2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Saol tatlım hemen soylicem[/QUOTE]
Canım kaç kutu kullandı esin bide ne kadar sonra hamile kaldin

Inşallah canim m

Kizlar ya ben cok kotuyum.. Hep agliyorum ben..
nyeki bende hiç aglamıyorum artık dün bebegim yasasaydı dogum gunuydu düşünmüyorum aglamamak için kendini strese sokma herseyede aglamamaya calış çok şükür de bnde işe yarıyo

Teyzelerr, biz yavrumla işten erken çıktık pazara gittik, bissürü meyve sebze aldık, her güne sağlıklı güzel yemekler yapıcaz, yavrumu her gün meyveyle besleyeceğim, siz de minnak bebeklerinizi iyi besleyin olur mu :) Biz babamızı bekliyoruz yemekler hazır, sadece salata yapılacak :) Tatlımız da var babişle vakit geçircez :)

Cinsiyet ogrenmeyen kimler var benim disimda genelde herkes ogrenmis maşallah. .sinir oldum dr a bi tahminde bile bulunmiyor bakmiyor bile erken deyip geciyor kafadan
Bendw öğrenemedim daha hem 12.hemde 15. Haftalarda iki değişik doktora gittik erken dediler,on gün sonra çağırdı cinsiyet için ya cumartesi yada pazartesi gidicem öğreniriz hayırlısıyla inşaallah

Bendw öğrenemedim daha hem 12.hemde 15. Haftalarda iki değişik doktora gittik erken dediler,on gün sonra çağırdı cinsiyet için ya cumartesi yada pazartesi gidicem öğreniriz hayırlısıyla inşaallah

bende henüz ögrenmedim aralık ayının ilk haftası inşaallah ögrenecegim

İki kez sürdüm canım sabah akşam

Allah yardımcın olsun sormasan söylemeyecekmiş demekki dikkat etmen gereken bir durum üstelik bu Dr ları anlamıyorum yaa sen gönlünü ferah tut hepimiz sağlıkla kavuşacağız inşallah bebişlerimizi

amaaann Allah seni ne yapmasın ben de yaramazlık yaptık deyince niyetim bozuk galiba

konyar06 canım kusura bakma geciktim doğum hemşiresi arkadaşları devlette Taylan Onat ı önermişler hatice hemşirenin tanıdığıyım beni o gönderdi dersen daha iyi ilgilenirmiş arada gidip muayene ol bence belki beğenirsin

Kızlar Konya'da bakıcı arıyorum akrabası tanıdığı olanlar yardım edebilirse sevinirim

Cinsiyet ogrenmeyen kimler var benim disimda genelde herkes ogrenmis maşallah. .sinir oldum dr a bi tahminde bile bulunmiyor bakmiyor bile erken deyip geciyor kafadan

Merhaba.
Bende henüz öğrenmedim. :) 1 Aralık da randevum var nasipse o zaman netleşecek cinsiyeti.

ben varım gostermıyo kuşum. bıraz kıza benzıo dedı ama kesınlıkle bırsey alma dedi. sonrakı randevudada hıc gostermedı

bende henüz ögrenmedim aralık ayının ilk haftası inşaallah ögrenecegim
Yalnız değilsiniz kizlarr ben de öğrenemedim çünkü arkasını dönmüştü bebeğim :) dr en son birkaç gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Ama eşim kızıyor bebege zararı olacak diye izin vermiyo yani gitmiycem tekrar. 3 aralıkta randevum onu bekliycem. Gösterirse o gün öğrenirim inş. Nedense eskisi kadar merak etmiyorum artık. Millet sormasa aklıma bile gelmeyecek. Hepimizin gönlünden geçeni versin Rabbim. Sağlıklı ve hayırlı olsunlar öncelikle de.

aynen canim. bizim burda doktor randevusu disinda bir de gebelik danismani gibi uzmna hemsireler var. anne ve babayi karsisina alip baya bir bilgilendirme yapiyor ve ailenin saglik gecmisini ogreniyor sizden. dun de o vardi bizim. cok sukur ailede genetik bir hastalik yok. hemsire de sordu olasi bi hastalik veya genetik problem durumunda hamileligi sonlandirir misiniz diye, biz de hayir dedik. o zaman tavsiye etmiyoruz dedi. aile gecmisinde olsaydi o zaman onerirdik dedi.
testin tutarliligi da %65 ile 85 arasindaymis ve genetik bozujluk olmayan bebeklerin %13'unde ense kalinligi ortalamanin ustunce cikiyormus. aynen dedigin gibi, kendini strese sokmaktan baska bir sey degil.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nuchal_scan#Accuracy

ay bize bu seferde söylemezse bi dahaki kontrolü beklicem oda bir ay sonra nası sabrederim 20 haftalık falan olucak heralde

Kizlar ikili test sonucum cikti.sadece trisomy 1:218 cikti. Doktor biraz yuksek dedi.sinir olsrak 1:250 kabul ediyorlarmis. Perinatoloji gibi bi bolum olan dojtora yonlendirdi.yarin gidicem. Ense kalinligi burun cikintisi hcg degeri ppap degeri rown sendr.degerleri iyi sadece bu dusukmus. Sizin basiniza boyle bisey geldimi. Korkuyorum acikcasi keske yaptirmasaydim dedim testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…