2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar coraspin kullananlar 100 mg likmi 300lukmu kullaniyorsunuz.bana dr al demisti ama mg da soylemedi ben 100 luk almistim

Cok sagol arkadasım. Zehra kuzu için de cok iyi dediler ama ben sivas güründeyim gecen kanama oldu aradım sanki cok ilgilenmedi benle. Ya da ben cok hassastım bana öyle geldi. Bir kez daha gitcem içime sinmezse değiştircem.
Denizhan deniz i biliyorum okuldan bir öğretmen arkadaş gidiyo cok memnun ama dediğiniz gibi cok yogun.
Bir de gözde kışlada ali pekince yi iyi duydum sizin bilginiz var mı?
Sizin gittiğinizi duymadım ama siz memnunsunuz ne güzel ben de güveneceğim birini bulmak istiyorum artık. 15. Haftanın içindeyim.

İki kopegin var yani :)
Bizim kedimiz var, uslu kedi surekli uyuyor ama bebekle bir sorun olur mu diye dusunuyorum sizin bahcede falan mi?
Canım sakın kumunu sen elleme eşin değiştirsin, toxo negatif misin? Kediler çok hisli hayvanlar, gelir karnıma yatar bebeğin kalp sesini dinler, patisiyle karnımı severdi.. Eşim de ben de çok ağladık verirken ama mecburduk..eşimde bende allerjik bünyeli olduğumuz için malrsesef bebek de öyle oldu.. Eğer kalsaydı hastalığını bu kadar kolay atlatamazdı bir de ülke değiştirdik o zamanda zorlanacaktı.. Çok özlüyoruz onu ama yapacak bişi yoktu malesef

Arkadaslar merhaba. Ben ikili testle ilgili konuşmak istiyorum.
Ben ikili testi bilinçli olarak yaptırmadım. Sonucu kesin olmayan sadece ihtimali gösteren bir test biliyorsunuz. Down sendromu ya da trizomi 21 hastalıklarının tedavisi, geriletilmesi, iyileştirilmesi, ilacı ne bilim bişey yok müdahale edilecek. Yani risk yüksrk cıksa da ben bu bebeği aldırmayacaktım. Ama gebeliğin devsmı zehir olacaktı. Rabbim öyle nasip ettiyse dogumdan sonra öğreniriz dedik ve eşimle yaptırmama kararı aldık. Burun kemiğine ve ense kalınlığına baktırdık. Down sendromu olan bebekte burun kemiği görülmezmiş.Cok şükür normal cıktı.
Bir de cok duydum yüksek risk cıkıp da sağlıklı dogum yapanı ya da tam tersini. Sonuçta 20 de 1 de bir ihtimal 1000 de 1 de. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Ben 3 lü testi de yaptırmıycam. En önemlisi 20-24. Haftalar arasında olan ayrıntılı ultrason arkadaslar. Orda bebeğin tüm organlarına ayrıntılı bakılıyor. Onu mutlaka yaptırın.
Tüm bunlar benim kişisel görüşüm. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıycaz. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar Selam,
Decavite ne kadar süre devam edilmesi gerekiyor?

canım ben başta erkek doktor istemedim ama dediğim gibi bana dış gebelik teşhisi koyup, kanser hastalarına yapılan bir iğne yapacaklardı.. 4 doktora gttik değişmedi sonuç.. sonra saolsun bu doktor öyle şey mi olur deyip rahim içi gebelik ama sağlıksız dedi ve kürtaj bile olmadım kendiliğinden düştü.. ben de ondan sonra güvendim.. şimdi de devam ediyorum.. doktorların çoğu telefonda bilgi vermiyorlar.. onlar da haklı hepimiz arasak bir sürü vakitleri gider.. şimdilik memnunum en azından moral veriyor.. pozitif biri.. canım sıkılınca doktorun söylediklerini düşünüyorum moral oluyor.. bi de canım allah vermesin bir sıkıntın olmadığı sürece doktorun çok bir etkisi de yok.. hepsi aynı şeyi yapıyor.. benim 2 kaybım olunca biraz çok doktor dolaştım yoksa doktor o kadar da önemli değil..

bu arada ali pekince hakkında bilgim yok canım.. ben elazığdayım.. buradaki doktorları bitirip malatyadakilere başladım ama malatyada çok doktora gitmedim.. göksel beyi beğenince bir daha araştırmadım.. farklı doktora gitmek de istemiyorum.. her biri bişey söylüyor iyice kafa karışıyor..

Canım benim zaten var olan bir göbeğim mevcuttu ama şuan sanki o göbek başka göbek gibi bebişimin varlığı belli daha önde ve önceden de olduğu için büyük. bi kavunun yarısı kadar var sanki
bende de fazlaca belli valla :) görenler seninki hızlı büyücek diyor.benimde önceden az göbeğim vardı.

Ah cnm benim de mide bulantim gecseydi benim de cuma randevum var bakalim tecrübeli doktor bilecek mi 12 haftalik cinsiyeti
benim bu hafta cok buyuk oranda azaldı. sadece bazen pis bi koku dydugumda falan bulanıyor o kadar. tekrar şiddetlenmezse benbuna da razıyım. 1 ay once yataktan çıkmak ıstemıyodum resmen. folbiolle rogestanı da bıraktım belkı onların da etkısı varı emınlamıyorm da:)

Kızlar iyiki varsınız ya. Ben bi tek en yakın arkadaşımla paylasabiliyorudm herseyimi ama onunda eşinde sperm azmış doktor zor demiş çocuk olması tüple ancak demiş. Ben bütün sevincimi yuttum. Soruyo nasıl bebek diye iyi deyip geçiyorum. Icimden bir sürü şey gecio ayak parmak larını gördüm, el salladı, Icimde seyrime var gibu gibi. Ama diyemiyorum yutuyorum

merhaba arkadaşlar ben bayadır sessız takıp edıyordum ama bugun yazmak ıstedım bende mayıs annesı olucam ınsallah bebeğim 12 +5 gunluk bnm bebegımın cınsıyetı bellı gecen cuma ıkılı teste gıttım dr orada kız dedı,aranızda bu kadar erken bellı olan varmı

hoşgeldin canım bende tam 12+5 iken gittim geçen cuma. bana da kız gibi dedi.şu an çıkıntı yok dedi onu net gördü ama bazı bebklerde testisler geç inebiliyor bu nedenle 4.ay netleşir dedi.ben tamamen kıza odaklandım bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…