl erkek yılı değilmiş geliyor kızlar tek tek :))))

Canım inan herşeyden etkileniyorlar biliyorum çok zor ama nolur sadece kendini düşün sen iyi olursan o da olur zaten. Bu dönemde hamilelerde olduğu gibi eşlerde de oluyor stres. Biraz umursamaz ve sakin olmaya çalış. Azıcık suratını asınca etkileneceği düşünürsrn hemen toparlanırsın zaten inşallah iyi olursun

Bana ilaç vermedı canım. Kalsiyum ve magnezyum verdi toz şeklinde suya karıştırılip içilen bide demir hapı. Bir sürü bsy verdi yani. Kullanmali miyim bilmiyorum. Diğer dr sadece elevit vermişti o kdr. Iliskiye dikkat et dedi sadece, haftada bir. Bu ara pek kendmi yoracak iş yapmadım ama hastaydm çok zorladım kendimi ondan mı acaba. Ins önemli bsy değildir

Değildir canım olsa söylerdi ilk doktorun da bana önemli değil demişti ilk doktor alandanda bahsetmedi sadece vajinal sebepten dedi, ama ikincisi kanama alanı var kesenin yanında progstan verdi günde 3 tane

Sorma canim ben de suan cok kotuyum.. Esimle kavga ettim. O uyudu ben de agliyom.. Her seye agliyom ama ne aglamak.. Saatlerce.. Biraksalar gunlerce aglayabilirim.. Off...

Telefondan giriyorum gerilere bakamadım, doktora gidicektin bugün öğrendin mi bebişin cinsiyetini?

Kanama alanı da çok önemli değil canım ayakta durma çok kendini yoracak işler yapma bi şey olmaz allahın izniyle. Ama lekelenmen falan olursa hemen git doktoruna canım

İyi akşamlar canım kendini üzme bebeğin aklına gelsin. Çünkü oda üzüntünü ve mutluluğunu anlıyor. Allah aranızdaki şeytanı alsın inşallah.

Ay kızlar yapmayın nolur ben de üzüldüm siz böyle yazınca. Gerçi dün ben de ağladım neye ağladığımı bile bilmiyorum ama bebeklerimiz büyüyor artık bizi hissedebiliyorlar. Bunu düşünüp toparladım kendini dün siz de öyle düşünün. Hem bence en zor zamanları atlattık allahın izniyle bundan sonra alışverişiydi tekmesiydi güzel günler bizi bekliyor yapmayın nolur canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…