allah allah benimki mi rahat ya.ilişkiyide yasaklamadı.normal bi durum lekelenme gorunce endişelenme dedi.çok normal yansıtınca bende detaylı bişey sormadım bikaç gun sonra tahlıl sonucları ıcın gıdecem bu defa detaylı sorayım barı düşük riski falan var mı dıye.Bence yine de dikkat et canim bize iliski kesinlikle yasak dedi bi igne bile kaldirma dedi agir is yapma mumkun oldugunca dinlenmeye calis insallah sorunsuz bi sekilde cikarlar yukari
Canim Allah korusun , belki seninki cok tehlikeli degildir benimki bir de bu aylarda kanama olursa durdurmamiz zor olur dedi 25. Haftaya kadar riskli dedi ben de anlamadim simdi, doktoruna sorunca bana da haber ver olur muallah allah benimki mi rahat ya.ilişkiyide yasaklamadı.normal bi durum lekelenme gorunce endişelenme dedi.çok normal yansıtınca bende detaylı bişey sormadım bikaç gun sonra tahlıl sonucları ıcın gıdecem bu defa detaylı sorayım barı düşük riski falan var mı dıye.
canım tekrar kan geldi aramak zorunda kaldım çüünkü doktorumu aradım hemen gel dedi...
canım kıyamam kuzum ya .. üzülme canım benmm bak bebişler etkileniyor bende sabahtan beri ağlıyorum tekrar kan geldi birazdan doktora gidecem.. hemen toparlan sen olur mu... yemeğini ye çabuk uzan ve rahatlamaya çalış..
Kızlar ikinize de Rabbim şifa versin. Icinizi ferah tutun bebisleriniz iyi çünkü. Inş sıkıntılarnz en kısa sürede geçsinSelam kizlar..
2 gundur hastanedeydik simdi geldik.. Bebegimizin birinin plasentasi asagidaymis bu yuzden dikkat etmem gerekiyormus kahverengi lekelenmeler olmustu 4 serumdan sonra cok sukur gecti artik surekli yaticam, dua edin kizlar cok zordu Allah hepimizi meleklerimize saglikla kavustursun...
İnşaAllah bir an evvel hıssedersin canım :)Ben de bi an önce hissetmek istiyoruuummm :)
Amin canim insallahh Allahim kimseye yasatmasinKızlar ikinize de Rabbim şifa versin. Icinizi ferah tutun bebisleriniz iyi çünkü. Inş sıkıntılarnz en kısa sürede geçsin
Ay masaAllah canım fotodaki sen ve eşinmi ne kadar tatlisınz :)İnşaAllah bir an evvel hıssedersin canım :)
Zaten gece konuşmaya calişti bende aramiza soğukluk gırmsn diye istemiye istemiye konuştum canım ben inadım ama o daha inat uzatmadım ama yaptıklari aklhma geldikce gözlerim doluyoSize ne denir ki @Ariver veBurcuMelek , aferin.. Yemek de yemeyin tamam mı ağlayın bebekleriniz de iyice stres olsun.. Ama yeter bi kendinize gelin ya akşam oturun iki erişkin insan konuşun, bebeklerin ne günahı var, sakince eteğinizdeki taşları dökün, böyle öfkeyle olmaz, hissettiklerinizi anlatın ama bunu sakin yapın olmaz mı??
İkiz oldugundan olabilir ama birinin plasenta yukari cikmis digeri asagida ben de anlamadim yaa evet bu yazi gayet normal diyor sanirim en dogrusu endiselenmeden tedbirimizi almaktmm canım haber veririm acaba seninki ikiz oluncamı endişelendı doktor. şöyle bir yazı buldum internette:
Gebeliğin erken dönemlerinde ultrason incelemelerinde plasenta previaya daha sık rastlanır. Hamileliklerin %5-20'sinde ikinci trimesterda rutin yapılan ikinci düzey detaylı ultrason incelemelerinde plasentanın servikse yakın olduğu saptanır. Ancak hamileliğin ilerlemesi ile birlikte rahim büyüdükçe plasenta da yukarı doğru çekilir ve 2. trimesterda saptanan previa olgularının %90'ı doğum anı geldiğinde normal yerleşimlidir.
