2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gercekten masaj ıyı olurda off ağrıda olmada keske bizlerde...cnm benimde sinüzit var dikkat etmemiz lazım işte.hormonların etkisiyle normalmiş bizde miniklerimiz için dikkat edecez artık

Aynı durumdayım canım daha düne kadar şiddetli bulantım varken bugün sanki hamile değilim. Ne bulantı ne başka bi belirti hissetmiyorum.
evet bak onu yazmayı da unutmuşum.. bulantılarım da gitti.. ama en çok göbeğimden korkuyorum.. küçüldü..

aynı durumu ben dun yaşadım karnımm buyudu gerginleşti derken dun sabah bi uyandımm normall göbeğim gibi olmuss ... tabiii yazmaya başladımm yinee .... ama mide bulantım gecti derken dun akşam yemek yaparken kustumm yemek yapmayı sevmiyorummm.... neysee suann bel agrım onun yanı sıra kalça kemiğim agrıyor sanki kalçam cıkmış gibi yamuk yuruycxem nerdeyse ((

Ayy neler varmış kuzum allah sana sabır versin

Çok geçmiş olsun, baş ağrıları hızla artan kan akışı nedeniyle normal olduğu söyleniyor. Ama istediğimiz gibi ilaç içemediğimiz için sancılı geçiyor maalesefff.
Tesekkür ederim cnm..evet normalmiş zaten bu zamanlarda...evet bende sadece ilaç içmiyeyim dedım kendime eziyet ettim işte

evet bak onu yazmayı da unutmuşum.. bulantılarım da gitti.. ama en çok göbeğimden korkuyorum.. küçüldü..
Aynen benim göbeğim de küçüldü sanki. Yani aynaya baktığımda göbek var ama gerginlik yok boş gibi hissediyorum. Neyyse şeytana kış kış diyelim evham yapmayalım. mubarek cuma günü birbirimize dua edelim her şey güzel olacak inş. :)

ben de bu haftasonu başlayacağım evde ,dvd verdi bi arkadaşım ya da internetteki videolardan zorlanmadan deneyebiliriz bence...hamile kalmadan bir ay gitmiştim yogaya sevmiştim de bilgisayar basinda çalışıyorum kol omuz ağrıları geçmişti. ..istanbul ya da ankarada olsam doğuma hazırlık doğal doğum kurslarına da gitmek isterdim. ..bence doğru nefes almayı bilmek en önemlisi doğumda

Olmaz canım inşallah arada ağrıyabikir belki çok yoruldun ayakta durdun aç kaldın susuz kaldın hemen belli ediyor çnkü
Bunların hiçbiri yok, o yüzden endişe ediyorum; ama belki regl zamanım onunla alakalı olabilir metabolik sebeple yani. Vücut hamileliğe alışana kadar bi kaç ay regl dönemlerine denk gelen zamanda bu tip uzun süreli ağrılar olabilirmiş. İnşallah öyledir[/QUOTE]
Benim de her adet dönemimde oluyor canım ondandır endişe etme belkide üşüttün ayaklarını

kızlar günaydın.. benim göbeğim küçüldü ya bide o gerginligi geçti.. başka böyle olan var mı?.. bi de kokulara karşı hassasiyetiniz geçti mi?.. bugün yüne evham günüm..

evhamdan cıkkkk yavrucum bazen benımde sısıyo ınıo sısıyo ınıo. o en şişik halı normal halı ddegıl ılaçlar yada yag yada hormonlar yapıo ıste.

Ay
ni benim koca da öyle işte ona göre hep ben onyargiliyim

Ayy neler varmış kuzum allah sana sabır versin
saol tatlım hem sabır versın hemde esten destek gelsın :) esım benım yanımda olsa ben gene katlanırken daha rahat olurum yaslı derım onu derım bunu derım. ama esımde benımle degıl gıbı

toi

toist canım ayrıntılı ultrasonu her doktor istiyo mu acaba? masraflıymış sanırım.. bizim doktorun muayehane ücreti yüksek zaten bide ona verirsek yandık

Yani önemliymiş canım onu biliyorum ark yaptırmadı ama kendi dr 1 saat incelemiş bemce yaptırmalısım. Benim hastane 300 tl istedi hemde mustafa kır uzman dr yapıcak. Ben çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sende arkdaşın dediği gibi daha uygn bi hastaneye yaptırsan olmaz mı

kızlar günaydın.. benim göbeğim küçüldü ya bide o gerginligi geçti.. başka böyle olan var mı?.. bi de kokulara karşı hassasiyetiniz geçti mi?.. bugün yüne evham günüm..

Ben ben bennnn. Yaklaşık iki haftadır öyleyim ne şiş ne gerginlikl ohh miss diyorum kimse inanmıyo 17 haftalk olduğuma. Geçti canm artk balk bile yiyebilirim çok normal geçmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…