- 13 Aralık 2013
- 666
- 703
- 158
Gercekten masaj ıyı olurda off ağrıda olmada keske bizlerde...cnm benimde sinüzit var dikkat etmemiz lazım işte.hormonların etkisiyle normalmiş bizde miniklerimiz için dikkat edecez artıkÇok geçmiş olsun hamilelikte daha çok oluyor sanırım öncesinde de çok ağrırdı başım sinüzitte var ama hiç ilaç alamazdım sevmiyorum ilacı. birde hasta oldum ki tam oldu başım boğazım her yerim ağrıyor. En iyi çözüm yatıp uyumak sanırım.yada masaj yapsalar ne iyi olur.
evet bak onu yazmayı da unutmuşum.. bulantılarım da gitti.. ama en çok göbeğimden korkuyorum.. küçüldü..Aynı durumdayım canım daha düne kadar şiddetli bulantım varken bugün sanki hamile değilim. Ne bulantı ne başka bi belirti hissetmiyorum.
kuzumm sana listeyi buldumm..Ya tekmeeemi ay Allahım bende istiyorum tekmik tekmik dürtsun anasini
:) ay en çokta severken zorlanıyorum. Kızım benimmmm diyorum sonra kocam bakio bebegim de diyo.daliyorumAz kalmış aslında bende kıza benzettimBirşey gözükmüyordu ki arada 1 ay sonra gel dedi bende dayanamam 3 haftaya gelirim dedim
Eline sağlık canım benimkuzumm sana listeyi buldumm..
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...en-dogum-cantasi-nasil-hazirlanmali-7308.html
Ayy neler varmış kuzum allah sana sabır versinBana yalvarmıs tı nişansa sen al kıyafetı dıye. Sız gencsınız arkadasınla sec al yorma benı dedı. Aldım nısanda bıle kıpkırmızı surat astı oturdu.hergusel gunumu berbatt etttı. Dugunde bız foto cekılıoz o fotografcının arkasında aglıodu. Neyım var desen bısey yok. Evlendık ıkıncı gun gece kapıya geldı napıonuz dıye.soylerdım ne yaptıgımızı aama neyseee. Bıde dıyo oglum gıttı yalnız kaldım aabaha kadar ağladım dıo
Tesekkür ederim cnm..evet normalmiş zaten bu zamanlarda...evet bende sadece ilaç içmiyeyim dedım kendime eziyet ettim işteÇok geçmiş olsun, baş ağrıları hızla artan kan akışı nedeniyle normal olduğu söyleniyor. Ama istediğimiz gibi ilaç içemediğimiz için sancılı geçiyor maalesefff.
Aynen benim göbeğim de küçüldü sanki. Yani aynaya baktığımda göbek var ama gerginlik yok boş gibi hissediyorum. Neyyse şeytana kış kış diyelim evham yapmayalım. mubarek cuma günü birbirimize dua edelim her şey güzel olacak inş. :)evet bak onu yazmayı da unutmuşum.. bulantılarım da gitti.. ama en çok göbeğimden korkuyorum.. küçüldü..
ben de bu haftasonu başlayacağım evde ,dvd verdi bi arkadaşım ya da internetteki videolardan zorlanmadan deneyebiliriz bence...hamile kalmadan bir ay gitmiştim yogaya sevmiştim de bilgisayar basinda çalışıyorum kol omuz ağrıları geçmişti. ..istanbul ya da ankarada olsam doğuma hazırlık doğal doğum kurslarına da gitmek isterdim. ..bence doğru nefes almayı bilmek en önemlisi doğumdakizlar size bir sorum var bu arada. icinizde doguma hazirlik amacli yoga pilates yapmayi dusunen var mi? ikinci trimester'a gecti bir cogumuz. ben de baslasam mi diye dusunuyorum da. mesela ilk cikan video, boyle bir suru var, hangisi daha iyi acaba?
Sanırım o günler en mutlu günlerimiz olacak inşallah şimdiden özlüyorum bebişimi halbuki hiç tatmadım o duyguyu :)Aynen öyle anne olma hem çok zor hem çok güzel hele büyüyüp bıcır bıcır konuşmaya başlayınca gör anne seni seviorum diyor benim kuzum çook mutlu oluyorum
Bunların hiçbiri yok, o yüzden endişe ediyorum; ama belki regl zamanım onunla alakalı olabilir metabolik sebeple yani. Vücut hamileliğe alışana kadar bi kaç ay regl dönemlerine denk gelen zamanda bu tip uzun süreli ağrılar olabilirmiş. İnşallah öyledirOlmaz canım inşallah arada ağrıyabikir belki çok yoruldun ayakta durdun aç kaldın susuz kaldın hemen belli ediyor çnkü
kızlar günaydın.. benim göbeğim küçüldü ya bide o gerginligi geçti.. başka böyle olan var mı?.. bi de kokulara karşı hassasiyetiniz geçti mi?.. bugün yüne evham günüm..
ni benim koca da öyle işte ona göre hep ben onyargiliyimDaha neler neler yaptı hep sustum. Ama eşim destek olmadiki bana. Yaptığı hep kar kaldı. Hala eşimi ario on günde bi bebek nasıl diye. Beni aramio diyorum sen ara ozaman diyo. Bi kerede evet haklısın ama napalım dese gene opcem başıma koycam
. Çok görüşme derdinde değil ama çok savunuo
saol tatlım hem sabır versın hemde esten destek gelsın :) esım benım yanımda olsa ben gene katlanırken daha rahat olurum yaslı derım onu derım bunu derım. ama esımde benımle degıl gıbıAyy neler varmış kuzum allah sana sabır versin
toi
toist canım ayrıntılı ultrasonu her doktor istiyo mu acaba? masraflıymış sanırım.. bizim doktorun muayehane ücreti yüksek zaten bide ona verirsek yandık
kızlar günaydın.. benim göbeğim küçüldü ya bide o gerginligi geçti.. başka böyle olan var mı?.. bi de kokulara karşı hassasiyetiniz geçti mi?.. bugün yüne evham günüm..
14,hftamiz bitiyoda bnim son iji hftadir cok artti kusmadan cok bogurme varKAÇ AYLIK HAMILESIN CNM AYNI SIKINTI BENDE VAR 12. HAFTADAN SONRA GECER DEDILER BU HAFTA NERDEYSE HERGUN CIKARDIM YEDIKLERIMI ILK UC AY BOLE OLMADIM
ALLAH YARDIM ETSIN BNMDE OLE OLDU BGN 14 E GIRDIK AMA 13 HAFTA TAM BIR FELAKETTI CIKARCAM DIE YEMEK BILE ISTEMIOM ARTIK SNN CINSIYET NE CNM BNM KIZ BENDEN BIR HAFTA ONDESIN SNE14,hftamiz bitiyoda bnim son iji hftadir cok artti kusmadan cok bogurme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?