2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm bende aldim o pantolonlardan lcw den ama karnim doldurmuyo içini :)

serumu plesentan aşağıda olduğu içinmi yedin canım ve sürekli yatmanı doktor mu söyledi

serumu plesentan aşağıda olduğu içinmi yedin canım ve sürekli yatmanı doktor mu söyledi
Kanama olmasin diye canim evet doktor kesinlikle kalkma hicbisey yapma dedi cunku plasenta asagida olunca dusuk tehlikesi oluyormus ve 20. Haftaya kadar yukari cikarmis

aynen canım...çok heveslendim ama çok rahat düğme falan yok ya rahat oluor ha bide şimdiden çatlak kremi kullanın dio arkadaşlar lierac en iyisiymiş küçük boyu 80 tl falanmış
Ben kullanmiyorum ondan canim ama jonsons beby bebe yağı kullaniyorum benim asiri karnim kaşiniyodu hatta soyuluxodu o beni rahatlattı ama göbek deliğımin etrafi kızardi göbegm bûyüxoya ondan sanırım

Kanama olmasin diye canim evet doktor kesinlikle kalkma hicbisey yapma dedi cunku plasenta asagida olunca dusuk tehlikesi oluyormus ve 20. Haftaya kadar yukari cikarmis

canım bende de ayn ıdurum var da.doktorum ne ilaç verdi ne bişey. ara ara lekelenmelerın olacak endişelenme,bebek buyudukçe yukarı çıkacak dedi.rapor falan da vermedi yat da demedi.bulunduğum ilin en iyi doktoru.çalışıyorum normal hayatıma devam ediyorum.yengem doktor ona sordum.senin ayın erken yukarı çıkar dedi.bu durum ileriki aylarda yaşanırsa sıkıntılı erken doğuma sebep olur dedi.ben de rahatladım.senin gibi dikkatli davrnanları da okuyorum.ben yanlış mı davranıyorum diyorum.

Canim benim cok cok gecmis olsun.Allah yardimcin olsun.dikkat et kendine

Size ne denir ki @Ariver ve BurcuMelek , aferin.. Yemek de yemeyin tamam mı ağlayın bebekleriniz de iyice stres olsun.. Ama yeter bi kendinize gelin ya akşam oturun iki erişkin insan konuşun, bebeklerin ne günahı var, sakince eteğinizdeki taşları dökün, böyle öfkeyle olmaz, hissettiklerinizi anlatın ama bunu sakin yapın olmaz mı??

Geçmiş olsun, ikizler iyi olsun da sen yat tamam mı..

Bence yine de dikkat et canim bize iliski kesinlikle yasak dedi bi igne bile kaldirma dedi agir is yapma mumkun oldugunca dinlenmeye calis insallah sorunsuz bi sekilde cikarlar yukari

canım çok değil lavaboda görüyorum peçeteyle siliyorum bişey yok nerden geldiğini ben de anlamıyorum baktım her tarafa yara yok .. basurdan şüphelendim o da yok ..evet kırmızı...
Sakin ol, ağrın var mı, doktor gel dediyse de hemen git ve bize haber ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…