Ohh cok sukur canim.. Masallah bebisine..Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğim iyi çok şükür bir hafta önden gidiyor maşallah
canım ben kaçırmışım ya sen nasıl söyledin ailene süpriz oldumu sevindilermi.Sen önlemini al da çatlarsa çatlasın boşver, sonra demeyelim ki off keşke sürseydim. Yağlar kadar bol su içmek de öenmli. sonuçta cilt nemini günlük içtiğimiz sudan alıyor öncelikle...
çok sevindim canım nasıl gittin tekmi. uzak diyordunKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğim iyi çok şükür bir hafta önden gidiyor maşallah
Allah Allah.. Ultrasonda gorurdu ama canim icerde bi kanama olsa, belki farkli bi yer kaniyordur olamaz mi?Şimdi yine kan geldi benden busefer vajenden geldi kontrol ettim doktor da sebebini bilmiyor ama geldikçe canım sıkılıyor
canım bende senin gibiyim tatlıyla hiç aram yok turşu ve tuzlu olsun aşırı yemiyorum ama yiyorum
ya zeytinyagı kıllandırma falan yapmasın kızlar ben başlamadım birşeye ama endişeliyim zeytinyağı karın bölgesindeki tüyleri kıl olarak döndürmesin veya çoğaltmasın ?
Sen önlemini al da çatlarsa çatlasın boşver, sonra demeyelim ki off keşke sürseydim. Yağlar kadar bol su içmek de öenmli. sonuçta cilt nemini günlük içtiğimiz sudan alıyor öncelikle...
Şimdi yine kan geldi benden busefer vajenden geldi kontrol ettim doktor da sebebini bilmiyor ama geldikçe canım sıkılıyor
canım ben kaçırmışım ya sen nasıl söyledin ailene süpriz oldumu sevindilermi.
Allah Allah.. Ultrasonda gorurdu ama canim icerde bi kanama olsa, belki farkli bi yer kaniyordur olamaz mi?
ne güzel darısı bzizim başımıza inşallah.Ben sanki o ilk hareketlerini anlayamayacakmışım gibi hissediyorum yaakızlar benim minik kıpırdanmaya başladı sizde var mı bi hareket galiba gelişimi iki hafta önde ondan dolayı olsa gerek ufak geçişler başladı şükürler olsun bu duyguyu tekrar yaşatan rabbime........
Sen de bendensin o zaman :)Yine gorunmedi . 2 hafta sonra 3lu taramada kesinlesir dedi cinsiyeti. Heyecanli bekleyise devam :)
Evet, bu idrar rengi çok önemli. Ne kadar açık o kadar iyi.. Açana kadar içelim :)evet okadar su ıcıyorum hala sapsarı ıdrar. yetmıyo demekkı
Kizlar bizim de dun kontrolumuz vardi. Cok sukur heysey iyi dedi doktor. Ve henuz kesin degil ama erkek gibi gorunuyor dedi:)) Esim kiz istiyordu, benim de o yuzden kiz geciyordu gonlumden. Sordum uzuldun mu diye, "hic olur mu o canlar bize emanet, Allah ne verdiyse sevineceksin" dedi. Ama komiklik yapmaktan da geri kalmadi. Aksam ceketini alip koltugun ustune atiyo " iste erkek cocuk boyle olcak, ugrascaz" diyo:)) artist artist yuruyo, "oturtmak icin gobegimiz cikcak" diyo. Dunden beri kucuk erkek cocugu gibi dolaniyo evin icinde:)))) doktor kesin degil alis veris yapmayin sakin dedi. Bir sonraki randevu aralikta artik o zaman kesinlesir. Ama galiba erkeklerde hata payi dusuk oluyor biraz di mi? Neyse, sukur ki guzel haberler. Burda daha saat 11, birazdan turkiye'yi arayip haberleri vericez artik. Hamilelik takvimini de ekliyorum. Insallah hayirli olur:))
Canim 13 hafta dolmustu. Bu arada takvimi nerden ekliyorduk? Bulamadim da.canım hayırlısı neyse o olsun öncelikle.dünkü kkontrolunde haç haftalıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?