2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kesinlikle canim cok dikkat etmemiz lazim insallah bian once yukari cikar plasentalarimiz :)

Catlak kremi iyi mi acaba canim yine iyiymis ucreti, bizimki bella onerdi tanesi 105 lira

Amin canım Allah yardımcın olsun

Kızlarr bende daha göbek çıkmadı armut göbeği gibi ufacık göbeği çıkan var mi aranızda ben biraz kendini belli etsin Bebişim istiyorum

Kızlaarrr öncedende yazmıştım burda 16. Hafta bakıcaklarını söyldmişlerdi doktorlar bugün görümcem için doktora gittik doktor görümcemin tanıdığıydı rica etti bakması için veee 7. Haftadan sonra ilk defa gördüm kuzumuuu çok güzel bi duyguymuş sanki ilk hamile olduğumu öğrendiğim gibi bi sevinç girdi içime çok küçük bi televizyondan baktık ama hareketlerini gördüm ya daha ne isterim ayaklarını havaya kaldırdı hareket etti maşallah geldiğimden beri sırıtık bi suratla geziyorum

Valla net gördümü doktor bilmiyorum.ilk zamanlar başka bir dr gidiyordum ve ondaki aletlerle cok daha güzel seciliyordu ekranda bebeğim.bu dr ultrasyonu sankı daha karanlık ve belli olması zor geldi bana.hatta her muayenede gotografını verıyor bebegın sozde ama bebekten cok herseye benzıyor goruntuler.belli olan hiç birşey yok.ben 1-2 hafta sonra tekrar o eskı dr gıdıcem cinsiyet için.birde ondan alayım ultrasyon cıktısı.onun ekran goruntusu cok daha netti.ilk gittiğim dr devlet hastanesindeydi,şimdili dr um özel hastanede.doğuma kadar burda devam etmek istiyorum

Kızlarr bende daha göbek çıkmadı armut göbeği gibi ufacık göbeği çıkan var mi aranızda ben biraz kendini belli etsin Bebişim istiyorum

Canım benim zaten var olan bir göbeğim mevcuttu ama şuan sanki o göbek başka göbek gibi bebişimin varlığı belli daha önde ve önceden de olduğu için büyük. bi kavunun yarısı kadar var sanki

Catlak kremi iyi mi acaba canim yine iyiymis ucreti, bizimki bella onerdi tanesi 105 lira
bunun fiyatıda daha yüksek internette indirimden aldım canım ben. bilmiyorum bizim burdaki bazı doktorlar onu önerdiği için aldım. ben zaten çatlayacağım hatta çatladım bile ama ne kadar aza inse kardır diyorum. ben bellayı duymadım bi netten araştır istersen ikisini de. inşallah plesentalar çıkar yukarı ben bide çalışıyorum dinlenemiyorum umarım sorun yaşamam.

Zaten gece konuşmaya calişti bende aramiza soğukluk gırmsn diye istemiye istemiye konuştum canım ben inadım ama o daha inat uzatmadım ama yaptıklari aklhma geldikce gözlerim doluyo
İyi yapıyorsun, sadece duygularını ve hislerini anlat ama tartışır gibi değil de sakince eşinle dertleşiyormuşsun gibi.. Eşler kavga edince çok üzülüyorum ben, biraz alttan alsak ya bebişler için en azından :)

kızlar ben zeytın yagı suruyorum heryerıme.ıkı gunde bır ,,gun aşırı falan ustunede feda ettıgım bı elbıse var onu gecırıyorum. ertsı gun yıkanıcaksam bı gun once bunu yapıyorum ertesı gun yıkanıp bebe yagı suruyorun. ınsallah ıse yarar

Arastiriyim bakalim, ben daha catlamadm ama simdiden alsam mi diye dusunuyorum, insallah cikar canim ben de calisiyorum rapor aldim yatmak icin bian once ciksinlar da rahatlayalim insallahh Allah saglik versin hepimizin meleklerine

Ben de zeytin yagi mi sursem diyorum ama fayda eder mi acaba ya

Ben de zeytin yagi mi sursem diyorum ama fayda eder mi acaba ya

canım valla boş bı fıs fıs şişesi aldırdım :) onun ıcın koydum. heryrı yag yapmıyı mm dıye kuvette suruyorum bıraz oyalanıyorum. ovuyorum bıraz sona cıkıyorum ama emıyo. herkez bana ne surersen sur çatlıcak en guzelı zeytın yagı dedıler ondan yapıyorum

kızlar ben çok turşu yiyorum aşırı değil de. yemeyin diyorlar bana tuzlu diye henüz şişlik olacak ay

canım bende senin gibiyim tatlıyla hiç aram yok turşu ve tuzlu olsun aşırı yemiyorum ama yiyorum

ya zeytinyagı kıllandırma falan yapmasın kızlar ben başlamadım birşeye ama endişeliyim zeytinyağı karın bölgesindeki tüyleri kıl olarak döndürmesin veya çoğaltmasın ?

Sen önlemini al da çatlarsa çatlasın boşver, sonra demeyelim ki off keşke sürseydim. Yağlar kadar bol su içmek de öenmli. sonuçta cilt nemini günlük içtiğimiz sudan alıyor öncelikle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…