Saol tatlım hemen soylicem[/QUOTE]Reçetesiz alınıyor bu canım biraz pahalı ama çok işe yarıyor eşimde yaradı yani. Doktorlar bişey onermiyor canım bize de bişey vermemişti eczacı arkadaşım iz önerdi ve ise yaradı çok şükür.
Inşallah canim mBen de ayni seyleri hissediyorum seninle.
Ailem uzakta onlarla istedigim gibi konusamiyorum. Zaten hamileligi de 2 hafta once zoyledim onlara.
İyi ki uye olmusum buraya diyorum. Her seyi bir nebze daha kolaylastirdi benim icin :)
Arkadasin da bebegiyle ilgili guzel haberi en yakin zamanda alir insallah.
Ne oldugunu bilmiyorum ama eger simdiye kadar her sey yolunda gittiyse bundan sonra da tutunacaktir bebisin sana. Hicbir problem olmaz insallah canim.
Gözün aydın darısı başıma :))Evet pazartesi öğrendik 3 lü tarama için gittiğimizde kızım olacak inş
nyeki bende hiç aglamıyorum artık dün bebegim yasasaydı dogum gunuydu düşünmüyorum aglamamak için kendini strese sokma herseyede aglamamaya calış çok şükür de bnde işe yarıyoKizlar ya ben cok kotuyum.. Hep agliyorum ben..
İnş canım sağlıklı sıhhatli inş. Aramıza 3 aşağı 5 yukarı 2,5 hafta var zaman çok çabuk geçiyor inanGözün aydın darısı başıma :))
Sebepsiz yere mi ? Hayırdır ne oldu ki ??Kizlar ya ben cok kotuyum.. Hep agliyorum ben..
Bendw öğrenemedim daha hem 12.hemde 15. Haftalarda iki değişik doktora gittik erken dediler,on gün sonra çağırdı cinsiyet için ya cumartesi yada pazartesi gidicem öğreniriz hayırlısıyla inşaallahCinsiyet ogrenmeyen kimler var benim disimda genelde herkes ogrenmis maşallah. .sinir oldum dr a bi tahminde bile bulunmiyor bakmiyor bile erken deyip geciyor kafadan
Bendw öğrenemedim daha hem 12.hemde 15. Haftalarda iki değişik doktora gittik erken dediler,on gün sonra çağırdı cinsiyet için ya cumartesi yada pazartesi gidicem öğreniriz hayırlısıyla inşaallah
ben bacağımın arkasına sürüyorum aslında çatlak kremi bile gerek li değil kayısı yağı badem ve bebe yağı kremlerden daha nemli tutuyor nem önemli malesf vücudumda pek nem yok oy üzden akşamları sürüyorum ama sabah işe giderkende sürmeliyim
bacağın önüne ve arkasına sürücez demi sen günde kaç kez sürdün
aradım konuştum. Plasentada yapısal bozukluk varmıs bunu düzeltemeyiz zaten dedi. Riskleri var dedi bebekte gelişim geriliği , 20. haftadan sonra annede kanamalar olabilir , erken dogum olabilr takip edicez sürekli dedi. dünden beri üzüntüden bişi yiyemedim . Rabbim hakkımızda hayırlısını versin demekten ve dua etmekten baska bişi gelmiyo elimden.
Kızlar yaa çok mutluyumm dün eşimle biz yaramazlık yaptık artık rahatsız mı oldu bebiş bilmiyorumda elimle bi iki parmak ittirdim böyle göbeğimi 5 sn sonra bi harekr bişey kayıyo sanki içimde. Birdaha yaptım yine aynı tepki inanamadım yaaaaeşime teyit ettirdim o hiçbişey yapmadan elini koydu sadece evet bi dalgalanma var dedi sanki içimde sol tarafta kayıyodu
Önce ayy dedim çektim elimi korktum ürperdimsonra ikincisinde gözlerim doldu hemen inanamadım ya eşim uyudu ben 10 dk daha upraştm emin olayım diye ama birdaha hiç olmadı inşallah hissetmişimdir ya
Cinsiyet belli mi ?Mytwin listeye beni de ekler misin? Son Adet 25.07.2014 Beklenen Doğum 01.05.2014 Ankara Yas 29
ben vayimSenin cinsiyet belli mu cnm kiz cocuklarinda daha mi cok mide bulaniyomus var mi boyle celisen acaba cok midesi bulanip ta oglu olan?
