Kesinlikle canim cok dikkat etmemiz lazim insallah bian once yukari cikar plasentalarimiz :)Arkadaşlar işim yoğun olduğu için yazdıklarınıza yetişemiyorum. eşiyle sorun yaşayan arkadaşları gayet iyi anlıyorum çünkü bende çok sorun yaşıyorum özellikle kayınvalidemler yüzüne. plesantası aşağıda olan arkadaşlar bizim biraz dikkatli olmamız lazım benim de aşağıda doktorum rapor falan vermedi ama ağır kaldırmamamız ani hareketlerde bulunmamamız ve kanamaya dikkat etmemiz lazım. ben hareketlerime çok dikkat edemiyorum açıkçası aniden kalkıyorum falan ve hemen kasıklarıma bıçak saplanıyo. çatlak kremi olarakta ben lierac kullanmaya başladım çünkü ben hamilelikten önce 5-6 ayda 14 kilo aldım zaten kiloluyum hemen çatlamaya başladım biraz ücreti fazla ben internetten iki büyük boyu 130 tl ye aldım.
Catlak kremi iyi mi acaba canim yine iyiymis ucreti, bizimki bella onerdi tanesi 105 liraArkadaşlar işim yoğun olduğu içi. yazdıklarınıza yetişemiyorum. eşiyle sorun yaşayan arkadaşları gayet iyi anlıyorum çünkü bende çok sorun yaşıyorum özellikle kayınvalidemler yüzüne. plesantası aşağıda olan arkadaşlar bizim biraz dikkatli olmamız lazım benim de aşağıda doktorum rapor falan vermedi ama ağır kaldırmamamız ani hareketlerde bulunmamamız ve kanamaya dikkat etmemiz lazım. ben hareketlerime çok dikkat edemiyorum açıkçası aniden kalkıyorum falan ve hemen kasıklarıma bıçak saplanıyo. çatlak kremi olarakta ben lierac kullanmaya başladım çünkü ben hamilelikten önce 5-6 ayda 14 kilo aldım zaten kiloluyum hemen çatlamaya başladım biraz ücreti fazla ben internetten iki büyük boyu 130 tl ye aldım.
Amin canım Allah yardımcın olsunCanım çok çok geçmiş olsun dinlen bolbol paşalarımıza iyi bak annesi
Canım inşallah bişey yok iyi haberlerle geliceksin Rabbim yardımcın olsun
Eşleriyle tartışan arkadaşlar üzülüp bebeğinizi üzmeyin bakın benimde eşim 10 gündür yok iş için gitti türkiyede şuan ben burdayım ve böyle inanın çok daha zor kendimi çok yalnız hissediyorum ve bende üzülüyorum bebişimin etkilenmesinden korkuyorum erkekler farklı yapıya sahipler düşünmeden konuşmaları yanlış tabi ama bizlere değer vermediklerinden değil bizler kadar ince düşünemediklerinden kaynaklanıyo bide biz daha hassasız bu dönemde özellikle üzülmeyin bebişlerinizi düşünün inanın yalnız daha berbat geçiyo Rabbim hiçbirimizin huzurunu bozmasın inşallah bebişlerimizi de sağ salim kucağımıza almamızı nasib etsin
Valla net gördümü doktor bilmiyorum.ilk zamanlar başka bir dr gidiyordum ve ondaki aletlerle cok daha güzel seciliyordu ekranda bebeğim.bu dr ultrasyonu sankı daha karanlık ve belli olması zor geldi bana.hatta her muayenede gotografını verıyor bebegın sozde ama bebekten cok herseye benzıyor goruntuler.belli olan hiç birşey yok.ben 1-2 hafta sonra tekrar o eskı dr gıdıcem cinsiyet için.birde ondan alayım ultrasyon cıktısı.onun ekran goruntusu cok daha netti.ilk gittiğim dr devlet hastanesindeydi,şimdili dr um özel hastanede.doğuma kadar burda devam etmek istiyorumBirebir aynısı oldu.bende merak ediyorum değişrmi diye ama bana kız çocuk çok değişmez gibi geliyor erkek diyip kıza döndüğü çok oluyorda kızdan erkeğe zor gibi.organ görünmüyor neticede.ben o bölümü gördüm kız olduğunu anladım.sizinkide net gösterdimi.
