bende dün baş ve diş ağrısıyla uyuyakalmışım parol içmiştim hiçbi işe yaramadıValla cnm başıma soğuk baskı yaptım.başımı sıkıca bağladım.ınt baktım halka doğarmış patates üstüne kahve döktüm onu basıma bağladım .en sonda bas ağrısına iyi gelecek duaları da okudum .bildiğin 7 8 saat çektim .bugun gidip minoset alcam valla ağlayacaktım nerdeyse başarısından
Çok geçmiş olsun hamilelikte daha çok oluyor sanırım öncesinde de çok ağrırdı başım sinüzitte var ama hiç ilaç alamazdım sevmiyorum ilacı. birde hasta oldum ki tam oldu başım boğazım her yerim ağrıyor. En iyi çözüm yatıp uyumak sanırım.yada masaj yapsalar ne iyi olur.Valla cnm başıma soğuk baskı yaptım.başımı sıkıca bağladım.ınt baktım halka doğarmış patates üstüne kahve döktüm onu basıma bağladım .en sonda bas ağrısına iyi gelecek duaları da okudum .bildiğin 7 8 saat çektim .bugun gidip minoset alcam valla ağlayacaktım nerdeyse başarısından
n için rand
Annelik başkadır ne ana baba sevgisine benzer ne koca en güzel sevgidir obende dün baş ve diş ağrısıyla uyuyakalmışım parol içmiştim hiçbi işe yaramadı
Eşim yazık size diyor hastasınız şifası var ama size zararlı
Sanırım annelik böyle bişey ben ilk anne olucam babama yapmam böyke fedakarlığı sıpaya yapıyoruz işte
günaydın kızlar....haftanın en güzel günü bugün hemen geçsin...hafta sonu gelsin... günler hemen geçsinde aralıkta kontrolüme gidelim eşimde bende iple çekiyoruz hayırlısıyla sağlıkla geçsin o günler....
yok cnm o ne zmn yapılıyorkı bnm bugun tam 13 hafta doluyor gecen hafta ıkılı test vardı ayrıntılı ıcın kımse bısey demedı ben ıkılıyı baska hastanede yaptım basak hnm aralıkta gıtcem ayrıntılı ıcın gecmı olurkı
Öyleymiş annemi anlıyorum kadıncağız ne çekti benden Allah bilirAnnelik başkadır ne ana baba sevgisine benzer ne koca en güzel sevgidir o
haftalar nerden gorunuyor cnm ben bu sıteye yenı yenı alısıomda çozme asamasındayım sıteyı :) daha varsa sıkıntı yok dr uyarır ztn dıe dusunuom sen kacıncı haftadasınHayırlı cumalar kızlarr , zaman çabucak geçsin haklısıın. Amin canım inşallah benimde aralıkta ayrıntılı ultrason randevum var :)
Yoook canım ben senin haftanı göreyorum ya ondan dedim 18. Haftadan sonra gidiyosun 21 e kadar sanırım daha çok vaktin var
Maltepe bölge gerçekten kötü ve çok kalabalık. Bir de yeni doğan ünitesi çok önemli bence. Ben bu hastabeyi yeni keşfettim çok beğendim sen ayrıntılı ultrason için randevu aldın mı
Canım büyüme ağrılarıdr benimde ağrıyor ara ara ama bel ağrısında anlıyorum ben kanama zamanmda çok yoğun bir ağrıydı bu sanki çok uyuma ağrısı gibi.
Canım bak şimdi yaptığım yorumun altında kaç haftalık olduğum yazıyor onun en altında hamilelik takvimi oluşturmak için tuklayınız yazıyor oraya gidip son adet tarihinin başlangıcinı yazıuorsun. Sonra her yorumunda görünüyor hafta takvimin.haftalar nerden gorunuyor cnm ben bu sıteye yenı yenı alısıomda çozme asamasındayım sıteyı :) daha varsa sıkıntı yok dr uyarır ztn dıe dusunuom sen kacıncı haftadasın
Canım bak şimdi yaptığım yorumun altında kaç haftalık olduğum yazıyor onun en altında hamilelik takvimi oluşturmak için tuklayınız yazıyor oraya gidip son adet tarihinin başlangıcinı yazıuorsun. Sonra her yorumunda görünüyor hafta takvimin.
Evet canm dr sana dicekki şu tarihler arasında şu dr dan randevu al ayrntlıyı uzman yapıyormuş.
Haklısın canım annelik şimdiden zor ve güzel işte ne yapalım ...eşin doğru demiş valla .hersey miniklerimiz içinbende dün baş ve diş ağrısıyla uyuyakalmışım parol içmiştim hiçbi işe yaramadı
Eşim yazık size diyor hastasınız şifası var ama size zararlı
Sanırım annelik böyle bişey ben ilk anne olucam babama yapmam böyke fedakarlığı sıpaya yapıyoruz işte
Aynen öyle anne olma hem çok zor hem çok güzel hele büyüyüp bıcır bıcır konuşmaya başlayınca gör anne seni seviorum diyor benim kuzum çook mutlu oluyorumÖyleymiş annemi anlıyorum kadıncağız ne çekti benden Allah bilir
Bilmiyorum ki, sürekli olmasa da 3 saat kadar ağrıdı, servisten inince eve zor attım kendimi.
Allah'a şükür kanama ya da lekelenme hiç olmadı, bundan sonra da olmaz umarım.
Hayırlı cumalar kızlarr , zaman çabucak geçsin haklısıın. Amin canım inşallah benimde aralıkta ayrıntılı ultrason randevum var :)
Yoook canım ben senin haftanı göreyorum ya ondan dedim 18. Haftadan sonra gidiyosun 21 e kadar sanırım daha çok vaktin var
Çok geçmiş olsun, baş ağrıları hızla artan kan akışı nedeniyle normal olduğu söyleniyor. Ama istediğimiz gibi ilaç içemediğimiz için sancılı geçiyor maalesefff.Valla cnm başıma soğuk baskı yaptım.başımı sıkıca bağladım.ınt baktım halka doğarmış patates üstüne kahve döktüm onu basıma bağladım .en sonda bas ağrısına iyi gelecek duaları da okudum .bildiğin 7 8 saat çektim .bugun gidip minoset alcam valla ağlayacaktım nerdeyse başarısından
ben bole pahalı testler için baska hastanelere gıdıyorum bnm kendi dr un oldugu hastanede ıkılı test cok pahalıydı bende farklı bır hastanede yaptırdım bayada ekonomik oldu sende guvendıgın daha uygun bır yer varsa orda yaptır derımtoi
toist canım ayrıntılı ultrasonu her doktor istiyo mu acaba? masraflıymış sanırım.. bizim doktorun muayehane ücreti yüksek zaten bide ona verirsek yandık
Teşekkürler kızlarevet haklisin. oncelikle sana sorsa iyiydi. ama bence bunu esine soylerken sakin ol. guzellikle asil kizdigin noktanin sana danismadan hareket etmesi oldugunu anlasin. yoksa annesini istemiyorsun sanar, is buyuyebilir. kolay gelsin walla :))
Aynı durumdayım canım daha düne kadar şiddetli bulantım varken bugün sanki hamile değilim. Ne bulantı ne başka bi belirti hissetmiyorum.kızlar günaydın.. benim göbeğim küçüldü ya bide o gerginligi geçti.. başka böyle olan var mı?.. bi de kokulara karşı hassasiyetiniz geçti mi?.. bugün yüne evham günüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?