- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Ya tekmeeemi ay Allahım bende istiyorum tekmik tekmik dürtsun anasiniBenim de sağ tarafta tekmede sağdan geliyor hep
Sen de mi öğrenemedinn ben bir durayım bari baksana bendenn 9 gün ilerisin :)Maşallah canım. Napalım ogrenemedik beklicez
Yok gulum çok uğraştı kıza benziyo ama hic emin degilim sakin sakin alma bişey dedi sonraki randevuda gene Baktı göremedi . Yirmi dokuzunda inşallah :)Sen de mi öğrenemedinn ben bir durayım bari baksana bendenn 9 gün ilerisin :)
Günaydın canımmGünaydınn kızlaaar..
Hayırlı cumalar bende hergün oluyor bu baş ağrısı yaa geçmiyorrGünaydın güzel anneler herkese hayırlı cumalar.dün gece baş ağrısı beni bitirdii neyseki şimdi biz iyiyiz miniğimle
Ya tekmeeemi ay Allahım bende istiyorum tekmik tekmik dürtsun anasini
13. Hafta öğrenen de var canım ama bizimkiler gostermio lar nazli lar. Annelerini merak ettiriyolarSen de mi öğrenemedinn ben bir durayım bari baksana bendenn 9 gün ilerisin :)
Napimmm tırsıyorumBenimde birden sağ kasigimin üstüne ağrı girdi dün. Herhalde büyüyo lar canım endişe etme
Inşallah canimOlur canım ins yarın dr.a gideceğiz gösterirse cinsiyetini öğreneceğiz ins
Az kalmış aslında bende kıza benzettimYok gulum çok uğraştı kıza benziyo ama hic emin degilim sakin sakin alma bişey dedi sonraki randevuda gene Baktı göremedi . Yirmi dokuzunda inşallah :)
KAÇ AYLIK HAMILESIN CNM AYNI SIKINTI BENDE VAR 12. HAFTADAN SONRA GECER DEDILER BU HAFTA NERDEYSE HERGUN CIKARDIM YEDIKLERIMI ILK UC AY BOLE OLMADIMGunaydin bu sabah ogurmeleri nezamn gecer
Aynen öyle merak etmeyeyim diyorum ama elimde değil ...13. Hafta öğrenen de var canım ama bizimkiler gostermio lar nazli lar. Annelerini merak ettiriyolar
Napimmm tırsıyorumÇünkü ilk kez bu kadar uzun sürdü ağrılarım.
Senin de mi sağ kasık, bebiş orada sanırım; benim ki de o tarafta.[/QUOTE
Korkma gulum. evet canim sagda kuşum . Yer aciolardir kanama olmadıktan sonra korkmayalim. Benimde akinti mm çok yeşil gibi sarı gibi ama yoğun bu aralar inşallah normaldir
Valla cnm başıma soğuk baskı yaptım.başımı sıkıca bağladım.ınt baktım halka doğarmış patates üstüne kahve döktüm onu basıma bağladım .en sonda bas ağrısına iyi gelecek duaları da okudum .bildiğin 7 8 saat çektim .bugun gidip minoset alcam valla ağlayacaktım nerdeyse başarısındanGünaydın canımm
Hayırlı cumalar bende hergün oluyor bu baş ağrısı yaa geçmiyorr
canim benim de disim cok agrimisti. 9. haftada kadi dogumcum antibiyortik yazdi, bebege zarari yok dedi. antibiyotik gerekirse ya kadin dogumcuna sor ya da ona yazdir. hemen iki sonra da disciye gittim. apse yapmis. dedi hala biraz apse var, ben de sen hemen yap gec dedim. normalde kaplama yapilmasi lazimdi ama onu icin cok fazla ilac almak gerekiyor, dogum sonrasina biraktik biz de. doktor kanali hafif temizledi ve gecici dolgu yapti. o tarafimla yemek yerken dikkat ediyorum. bir de hamileligin ikinci 3 ayinda mutlaka dislerini temizlettirin diyorlar. turkiye'de sigorta vs kolay, discinize kac haftalik oldugunuzu soyleyin ve temizlettirin. dis etleri cok hassas oluyormus bu donemde. taslarinda arinirsa cok faydaliymis. zaten 6 aylik veya 1 yillik temizligi bu doneme denk getirin diye tavsiye ediyorlar.
canijm dis taslarini temizlettir. dis etleri cok hassaslasiyormus bu donemde.
O ASLINDA GENELDE BUTUN OZELLERDE VAR SONRAKI 10 GUN UCRETSİZ OLAYI AMA GERÇEKTEN HASTAYA COK DEGER VERIYOR DR COK ILGILI MALTEPEDE RESMEN BEN KENDI KENDIMI MUAYNE EDIP YORUM YAPTIM KADIN REZILDI[/QUOTE]Evet başak hanımı da çok duydum ben hastaneyi de çok beğendim mesela sonraki 10 gün içinde gidersen birdaha ücretsiz muayene oluyosun
Hayırlı Cumalar
Kızlar dün akşam belim ve sağ kasığım ağrıdı bayağı, mide bulantısı da cabasıydı. Bugün de ara ara belim ağıyor, korkuyorummm
Eğer gün boyu geçmezse akşam iş çıkışı doktora gitmeyi düşünüyorum.
Amiiiin.! Benim de cinsiyet için kontrolüm Aralık'tagünaydın kızlar....haftanın en güzel günü bugün hemen geçsin...hafta sonu gelsin... günler hemen geçsinde aralıkta kontrolüme gidelim eşimde bende iple çekiyoruz hayırlısıyla sağlıkla geçsin o günler....
Aynen öle vallaaaÖzellikle kontrol yaklasinca oluyo . kötü bişey duycaz gibi Allah korusun Allaha emanetlera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?