2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah yardımcın olsun bu kaynanalrın derdi ne ki evledının eşini böyle üzüyorlar kıskanıyorlar sanırım üzme kendini takmamaya çalış

Yok canim igretmen degilim
Ee nesin o zaman canım

Evet gerçekten çok nazlı ve inatçı çıktı. Ben de çok merak ediyodum canım ama malesef
Kız olur o zaman kızlar nazlı olurmuş diyorlar

Gecmis olsun canım dikkat et kendine Allah bebislerhni korusun

gözün aydın canım,hayırlı olsun

Tamam canım zaten sırf bebeğim içn yemem lazım o günahsiz ama ufacıkta olra tepki veqiyo aklima geldikce ağlıxorum of ya

canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın hiç kalkma yat dinlen

aramasın bu saatten sonra beni dünya kadar strese soktu arasa ne olur artık ama ben doluyum patlamam lazım canım içim daraldı ya... ağlamaktan harap oldum nefret ediyorum ondan ya nefreeettt....
CANIM İKİ YILLIK EVLİLİĞİMDE ŞUNU GÖRDÜM Kİ BEN NE KADAR CAZGIRLIK YAPSAM EŞİM O KADAR HAKLI ÇIKIYOR, SUS BOYNUNU BÜK AĞLA DAHA ETKİLİ BİR YÖNTEM... SİNİRİ GEÇİNCE DE HATALARINI TEK TEK SAY..

Aynen kuzum ben de nazardan cok korkuyorum hepimize masallah.. Hemen doktora git canim insallah kotu bisey yoktur Rabbim yardimcimiz olsun dua edelim bol bol...

Anladım. Belli ki bir derdi var acaba ne? Sen bir ev hanımı ve eş olarak görevlerini, hamile olmana rağmen yerine getiriyorsan, kayınvalide görümce vb. dolduruyor olabilir mi?
Yok canim kayinvalidem ve görümcdm öyle insankar deiller ve bana vzaklar esimde bensz gitmez yani zaten akrabayiz halamin oğlu

Geçmiş olsun çokkk, işallah bi daha yaşamazsın böle bi şey, bundan sonrası sorunsuz sıkıntısız geçer işallah...
Sagol canim Allah kimseye yasatmasin, amin insallah hepimizin hamileligi sorunsuz gecer de bebeklerimizi saglikla hayirla aliiriz kucagimiza

selam kızlar bu aralar işler çok yoğun giremedim nete....

2 gündür bas ağrısı var bendede...bugün öğlen arası hamile pantalonu aldım kendime lcw den...karnım biraz cıktı pantalonlar oluyoda düğmeleri sıkıyodu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…