2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dişler malesef çok etkileniyor geçen hafta benim öyleydi fırçalamayı ihmal etme
Doktoruna söyle kalsiyum takviyeside yapsın vitamin alıyoruz zaten

Canım o zaman hiç takma. Sen bebeğinle uğraşırsn zaten onu kucağına aldığındaki mutluluğu kaynanan bozamaz. Sonra da ben kendim bakabilirim artık deyip gönderirsin sonra da kendi annen gelir :) valla benmki kötü olsa bende hiç anlasamazdim altta kalamam çünkü hic. Ama benmkinin sesi hiç çıkmaz ne yeriz ne içeriz ne giyeriz taa uzaklardan onu sorar gönderir bize sanki buralarda yok gibi. Gelirler iki gün kalırlar en fazla hemen giderler. Ben de aynı annem nasilsa ona da aynı değeri veririm. Işte ben bigün kaynana olursam ben de böyle olcam. Çünkü insan kendi değerini kendi belirliyo aslında.

Haklısın canım ama bigün kaynana olursak bugünleri hiç unutmayalım

Dişler malesef çok etkileniyor geçen hafta benim öyleydi fırçalamayı ihmal etme
Doktoruna söyle kalsiyum takviyeside yapsın vitamin alıyoruz zaten
Fırçalıylrum canım ama gidiyor hissediyorum sizin hiç çektirdiğiniz oldu mu nasıl oluyor yani takviye dışında dişi çekiyolarmı yanda antibiyotik mi veriyolar

Az önce çok kuvvetli bi tekme yedim, babanneni çekiştirme der gibiydi..
:) ilk defa bu kaDar kuvvetliydi
, eşime söyledim hemen:)
Ayy ben de tekme yemek istiyorum yaa :) ama benimki çok tembel malesef ne zaman gitsem yatıyo. Bu gidişle zor tekmeler uyumaktan fırsat bulursa

Fırçalıylrum canım ama gidiyor hissediyorum sizin hiç çektirdiğiniz oldu mu nasıl oluyor yani takviye dışında dişi çekiyolarmı yanda antibiyotik mi veriyolar
Ben yeni değil de hemen once çektirdim Allahtan. iltihap varsa giderip çekiyorlar ama hamilelikte cekmemeleri gerek. Gerçi benim arkadaş çektirmisti

Canım kalsiyum eksikliği varsa dr bana suya atılıp eriyen bisey verdi yani kalsiyum istersen ondan al dr sor bi. Ben süt pek icemiyorum midem bulaniyo artk. Yoğurt yiyorum

Benim dişrrimde hiç çürük yok çok şükür sadece dişetleri etkileniyor bunda da olmaz umarım

Ben yeni değil de hemen once çektirdim Allahtan. iltihap varsa giderip çekiyorlar ama hamilelikte cekmemeleri gerek. Gerçi benim arkadaş çektirmisti
Ya bende istemem uyuşturmadan çekiyolarmış canım film de çekilmiyormtabi ayy inşallah geçer bi tarif buldum yarın deniyim onu

Canım kalsiyum eksikliği varsa dr bana suya atılıp eriyen bisey verdi yani kalsiyum istersen ondan al dr sor bi. Ben süt pek icemiyorum midem bulaniyo artk. Yoğurt yiyorum
Eksik çıkmamıştı canım ben bide 2 günde 1 kt süt içiyorum artık yoğurt ayran da tüketim çok ama anlamadım ya. Dişlerim hassas demekki

Kızlar bebegim sağ tarafta hep o tarafı oksayinca bi uyusuk his oluo değişik bişey sol tarafta olmuo.sizde de.oluomu

evet haklisin. oncelikle sana sorsa iyiydi. ama bence bunu esine soylerken sakin ol. guzellikle asil kizdigin noktanin sana danismadan hareket etmesi oldugunu anlasin. yoksa annesini istemiyorsun sanar, is buyuyebilir. kolay gelsin walla :))

canim benim de disim cok agrimisti. 9. haftada kadi dogumcum antibiyortik yazdi, bebege zarari yok dedi. antibiyotik gerekirse ya kadin dogumcuna sor ya da ona yazdir. hemen iki sonra da disciye gittim. apse yapmis. dedi hala biraz apse var, ben de sen hemen yap gec dedim. normalde kaplama yapilmasi lazimdi ama onu icin cok fazla ilac almak gerekiyor, dogum sonrasina biraktik biz de. doktor kanali hafif temizledi ve gecici dolgu yapti. o tarafimla yemek yerken dikkat ediyorum. bir de hamileligin ikinci 3 ayinda mutlaka dislerini temizlettirin diyorlar. turkiye'de sigorta vs kolay, discinize kac haftalik oldugunuzu soyleyin ve temizlettirin. dis etleri cok hassas oluyormus bu donemde. taslarinda arinirsa cok faydaliymis. zaten 6 aylik veya 1 yillik temizligi bu doneme denk getirin diye tavsiye ediyorlar.

Eksik çıkmamıştı canım ben bide 2 günde 1 kt süt içiyorum artık yoğurt ayran da tüketim çok ama anlamadım ya. Dişlerim hassas demekki

canijm dis taslarini temizlettir. dis etleri cok hassaslasiyormus bu donemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…