2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar günaydın.. benim göbeğim küçüldü ya bide o gerginligi geçti.. başka böyle olan var mı?.. bi de kokulara karşı hassasiyetiniz geçti mi?.. bugün yüne evham günüm..

Aynı durumdayım canım daha düne kadar şiddetli bulantım varken bugün sanki hamile değilim. Ne bulantı ne başka bi belirti hissetmiyorum.

ahh kızlar yapmayın böyle artık 3.ayımızı bitirdik şikayetlerimiz azaldı her günümüz aynı olacak diye birşey yokki..hamile olduğunuzu unutun keyfini sürün bebişinizin..size şöyle söyliyim geçen ayın 26sında kuzenimin düğünü vardı düğünde giycek kıyafet bulamadım o kadar karnım büyüktü ki ben bile şaşırdım herkes sordu çok şişmişşin kaç aylık felan diye sonra 2 gün geçmedi bir indi yarısı kadar oldu düğünde görenler şimdi gördüğünde karnına ne oldu diyor ama hiç bişey yok çünkü 10 gün önce doktora gittim bebek iyi...gaz oluyor şişkinlik yapıyor biz faredemiyoruz onları kafanıza takıp bebişi ve kendinizi strese sokmayın keyfini çıkaralım hayalini kurduğumuz günlerin..

Kızlar hayrınıza bi tahminde bulunun ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından :)
Telefondan yazıyorum foto yüklenecek mi bilmiyorum inş. yüklenir. :)
12+4 bu foto

kalça ağrısını sordum canım ben doktora rahim büyüdüğü için belimize ve kalçamıza baskı yapıyor bunlar normal dedi..

evhamdan cıkkkk yavrucum bazen benımde sısıyo ınıo sısıyo ınıo. o en şişik halı normal halı ddegıl ılaçlar yada yag yada hormonlar yapıo ıste.

ayy kızlar iyi ki varsınız.. burası olmasa muhtemelen ben kafayı yer otururdum evde.. ne aklıma gelse yazıyorum.. ne zaman yazsam rahatlıyorum.. allah herkesten razı olsun.. allah korktuğumuza uğratmasın inşallah..

Burdaki en stresli bnimdir muhtemln serklaj yaptirdim ama hala dusermi diye korkuyorum hic bi is yapamiyorum acaba agirmi bebege bise olur mu sabah egildim az belim agridi korkuda ölüyorum rabbim herkesin bebegini esirgesin bnim icin bu son 6ay gercektn zor gececek

günaydın 2015 mayıs ayının güzel anneleri bugün yine çoğumuzun evham günü kızlar bir rahat olun artıkın ilk 3 ay millet stres yapar biz artık 4 ayı bitereceğiz inşallah hala kötü düşünüyoruz onlar içimizde çok mutlu durduk yere hiiiiç bir şey olmaaazzzzz

çok sağol canım benim evet evimize prenses geliyor evet çok tatlı o hastane çıkışları ya bayılacağım artık benimkide mickyli ama kız versiyonu

Ay bıde uc takımmı alıcaz bu fıyatlara. Sıcak bastı banaâa

kız üç tane bu fiyata alırsak bebek doğmadan batarız valla ben bunu hastane de kullanacağım bide ilk birkaç gün iki tanede normal satılan hastane çıkışlarından alırız ki onları tam takım almayı düşünmüyorum normal alt üst olarak alacağım derler ya bir tane adamlık olsun şık olsun hani evde kızıma sürekli taşlı şeyler giydiremem anca birileri gelince böyle bi de hastanede canım çünkü çok parça var içinde

hiii, tamam canim. ben o zaman anneme ya da kayinvalideme soyleyeyim onlar yaptirsinlar :)

benim kayınvalidem alacak ama böyle pahalı şeyleri de kendim alırım onlara yüklemem

ay canım ya çok zor Allah yardımcın olsun canım benim annem bir sokak arkamda kayınvalidem uzakta doğumda da kalır mı bilemem kalırsa da bir gece kalıp gider

Kızlar bebegim sağ tarafta hep o tarafı oksayinca bi uyusuk his oluo değişik bişey sol tarafta olmuo.sizde de.oluomu

ben dün sordum canım doktora sağ tarafım sanki tombik leşiyor diye bebek orada mı acaba diye bebek her zaman ortada dururmuş rahmin sağ taraftadır dedi böyle oldum orayı seviyordum bende hep artık her yerini seviyorum

günaydınnnnn kızlarrr. bugün haftanın en sevdiğim günü. haftasonu sınırsız uyku :) herkese hayırlı cumalarrrrr :)

bu sabah kalkarken eşime dedim haftasonu geldi yaşasın uykuuuuu diyorum eşimde gülüyor

