2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bidahaki ulturasonda videoya aldırcam eşime. birisi öyle yapmıs izliyordu dışarda telinde gördüm. hiç akıl edememiştim.insan o an izlemeye doyamıyor evde de izlerim aileme de izletirim.size de fikir olsun.

Vaaar, ben İkili test esnasında doktorum ben sormadan kendisi bir tahminde bulundu. Diğer organlarını ayrıntılı incelerken bu arada bebeğin cinsiyeti KIZ deyiverdi, kaldımmm hiç beklemiyordum o esnada

Bu fikir benimde aklıma geldi, ama utanıyorum o anda, doktorum da ciddi biraz..

Senin cinsiyet belli mu cnm kiz cocuklarinda daha mi cok mide bulaniyomus var mi boyle celisen acaba cok midesi bulanip ta oglu olan?

ben ztn ılk hamıleliğimi duyduğum andan beri kızım olcak dedim kı herkese bu bebek kız dıyordum
BEN ZTN CNM BEBEĞİMİ ILK DUYDUĞUMDA KIZIM OLCAK DEDİM RUYALARIMDA KAC KERE KIZ BEBEGI GORDUM O YUZDEN ULTRASYONDAN ONCE HERKESE YÜZDE 95 KIZIM OLCAK DEMİŞTİM OLE DOĞDU İÇİME ANNE HİSSEDER DERLER DOĞRUYMUS DIYORUM, BIRDE CINSIYET KONUSUNDA GORULEN RUYALARDA CIKAR DERLERDI BENDE HEPSI OLDU,İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞLICAKLA ALIRIZ KUCAGIMIZA BEBİŞLERİMİZİ ...

Kızlar ben çoklu alıntı yapamıyorum . Çoklu alıntı ya bakıyorum bi kaç kişiye sonrada cevaplayan a basiyorum. Son kişi cikio

ılk kalp atıısnı dınlemeye gıttıgımızde ablam saolsun bızden habersız cekmıs gorunce cok sasırıdm ve super oldu ki ozel hastaneyse dr ztn bısey demez cnm

Senin cinsiyet belli mu cnm kiz cocuklarinda daha mi cok mide bulaniyomus var mi boyle celisen acaba cok midesi bulanip ta oglu olan?
bana %60-65 erkek dedi dr ama bekliyorum bi dahaki randevumu 9 aralık ı. walla benim kuzenim mide bulantısından cok cekı oglu oldu, bi arkadaşım da neredeyse 7 ay midesi bulandı ekekti o da. başka bi arkadaşımın da hiçbirşeyi olmadı. o da erkekti:)yani hepsi fasa fiso:)

Kızlar merhaba bende mayıs anne olacağım inşallah :) geçen cuma ikiliye girdim baya baya bizimki edepsizce açtı bacakları bize pipiyi gösterdi doktor hiç tereddütsüz hayırlı olsun oglunuz dedi eşim şok oldu ben rüyalarımda zaten görüyodum hislerimde o yöndeydi. Kalp atışları 140 üstüyse bhcg si 50 üstüyse erkek diyolar bende kalp atışı 164 bhcg si 64 çıktı nedir bunun doğruluk payı kafam karıştı baya. Yardımcı olur musun ilk bebeğim de :)

Merhaba, 12+3 iken doktor kontrolünde bebeğimin kalp atışı 154 tü ama cinsiyet tahminini kız olarak söyledi doktor, bhcg ise ikili testin sonucu çıkıtğında çek edebilirim.

Arkadaşlar merhaba,
17 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce gen testi yaptırmıştım bende de homozigot mutant çıktı. Hamile kalınca doktorumuza gösterdik bir şey demedi. Şimdi doktor değiştirdik kadın hemen clexane iğneye başlıyoruz dedi. Korktum açıkçası geç kalmış olabilir miyiz? Gerçi bebişimizi gördüm ölçüleri ağırlığı iyi ama yine de içime kurt düştü. Benim gibi hamileyken bunu öğrenen var mı? Teşekkürler

Geçmiş
Geçmiş olsun arkadasım o ne oluyo ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…