2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen önlemini al da çatlarsa çatlasın boşver, sonra demeyelim ki off keşke sürseydim. Yağlar kadar bol su içmek de öenmli. sonuçta cilt nemini günlük içtiğimiz sudan alıyor öncelikle...
canım ben kaçırmışım ya sen nasıl söyledin ailene süpriz oldumu sevindilermi.

Şimdi yine kan geldi benden busefer vajenden geldi kontrol ettim doktor da sebebini bilmiyor ama geldikçe canım sıkılıyor

Şimdi yine kan geldi benden busefer vajenden geldi kontrol ettim doktor da sebebini bilmiyor ama geldikçe canım sıkılıyor
Allah Allah.. Ultrasonda gorurdu ama canim icerde bi kanama olsa, belki farkli bi yer kaniyordur olamaz mi?

yok be cnm . hm karın bolgesı zatn hamılelıkte tuglenıyo sonra gecıyomus

Sen önlemini al da çatlarsa çatlasın boşver, sonra demeyelim ki off keşke sürseydim. Yağlar kadar bol su içmek de öenmli. sonuçta cilt nemini günlük içtiğimiz sudan alıyor öncelikle...

evet okadar su ıcıyorum hala sapsarı ıdrar. yetmıyo demekkı

canım neguzel ıyı haber almıssın. bence baska bıryerden gelıyordur. endıselenme emı

kızlar benim minik kıpırdanmaya başladı sizde var mı bi hareket galiba gelişimi iki hafta önde ondan dolayı olsa gerek ufak geçişler başladı şükürler olsun bu duyguyu tekrar yaşatan rabbime........
ne güzel darısı bzizim başımıza inşallah.Ben sanki o ilk hareketlerini anlayamayacakmışım gibi hissediyorum yaa

Kızlar selam, nasılsınız ?
Benim cuma günü ikili testim vardı. Bu test için SGK anlaşması olduğu halde 300 TL talep ettiler, hal böyle olunca da acayip sinirlendim ve bu fahiş fiyatı ödemeyi ben kabul etmiyorum dedim. Tüm kontrollerim burada oluyor ve doğum da burada olacak ama buna rağmen bu kadar yüksek tahlil test ücreti ödemeyi kabul etmiyorum dedim. Sonra görevli kız sizi müdürümüzle görüştürelim bizlerin indirim yapma hakkımız yok ne yazık ki dedi. Müdürleri de bitmez bir toplantıda olduğundan çok fazla beklemedim ve bugün gidip devlet hastanesinde yaptırdım. Pazartesi sonuçları açıklanacak. Umarım herhangi bir risk çıkmaz. Bu test ücretleri gerçekten canımı fazla sıkıyor. Bir daha ki gidişimde direk müdürle görüşeceğim çünkü yaptıkları hiç hoş bir uygulama değil %200 ek fiyatlandırma yapabilme yetkilerinin olduğu ödeme yapılan yerde eşşek kadar asılı duvara. Ben de kabul etmemem konusunda bayağı direniyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba ?
Bir de cinsiyeti de göremedi, çok erken dedi. Ben de doğuma kadar öğrenmeme kararı aldım :)))
Başta ailelerimize ve etrafımızdakilere de pazar günü söyledim. Herkes pek istekliymiş bu konuda bunu gördük ne kadar seviliyormuşuz bunu hissetmemiz güzel oldu açıkçası :)

benimde bu cuma kontrolüm var.insallah sağlıklı oldugunu ve cinsiyet tahminini yaparda biraz olsun mrkım gider.. ay bu mrk oldürcek yahu beni sabırsız anneleriz

Kizlar bizim de dun kontrolumuz vardi. Cok sukur heysey iyi dedi doktor. Ve henuz kesin degil ama erkek gibi gorunuyor dedi:)) Esim kiz istiyordu, benim de o yuzden kiz geciyordu gonlumden. Sordum uzuldun mu diye, "hic olur mu o canlar bize emanet, Allah ne verdiyse sevineceksin" dedi. Ama komiklik yapmaktan da geri kalmadi. Aksam ceketini alip koltugun ustune atiyo " iste erkek cocuk boyle olcak, ugrascaz" diyo:)) artist artist yuruyo, "oturtmak icin gobegimiz cikcak" diyo. Dunden beri kucuk erkek cocugu gibi dolaniyo evin icinde:)))) doktor kesin degil alis veris yapmayin sakin dedi. Bir sonraki randevu aralikta artik o zaman kesinlesir. Ama galiba erkeklerde hata payi dusuk oluyor biraz di mi? Neyse, sukur ki guzel haberler. Burda daha saat 11, birazdan turkiye'yi arayip haberleri vericez artik. Hamilelik takvimini de ekliyorum. Insallah hayirli olur:))

canım hayırlısı neyse o olsun öncelikle.dünkü kkontrolunde haç haftalıktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…