2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar doktorum bana CalsD3 diye bir ilaç verdi o kadar güzel tadı var ki keşke tüm ilaçlar böyle olsa :)

Senin cinsiyet belli mu cnm kiz cocuklarinda daha mi cok mide bulaniyomus var mi boyle celisen acaba cok midesi bulanip ta oglu olan?

benim olmasi gereken adet tarihimden 3-4 gun once bulanmaya basladi, gecen hafta hafifledi. hala da cok su icince bulaniyor. dun cikarmamak icin zor tuttum kendimi. pazartesi de doktor erkek olabilir dedi. ama kesin degil daha. 17. hafta randevusu 15 aralik'ta/ o zaman kesinlesecek.

Cok iyi yapmışsınız boşuna kendinize kaygı yaratmayın. Rabbim ne nasip ettiyse onu görecez hakkımızda hayırlısı olsun.

Suan Tamda onu yasiyorum, berbat bir duygu, ense kalingimiz 5 mm cikti.

Bende ayni sorunu yasiyorum bende de ense kalinligi cikti(

Bende ayni sorunu yasiyorum bende de ense kalinligi cikti(
Kızlar icinizi ferah tutun Allahin izniyle çok sağlıklı bebişleriniz. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.

Suan Tamda onu yasiyorum, berbat bir duygu, ense kalingimiz 5 mm cikti.

canim Allah sabir versin, sakin uzulme. icini ferah tut ve bol bol dua et. doktorunla konus bakalim. ne diyor? baska testler de yapacak miymis?

Son düzenleme:
canim sakin aklina kotu biseyler getirme. bak ben akademinin icinden biriyim, fizikciyim. bilimsel makaleleri inceliyorum konuyla ilgili. bu hamilelik sureci ve cocugun anne karnindaki gelisimiyle ilgili o kadar az sey biliniyor ki, inan ki mucize. zaten bu testler de hep bir tahminden ibaret. ultrason olcum sonuclarini kan testinden gelen sonuclarla birlikte bir formule koyuyorlar ki o formul de tahmini bir matamatiksel modelden baska bir sey degil. icini ferak tut ve doktorunla konus bakalim, ne yappilmasi gerekiyormus. ama inan ki rahat ol. biz elimizden geldigince iyi beslenip kendimize bakicam ama o kucuk canlar hep Allah'a emanet. cok fazla yapabilecegimiz birsey yok.

Bende imreniyorum yanliz deilsin hiç almadim daha bende istiyorum kilo
ben de takıyorum bu aralar kilo konusuna , sadece bir kg aldım, önceden de yemeyi çok seven biri değildim. ..53 kg ile hamile kaldım bakalım ne zaman alıncak bu kilolar. ..acaba diyetisyene mi gitsem ona ayıp olmasın diye yerim belki çok çok:)

canim Allah sabir versin, sakin uzulme. icini ferah tut ve bol bol dua et. doktorunla konus bakalim. ne diyor? baska testler de yapacak miymis?
Ben Türkiye'ye gelip birde oradakilerin düşüncelerini almak istiyorum. Burada özürlü diye aldırılıp, aldırdıktan sonra bebeğin saglıklı oldugunu öğrenenler var

Bekleme süreci öyleki araf!
Canım seni anlıyorum gerçekten insan ufacık olumsuz bişey duysa tedirgin oluyo. Ama etrafimizda bile o kadar çok duyuyoruzki o kdr olumsuz şey söylenen bebişler turp gibi sağlıklıca doğuyo. Senin bebisin de hiç bsyi yoktur inş sen kendini üzme.

Güle
TE="Benim Minnak Sevgilim, post: 37874614, member: 631589"]Teyzeleri bebişimize bunları aldık. Ne yapalım sabırsızlık, kıyafet alamıyoruz şimdilik :)[/QUOTE]
Gul
Teyzeleri bebişimize bunları aldık. Ne yapalım sabırsızlık, kıyafet alamıyoruz şimdilik :)
Gule gule kullansin cnm..

Bekleme süreci öyleki araf!
İşte buyüzden karşıyım bu testlere ben canım ki Allahın izniyle bebişin iyidir ama anne mahvoluyor bu süreçte. Yani belli oranlara göre olasılıklara göre mahvoluyoruz aslında bilimde hiçbizaman kesinlik yok ki herşey %99 en fazla. Üzme kendini lütfen sonucun ne zaman belli olacaktı ben pek okuyanadım geçmişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…