- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Inşallah canım yaa hayırlısı bakalım. Ben bugüne kadar çok merak ettim bugün de çok heyecanlandim ama nedense içimdeki o merak heyecan gitti bugün. Nedenini bilmiyorum. Ne zaman öğrenirsek artık hayırlısı olsun da tek dileğim sağlıklı olması.Yok yavrum ya yüz üstü yatmış . Umrunda bile degildi. Ben şimdiden yüzüstü yatamiuorum ona bişey olmasın diye. Her yanim agriyo.Ama o masallahh yayılmış . Kuzummmmm. Yirmi dokuzunda randevum var . Inşallah ozaman bi zahmet gösterir herhalde
geçer canım Allahın izniyle,sen ev işiydi temizlikti fazla yorma kendini,Doktor bişey demedimi peki bu duruma,takip etmesi gerekir çünküSağol canim geçmiş olsun seninki. Ins benm de geçer korktum bi an. Yok canım belli olmadı. Tahmin bile yok arkası dönük yatıyodu.
Bende kalp atıslarını dduyunca cok mutlu oldum o bıle yetiyor sukur yaInşallah canım yaa hayırlısı bakalım. Ben bugüne kadar çok merak ettim bugün de çok heyecanlandim ama nedense içimdeki o merak heyecan gitti bugün. Nedenini bilmiyorum. Ne zaman öğrenirsek artık hayırlısı olsun da tek dileğim sağlıklı olması.
Ee iyi canım ona muhtaç değilsin en azından üzülme olur böyle şeyler biz de hassasız şimdi tabi :)Çalışmiyorum canım yeni bitirdim okulu kpssye girdim tercih yapacam işte. Yok canım kaynanam bakmaz istemem zaten hasta kendisi her zaman. Alacam zaten kitabı canım bulamadım burda internetten alacam. Haklısın tek gezmek en guzeli
Canım Bı sey sorucam benım ultrason da bukadar net gorunmuyo bıde yandan hep benım bebek senınkı nasıl oyle cikmis bılemedımBu foto yeni 2 hafta önce daha açısızdı şimdi dikleşmiş ama üzerinde kordon da vardı o bastırmış olabilir mi bilmiyorum bence bekleyin alışveriş falan yapmayın özellikle kız denilen bebeklerde yanılma olabiliyor
Canım pek bişey demedi kanamayla ilgili. Sadece haftada bir ilişki dedi. Ona dikkat etcem.geçer canım Allahın izniyle,sen ev işiydi temizlikti fazla yorma kendini,Doktor bişey demedimi peki bu duruma,takip etmesi gerekir çünkü
Her bunye farklidir sen asiriya kacmadan normal yemek yiyorsan vucudun onu toparlicaktir bence cok fazla da kilo almamissin
Sevindim agrinin gecmesine hic tekrarlamaz insallah
Bence doktor onemli bisey olsa soylerdi sen kafana takma cnm..
Ay ne guzel
İkimiz de ayni gun ogrendik cinsiyetleri
Sagligiyla gelsin prensesin:)
Evet canım benimki de küçücük ama nefes nefese kalıyorum bir günümü ayırdım haftada napiim yavaş yavaş yapıyorum :)İnsan cok cabuk yoruluo dimi temizlik yaparken. En guzeli senin yaptigin gibi dinlene dinlene yapmak.
Benim ev cok kucuk ama 2 katli, merdivenler yoruyor beni de.
Meraba canım bende 29 Kasım'da Dr gideceğim inşallah görürüz cinsiyetini canım. Görmeyen arkadaşlarda görürler inşallah. Merak ediyorum 29 Kasım hemen olsun. Bana bir Dr erkeğe benziyor dedi biride kıza 1 gün arayla gitmiştim. 12+3 günlük ikenYok yavrum ya yüz üstü yatmış . Umrunda bile degildi. Ben şimdiden yüzüstü yatamiuorum ona bişey olmasın diye. Her yanim agriyo.Ama o masallahh yayılmış . Kuzummmmm. Yirmi dokuzunda randevum var . Inşallah ozaman bi zahmet gösterir herhalde
Maşallah canım gobuslerimiz aynı :)
Ben iyiyim diye Yaptım biraz ama sonradan çıkardı Acısını valla sende yorma kendini iyi yapıyordun dinlenerek temizlemek daha mantıklı[/QUOTE]Bende güya temzlik yaptım ama beş saattir bitmedi bi oda süpürüyorum oturuyorum napiyim
Merhaba arkadaşlar nasilsiniz? Çok SIK göremiyorum ama topigi takip ediyorum, 15. Haftamiza girdik inşallah önümüzdekihafta kontrolumjz var iinsallah sipam gösterirse cinsiyet öğreneceğiz, birşey sormak istiyorum 15 haftalik gebelikte 2 ila 3kilo arasi kilo fazla mi , 9 haftalikken 59 kiloydum, simdi 15. Hafta AC karnina 60 , yatmadan önce 61 hatta bazen 62 geliyorumcçok mu sizce
Malesef canım tahmin yapacak kadar da gözükmedi :) doktor da bayağı ısrarciydi ama aşırı inatçı bebis dedi :) tahlil verdim birkaç gün sonra sonuçları çıkacak. Istersen o zaman da bakalım bi dedi dr. Ama ses dalgaları bebeğin kulağına zarar verebiliyo çok sık bakıldığında dedi bilemiyorum o yüzden.
