kızlar günaydın.. benim göbeğim küçüldü ya bide o gerginligi geçti.. başka böyle olan var mı?.. bi de kokulara karşı hassasiyetiniz geçti mi?.. bugün yüne evham günüm..
Aynı durumdayım canım daha düne kadar şiddetli bulantım varken bugün sanki hamile değilim. Ne bulantı ne başka bi belirti hissetmiyorum.
kalça ağrısını sordum canım ben doktora rahim büyüdüğü için belimize ve kalçamıza baskı yapıyor bunlar normal dedi..aynı durumu ben dun yaşadım karnımm buyudu gerginleşti derken dun sabah bi uyandımm normall göbeğim gibi olmuss ... tabiii yazmaya başladımm yinee .... ama mide bulantım gecti derken dun akşam yemek yaparken kustummyemek yapmayı sevmiyorummm.... neysee suann bel agrım onun yanı sıra kalça kemiğim agrıyor sanki kalçam cıkmış gibi yamuk yuruycxem nerdeyse ((
aynı durumu ben dun yaşadım karnımm buyudu gerginleşti derken dun sabah bi uyandımm normall göbeğim gibi olmuss ... tabiii yazmaya başladımm yinee .... ama mide bulantım gecti derken dun akşam yemek yaparken kustummyemek yapmayı sevmiyorummm.... neysee suann bel agrım onun yanı sıra kalça kemiğim agrıyor sanki kalçam cıkmış gibi yamuk yuruycxem nerdeyse ((
Aynen benim göbeğim de küçüldü sanki. Yani aynaya baktığımda göbek var ama gerginlik yok boş gibi hissediyorum. Neyyse şeytana kış kış diyelim evham yapmayalım. mubarek cuma günü birbirimize dua edelim her şey güzel olacak inş. :)
evhamdan cıkkkk yavrucum bazen benımde sısıyo ınıo sısıyo ınıo. o en şişik halı normal halı ddegıl ılaçlar yada yag yada hormonlar yapıo ıste.
Yani önemliymiş canım onu biliyorum ark yaptırmadı ama kendi dr 1 saat incelemiş bemce yaptırmalısım. Benim hastane 300 tl istedi hemde mustafa kır uzman dr yapıcak. Ben çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sende arkdaşın dediği gibi daha uygn bi hastaneye yaptırsan olmaz mı
Ben ben bennnn. Yaklaşık iki haftadır öyleyim ne şiş ne gerginlikl ohh miss diyorum kimse inanmıyo 17 haftalk olduğuma. Geçti canm artk balk bile yiyebilirim çok normal geçmesi
İyi akşamlar kızlar :)mervecuneyt tebrik ederim canım prenses geliyormuş :) gözün aydın cinsiyet merakından kurtuldun sende:) darısı diğer arkadaşlara olsun.. Bende bugün oğluma hastane çıkış setlerine baktım. Disney in ürünleri çok sevimliler :) hastane çıkışımızı micky mouse lu alacağım Allah izin verirse ama henüz erken. Şubat ayı gibi birşeyler almaya başlayayım diyorum. Tabi sabredebilirsem :) bu arada isim bakmaya başladım oğluma :) ama beğendiğim anlamı güzel hiç isim yok malesef daha çok var doğmasına fakat insan biran önce güzel bir isim bulmak istiyor. İnşallah bebeğimin ilerde severek kullanabileceği hem anlamı hem söylenişi güzel bir isim bulabilirim... Canım yavrum benim... daha hastaneye gitmeme 23 gün var pufff zamanda geçmek bilmiyor. Şu 17. Hafta gelsede kuzucuğum beni duymaya başlasa... Konuşuyorum bebeğimle ama boşuna konuşuyormuşum gibi geliyor :) bebekler annelerini 17.hafta da duymaya başlıyormuş. Dış sesleri de 20.hafta da. Bu demek oluyor ki babalarının seslerini bizden 3 hafta sonra duyabilecekler...
Ay bıde uc takımmı alıcaz bu fıyatlara. Sıcak bastı banaâa
hiii, tamam canim. ben o zaman anneme ya da kayinvalideme soyleyeyim onlar yaptirsinlar :)
Bana yalvarmıs tı nişansa sen al kıyafetı dıye. Sız gencsınız arkadasınla sec al yorma benı dedı. Aldım nısanda bıle kıpkırmızı surat astı oturdu.hergusel gunumu berbatt etttı. Dugunde bız foto cekılıoz o fotografcının arkasında aglıodu. Neyım var desen bısey yok. Evlendık ıkıncı gun gece kapıya geldı napıonuz dıye.soylerdım ne yaptıgımızı aama neyseee. Bıde dıyo oglum gıttı yalnız kaldım aabaha kadar ağladım dıo
Kızlar bebegim sağ tarafta hep o tarafı oksayinca bi uyusuk his oluo değişik bişey sol tarafta olmuo.sizde de.oluomu
günaydınnnnn kızlarrr. bugün haftanın en sevdiğim günü. haftasonu sınırsız uyku :) herkese hayırlı cumalarrrrr :)
Benimde birden sağ kasigimin üstüne ağrı girdi dün. Herhalde büyüyo lar canım endişe etme
Napimmm tırsıyorumÇünkü ilk kez bu kadar uzun sürdü ağrılarım.
