2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
o sakıncalı bı alet degıl dımı canım bende ıstıyorum

Hiç kendini önemsiz gibi hissteme canım seni çok iyi anlıyorum aynısı bizde de var bizim değişmemiz lazım sanırım onlar değişmiyor çünkü senin annen şöyle böyle haksız demesek sesleri çıkmaz.Ben bu hamileliğimde aşırı sinirli idim hiçbirşeye tahammülüm kalmadı alttan aldığı oluyor ama her zaman değil. Sonrada başlıyor tartışmalar

canım işe yarıyor mu o aletler ya.. ben daha ileriki haftalarda kullanılabildiğini sanıyordum.. ama ben alsam sürekli o aletle gezerim sanırım.. ayy insan çıkaramazki kulağından sürekli duymak ister..

Kızlar hayrınıza bi tahminde bulunun ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından :)
Telefondan yazıyorum foto yüklenecek mi bilmiyorum inş. yüklenir. :)
12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192

ayyy maşallah kuzuya bak nasıl da oturmuş yerim ben onu... tatlım ben bişey görmedim ordaki çıkıntı göbek kordonu sanırım değilse pipidir yani

canım işe yarıyor mu o aletler ya.. ben daha ileriki haftalarda kullanılabildiğini sanıyordum.. ama ben alsam sürekli o aletle gezerim sanırım.. ayy insan çıkaramazki kulağından sürekli duymak ister..
Yarıyor canım ben 14. hafta bittiğinde almıştım o zaman bile çokkk derinden de olsa duymuştum,şimdi gün geçtikçe daha net duyuyorum, ama ilk başlarda bebişimn yerini bulmakta zorlanmıştım ve endişelenmiştim ama bi kere bulunca sonra daha kolay oluyor:) tavsiye ederim gerçekten çokk güzell:)

ben de almayı düşünüyordum eşime söylesem kesin alma der o yüzden vazgeçmiştim. ama hareketlerini hissedecez artık az kaldı gerek yok bence :)

o sakıncalı bı alet degıl dımı canım bende ıstıyorum
İnternetten araştırdım sakıncalı olmadığı söyleniyor ama ben yine de kullanabildiğim kadar az kullanmaya çalışıyorum ya da dinlerken çok uzun süre tutmamaya çalışıorum ne olur ne olmaz:)

Kızlar hayrınıza bi tahminde bulunun ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından :)
12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192

bı çıkıntı var ama çok asagıda canım pipi sı bacak arasında kaybolur gıbı gelıo bana. kordondur belkı. pıpı varsada gorunmuo :) :) :)

İnternetten araştırdım sakıncalı olmadığı söyleniyor ama ben yine de kullanabildiğim kadar az kullanmaya çalışıyorum ya da dinlerken çok uzun süre tutmamaya çalışıorum ne olur ne olmaz:)

canım bebekte bulamadım ben

peki canım bebeğin yeri tam olarak nerde.. göbek deliğinin neresinde mesela?.. ben merak ediyorum nerde olduğunu.. elimi oraya koymak istiyorum..

Son düzenleme:
12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192
Canım en net görülen yeri burnu :) maşallah çok tatlı :) bir narinlik var sanki bu bebişte. :) yüzüne bakınca sanki kızmış gibi hissettim ama ne desek yalan olur anlaşılmıyor cinsiyeti.

ben de almayı düşünüyordum eşime söylesem kesin alma der o yüzden vazgeçmiştim. ama hareketlerini hissedecez artık az kaldı gerek yok bence :)

kesın benımkıde alma der . bıde tansıyon aletının steteskop u vardı ama dandık. onla ugrastım duyulmuyo sıkıntı geldı sonra kendı kalbımı denedım oda duyulmuo bebekımınkı nasıl duyulsun :)

bu eşlerimizi hiç anlamıyorum insan istemez mi bebeğinii dinlesin yok anam bunlar ruhsuz....eşime hep diyorum hiç bir zaman hamile kalamıcağın için ne hissettiğimi anlayamıcaksın bu da senin için büyük kayıp diye :)ben de steteskop alıcaktım onna da alma gerek yok dedi

Yemek yapmayı özledim, evimi temizlemeyi özledim, midem bulanmadan buz dolabını acmayı özledim. Yinede bebeğimin iyi olması bunların hepsinden önemli 9 ay midemde bulansa razıyım

senin isteklerin yine iyi canım :) ben doğurmak istiyommmmmmmm artıkkk

o his daha olusmadı onlarda canım. ancak ellerıne verınce oluscak. bıde sanırım baglanmak ıstemıyo gıbıler sankı korktukları ıcın. ısım bıle arastırtmıo cunku . ben arada soyluyorum bakarız bakarız dogsun bakarız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…