Dişler malesef çok etkileniyor geçen hafta benim öyleydi fırçalamayı ihmal etmeKızlar dişlerim 3 4 gündür çok fena sızlıyor hep aynı yerde değil napıcam ben bilenler, tecrübeli anneler yardım edin bana ;( süt miktarını da arttırdım günde yarım lt içiyorum artık ama geçmedi hala dişlerim gidiyor sanırım dayanamadım hamileliğimden beri ilk parolumu aldım
Canım o zaman hiç takma. Sen bebeğinle uğraşırsn zaten onu kucağına aldığındaki mutluluğu kaynanan bozamaz. Sonra da ben kendim bakabilirim artık deyip gönderirsin sonra da kendi annen gelir :) valla benmki kötü olsa bende hiç anlasamazdim altta kalamam çünkü hic. Ama benmkinin sesi hiç çıkmaz ne yeriz ne içeriz ne giyeriz taa uzaklardan onu sorar gönderir bize sanki buralarda yok gibi. Gelirler iki gün kalırlar en fazla hemen giderler. Ben de aynı annem nasilsa ona da aynı değeri veririm. Işte ben bigün kaynana olursam ben de böyle olcam. Çünkü insan kendi değerini kendi belirliyo aslında.Ah gülüm mumkunmu olay olur. Nerdeeee. Hiç dusunmezki rahatlığımi özelimi annemle daha rahat geciririm bugünlere diye. Nerde cagirmicam .ben gelmedimde etmedim de istemiolar diye yer eşimi eşimde bizi yer. Yada gelir kıpkırmızı suratle siz çağırmadiniz ama benim görevimi der bizi bitirir o suratla
Ne güzel bende yemek istiyomAz önce çok kuvvetli bi tekme yedim, babanneni çekiştirme der gibiydi..
:) ilk defa bu kaDar kuvvetliydi
, eşime söyledim hemen:)
Daha kan görmedim canım ama çok sızlıyor inan yiyorum ama yoğurdu az yiyorum en faydalı da oymuş ona da başliyim napiyimKa
Kan gelebiliyomus çürüomus ama yapcak bişey yokki. Napabiliriz ancak süt peynir vede fircalama
Haklısın canım ama bigün kaynana olursak bugünleri hiç unutmayalımCanım o zaman hiç takma. Sen bebeğinle uğraşırsn zaten onu kucağına aldığındaki mutluluğu kaynanan bozamaz. Sonra da ben kendim bakabilirim artık deyip gönderirsin sonra da kendi annen gelir :) valla benmki kötü olsa bende hiç anlasamazdim altta kalamam çünkü hic. Ama benmkinin sesi hiç çıkmaz ne yeriz ne içeriz ne giyeriz taa uzaklardan onu sorar gönderir bize sanki buralarda yok gibi. Gelirler iki gün kalırlar en fazla hemen giderler. Ben de aynı annem nasilsa ona da aynı değeri veririm. Işte ben bigün kaynana olursam ben de böyle olcam. Çünkü insan kendi değerini kendi belirliyo aslında.
Fırçalıylrum canım ama gidiyor hissediyorum sizin hiç çektirdiğiniz oldu mu nasıl oluyor yani takviye dışında dişi çekiyolarmı yanda antibiyotik mi veriyolarDişler malesef çok etkileniyor geçen hafta benim öyleydi fırçalamayı ihmal etme
Doktoruna söyle kalsiyum takviyeside yapsın vitamin alıyoruz zaten
BENDE yiyemiyoeum yoğurt canım ama bol ayran içelim olmadı . aynı seyDaha kan görmedim canım ama çok sızlıyor inan yiyorum ama yoğurdu az yiyorum en faydalı da oymuş ona da başliyim napiyim
Ayy ben de tekme yemek istiyorum yaa :) ama benimki çok tembel malesef ne zaman gitsem yatıyo. Bu gidişle zor tekmeler uyumaktan fırsat bulursaAz önce çok kuvvetli bi tekme yedim, babanneni çekiştirme der gibiydi..
:) ilk defa bu kaDar kuvvetliydi
, eşime söyledim hemen:)
Ben yeni değil de hemen once çektirdim Allahtan. iltihap varsa giderip çekiyorlar ama hamilelikte cekmemeleri gerek. Gerçi benim arkadaş çektirmistiFırçalıylrum canım ama gidiyor hissediyorum sizin hiç çektirdiğiniz oldu mu nasıl oluyor yani takviye dışında dişi çekiyolarmı yanda antibiyotik mi veriyolar
Canım kalsiyum eksikliği varsa dr bana suya atılıp eriyen bisey verdi yani kalsiyum istersen ondan al dr sor bi. Ben süt pek icemiyorum midem bulaniyo artk. Yoğurt yiyorumFırçalıylrum canım ama gidiyor hissediyorum sizin hiç çektirdiğiniz oldu mu nasıl oluyor yani takviye dışında dişi çekiyolarmı yanda antibiyotik mi veriyolar
Benim dişrrimde hiç çürük yok çok şükür sadece dişetleri etkileniyor bunda da olmaz umarımFırçalıylrum canım ama gidiyor hissediyorum sizin hiç çektirdiğiniz oldu mu nasıl oluyor yani takviye dışında dişi çekiyolarmı yanda antibiyotik mi veriyolar
Evet canım dün bi ardaşım yoğurt sütten daha faydalı calsiyum olarak dedi ama inanamadım benBENDE yiyemiyoeum yoğurt canım ama bol ayran içelim olmadı . aynı sey
Ya bende istemem uyuşturmadan çekiyolarmış canım film de çekilmiyormtabi ayy inşallah geçer bi tarif buldum yarın deniyim onuBen yeni değil de hemen once çektirdim Allahtan. iltihap varsa giderip çekiyorlar ama hamilelikte cekmemeleri gerek. Gerçi benim arkadaş çektirmisti
Bende yok diye biliyordum ama anlamadım bitek tek biyer ağrımıyo öyle olsa çürük dicem amaBenim dişrrimde hiç çürük yok çok şükür sadece dişetleri etkileniyor bunda da olmaz umarım
Eksik çıkmamıştı canım ben bide 2 günde 1 kt süt içiyorum artık yoğurt ayran da tüketim çok ama anlamadım ya. Dişlerim hassas demekkiCanım kalsiyum eksikliği varsa dr bana suya atılıp eriyen bisey verdi yani kalsiyum istersen ondan al dr sor bi. Ben süt pek icemiyorum midem bulaniyo artk. Yoğurt yiyorum
Eşimin inat yapar gibi benden habersiz arayıp herşeyi ayarlamasina kızdım ben. Sanki senin annen gördü benimki de görecek illa der gibi. Bi bana da sorar insan bu hafta da annemi götürelim mi falan dese gönlümü yapsa neyse. Ben zaten hayır demezdim
canım o hastane cıkısı 10 lu oluyo 5 lı oluyo. 10 lusunumu alıcaz. yanı tuhaf seyler olan da var ıcınde. boyle ipli aklet mıdır ne dır anlayamadıgım bırsey
Fırçalıylrum canım ama gidiyor hissediyorum sizin hiç çektirdiğiniz oldu mu nasıl oluyor yani takviye dışında dişi çekiyolarmı yanda antibiyotik mi veriyolar
Eksik çıkmamıştı canım ben bide 2 günde 1 kt süt içiyorum artık yoğurt ayran da tüketim çok ama anlamadım ya. Dişlerim hassas demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?