Maşallah prensesine canım hayırlı olsun. Bugün kız günü galiba.kızlaaaarr bugun doktora gıtttıııkkk doktor uzun ugraslar sonucu bebegın kız olduguna karar verdı15+3 gunluguzz ... cinsiyet KIZ
Canım bendr de vardı hatta bitaneydi dr progestan verdi bizimde ilişki sonrası kanama olmuştu. Belim çok ağrıyodu o dönem sende var mı. Ağır iş yapma canım ben sadece yemek yapıyordum o dönem çünkü çalışıyordum da. Çok ayakta durma demişti.Kizlar bi de dr. kanaman oldu mu hiç dedi yok dedim, leke bile olmadı. Ama iki tane küçük kanama alanı gözüküyo dedi. Bu neden olurki ve de önemli bsy mi.
kızlaaaarr bugun doktora gıtttıııkkk doktor uzun ugraslar sonucu bebegın kız olduguna karar verdı15+3 gunluguzz ... cinsiyet KIZ
Çok kotuyum kızlar. Bu hamilelik beni çok duygusallastirdi. Eşimle tartismalarimiz içimde büyüyor patlama duruma geliyorum. Off bebeğim benim bu hallerim yüzünden etkilencek diye cokk üzülüyorum. İnanin Suan bile ağlayarak yaziyorum. Kendimi sakinlestiremiyorum. Hamileyim en mutlu olmam gereken durumdayım ama hayır üzülüyorum ağlıyorum kafamda binbir soru
Bana ilaç vermedı canım. Kalsiyum ve magnezyum verdi toz şeklinde suya karıştırılip içilen bide demir hapı. Bir sürü bsy verdi yani. Kullanmali miyim bilmiyorum. Diğer dr sadece elevit vermişti o kdr. Iliskiye dikkat et dedi sadece, haftada bir. Bu ara pek kendmi yoracak iş yapmadım ama hastaydm çok zorladım kendimi ondan mı acaba. Ins önemli bsy değildirCanım bendr de vardı hatta bitaneydi dr progestan verdi bizimde ilişki sonrası kanama olmuştu. Belim çok ağrıyodu o dönem sende var mı. Ağır iş yapma canım ben sadece yemek yapıyordum o dönem çünkü çalışıyordum da. Çok ayakta durma demişti.
Ay hayırlı olsun bir kız haberi daha demekki bu yıl erkek yılı değilmiş geliyor kızlar tek tek :))))
Değildir canım olsa söylerdi ilk doktorun da bana önemli değil demişti ilk doktor alandanda bahsetmedi sadece vajinal sebepten dedi, ama ikincisi kanama alanı var kesenin yanında progstan verdi günde 3 taneBana ilaç vermedı canım. Kalsiyum ve magnezyum verdi toz şeklinde suya karıştırılip içilen bide demir hapı. Bir sürü bsy verdi yani. Kullanmali miyim bilmiyorum. Diğer dr sadece elevit vermişti o kdr. Iliskiye dikkat et dedi sadece, haftada bir. Bu ara pek kendmi yoracak iş yapmadım ama hastaydm çok zorladım kendimi ondan mı acaba. Ins önemli bsy değildir
Sorma canim ben de suan cok kotuyum.. Esimle kavga ettim. O uyudu ben de agliyom.. Her seye agliyom ama ne aglamak.. Saatlerce.. Biraksalar gunlerce aglayabilirim.. Off...Çok kotuyum kızlar. Bu hamilelik beni çok duygusallastirdi. Eşimle tartismalarimiz içimde büyüyor patlama duruma geliyorum. Off bebeğim benim bu hallerim yüzünden etkilencek diye cokk üzülüyorum. İnanin Suan bile ağlayarak yaziyorum. Kendimi sakinlestiremiyorum. Hamileyim en mutlu olmam gereken durumdayım ama hayır üzülüyorum ağlıyorum kafamda binbir soru
Telefondan giriyorum gerilere bakamadım, doktora gidicektin bugün öğrendin mi bebişin cinsiyetini?Bana ilaç vermedı canım. Kalsiyum ve magnezyum verdi toz şeklinde suya karıştırılip içilen bide demir hapı. Bir sürü bsy verdi yani. Kullanmali miyim bilmiyorum. Diğer dr sadece elevit vermişti o kdr. Iliskiye dikkat et dedi sadece, haftada bir. Bu ara pek kendmi yoracak iş yapmadım ama hastaydm çok zorladım kendimi ondan mı acaba. Ins önemli bsy değildir
İyi akşamlar canım kendini üzme bebeğin aklına gelsin. Çünkü oda üzüntünü ve mutluluğunu anlıyor. Allah aranızdaki şeytanı alsın inşallah.Çok kotuyum kızlar. Bu hamilelik beni çok duygusallastirdi. Eşimle tartismalarimiz içimde büyüyor patlama duruma geliyorum. Off bebeğim benim bu hallerim yüzünden etkilencek diye cokk üzülüyorum. İnanin Suan bile ağlayarak yaziyorum. Kendimi sakinlestiremiyorum. Hamileyim en mutlu olmam gereken durumdayım ama hayır üzülüyorum ağlıyorum kafamda binbir soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?