Geçmiş
Geçmiş olsun arkadasım o ne oluyo ki?
Korkma şimdiye kadar bişey olmamış bundan sonra da olmaz inş. Doktoruna güven dediğini yap dua et rabbim hayırlısını versin.Canım genlerde bir bozukluktan ötürü kan pıhtılaşıyormuş plesanta da kan akışı sağlayamıyoormuş
Teşekkürler iyi dileklerin için. İnşallah bişey olmaz yavrumaKorkma şimdiye kadar bişey olmamış bundan sonra da olmaz inş. Doktoruna güven dediğini yap dua et rabbim hayırlısını versin.
Cinsiyeti bellidir seninTeşekkürler iyi dileklerin için. İnşallah bişey olmaz yavruma
Evet pazartesi öğrendik 3 lü tarama için gittiğimizde kızım olacak inşCinsiyeti bellidir senin) ne olcak miniğin? Benim daha belli değil
merak etme. gec kalmamışsındır. cunku kalsaydın bebek çoktan beslenemez ve maalesef düşerdi. benim ilkinde oyle oldu. ama belkı dr degıstırmeseydın ve ıgneye de başlamasaydın yıne de hamileliğin sağlıklıca devam edebilirdi. bu tarz tedaviler bir kaç düşükten sonra uyguluyorlar. cunku cogu kısıde olmasına rağmen dusuk vb sıkıntı yasamamıs olanlarda maalesef bu testler yapılmıyor. gönlün rahat olsun bence.Arkadaşlar merhaba,
17 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce gen testi yaptırmıştım bende de homozigot mutant çıktı. Hamile kalınca doktorumuza gösterdik bir şey demedi. Şimdi doktor değiştirdik kadın hemen clexane iğneye başlıyoruz dedi. Korktum açıkçası geç kalmış olabilir miyiz? Gerçi bebişimizi gördüm ölçüleri ağırlığı iyi ama yine de içime kurt düştü. Benim gibi hamileyken bunu öğrenen var mı? Teşekkürler
Evet tek tesellim o biraz düşününce ben de senin gibi düşünüyorum. Diyorum pıhtılaşma olsa şimdiye kadar etkisini belli ederdi diye ama ana yüreği galiba devamlı evhammerak etme. gec kalmamışsındır. cunku kalsaydın bebek çoktan beslenemez ve maalesef düşerdi. benim ilkinde oyle oldu. ama belkı dr degıstırmeseydın ve ıgneye de başlamasaydın yıne de hamileliğin sağlıklıca devam edebilirdi. bu tarz tedaviler bir kaç düşükten sonra uyguluyorlar. cunku cogu kısıde olmasına rağmen dusuk vb sıkıntı yasamamıs olanlarda maalesef bu testler yapılmıyor. gönlün rahat olsun bence.
[QUOTE="deryaizm, post: 37683250 membekullanmasını Kızlar iytavsıye ettiğimisoy. Ben bi tek en yakın arkadaşımla paylasabiliyorudm herseyimi ama onunda eşinde sperm azmış doktor zor demiş çocuk olması tüple ancak demiş. Ben bütün sevincimi yuttum. Soruyo nasıl bebek diye iyi deyip geçiyorum. Icimden bir sürü şey gecio ayak parmak larını gördüm, el salladı, Icimde seyrime var gibu gibi. Ama diyemiyorum yutuyorum
Merhaba.Cinsiyet ogrenmeyen kimler var benim disimda genelde herkes ogrenmis maşallah. .sinir oldum dr a bi tahminde bile bulunmiyor bakmiyor bile erken deyip geciyor kafadan
Cinsiyet ogrenmeyen kimler var benim disimda genelde herkes ogrenmis maşallah. .sinir oldum dr a bi tahminde bile bulunmiyor bakmiyor bile erken deyip geciyor kafadan
saol canım. doktor çok dusuk demıs ılaç ta vermemıs. ellerı kolları baglanmıs. keçı boyunuzu kuru yapıolar. bu hap recetesız alınıyomu canım[/QUOTE]Canim arkadasina esi icin proxeed plus kullanmasini siddetle tavsiye ettigimi soyle
Cinsiyet ogrenmeyen kimler var benim disimda genelde herkes ogrenmis maşallah. .sinir oldum dr a bi tahminde bile bulunmiyor bakmiyor bile erken deyip geciyor kafadan
Hdi bakalim guzel haberlerle gel canimkızlar ben çıkıyorum dualarınız bekliyorum yarın sabah doktora gideceğiz bebeğim iyidir inş, ikili testimde çıktı o da inş güzeldir birdeeeeee inşallah cinsiyetini söyler kızlar
ben canım yarın sabah gidicez canım inşallah birşey söyler de öğreniriz.
