2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merak etme. gec kalmamışsındır. cunku kalsaydın bebek çoktan beslenemez ve maalesef düşerdi. benim ilkinde oyle oldu. ama belkı dr degıstırmeseydın ve ıgneye de başlamasaydın yıne de hamileliğin sağlıklıca devam edebilirdi. bu tarz tedaviler bir kaç düşükten sonra uyguluyorlar. cunku cogu kısıde olmasına rağmen dusuk vb sıkıntı yasamamıs olanlarda maalesef bu testler yapılmıyor. gönlün rahat olsun bence.

[QUOaydanh, post: 37868763, member: 603755"]Kızlar merhaba bende mayıs anne olacağım inşallah :) geçen cuma ikiliye girdim baya baya bizimki edepsizce açtı bacakları bize pipiyi gösterdi doktor hiç tereddütsüz hayırlı olsun oglunuz dedi eşim şok oldu ben rüyalarımda zaten görüyodum hislerimde o yöndeydi. Kalp atışları 140 üstüyse bhcg si 50 üstüyse erkek diyolar bende kalp atışı 164 bhcg si 64 çıktı nedir bunun doğruluk payı kafam karıştı baya. Yardımcı olur musun ilk bebeğim de :) [/QUOTE]
Tam tErsi canim bhcg 50 ussu ise kiz diyorlar ama cok farklida sonuclar var cok inanmamak gerek

Cinsiyet ogrenmeyen kimler var benim disimda genelde herkes ogrenmis maşallah. .sinir oldum dr a bi tahminde bile bulunmiyor bakmiyor bile erken deyip geciyor kafadan

[QUOTE="deryaizm, post: 37683250 membekullanmasını Kızlar iytavsıye ettiğimisoy. Ben bi tek en yakın arkadaşımla paylasabiliyorudm herseyimi ama onunda eşinde sperm azmış doktor zor demiş çocuk olması tüple ancak demiş. Ben bütün sevincimi yuttum. Soruyo nasıl bebek diye iyi deyip geçiyorum. Icimden bir sürü şey gecio ayak parmak larını gördüm, el salladı, Icimde seyrime var gibu gibi. Ama diyemiyorum yutuyorum[/QUOTE]

Canim arkadasina esi icin proxeed plus kullanmasini siddetle tavsiye ettigimi soyle

Evet tek tesellim o biraz düşününce ben de senin gibi düşünüyorum. Diyorum pıhtılaşma olsa şimdiye kadar etkisini belli ederdi diye ama ana yüreği galiba devamlı evham Çok şükür ki dediğin gibi doktor değiştirmişiz. Diğer konularda baktım dediğin gibi düşüklerden sonra başlıyorlarmış bu tedaviye. Allahım hepimizi ve yavrularımızı korusun inş.

Canim arkadasina esi icin proxeed plus kullanmasini siddetle tavsiye ettigimi soyle[/QUOTE]
saol canım. doktor çok dusuk demıs ılaç ta vermemıs. ellerı kolları baglanmıs. keçı boyunuzu kuru yapıolar. bu hap recetesız alınıyomu canım

Cinsiyet ogrenmeyen kimler var benim disimda genelde herkes ogrenmis maşallah. .sinir oldum dr a bi tahminde bile bulunmiyor bakmiyor bile erken deyip geciyor kafadan
Merhaba.
Bende henüz öğrenmedim. :) 1 Aralık da randevum var nasipse o zaman netleşecek cinsiyeti.

ben varım gostermıyo kuşum. bıraz kıza benzıo dedı ama kesınlıkle bırsey alma dedi. sonrakı randevudada hıc gostermedı

Canim arkadasina esi icin proxeed plus kullanmasini siddetle tavsiye ettigimi soyle
saol canım. doktor çok dusuk demıs ılaç ta vermemıs. ellerı kolları baglanmıs. keçı boyunuzu kuru yapıolar. bu hap recetesız alınıyomu canım[/QUOTE]

Reçetesiz alınıyor bu canım biraz pahalı ama çok işe yarıyor eşimde yaradı yani. Doktorlar bişey onermiyor canım bize de bişey vermemişti eczacı arkadaşım iz önerdi ve ise yaradı çok şükür.

kızlar ben çıkıyorum dualarınız bekliyorum yarın sabah doktora gideceğiz bebeğim iyidir inş, ikili testimde çıktı o da inş güzeldir birdeeeeee inşallah cinsiyetini söyler kızlar

ben canım yarın sabah gidicez canım inşallah birşey söyler de öğreniriz.

Hdi bakalim guzel haberlerle gel canim

Toxoplazma testinde herhangi olumsuz bi seye rastlanmadi canim.
Evet evcil hayvan aile bireylerinden biri gibi oluyor

Selam. Benim de doktorum bana birakti karari. İster yaptir ister yaptirma, ben herhangi bir test gerekli oldugunda bir risk grubuna girdiginizde zaten sana soyleyecwgim dedi. Ben de ona guvendim, ikili ve uclu test yaptirmayacagim.
İnsallah hepimizin bebekleri sapasaglam dogacak.

saol canım. doktor çok dusuk demıs ılaç ta vermemıs. ellerı kolları baglanmıs. keçı boyunuzu kuru yapıolar. bu hap recetesız alınıyomu canım

Reçetesiz alınıyor bu canım biraz pahalı ama çok işe yarıyor eşimde yaradı yani. Doktorlar bişey onermiyor canım bize de bişey vermemişti eczacı arkadaşım iz önerdi ve ise yaradı çok şükür.[/QUOTE]
Saol tatlım hemen soylicem

Biz cinsiyeti 12+2 de cumartesi gunu gorduk
Miskin miskin yatiyordu ikili test icin gitmistik
Bir anda hareketlendi kuzucuk erkek bebemiz acikca gorduk
saglikli olsun da bizim icin fark etmiyor Rabbim gonlunuze gore versin

Ben de ayni seyleri hissediyorum seninle.
Ailem uzakta onlarla istedigim gibi konusamiyorum. Zaten hamileligi de 2 hafta once zoyledim onlara.
İyi ki uye olmusum buraya diyorum. Her seyi bir nebze daha kolaylastirdi benim icin :)
Arkadasin da bebegiyle ilgili guzel haberi en yakin zamanda alir insallah.

Ne oldugunu bilmiyorum ama eger simdiye kadar her sey yolunda gittiyse bundan sonra da tutunacaktir bebisin sana. Hicbir problem olmaz insallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…