Vaaar, benmerhaba arkadaşlar ben bayadır sessız takıp edıyordum ama bugun yazmak ıstedım bende mayıs annesı olucam ınsallah bebeğim 12 +5 gunluk bnm bebegımın cınsıyetı bellı gecen cuma ıkılı teste gıttım dr orada kız dedı,aranızda bu kadar erken bellı olan varmı
Bu fikir benimde aklıma geldi, ama utanıyorum o anda, doktorum da ciddi biraz..kızlar bidahaki ulturasonda videoya aldırcam eşime. birisi öyle yapmıs izliyordu dışarda telinde gördüm. hiç akıl edememiştim.insan o an izlemeye doyamıyor evde de izlerim aileme de izletirim.size de fikir olsun.
Senin cinsiyet belli mu cnm kiz cocuklarinda daha mi cok mide bulaniyomus var mi boyle celisen acaba cok midesi bulanip ta oglu olan?benim bu hafta cok buyuk oranda azaldı. sadece bazen pis bi koku dydugumda falan bulanıyor o kadar. tekrar şiddetlenmezse benbuna da razıyım. 1 ay once yataktan çıkmak ıstemıyodum resmen. folbiolle rogestanı da bıraktım belkı onların da etkısı varı emınlamıyorm da:)
ben ztn ılk hamıleliğimi duyduğum andan beri kızım olcak dedim kı herkese bu bebek kız dıyordumhoşgeldin canım bende tam 12+5 iken gittim geçen cuma. bana da kız gibi dedi.şu an çıkıntı yok dedi onu net gördü ama bazı bebklerde testisler geç inebiliyor bu nedenle 4.ay netleşir dedi.ben tamamen kıza odaklandım bile :)
BEN ZTN CNM BEBEĞİMİ ILK DUYDUĞUMDA KIZIM OLCAK DEDİM RUYALARIMDA KAC KERE KIZ BEBEGI GORDUM O YUZDEN ULTRASYONDAN ONCE HERKESE YÜZDE 95 KIZIM OLCAK DEMİŞTİM OLE DOĞDU İÇİME ANNE HİSSEDER DERLER DOĞRUYMUS DIYORUM, BIRDE CINSIYET KONUSUNDA GORULEN RUYALARDA CIKAR DERLERDI BENDE HEPSI OLDU,İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞLICAKLA ALIRIZ KUCAGIMIZA BEBİŞLERİMİZİ ...hoşgeldin canım bende tam 12+5 iken gittim geçen cuma. bana da kız gibi dedi.şu an çıkıntı yok dedi onu net gördü ama bazı bebklerde testisler geç inebiliyor bu nedenle 4.ay netleşir dedi.ben tamamen kıza odaklandım bile :)
Beenn, halen gecmedi bulantilar ben de kullandigim ilaclardan mi acaba diyorumSenin cinsiyet belli mu cnm kiz cocuklarinda daha mi cok mide bulaniyomus var mi boyle celisen acaba cok midesi bulanip ta oglu olan?
Progestandan bahsediosan o bulantiyi azaltir ben oglumda 7 ay sabahlari safra cikariodum ama midem gun boyu bulanmiodu bu farkli biraz hayirlisiBeenn, halen gecmedi bulantilar ben de kullandigim ilaclardan mi acaba diyorum
Azalmis hali buysa normal halini dusunemiyorum, bence bunyeyle alakali ya kiz erkek fark etmiyorProgestandan bahsediosan o bulantiyi azaltir ben oglumda 7 ay sabahlari safra cikariodum ama midem gun boyu bulanmiodu bu farkli biraz hayirlisi
Merhaba canim :)Merhaba arkadaşlaarr
bi rica edersin cnm olmaz derse yapmazsınBu fikir benimde aklıma geldi, ama utanıyorum o anda, doktorum da ciddi biraz..
ılk kalp atıısnı dınlemeye gıttıgımızde ablam saolsun bızden habersız cekmıs gorunce cok sasırıdm ve super oldu ki ozel hastaneyse dr ztn bısey demez cnmkızlar bidahaki ulturasonda videoya aldırcam eşime. birisi öyle yapmıs izliyordu dışarda telinde gördüm. hiç akıl edememiştim.insan o an izlemeye doyamıyor evde de izlerim aileme de izletirim.size de fikir olsun.
bana %60-65 erkek dedi dr ama bekliyorum bi dahaki randevumu 9 aralık ı. walla benim kuzenim mide bulantısından cok cekı oglu oldu, bi arkadaşım da neredeyse 7 ay midesi bulandı ekekti o da. başka bi arkadaşımın da hiçbirşeyi olmadı. o da erkekti:)yani hepsi fasa fiso:)Senin cinsiyet belli mu cnm kiz cocuklarinda daha mi cok mide bulaniyomus var mi boyle celisen acaba cok midesi bulanip ta oglu olan?
Merhaba, 12+3 iken doktor kontrolünde bebeğimin kalp atışı 154 tü ama cinsiyet tahminini kız olarak söyledi doktor, bhcg ise ikili testin sonucu çıkıtğında çek edebilirim.Kızlar merhaba bende mayıs anne olacağım inşallah :) geçen cuma ikiliye girdim baya baya bizimki edepsizce açtı bacakları bize pipiyi gösterdi doktor hiç tereddütsüz hayırlı olsun oglunuz dedi eşim şok oldu ben rüyalarımda zaten görüyodum hislerimde o yöndeydi. Kalp atışları 140 üstüyse bhcg si 50 üstüyse erkek diyolar bende kalp atışı 164 bhcg si 64 çıktı nedir bunun doğruluk payı kafam karıştı baya. Yardımcı olur musun ilk bebeğim de :)
cnm sat a gore deıl hamıle kaldıgın aya bakıcan cın takvımıne ole bakılıyor bnm sat agustos ama ben eylulde hamıle kaldım kız dogru cıktı cınsıyetı senın sat 31 temmuz sen dırek agustosa bakDemek yalanmis bu takvim :)
Geçmiş olsun arkadasım o ne oluyo ki?Arkadaşlar merhaba,
17 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce gen testi yaptırmıştım bende de homozigot mutant çıktı. Hamile kalınca doktorumuza gösterdik bir şey demedi. Şimdi doktor değiştirdik kadın hemen clexane iğneye başlıyoruz dedi. Korktum açıkçası geç kalmış olabilir miyiz? Gerçi bebişimizi gördüm ölçüleri ağırlığı iyi ama yine de içime kurt düştü. Benim gibi hamileyken bunu öğrenen var mı? Teşekkürler
Canim agustosada baktim yine kizcnm sat a gore deıl hamıle kaldıgın aya bakıcan cın takvımıne ole bakılıyor bnm sat agustos ama ben eylulde hamıle kaldım kız dogru cıktı cınsıyetı senın sat 31 temmuz sen dırek agustosa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?