Canımcm öncelikle kendini hiç üzme derim çünkü bebişler gerçekten etkileniyor. Bide işine karışmak gibi de olmasın ama erkekler simartilmaya gelmiyor canım. Yüz vermeyeceksin, herseyini sen düşünmeyeceksin. Ben ne evliliğimde ne nişanlyken ne sevgiliyken eşimi simartmadim. Onu çok seviyorum ama ne sevgimi ne ilgimi belli etmedim bu biraz benim yapimdan da kaynaklaniyor duygularımı belli edemem. Ve ben böyle oldukça eşim daha çok üstüme düşüyor o daha çok ilgileniyor benle. Hamilelikten beri erken kalkıp kahvaltı hazirlamadim dogru düzgün yemek yapmadığım günler oldu. Rahatima bakıyorum canım. Yeri geliyo yemek de yapiyo yeri geliyo evi temizliyo eşim. Bazen bi yumurta kıriyorum onu yer hic laf etmeden. Erkekler en çok yumuşak dilden sakin ses tonundan anlıyor kavga etmeden güzellikle söyleyin. Sadece senin için demiyorum başka arkdslar da yazmış onlar için de söylüyorum. Bir de sevginizi ilginizi cok belli etmeyin derim kaçan kovalanir her zaman.Eski konular deil canım yok efendim evin kirasını,borçları,doğalgaz elektrik su faturasi bunlarh aklimda tutmalıymısim günleri gelince ödedinmi diye sormaliymisım zaten ev işi yemek bide zaten bebekten dolayı kasik bel aırim var arti ben evin hızmetcisi gibiymisim daha neler ndler hep kendimi düsünüyomusum aben onsuz akşam yemeği bhle yemem acıksamda beklerim gecelerh terlemişmi üstünü açmişmı kontrol ederim sabah lari kahvaltısı hazır yani ne biliyim o istemiyn diye annemlerde bile kalmadım gebeliğimin ilk zamanlaqinda yatmam gerekixodu hastanemde annemlere yakin annem ben sana bakarim o eve gitsin kalsin burda kalmak istemezse dixndu ben kıyamadım eşimi yamnliz bırakmadim sabahlari ise kalkamaz yemek yapani olmaz dixe daha neler neler yinede ben kendimi düsünüyo oluyorum
Evet canım eşimle ben, cok teşekkür ederim canım sen güzel baktığın için öyle :)Ay masaAllah canım fotodaki sen ve eşinmi ne kadar tatlisınz :)Benim Minnak Sevgilim sana yazmiştım
Canim benim eşm tam tersi ilgi göstermesem olmuyo oda bana göstermiyo ozaman bend sevgimi belli edemem çok zorlanırim bi tatlı söz söylesem bile oda hep ilgi beklixo çocukkende ilgilenen olmamis oda benden bekliyoCanımcm öncelikle kendini hiç üzme derim çünkü bebişler gerçekten etkileniyor. Bide işine karışmak gibi de olmasın ama erkekler simartilmaya gelmiyor canım. Yüz vermeyeceksin, herseyini sen düşünmeyeceksin. Ben ne evliliğimde ne nişanlyken ne sevgiliyken eşimi simartmadim. Onu çok seviyorum ama ne sevgimi ne ilgimi belli etmedim bu biraz benim yapimdan da kaynaklaniyor duygularımı belli edemem. Ve ben böyle oldukça eşim daha çok üstüme düşüyor o daha çok ilgileniyor benle. Hamilelikten beri erken kalkıp kahvaltı hazirlamadim dogru düzgün yemek yapmadığım günler oldu. Rahatima bakıyorum canım. Yeri geliyo yemek de yapiyo yeri geliyo evi temizliyo eşim. Bazen bi yumurta kıriyorum onu yer hic laf etmeden. Erkekler en çok yumuşak dilden sakin ses tonundan anlıyor kavga etmeden güzellikle söyleyin. Sadece senin için demiyorum başka arkdslar da yazmış onlar için de söylüyorum. Bir de sevginizi ilginizi cok belli etmeyin derim kaçan kovalanir her zaman.
