Canım şimdilik iyiye odaklan inşallah bebişin iyi çıkacak ense kalınlığı çok yanıltıcı olabiliyor çünkü ultrason yanıltıcı bir alet. Allah korusu öyle bişey olursa sonra düşünür karar verirsin ama bu senin sınavın o güne kadar metanrtini koru bebişini düşün sağlıklı olduğunu düşün mevlam ol der olur sapasağlam çıkar sonucun inşallah yarına bişey kalmadıCuma saat 10 da test sonucu almaya gidicem, kötü derlerse kürtaj derlerse ne dicem bilemiyorumkocaman oldu, elleri kolları öyle hareketli, ben nasıl secim yapabilirim ki?
iyi gunblerde kullansın canımmm. topunu yıyım onunTeyzeleri bebişimize bunları aldık. Ne yapalım sabırsızlık, kıyafet alamıyoruz şimdilik :)
oluyor canım dr gönül rahatlığıyla istediğin kadar kullanabilirsin dedi renni nin hem çiğnemesi var hem şurubu hangisi denk gelirse onu kullanıyorum geçiriyor hemenilaç o kadar etkili olmuyor canım.. süt içebilirsen uzun süreli işe yarıyor...
Günaydınn canımm.. ben de her gün enerjik uyanıyorum bugün bir hantal kalktım mutfak karmakarışık akşama misafirim var.. kaynım aradı az önce onunla bi yere gitmemi istiyor öğlene doğru.. ayy yazarken bile yoruldum... bunların hiç birini yapıcak halimmm yoookkkkGünaydıın kızlar benim de bulantım falan kalmadı bazen yokluyor okadarcık
Saat 8 de nasıl bir enerjiyle kalktım anlatamam size
doktorum bana da onu önerdi canım ama hiç içmedim... hamiş kalmadan önce kullandım bi kaç defa pek faydasını gördüm diyemem.. bir bardak süt hemen kesti ama bende.. sanki yangın var da üstüne su döküp sönüyormuş gibi oluyordu :)oluyor canım dr gönül rahatlığıyla istediğin kadar kullanabilirsin dedi renni nin hem çiğnemesi var hem şurubu hangisi denk gelirse onu kullanıyorum geçiriyor hemen
ben süt içince çok gaz yapıyor bid eonu deneyim hem bebişe vitamin olur :)doktorum bana da onu önerdi canım ama hiç içmedim... hamiş kalmadan önce kullandım bi kaç defa pek faydasını gördüm diyemem.. bir bardak süt hemen kesti ama bende.. sanki yangın var da üstüne su döküp sönüyormuş gibi oluyordu :)
dene bakalım canım belki iyi gelir bebişin şansına :)ben süt içince çok gaz yapıyor bid eonu deneyim hem bebişe vitamin olur :)
Hamile kaldığımdan beri misafirden nefret oldum maalesefGünaydınn canımm.. ben de her gün enerjik uyanıyorum bugün bir hantal kalktım mutfak karmakarışık akşama misafirim var.. kaynım aradı az önce onunla bi yere gitmemi istiyor öğlene doğru.. ayy yazarken bile yoruldum... bunların hiç birini yapıcak halimmm yoookkkk
Günaydın canım inşallah öğrenirsin ben senle aynı zamanda öğrenmiştimGünaydın kızlar nasılsınız bebişler iyimi. Ben çok sık yazamıyorum ama takip ediyorum. Sıkıntısı olan arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah. Bol bol dua edelim birbirimize unutmayalım. Bende haftaya Cumartesi bebeğimi görmeye gideceğim inşallah cinsiyetinde öğreniriz.
