Allah yardımcın olsun bu kaynanalrın derdi ne ki evledının eşini böyle üzüyorlar kıskanıyorlar sanırım üzme kendini takmamaya çalışValla canım hareketlerini şimdiden merak ediyor büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. CÇok özledim bebegimi tek tesellim o. Çok stres doluyum çok üzüyor kaynana beni. Kaldıramiyorum artık dün de eşimle tartıştık moralim bozuluyor işte. ..
Ee nesin o zaman canımYok canim igretmen degilim
Kız olur o zaman kızlar nazlı olurmuş diyorlarEvet gerçekten çok nazlı ve inatçı çıktı. Ben de çok merak ediyodum canım ama malesef
Gecmis olsun canım dikkat et kendine Allah bebislerhni korusunSelam kizlar..
2 gundur hastanedeydik simdi geldik.. Bebegimizin birinin plasentasi asagidaymis bu yuzden dikkat etmem gerekiyormus kahverengi lekelenmeler olmustu 4 serumdan sonra cok sukur gecti artik surekli yaticam, dua edin kizlar cok zordu Allah hepimizi meleklerimize saglikla kavustursun...
canm bebegin hareketlerini hissedebiliyormsn. ben hala hissetmiyrm cok heyecanliyim.Gecmis olsun canım dikkat et kendine Allah bebislerhni korusun
Kızlaaar herkese hayırlı akşamlar, bugün beklenen gün geldi ve doktor kontrolümüzü hayırlısı ile atlattık.
Öncelikle ikili test için ultrason muayenesi oldum, doktor organların çoğunu gösterdi (kalp, beyin, kollar, bacaklar, karın bölgesi vs.) crl 63 mm, ense kalınlığı 1.5 mm doktor gayet iyi olduğunu ve gebeliğin haftası ile uyumlu olduğunu söyledi.
Veee ben sormadan cinsiyet tahmininde bulundu, ben beklemediğim için şok oldum o esnada... Veee KIZ olarak belirtti. Ama önümüzdeki ayı bekleyeceğim emin olmak için bir kez daha...
Daha sonra laboratuvara kan verdim, 1 hafta sonra da sonuç alacağım, hayırlısı artık.
Ayrıca doktorumun istediği diğer kan testlerimi de yaptırdım(tam kan sayımı, hormon testi, rubella, toxoplazma, CMV, tam idrar tahlilleri, hemogram, şeker vb.)sonuçlar gayet iyi sadece kansızlık olduğunu belirterek demir ilacı verdi.
Benden şimdilik haberler bu kadar, sevgiyle kalın iyi geceler
Tamam canım zaten sırf bebeğim içn yemem lazım o günahsiz ama ufacıkta olra tepki veqiyo aklima geldikce ağlıxorum of yacanım hemen kalk bırseyler ye. çokkk sınır oldugunu bılıyorum ama. açlıktan bayılırsın basın doner bısey olur. sen ye yemegını. daha oncede yaşamadıkmı yaşıyoz bırseyler sonrada barısıyoz. hıc bısey olmamıs gıbı devam edıyoz. gene oyle olacak olan bebeklerımıze olacak. onların gunahı ne. hadı canımmmmm
düşünüp düşünüpte stres yapma kendını baska bırseylerle ılgılen sakınles
Evet hissediyorum canim damar atmasi gibh ama sürekli deil arada oluyo canim çok güzel bi his :)canm bebegin hareketlerini hissedebiliyormsn. ben hala hissetmiyrm cok heyecanliyim.
Selam kizlar..
2 gundur hastanedeydik simdi geldik.. Bebegimizin birinin plasentasi asagidaymis bu yuzden dikkat etmem gerekiyormus kahverengi lekelenmeler olmustu 4 serumdan sonra cok sukur gecti artik surekli yaticam, dua edin kizlar cok zordu Allah hepimizi meleklerimize saglikla kavustursun...
CANIM İKİ YILLIK EVLİLİĞİMDE ŞUNU GÖRDÜM Kİ BEN NE KADAR CAZGIRLIK YAPSAM EŞİM O KADAR HAKLI ÇIKIYOR, SUS BOYNUNU BÜK AĞLA DAHA ETKİLİ BİR YÖNTEM... SİNİRİ GEÇİNCE DE HATALARINI TEK TEK SAY..aramasın bu saatten sonra beni dünya kadar strese soktu arasa ne olur artık ama ben doluyum patlamam lazım canım içim daraldı ya... ağlamaktan harap oldum nefret ediyorum ondan ya nefreeettt....
Aynen kuzum ben de nazardan cok korkuyorum hepimize masallah.. Hemen doktora git canim insallah kotu bisey yoktur Rabbim yardimcimiz olsun dua edelim bol bol...canım çok geçmiişş olsun sana da kıyamam... Allahım ne oluyor bize nazar değdiriyorlar valla ya.. Allahım korusun hepimizi ve meleklerimizi...
sağol canım benmmm
malasef kırmızı canım o yüzden çok korkuyorum..
Yatiyorum canim halen ara ara kahverengi lekelenmeler oluyor insallah hepimiz bebeklerimizle sagsalim atlatiriz bu sürecicanım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın hiç kalkma yat dinlen
Sagol canim cok tesekkur ediyorum aminnnÇok geçmiş olsun. Kendine dikkat et, rabbim yardımcın olsun.
Yok canim kayinvalidem ve görümcdm öyle insankar deiller ve bana vzaklar esimde bensz gitmez yani zaten akrabayiz halamin oğluAnladım. Belli ki bir derdi var acaba ne? Sen bir ev hanımı ve eş olarak görevlerini, hamile olmana rağmen yerine getiriyorsan, kayınvalide görümce vb. dolduruyor olabilir mi?
Tesekkurler canim amin Rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun insallahGecmis olsun canım dikkat et kendine Allah bebislerhni korusun
Sagol canim Allah kimseye yasatmasin, amin insallah hepimizin hamileligi sorunsuz gecer de bebeklerimizi saglikla hayirla aliiriz kucagimizaGeçmiş olsun çokkk, işallah bi daha yaşamazsın böle bi şey, bundan sonrası sorunsuz sıkıntısız geçer işallah...
canım kaçıncı haftada hissetmeye başladın bebeğini,ben cok merak ediyorum sabırsızlanıyorum hissetmek için,çok mu acele ediyorumEvet hissediyorum canim damar atmasi gibh ama sürekli deil arada oluyo canim çok güzel bi his :)
Korkma tatlim bişey yoktur inşaAllah sen kötü düsünme :)canım tabiki de bizimle paylaşocaksın sıkma canını.. bebişinle sohbet et o duyuyor seni tamam mı.. sağol canım inş güzel haberlerle gelirim korkuyorum
16. Haftamda hissetmeye basladm canim haftaya sende hissetmeye başlarsin insaAllahcanım kaçıncı haftada hissetmeye başladın bebeğini,ben cok merak ediyorum sabırsızlanıyorum hissetmek için,çok mu acele ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?