Çok faydalı bi yazı olmuş teşekkürlerr :)Kizlar alinti yapamiyorum. Beneklr icin alisverisle ilgili tecrubelerime dayanarak bir kac bilgi verebilirim. Oncelikle hastane cikisi setlerini kesinlikle 10lu falan almayin. Icerisinde kulanilmayan gereksiz parcalar var. Dogumda ihtiyac olan uzun kollu body patikli penye alt ustune tulum sapka ve eldiven. Birde penye battaniye. Ilk haftalarda giydirilecek bodylerin kafadan gecmeli degilde onden çıt çıt li olmasina dikkat edin. Cunku bebek kucukken giydirip soymak zor oluyor. Beden olarak karar vermek size kalmis. Ben ustunden cok dokulen seyleri sevmedigim icin en kucukleri almistim oglumda. Biberon emzik konusunda da cok stok yapmayin. Bazi bebekler kabul etmeyebiliyor cunku. Zaten ilk 6 hafta bebege emzik ve biberon kullanmal sakincali. Bebek biberonu labul ederse anne memesini reddedebiliyor. Alacaksaniz anme memesine benzeyen biberonlar var. En azindan bir tane edinebilirsiniz ve en onemlisi antikolik ozellikli biberon almaniz. Yoksa gaz en buyuk kabusunuz oluyor. Marka vermek yanlis olmaz diye dusunuyorum. Dr. Browns biberon bu konuda tek diyebilirim. Bir arkadasta yorgan demisti sanirsam. Benim oglum 22 aylik ocak ayi dogumlu ama bu gume kadar hic yorgan kullanmadik. Ilk dogdugunda el orgusu battaniyeyi penye battaniye uzerine orttum hep.bir ebe tanidigimin tavsiyesi ile bugune gerirdum oglumu cok sukur. Bana hep dedi ki sen ne giyiyorsan sadece bir kat fazlasini giydir. Yani lahana gibi yapmadim cocugumu. Birde bebekler sadece sirtindan veya ayagindan usur. Oralari sicak tuttukmu tamamdir. Kendiniz icinde eksik listesi yapmayi unutmayin. Bol bol hijyenik ped ve göğüs pedi stoklayin.
canim metal detektoru olanlardan mi, x-ray'le calisanlardan mi? genellikle kapilardaki detektorler metal detektorleridir. bunlar elektromagnetik dalgayla calisir ve oldukca zararsizdir. yoksa hava alanlarinda bagajlarin icine baktiklari gibi x-ray tarayicilari mi var kapida? genellikle sagliga zararli oldugu icin ancak canta ve bagajlara bakmak icin kullanilir. bir de sunun gibi birsey degildir herhalde :http://israelmatzav.kadinlarkulubu.com/2010/10/israeli-airport-security-has-better.html bunlar sadece havaalanlarinda bazi ulkelerce kullaniliyor, zaten tartirsmasi da surmekte. bunlar bile cok dusuk miktarda x-ray gonderiyor. sadece kiyafetinin icini gosterecek kadar. zaten hamile olanlar genellikle elle taramayi tercih ediyorlar.
anladigim kadariyla sizin is yerinde altindan gecilen metal detektorlerinden var. markasini falan gorebilirsen netten arastirabiliriz. bir de Allah'in izniyle 3 ayin doluyor. guvenlikten rica edebilirsin artik. bir sor bakalim.
BENCE ÇOĞUMUZ AYNIDIR. BENDE PARONAYAK OLDUM. :)günaydın kızlarrr
pazartesi kontrolüm var ve ben herhangi bir kanamam olmadığı halde endişelenmekten alamıyorum kendimi buna bi çözüm bulmam lazım 6 ay böle geçmezzzzzz potansiyel piskopata dönüşcem böle giderse
bende ılk maltepe bolgede merve hanmla basladım ve sonradanda centralda basak hanıma basladım ve ınanılmaz memnunum
öle valla engel olamıyorum bu duruma gitgide de daha vaim hale gelioBENCE ÇOĞUMUZ AYNIDIR. BENDE PARONAYAK OLDUM. :)
Özellikle kontrol yaklasinca oluyo . kötü bişey duycaz gibi Allah korusun Allaha emanetleraöle valla engel olamıyorum bu duruma gitgide de daha vaim hale gelio
Bana yalvarmıs tı nişansa sen al kıyafetı dıye. Sız gencsınız arkadasınla sec al yorma benı dedı. Aldım nısanda bıle kıpkırmızı surat astı oturdu.hergusel gunumu berbatt etttı. Dugunde bız foto cekılıoz o fotografcının arkasında aglıodu. Neyım var desen bısey yok. Evlendık ıkıncı gun gece kapıya geldı napıonuz dıye.soylerdım ne yaptıgımızı aama neyseee. Bıde dıyo oglum gıttı yalnız kaldım aabaha kadar ağladım dıo
Anlamıyorum ne istiyorlar bizden.asker e gitti eşim kaynanam la beraber bekledik nişanlı bile değildim. Bana nasıl düştü her gün konuşuyoz her Pazar kahvaltı yapio z muhabbet muhabbet . Saatlerce. Oğlu geldi kadın yüzüme bile bakmadı. Galiba kullanıldım :)Canım seninki anlayisli iki gün sonra gelmiş benimki ilk gece geldi ben ne yapayım ertesi gün tekrar geldi. Herhalde ogluna tecavüz etmemden korktular. Ha bide eşimin anneannesi de yaşıyor ve eşime o bakmış büyütmüş yani bende iki kaynana var halinize sukredin beterin beteri var.
Benimde birden sağ kasigimin üstüne ağrı girdi dün. Herhalde büyüyo lar canım endişe etmeHayırlı Cumalar
Kızlar dün akşam belim ve sağ kasığım ağrıdı bayağı, mide bulantısı da cabasıydı. Bugün de ara ara belim ağıyor, korkuyorummm
Eğer gün boyu geçmezse akşam iş çıkışı doktora gitmeyi düşünüyorum.
Maşallah canım. Napalım ogrenemedik beklicezGünaydın herkese hastayım grip oldum ya sabaha kadar burnum tıkandı sinir oldum baş ağrısı da cabası inşallah oğluma geçmez hiiç halim yok.Dünde kan uyuşmazlık testinin sonuçlarını gösterme bahanesiyle doktora gittim cinsiyetine baktırmak için ama doktor birşey göremedi az baktı ama sonra da kendime kızdım gereksiz yere ultrasona girdiğim için. 1 haftada büyümüş bebeğim maşalla 1 cm büyümüş 7 .1 cm olmuş .
Kızlar bebegim sağ tarafta hep o tarafı oksayinca bi uyusuk his oluo değişik bişey sol tarafta olmuo.sizde de.oluomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?