2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar alinti yapamiyorum. Beneklr icin alisverisle ilgili tecrubelerime dayanarak bir kac bilgi verebilirim. Oncelikle hastane cikisi setlerini kesinlikle 10lu falan almayin. Icerisinde kulanilmayan gereksiz parcalar var. Dogumda ihtiyac olan uzun kollu body patikli penye alt ustune tulum sapka ve eldiven. Birde penye battaniye. Ilk haftalarda giydirilecek bodylerin kafadan gecmeli degilde onden çıt çıt li olmasina dikkat edin. Cunku bebek kucukken giydirip soymak zor oluyor. Beden olarak karar vermek size kalmis. Ben ustunden cok dokulen seyleri sevmedigim icin en kucukleri almistim oglumda. Biberon emzik konusunda da cok stok yapmayin. Bazi bebekler kabul etmeyebiliyor cunku. Zaten ilk 6 hafta bebege emzik ve biberon kullanmal sakincali. Bebek biberonu labul ederse anne memesini reddedebiliyor. Alacaksaniz anme memesine benzeyen biberonlar var. En azindan bir tane edinebilirsiniz ve en onemlisi antikolik ozellikli biberon almaniz. Yoksa gaz en buyuk kabusunuz oluyor. Marka vermek yanlis olmaz diye dusunuyorum. Dr. Browns biberon bu konuda tek diyebilirim. Bir arkadasta yorgan demisti sanirsam. Benim oglum 22 aylik ocak ayi dogumlu ama bu gume kadar hic yorgan kullanmadik. Ilk dogdugunda el orgusu battaniyeyi penye battaniye uzerine orttum hep.bir ebe tanidigimin tavsiyesi ile bugune gerirdum oglumu cok sukur. Bana hep dedi ki sen ne giyiyorsan sadece bir kat fazlasini giydir. Yani lahana gibi yapmadim cocugumu. Birde bebekler sadece sirtindan veya ayagindan usur. Oralari sicak tuttukmu tamamdir. Kendiniz icinde eksik listesi yapmayi unutmayin. Bol bol hijyenik ped ve göğüs pedi stoklayin.

Çok faydalı bi yazı olmuş teşekkürlerr :)

kizlar size bir sorum var bu arada. icinizde doguma hazirlik amacli yoga pilates yapmayi dusunen var mi? ikinci trimester'a gecti bir cogumuz. ben de baslasam mi diye dusunuyorum da. mesela ilk cikan video, boyle bir suru var, hangisi daha iyi acaba?

öncelikle bilgi verdiğin için teşekkür ederim, dün akşam güvenlik görevlilerinden öğrendim; x-raylı sistem değil, sadece metal dedektörlü kapı sistemi imiş. Bu sabah geçmedim, bundan sonra da kullanmayacağım
Bu arada paylaştığın linki açamadım

BENCE ÇOĞUMUZ AYNIDIR. BENDE PARONAYAK OLDUM. :)

bende ılk maltepe bolgede merve hanmla basladım ve sonradanda centralda basak hanıma basladım ve ınanılmaz memnunum

Evet başak hanımı da çok duydum ben hastaneyi de çok beğendim mesela sonraki 10 gün içinde gidersen birdaha ücretsiz muayene oluyosun[/QUOTE]
O ASLINDA GENELDE BUTUN OZELLERDE VAR SONRAKI 10 GUN UCRETSİZ OLAYI AMA GERÇEKTEN HASTAYA COK DEGER VERIYOR DR COK ILGILI MALTEPEDE RESMEN BEN KENDI KENDIMI MUAYNE EDIP YORUM YAPTIM KADIN REZILDI

Canım seninki anlayisli iki gün sonra gelmiş benimki ilk gece geldi ben ne yapayım ertesi gün tekrar geldi. Herhalde ogluna tecavüz etmemden korktular. Ha bide eşimin anneannesi de yaşıyor ve eşime o bakmış büyütmüş yani bende iki kaynana var halinize sukredin beterin beteri var.

Günaydın herkese hastayım grip oldum ya sabaha kadar burnum tıkandı sinir oldum baş ağrısı da cabası inşallah oğluma geçmez hiiç halim yok.Dünde kan uyuşmazlık testinin sonuçlarını gösterme bahanesiyle doktora gittim cinsiyetine baktırmak için ama doktor birşey göremedi az baktı ama sonra da kendime kızdım gereksiz yere ultrasona girdiğim için. 1 haftada büyümüş bebeğim maşalla 1 cm büyümüş 7 .1 cm olmuş .

Hayırlı Cumalar
Kızlar dün akşam belim ve sağ kasığım ağrıdı bayağı, mide bulantısı da cabasıydı. Bugün de ara ara belim ağıyor, korkuyorummm
Eğer gün boyu geçmezse akşam iş çıkışı doktora gitmeyi düşünüyorum.

Anlamıyorum ne istiyorlar bizden.asker e gitti eşim kaynanam la beraber bekledik nişanlı bile değildim. Bana nasıl düştü her gün konuşuyoz her Pazar kahvaltı yapio z muhabbet muhabbet . Saatlerce. Oğlu geldi kadın yüzüme bile bakmadı. Galiba kullanıldım :)

Benimde birden sağ kasigimin üstüne ağrı girdi dün. Herhalde büyüyo lar canım endişe etme

Maşallah canım. Napalım ogrenemedik beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…