Cinsiyet ogrenmeyen kimler var benim disimda genelde herkes ogrenmis maşallah. .sinir oldum dr a bi tahminde bile bulunmiyor bakmiyor bile erken deyip geciyor kafadan
Merhaba.
Bende henüz öğrenmedim. :) 1 Aralık da randevum var nasipse o zaman netleşecek cinsiyeti.
ben varım gostermıyo kuşum. bıraz kıza benzıo dedı ama kesınlıkle bırsey alma dedi. sonrakı randevudada hıc gostermedı
Bendw öğrenemedim daha hem 12.hemde 15. Haftalarda iki değişik doktora gittik erken dediler,on gün sonra çağırdı cinsiyet için ya cumartesi yada pazartesi gidicem öğreniriz hayırlısıyla inşaallah
Yalnız değilsiniz kizlarr ben de öğrenemedim çünkü arkasını dönmüştü bebeğim :) dr en son birkaç gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Ama eşim kızıyor bebege zararı olacak diye izin vermiyo yani gitmiycem tekrar. 3 aralıkta randevum onu bekliycem. Gösterirse o gün öğrenirim inş. Nedense eskisi kadar merak etmiyorum artık. Millet sormasa aklıma bile gelmeyecek. Hepimizin gönlünden geçeni versin Rabbim. Sağlıklı ve hayırlı olsunlar öncelikle de.bende henüz ögrenmedim aralık ayının ilk haftası inşaallah ögrenecegim
Arkadaslar merhaba. Ben ikili testle ilgili konuşmak istiyorum.
Ben ikili testi bilinçli olarak yaptırmadım. Sonucu kesin olmayan sadece ihtimali gösteren bir test biliyorsunuz. Down sendromu ya da trizomi 21 hastalıklarının tedavisi, geriletilmesi, iyileştirilmesi, ilacı ne bilim bişey yok müdahale edilecek. Yani risk yüksrk cıksa da ben bu bebeği aldırmayacaktım. Ama gebeliğin devsmı zehir olacaktı. Rabbim öyle nasip ettiyse dogumdan sonra öğreniriz dedik ve eşimle yaptırmama kararı aldık. Burun kemiğine ve ense kalınlığına baktırdık. Down sendromu olan bebekte burun kemiği görülmezmiş.Cok şükür normal cıktı.
Bir de cok duydum yüksek risk cıkıp da sağlıklı dogum yapanı ya da tam tersini. Sonuçta 20 de 1 de bir ihtimal 1000 de 1 de. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Ben 3 lü testi de yaptırmıycam. En önemlisi 20-24. Haftalar arasında olan ayrıntılı ultrason arkadaslar. Orda bebeğin tüm organlarına ayrıntılı bakılıyor. Onu mutlaka yaptırın.
Tüm bunlar benim kişisel görüşüm. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıycaz. Hakkımızda hayırlısı olsun.
ay bize bu seferde söylemezse bi dahaki kontrolü beklicem oda bir ay sonraYalnız değilsiniz kizlarr ben de öğrenemedim çünkü arkasını dönmüştü bebeğim :) dr en son birkaç gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Ama eşim kızıyor bebege zararı olacak diye izin vermiyo yani gitmiycem tekrar. 3 aralıkta randevum onu bekliycem. Gösterirse o gün öğrenirim inş. Nedense eskisi kadar merak etmiyorum artık. Millet sormasa aklıma bile gelmeyecek. Hepimizin gönlünden geçeni versin Rabbim. Sağlıklı ve hayırlı olsunlar öncelikle de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?