Canım sakın kumunu sen elleme eşin değiştirsin, toxo negatif misin? Kediler çok hisli hayvanlar, gelir karnıma yatar bebeğin kalp sesini dinler, patisiyle karnımı severdi.. Eşim de ben de çok ağladık verirken ama mecburduk..eşimde bende allerjik bünyeli olduğumuz için malrsesef bebek de öyle oldu.. Eğer kalsaydı hastalığını bu kadar kolay atlatamazdı bir de ülke değiştirdik o zamanda zorlanacaktı.. Çok özlüyoruz onu ama yapacak bişi yoktu malesef
Arkadaslar merhaba. Ben ikili testle ilgili konuşmak istiyorum.
Ben ikili testi bilinçli olarak yaptırmadım. Sonucu kesin olmayan sadece ihtimali gösteren bir test biliyorsunuz. Down sendromu ya da trizomi 21 hastalıklarının tedavisi, geriletilmesi, iyileştirilmesi, ilacı ne bilim bişey yok müdahale edilecek. Yani risk yüksrk cıksa da ben bu bebeği aldırmayacaktım. Ama gebeliğin devsmı zehir olacaktı. Rabbim öyle nasip ettiyse dogumdan sonra öğreniriz dedik ve eşimle yaptırmama kararı aldık. Burun kemiğine ve ense kalınlığına baktırdık. Down sendromu olan bebekte burun kemiği görülmezmiş.Cok şükür normal cıktı.
Bir de cok duydum yüksek risk cıkıp da sağlıklı dogum yapanı ya da tam tersini. Sonuçta 20 de 1 de bir ihtimal 1000 de 1 de. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Ben 3 lü testi de yaptırmıycam. En önemlisi 20-24. Haftalar arasında olan ayrıntılı ultrason arkadaslar. Orda bebeğin tüm organlarına ayrıntılı bakılıyor. Onu mutlaka yaptırın.
Tüm bunlar benim kişisel görüşüm. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıycaz. Hakkımızda hayırlısı olsun.
saol canım. doktor çok dusuk demıs ılaç ta vermemıs. ellerı kolları baglanmıs. keçı boyunuzu kuru yapıolar. bu hap recetesız alınıyomu canım
Kızlar iyiki varsınız ya. Ben bi tek en yakın arkadaşımla paylasabiliyorudm herseyimi ama onunda eşinde sperm azmış doktor zor demiş çocuk olması tüple ancak demiş. Ben bütün sevincimi yuttum. Soruyo nasıl bebek diye iyi deyip geçiyorum. Icimden bir sürü şey gecio ayak parmak larını gördüm, el salladı, Icimde seyrime var gibu gibi. Ama diyemiyorum yutuyorum
Arkadaşlar merhaba,
17 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce gen testi yaptırmıştım bende de homozigot mutant çıktı. Hamile kalınca doktorumuza gösterdik bir şey demedi. Şimdi doktor değiştirdik kadın hemen clexane iğneye başlıyoruz dedi. Korktum açıkçası geç kalmış olabilir miyiz? Gerçi bebişimizi gördüm ölçüleri ağırlığı iyi ama yine de içime kurt düştü. Benim gibi hamileyken bunu öğrenen var mı? Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?