Benimde birden sağ kasigimin üstüne ağrı girdi dün. Herhalde büyüyo lar canım endişe etme

Napimmm tırsıyorum Çünkü ilk kez bu kadar uzun sürdü ağrılarım.
Senin de mi sağ kasık, bebiş orada sanırım; benim ki de o tarafta.

evet benim bazen sağ taraf bazen sol tarafta sürekli bi ağrı oluyor ya da bıçak saplanıyor gibi oluyor doktora onu da sordum bebek artık çok hızlı büyüyor doğal olarak kasma, batma, ağrı normal dedi bize herşey normal herhangi bir kanama olmadığı sürece sorun yok

Kızlar hayrınıza bi tahminde bulunun ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından :)
12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192
allahım ya burna bak.. :) maşallah.. canım ben de hiç anlamam ama yüzünü erkeğe benzettim.. hakkında hayırlsı olsun inşallah.. benimki 12+3 haftalıkken belli olmuştu sana bişey demedi mi doktor?.. bi de bu resimde boyu kaç cmdi?..

Korkma canım hiç bişey olmayacak inş. Tam zamanında sağlıklı bir şekilde doğurcaz. :)
Benim de erken doğum riskim var ilk hamileliğim 11 haftalık düşük,ikinci hamileliğim 32 haftalık erken doğum. Tedbir olarak şimdi progestan kullanıyorum dr serklaja gerek duymadı.inş sağlıklı bir hamilelik geçiririz.

Sağol canım :)
Maalesef doktorum cinsiyet için erken dedi söylemedi
Boyu 62.37 mm canm

12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192

canım bnm doktor nub teoremi yüzde 95 tutar dedi o kemik paralelse kız 30 derece açılı erkektir dedi göbek kordonu gelmiş oraya tam belli oluyor....bak yaz goggle ne dediğimi anlarsın....

Bnde 18 haftada dusugum var ayni sryleri yasamak istemiyorum ama nasip eger rabbim bu bebegi nasip ettiyse bise kucagimiza aliriz yoksa ne care

:) ay en çokta severken zorlanıyorum. Kızım benimmmm diyorum sonra kocam bakio bebegim de diyo.daliyorum
Bende kızım olacak diyorum yok erkek hem ne belli diyor ah bu erkekler
Sanırım o günler en mutlu günlerimiz olacak inşallah şimdiden özlüyorum bebişimi halbuki hiç tatmadım o duyguyu :)
Allah hayırlı ömürler versin evet insan özlüyor jher doktora gittiğinde bebeğinle buluşacakmışsın gibi oluyor.

saol tatlım hem sabır versın hemde esten destek gelsın :) esım benım yanımda olsa ben gene katlanırken daha rahat olurum yaslı derım onu derım bunu derım. ama esımde benımle degıl gıbı

Eşin nerede canım. Bu dönemde eşlerin anlayışlı olması seni alttan alması gerek ama çoğu anlayışlı olmuyor malesef üstüne birde hergün tartışma çıkıyor belki uzak olmak iyidir diyor insan .Şu ara benim için geçerli bu durum.

12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192
bende anlamadım altten birşey gözükmüyor ki ama çok tatlı ya maşallah minik bebiş oldular artık.

Korkma canım Allahın izni ile birşey olmaz tabi ki dikkat etmeye devam et ama strese girmemeye çalış.

eşim yanımdada fıkren degıl canım. hıc haklısın dedıgını duymadım hep savunuyo o savundukca ben çok önemsız bırı gıbı hıssedıyorum kendımı. mesela benım aılemede annem babam yanlış hareketlerı olunca ben dıyorum. babama bak ya neden boyle yapıo dıye soylenıyorum hemen bana katılır ama onun annesıyle ılgılı bı kere bıle annem yanlış yapıo demez.belkı dese ben bukadar sınır olmucam

Benim de daha önce iki düşüğüm olduğu için ben de sürekli endişeleniyordum. Ama e-bebek'ten bebeğin evde kalp atışlarını dinleyebilceğimiz doplerden aldım, hem de çok ucuza 60 TL şimdi kötü şeyler hissettiğimde ya da düşündüğümde hemen bebeğimin kalp atışlarını dinliyorum ve rahatlıyorum, ben çok memnunum siz de endişelenmekten bir türlü kurtulamıyorsanız tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…