- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
inşallah öyle olur canım,geri sayımım başladı 9 gün sonra kontrolumuz var,inşallah cinsiyetimizde öğreniriz16. Haftamda hissetmeye basladm canim haftaya sende hissetmeye başlarsin insaAllah
Slm bende aldim o pantolonlardan lcw den ama karnim doldurmuyo içini :)selam kızlar bu aralar işler çok yoğun giremedim nete....
2 gündür bas ağrısı var bendede...bugün öğlen arası hamile pantalonu aldım kendime lcw den...karnım biraz cıktı pantalonlar oluyoda düğmeleri sıkıyodu....
serumu plesentan aşağıda olduğu içinmi yedin canım ve sürekli yatmanı doktor mu söylediSelam kizlar..
2 gundur hastanedeydik simdi geldik.. Bebegimizin birinin plasentasi asagidaymis bu yuzden dikkat etmem gerekiyormus kahverengi lekelenmeler olmustu 4 serumdan sonra cok sukur gecti artik surekli yaticam, dua edin kizlar cok zordu Allah hepimizi meleklerimize saglikla kavustursun...
İnşaAllah canım öğrenirsin bize de söylersin :)inşallah öyle olur canım,geri sayımım başladı 9 gün sonra kontrolumuz var,inşallah cinsiyetimizde öğreniriz
Slm bende aldim o pantolonlardan lcw den ama karnim doldurmuyo içini :)
ilk işim gelip yazmak olacak zaten,inşallah sıpam saklamaz kendiniİnşaAllah canım öğrenirsin bize de söylersin :)
Kanama olmasin diye canim evet doktor kesinlikle kalkma hicbisey yapma dedi cunku plasenta asagida olunca dusuk tehlikesi oluyormus ve 20. Haftaya kadar yukari cikarmisserumu plesentan aşağıda olduğu içinmi yedin canım ve sürekli yatmanı doktor mu söyledi
Kanama olmasin diye canim evet doktor kesinlikle kalkma hicbisey yapma dedi cunku plasenta asagida olunca dusuk tehlikesi oluyormus ve 20. Haftaya kadar yukari cikarmis
Ben kullanmiyorum ondan canim ama jonsons beby bebe yağı kullaniyorum benim asiri karnim kaşiniyodu hatta soyuluxodu o beni rahatlattı ama göbek deliğımin etrafi kızardi göbegm bûyüxoya ondan sanırımaynen canım...çok heveslendim ama çok rahat düğme falan yok ya rahat oluor ha bide şimdiden çatlak kremi kullanın dio arkadaşlar lierac en iyisiymiş küçük boyu 80 tl falanmış
Kanama olmasin diye canim evet doktor kesinlikle kalkma hicbisey yapma dedi cunku plasenta asagida olunca dusuk tehlikesi oluyormus ve 20. Haftaya kadar yukari cikarmis
Selam kizlar..
2 gundur hastanedeydik simdi geldik.. Bebegimizin birinin plasentasi asagidaymis bu yuzden dikkat etmem gerekiyormus kahverengi lekelenmeler olmustu 4 serumdan sonra cok sukur gecti artik surekli yaticam, dua edin kizlar cok zordu Allah hepimizi meleklerimize saglikla kavustursun...
Size ne denir ki @Ariver veSlm canım bende seninle aynı durumdayım ne oluyor bu eşlere yabenimde dün akşamdan beri ağlamaktan gözlerim şişti suan başim çatlıyo bana çok ağır konuştu bende ona dedimki nefret ediynrum senden şurda ölsen kılimı kipırdatmam onun yannda ağlamadım banyoda bebeimden özr dileyerek ağladım bebeğimde tepkisini gece uykudayken veqdi uykudan siçradim çok sancım oldu uyuyamadım sabaha kadar şuan hıç istahm yok kahvalti bile yapmadım şu saate kadar Allah bizim yardimcımız olsun benhm moralhm çok bozuk yaşamak tan bhle bıkkinlık geldi daha yeni evlh sayılıriz üstelik nazaramı geldik bilemiyorum ki of of
Sagol canim benim tesekkurlergelmiş geçmiş olsun canım....
Geçmiş olsun, ikizler iyi olsun da sen yat tamam mı..Selam kizlar..
Bence yine de dikkat et canim bize iliski kesinlikle yasak dedi bi igne bile kaldirma dedi agir is yapma mumkun oldugunca dinlenmeye calis insallah sorunsuz bi sekilde cikarlar yukaricanım bende de ayn ıdurum var da.doktorum ne ilaç verdi ne bişey. ara ara lekelenmelerın olacak endişelenme,bebek buyudukçe yukarı çıkacak dedi.rapor falan da vermedi yat da demedi.bulunduğum ilin en iyi doktoru.çalışıyorum normal hayatıma devam ediyorum.yengem doktor ona sordum.senin ayın erken yukarı çıkar dedi.bu durum ileriki aylarda yaşanırsa sıkıntılı erken doğuma sebep olur dedi.ben de rahatladım.senin gibi dikkatli davrnanları da okuyorum.ben yanlış mı davranıyorum diyorum.
Sakin ol, ağrın var mı, doktor gel dediyse de hemen git ve bize haber ver..canım çok değil lavaboda görüyorum peçeteyle siliyorum bişey yok nerden geldiğini ben de anlamıyorum baktım her tarafa yara yok .. basurdan şüphelendim o da yok ..evet kırmızı...
Ben de bi an önce hissetmek istiyoruuummm :)Evet hissediyorum canim damar atmasi gibh ama sürekli deil arada oluyo canim çok güzel bi his :)
Ayy sagol canim aynen onlar iyi olsun yeterki, Allahim hepimizin bebeklerini korusunGeçmiş olsun, ikizler iyi olsun da sen yat tamam mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?