2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet haklısın, aslında kötüyü konduramıuorum ki, ultrasondaki o Bıcır Bıcır hallerini gördükten sonra. Ne biliyim dedim ya araf! Tam ortada kalakaldım.

Cuma saat 10 da test sonucu almaya gidicem, kötü derlerse kürtaj derlerse ne dicem bilemiyorum kocaman oldu, elleri kolları öyle hareketli, ben nasıl secim yapabilirim ki?

Cuma saat 10 da test sonucu almaya gidicem, kötü derlerse kürtaj derlerse ne dicem bilemiyorum kocaman oldu, elleri kolları öyle hareketli, ben nasıl secim yapabilirim ki?

Aman gözünü seveyim kabul etme sonuçta annesi sensin sen bilirsin ama karnıma koyma imkanı olsa yemin ederim alırım en kötü ihtimal sağlıksız ama onun da yaşamaya hakkı var belki de senden benden daha mutlu yaşayacak benim amcamın oğlu kör avukat ve hayata çok bağlı çok mutlu hep özrüyle ilgili espriler yapıyo ben onun kadar mutlu değilim şımarık sağlıklı zengin çocukları intihar ediyo aldırırsan hep içinde yaşayacak merak seni deli edecek acaba sağlıklı olcak mıydı düzelecek miydi diye sen Allah a tevekkül et sağlıksızsa bile sağlıklı olur belki aldırırım dersen sağlıklıysa bile cuma günü sağlıksız sonucunu alırsın belki de bu senin sınavın Allah a güven
Bi de şöyle düşün senin bebeğin sağlıksız diye
doğmasına izin vermeyeceğiz ama belki benim bebeğim katil olacak hırsız olacak anasını babasını kesecek 2. Abdullah Öcalan ı ben doğuracağım belki tıp bana bunun ihtimalini verebiliyor mu hadi yüzde versin bana 2 yıl içinde kalp krizi geçirecek kanser olacak şu an down Sendromu riski yok ama doğumdan 2 ay sonra olacak desin yüzdesini versin bakalım sıkıyosa bi tek bu testleri bulmuşlar bunlarla cana kıyıyolar hayatı burnunuzdan getirecek bunu doğuracağıma taş doğursaydım deme riski 1/235 risk sınırının üstünde Hangimiz emin ki bunlardan ona yaşama hakkını veren verdi bize onu yaşatmak derdine derman olmak düşer bu hak ne Dr ların ne bizim biz anneyiz hastaysa bakarız açsa doyururuz üşüdüyse giydiririz anneliğin gerekleri bunlar şimdi içindeki minik korkuyla titriyo annem hakkımda ne karar verecek diye konuş onunla da sakinleşsin korkma de ne olursa olsun meleğin yanında de haddimi aşarak affına sığınarak yazdım sonuçta karar senin ama aldırabilecek biri olduğunu hissetsem yazmazdım yaşadıkların yordu seni kolay değil kararını biliyorum ama ufak bir destek vermek istedim hakkını Helal Et

Canim aynen katiliyorum. O canlar bizim degil, bize emanet. Sadece ihtimallerle cana kiymayin ne olur.

Umarım sonucun riskli çıkmaz,zaten biliyoruzki risk oranıda sadece bir ihtimal,Allah sana güç kuvvet versin canım.Bu sıkıntılı dönemi bebeğinle atlatıcaksınız inşaallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

CANLAR DÜN YAZDIKLARINIZI OKUDUM DA BENİM BİR ARKADAŞIMA DA BEBEĞİN ENSE KALINLIĞI VAR DEDİLER. KIZ YIKILMIŞTI RESMEN. AMA KIZI TURP GİBİ DOĞDU MAŞALLAH. BEN İKİLİ TESTİ YAPTIRMADIM BİLE. SONUÇTA BU CANLAR BİZE EMANET. BOŞUNA PSİKOLOJİSİ BOZULAN ÇOK İNSAN VAR. RABBİM SAĞLIK SIHAT VERSİN İNŞALLAH..

günaydın kızlarr Allahıma çok şükür olsun ki mide bulantılarım birazcıkk azaltı ama feci bi mide yanması var vallaha midemi açsanız volkan patlaması gibi alevler çıkacak inşallah çabuk geçer

Günaydın kızlar.. nasılsınızz.. bugün mide bulantısıyla uyandım tam da geçti diye seviniyordum.. kahvaltı ettim yine geçmedi :)

canım bende de oluyor çok kötü bişey.. süt iyi geliyor

Günaydın kızlar.. nasılsınızz.. bugün mide bulantısıyla uyandım tam da geçti diye seviniyordum.. kahvaltı ettim yine geçmedi :)

canım bende de oluyor çok kötü bişey.. süt iyi geliyor
cnm normalde süt içemiyordum ama artık mide bulantılarım kesildi tekrar denicem inşallah kötü olma. dr gaviskon ve renni verdi onu içinde 15 20 dk iyi oluyorum sonra su içsem yanıyorum. bide ben 3 yıl önce mide ameliyatı olmuştum ondan dolayıda bu kadar ağır geçiriyor olabilirim

ilaç o kadar etkili olmuyor canım.. süt içebilirsen uzun süreli işe yarıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…