Senin de mi sağ kasık, bebiş orada sanırım; benim ki de o tarafta.
allahım ya burna bak.. :) maşallah.. canım ben de hiç anlamam ama yüzünü erkeğe benzettim.. hakkında hayırlsı olsun inşallah.. benimki 12+3 haftalıkken belli olmuştu sana bişey demedi mi doktor?.. bi de bu resimde boyu kaç cmdi?..Kızlar hayrınıza bi tahminde bulunun ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından :)
Telefondan yazıyorum foto yüklenecek mi bilmiyorum inş. yüklenir. :)
12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192
Korkma canım hiç bişey olmayacak inş. Tam zamanında sağlıklı bir şekilde doğurcaz. :)Burdaki en stresli bnimdir muhtemln serklaj yaptirdim ama hala dusermi diye korkuyorum hic bi is yapamiyorum acaba agirmi bebege bise olur mu sabah egildim az belim agridi korkuda ölüyorum rabbim herkesin bebegini esirgesin bnim icin bu son 6ay gercektn zor gececek
Yani önemliymiş canım onu biliyorum ark yaptırmadı ama kendi dr 1 saat incelemiş bemce yaptırmalısım. Benim hastane 300 tl istedi hemde mustafa kır uzman dr yapıcak. Ben çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sende arkdaşın dediği gibi daha uygn bi hastaneye yaptırsan olmaz mı
canım benim doktor hastanede değil özel muayehanesi var...yaptır derse yaptırırım zaten.... en son 12.haftadayken gtmiştim ozamanda konuşmadık tabiii bu gidişimde söylerse yaptırırım ben bakalım...
allahım ya burna bak.. :) maşallah.. canım ben de hiç anlamam ama yüzünü erkeğe benzettim.. hakkında hayırlsı olsun inşallah.. benimki 12+3 haftalıkken belli olmuştu sana bişey demedi mi doktor?.. bi de bu resimde boyu kaç cmdi?..
Kızlar hayrınıza bi tahminde bulunun ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından :)
12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192
Sağol canım :)canım bnm doktor nub teoremi yüzde 95 tutar dedi o kemik paralelse kız 30 derece açılı erkektir dedi göbek kordonu gelmiş oraya tam belli oluyor....bak yaz goggle ne dediğimi anlarsın....
ama daha çok küçükkk :)Kızlar hayrınıza bi tahminde bulunun ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından :)
12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192
Bnde 18 haftada dusugum var ayni sryleri yasamak istemiyorum ama nasip eger rabbim bu bebegi nasip ettiyse bise kucagimiza aliriz yoksa ne careKorkma canım hiç bişey olmayacak inş. Tam zamanında sağlıklı bir şekilde doğurcaz. :)
Benim de erken doğum riskim var ilk hamileliğim 11 haftalık düşük,ikinci hamileliğim 32 haftalık erken doğum. Tedbir olarak şimdi progestan kullanıyorum dr serklaja gerek duymadı.inş sağlıklı bir hamilelik geçiririz.
Bende kızım olacak diyorum yok erkek hem ne belli diyor ah bu erkekler:) ay en çokta severken zorlanıyorum. Kızım benimmmm diyorum sonra kocam bakio bebegim de diyo.daliyorum
Allah hayırlı ömürler versin evet insan özlüyor jher doktora gittiğinde bebeğinle buluşacakmışsın gibi oluyor.Sanırım o günler en mutlu günlerimiz olacak inşallah şimdiden özlüyorum bebişimi halbuki hiç tatmadım o duyguyu :)
saol tatlım hem sabır versın hemde esten destek gelsın :) esım benım yanımda olsa ben gene katlanırken daha rahat olurum yaslı derım onu derım bunu derım. ama esımde benımle degıl gıbı
bende anlamadım altten birşey gözükmüyor ki ama çok tatlı ya maşallah minik bebiş oldular artık.Kızlar hayrınıza bi tahminde bulunun ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından :)
12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192
Korkma canım Allahın izni ile birşey olmaz tabi ki dikkat etmeye devam et ama strese girmemeye çalış.Burdaki en stresli bnimdir muhtemln serklaj yaptirdim ama hala dusermi diye korkuyorum hic bi is yapamiyorum acaba agirmi bebege bise olur mu sabah egildim az belim agridi korkuda ölüyorum rabbim herkesin bebegini esirgesin bnim icin bu son 6ay gercektn zor gececek
Bende kızım olacak diyorum yok erkek hem ne belli diyor ah bu erkekler
Allah hayırlı ömürler versin evet insan özlüyor jher doktora gittiğinde bebeğinle buluşacakmışsın gibi oluyor.
Eşin nerede canım. Bu dönemde eşlerin anlayışlı olması seni alttan alması gerek ama çoğu anlayışlı olmuyor malesef üstüne birde hergün tartışma çıkıyor belki uzak olmak iyidir diyor insan .Şu ara benim için geçerli bu durum.
bende anlamadım altten birşey gözükmüyor ki ama çok tatlı ya maşallah minik bebiş oldular artık.
Korkma canım Allahın izni ile birşey olmaz tabi ki dikkat etmeye devam et ama strese girmemeye çalış.
Benim de daha önce iki düşüğüm olduğu için ben de sürekli endişeleniyordum. Ama e-bebek'ten bebeğin evde kalp atışlarını dinleyebilceğimiz doplerden aldım, hem de çok ucuza 60 TL şimdi kötü şeyler hissettiğimde ya da düşündüğümde hemen bebeğimin kalp atışlarını dinliyorum ve rahatlıyorum, ben çok memnunum siz de endişelenmekten bir türlü kurtulamıyorsanız tavsiye ederim...günaydın kızlarrr
pazartesi kontrolüm var ve ben herhangi bir kanamam olmadığı halde endişelenmekten alamıyorum kendimi buna bi çözüm bulmam lazım 6 ay böle geçmezzzzzz potansiyel piskopata dönüşcem böle giderse
Beyasmelek tamam canım bu sefer söyler kesin sen 17 yi bitiriyorsun sanırım değil mii
Kızlar hayrınıza bi tahminde bulunun ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından :)
12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?