aynen canım ben de öyle zaten pek misafir kabul etmiyoruz.. çok yakın arkadaşları bi tek.. ay valla çok yorucu gözümü kapayıp açsam tüm işler hallolmuş olsa nasıl olurdu :)Hamile kaldığımdan beri misafirden nefret oldum maalesef
Allah yardımcın olsun canım baya bir işin var :-( önce evini hallet kaynını hallet sonra rahat rahat yaparsn yemeğini
nerdee canım çalışıyorum keşke evde olsamEH BAŞAĞRISI BU DÖNEMİN OLMAZSA OMAZI. HAFTADA EN AZ ÜÇ GÜN YOĞUN BAŞAĞRISI YAŞIYORUM. EVDEYSEN UYU UYU BİZİM YERİMİZEDE :)
bende pek kabul etmiyorum cnm zaten akşama pertim çıkmış gidiyorum bide kimseye bakamam onlar gelip bana baksınlaraynen canım ben de öyle zaten pek misafir kabul etmiyoruz.. çok yakın arkadaşları bi tek.. ay valla çok yorucu gözümü kapayıp açsam tüm işler hallolmuş olsa nasıl olurdu :)
Günaydın kızlar.. nasılsınızz.. bugün mide bulantısıyla uyandım tam da geçti diye seviniyordum.. kahvaltı ettim yine geçmedi :)
canım bende de oluyor çok kötü bişey.. süt iyi geliyor
Hamile kaldığımdan beri misafirden nefret oldum maalesef
Allah yardımcın olsun canım baya bir işin var :-( önce evini hallet kaynını hallet sonra rahat rahat yaparsn yemeğini
Ağlattın resmen beni diken diken oldum... Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını yazsınAman gözünü seveyim kabul etme sonuçta annesi sensin sen bilirsin ama karnıma koyma imkanı olsa yemin ederim alırım en kötü ihtimal sağlıksız ama onun da yaşamaya hakkı var belki de senden benden daha mutlu yaşayacak benim amcamın oğlu kör avukat ve hayata çok bağlı çok mutlu hep özrüyle ilgili espriler yapıyo ben onun kadar mutlu değilim şımarık sağlıklı zengin çocukları intihar ediyo aldırırsan hep içinde yaşayacak merak seni deli edecek acaba sağlıklı olcak mıydı düzelecek miydi diye sen Allah a tevekkül et sağlıksızsa bile sağlıklı olur belki aldırırım dersen sağlıklıysa bile cuma günü sağlıksız sonucunu alırsın belki de bu senin sınavın Allah a güven
Bi de şöyle düşün senin bebeğin sağlıksız diye
doğmasına izin vermeyeceğiz ama belki benim bebeğim katil olacak hırsız olacak anasını babasını kesecek 2. Abdullah Öcalan ı ben doğuracağım belki tıp bana bunun ihtimalini verebiliyor mu hadi yüzde versin bana 2 yıl içinde kalp krizi geçirecek kanser olacak şu an down Sendromu riski yok ama doğumdan 2 ay sonra olacak desin yüzdesini versin bakalım sıkıyosa bi tek bu testleri bulmuşlar bunlarla cana kıyıyolar hayatı burnunuzdan getirecek bunu doğuracağıma taş doğursaydım deme riski 1/235 risk sınırının üstündeHangimiz emin ki bunlardan ona yaşama hakkını veren verdi bize onu yaşatmak derdine derman olmak düşer bu hak ne Dr ların ne bizim biz anneyiz hastaysa bakarız açsa doyururuz üşüdüyse giydiririz anneliğin gerekleri bunlar şimdi içindeki minik korkuyla titriyo annem hakkımda ne karar verecek diye konuş onunla da sakinleşsin korkma de ne olursa olsun meleğin yanında de haddimi aşarak affına sığınarak yazdım sonuçta karar senin ama aldırabilecek biri olduğunu hissetsem yazmazdım yaşadıkların yordu seni kolay değil kararını biliyorum ama ufak bir destek vermek istedim hakkını Helal Et
Ayyy bunlar ne tatlı şeyler bóyle bayıldim :)Teyzeleri bebişimize bunları aldık. Ne yapalım sabırsızlık, kıyafet alamıyoruz şimdilik :)
aayyy keşke baksalar :)bende pek kabul etmiyorum cnm zaten akşama pertim çıkmış gidiyorum bide kimseye bakamam onlar gelip bana baksınlar
kusamıyorum canım.. hafiften mide bulantısı oluyor kusacakmış gibi oluyor ama gelmiyoorr frklı bişi :)canım sabahları olan bulantının üzerine yemek yersem hiç geçmiyor o bulantı..safra çıkarsa rahatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?