2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen de mi öğrenemedinn ben bir durayım bari baksana bendenn 9 gün ilerisin :)
Yok gulum çok uğraştı kıza benziyo ama hic emin degilim sakin sakin alma bişey dedi sonraki randevuda gene Baktı göremedi . Yirmi dokuzunda inşallah :)

Benimde birden sağ kasigimin üstüne ağrı girdi dün. Herhalde büyüyo lar canım endişe etme
Napimmm tırsıyorum Çünkü ilk kez bu kadar uzun sürdü ağrılarım.
Senin de mi sağ kasık, bebiş orada sanırım; benim ki de o tarafta.

Yok gulum çok uğraştı kıza benziyo ama hic emin degilim sakin sakin alma bişey dedi sonraki randevuda gene Baktı göremedi . Yirmi dokuzunda inşallah :)
Az kalmış aslında bende kıza benzettim Birşey gözükmüyordu ki arada 1 ay sonra gel dedi bende dayanamam 3 haftaya gelirim dedim

Günaydın canımm

Hayırlı cumalar bende hergün oluyor bu baş ağrısı yaa geçmiyorr
Valla cnm başıma soğuk baskı yaptım.başımı sıkıca bağladım.ınt baktım halka doğarmış patates üstüne kahve döktüm onu basıma bağladım .en sonda bas ağrısına iyi gelecek duaları da okudum .bildiğin 7 8 saat çektim .bugun gidip minoset alcam valla ağlayacaktım nerdeyse başarısından

canijm dis taslarini temizlettir. dis etleri cok hassaslasiyormus bu donemde.

Evet bende okudum bu dönemde diş tedavisi uygunmuş bende temizleteyim canım sağol o beni rahatlatır en azından

Evet başak hanımı da çok duydum ben hastaneyi de çok beğendim mesela sonraki 10 gün içinde gidersen birdaha ücretsiz muayene oluyosun
O ASLINDA GENELDE BUTUN OZELLERDE VAR SONRAKI 10 GUN UCRETSİZ OLAYI AMA GERÇEKTEN HASTAYA COK DEGER VERIYOR DR COK ILGILI MALTEPEDE RESMEN BEN KENDI KENDIMI MUAYNE EDIP YORUM YAPTIM KADIN REZILDI[/QUOTE]

Maltepe bölge gerçekten kötü ve çok kalabalık. Bir de yeni doğan ünitesi çok önemli bence. Ben bu hastabeyi yeni keşfettim çok beğendim sen ayrıntılı ultrason için randevu aldın mı

Canım büyüme ağrılarıdr benimde ağrıyor ara ara ama bel ağrısında anlıyorum ben kanama zamanmda çok yoğun bir ağrıydı bu sanki çok uyuma ağrısı gibi.

Amiiiin.! Benim de cinsiyet için kontrolüm Aralık'ta Çoook var ya!
Halbuki daha Pazartesi gördüm ama çok özledimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…