Kızlarr bende daha göbek çıkmadı armut göbeği gibi ufacık göbeği çıkan var mi aranızda ben biraz kendini belli etsin Bebişim istiyorum
bunun fiyatıda daha yüksek internette indirimden aldım canım ben. bilmiyorum bizim burdaki bazı doktorlar onu önerdiği için aldım. ben zaten çatlayacağım hatta çatladım bile ama ne kadar aza inse kardır diyorum. ben bellayı duymadım bi netten araştır istersen ikisini de. inşallah plesentalar çıkar yukarı ben bide çalışıyorum dinlenemiyorum umarım sorun yaşamam.Catlak kremi iyi mi acaba canim yine iyiymis ucreti, bizimki bella onerdi tanesi 105 lira
İyi yapıyorsun, sadece duygularını ve hislerini anlat ama tartışır gibi değil de sakince eşinle dertleşiyormuşsun gibi.. Eşler kavga edince çok üzülüyorum ben, biraz alttan alsak ya bebişler için en azından :)Zaten gece konuşmaya calişti bende aramiza soğukluk gırmsn diye istemiye istemiye konuştum canım ben inadım ama o daha inat uzatmadım ama yaptıklari aklhma geldikce gözlerim doluyo
Arastiriyim bakalim, ben daha catlamadm ama simdiden alsam mi diye dusunuyorum, insallah cikar canim ben de calisiyorum rapor aldim yatmak icin bian once ciksinlar da rahatlayalim insallahh Allah saglik versin hepimizin meleklerinebunun fiyatıda daha yüksek internette indirimden aldım canım ben. bilmiyorum bizim burdaki bazı doktorlar onu önerdiği için aldım. ben zaten çatlayacağım hatta çatladım bile ama ne kadar aza inse kardır diyorum. ben bellayı duymadım bi netten araştır istersen ikisini de. inşallah plesentalar çıkar yukarı ben bide çalışıyorum dinlenemiyorum umarım sorun yaşamam.
Ben de zeytin yagi mi sursem diyorum ama fayda eder mi acaba yakızlar ben zeytın yagı suruyorum heryerıme.ıkı gunde bır ,,gun aşırı falan ustunede feda ettıgım bı elbıse var onu gecırıyorum. ertsı gun yıkanıcaksam bı gun once bunu yapıyorum ertesı gun yıkanıp bebe yagı suruyorun. ınsallah ıse yarar
Ben de zeytin yagi mi sursem diyorum ama fayda eder mi acaba ya
Yine gorunmedi . 2 hafta sonra 3lu taramada kesinlesir dedi cinsiyeti. Heyecanli bekleyise devam :)
kızlar ben çok turşu yiyorum aşırı değil de. yemeyin diyorlar bana tuzlu diye henüz şişlik olacak ay
kızlar ben zeytın yagı suruyorum heryerıme.ıkı gunde bır ,,gun aşırı falan ustunede feda ettıgım bı elbıse var onu gecırıyorum. ertsı gun yıkanıcaksam bı gun once bunu yapıyorum ertesı gun yıkanıp bebe yagı suruyorun. ınsallah ıse yarar
Tatlim bugun gidicektin sanirim kontrole sonuc ne oldu degisim varmi:)Banada 13 haftada kız dedi senin gibi değişim bekliyorum inş.:)
canım valla boş bı fıs fıs şişesi aldırdım :) onun ıcın koydum. heryrı yag yapmıyı mm dıye kuvette suruyorum bıraz oyalanıyorum. ovuyorum bıraz sona cıkıyorum ama emıyo. herkez bana ne surersen sur çatlıcak en guzelı zeytın yagı dedıler ondan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?