Aa çokgeçmiş olsun,benim gebelik başında öyleydi sonra düzeldi bi 10 gün lekelenmem oldu ilk drum bişey yapmadı ikincicisi hemen progestron bsşlsdı..Selam kizlar..
2 gundur hastanedeydik simdi geldik.. Bebegimizin birinin plasentasi asagidaymis bu yuzden dikkat etmem gerekiyormus kahverengi lekelenmeler olmustu 4 serumdan sonra cok sukur gecti artik surekli yaticam, dua edin kizlar cok zordu Allah hepimizi meleklerimize saglikla kavustursun...
Hadi inşallah bişey yoktur..iyi haberlerle gel inş.randevum 3te kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş hazırlanıyım.. geldiğimde haber veririm mutlaka...
Anladım canım o zaman onun anladığı dilden konuş sonucta herkesin yapısı farklı. Ama kavga etmeden sakince konuş. O da zaten sen böyle yapınca pişman olur Özür diler. Ama kavga edince insan hakliyken bile haksız konuma düşüyo. Şu an en çok bebeğini ve onu kucağına aldığında ne kadar mutlu olacağını düşün. Ben öyle yapıyorum hayatımıza renk gelecek her şey cıvıl cıvıl olacak canımm :)Canim benim eşm tam tersi ilgi göstermesem olmuyo oda bana göstermiyo ozaman bend sevgimi belli edemem çok zorlanırim bi tatlı söz söylesem bile oda hep ilgi beklixo çocukkende ilgilenen olmamis oda benden bekliyocanım
İnşaAllah canım ama sinirlerime hakim olamıyorum haksizliıa tahamülüm yok ama nasıl oluyosa o bi şekilde kendinh hakli çıkartiyo dayanamıyorum benim simdixe kadar kimseye eyvallahim olmadi ama onu okadar seviyorum ki aramiz iyi olsun dıye küsmüyorum kalbim paramparça olsada konuşuyorum onunla of napicamı şaşırdimAnladım canım o zaman onun anladığı dilden konuş sonucta herkesin yapısı farklı. Ama kavga etmeden sakince konuş. O da zaten sen böyle yapınca pişman olur Özür diler. Ama kavga edince insan hakliyken bile haksız konuma düşüyo. Şu an en çok bebeğini ve onu kucağına aldığında ne kadar mutlu olacağını düşün. Ben öyle yapıyorum hayatımıza renk gelecek her şey cıvıl cıvıl olacak canımm :)
Selam kizlar..
canım çok değil lavaboda görüyorum peçeteyle siliyorum bişey yok nerden geldiğini ben de anlamıyorum baktım her tarafa yara yok .. basurdan şüphelendim o da yok ..evet kırmızı...
Cok sagol canim Allah hic birimize bir daha yasatmasin, progestan verdi bana da, insallah gecer gulmek bile yasak bana karnimi kasmamam gerekiyormusAa çokgeçmiş olsun,benim gebelik başında öyleydi sonra düzeldi bi 10 gün lekelenmem oldu ilk drum bişey yapmadı ikincicisi hemen progestron bsşlsdı..
Hadi inşallah bişey yoktur..iyi haberlerle gel inş.
Ayy teyzesiii dusundugun icin cok tesekkurler insallah hepsi iyi olur :)Canım çok çok geçmiş olsun dinlen bolbol paşalarımıza iyi bak annesi
Canım inşallah bişey yok iyi haberlerle geliceksin Rabbim yardımcın olsun
Eşleriyle tartışan arkadaşlar üzülüp bebeğinizi üzmeyin bakın benimde eşim 10 gündür yok iş için gitti türkiyede şuan ben burdayım ve böyle inanın çok daha zor kendimi çok yalnız hissediyorum ve bende üzülüyorum bebişimin etkilenmesinden korkuyorum erkekler farklı yapıya sahipler düşünmeden konuşmaları yanlış tabi ama bizlere değer vermediklerinden değil bizler kadar ince düşünemediklerinden kaynaklanıyo bide biz daha hassasız bu dönemde özellikle üzülmeyin bebişlerinizi düşünün inanın yalnız daha berbat geçiyo Rabbim hiçbirimizin huzurunu bozmasın inşallah bebişlerimizi de sağ salim kucağımıza almamızı nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?