o sakıncalı bı alet degıl dımı canım bende ıstıyorumBenim de daha önce iki düşüğüm olduğu için ben de sürekli endişeleniyordum. Ama e-bebek'ten bebeğin evde kalp atışlarını dinleyebilceğimiz doplerden aldım, hem de çok ucuza 60 TL şimdi kötü şeyler hissettiğimde ya da düşündüğümde hemen bebeğimin kalp atışlarını dinliyorum ve rahatlıyorum, ben çok memnunum siz de endişelenmekten bir türlü kurtulamıyorsanız tavsiye ederim...
Hiç kendini önemsiz gibi hissteme canım seni çok iyi anlıyorum aynısı bizde de var bizim değişmemiz lazım sanırım onlar değişmiyor çünkü senin annen şöyle böyle haksız demesek sesleri çıkmaz.Ben bu hamileliğimde aşırı sinirli idim hiçbirşeye tahammülüm kalmadı alttan aldığı oluyor ama her zaman değil. Sonrada başlıyor tartışmalareşim yanımdada fıkren degıl canım. hıc haklısın dedıgını duymadım hep savunuyo o savundukca ben çok önemsız bırı gıbı hıssedıyorum kendımı. mesela benım aılemede annem babam yanlış hareketlerı olunca ben dıyorum. babama bak ya neden boyle yapıo dıye soylenıyorum hemen bana katılır ama onun annesıyle ılgılı bı kere bıle annem yanlış yapıo demez.belkı dese ben bukadar sınır olmucam
canım işe yarıyor mu o aletler ya.. ben daha ileriki haftalarda kullanılabildiğini sanıyordum.. ama ben alsam sürekli o aletle gezerim sanırım.. ayy insan çıkaramazki kulağından sürekli duymak ister..Benim de daha önce iki düşüğüm olduğu için ben de sürekli endişeleniyordum. Ama e-bebek'ten bebeğin evde kalp atışlarını dinleyebilceğimiz doplerden aldım, hem de çok ucuza 60 TL şimdi kötü şeyler hissettiğimde ya da düşündüğümde hemen bebeğimin kalp atışlarını dinliyorum ve rahatlıyorum, ben çok memnunum siz de endişelenmekten bir türlü kurtulamıyorsanız tavsiye ederim...
Kızlar hayrınıza bi tahminde bulunun ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından :)
Telefondan yazıyorum foto yüklenecek mi bilmiyorum inş. yüklenir. :)
12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192
Yarıyor canım ben 14. hafta bittiğinde almıştım o zaman bile çokkk derinden de olsa duymuştum,şimdi gün geçtikçe daha net duyuyorum, ama ilk başlarda bebişimn yerini bulmakta zorlanmıştım ve endişelenmiştim ama bi kere bulunca sonra daha kolay oluyor:) tavsiye ederim gerçekten çokk güzell:)canım işe yarıyor mu o aletler ya.. ben daha ileriki haftalarda kullanılabildiğini sanıyordum.. ama ben alsam sürekli o aletle gezerim sanırım.. ayy insan çıkaramazki kulağından sürekli duymak ister..
ben de almayı düşünüyordum eşime söylesem kesin alma der o yüzden vazgeçmiştim. ama hareketlerini hissedecez artık az kaldı gerek yok bence :)canım işe yarıyor mu o aletler ya.. ben daha ileriki haftalarda kullanılabildiğini sanıyordum.. ama ben alsam sürekli o aletle gezerim sanırım.. ayy insan çıkaramazki kulağından sürekli duymak ister..
İnternetten araştırdım sakıncalı olmadığı söyleniyor ama ben yine de kullanabildiğim kadar az kullanmaya çalışıyorum ya da dinlerken çok uzun süre tutmamaya çalışıorum ne olur ne olmaz:)o sakıncalı bı alet degıl dımı canım bende ıstıyorum
Kızlar hayrınıza bi tahminde bulunun ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından :)
12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192
İnternetten araştırdım sakıncalı olmadığı söyleniyor ama ben yine de kullanabildiğim kadar az kullanmaya çalışıyorum ya da dinlerken çok uzun süre tutmamaya çalışıorum ne olur ne olmaz:)
bende gördüm o aleti zaten paranoyaklık başladı bende iyice pskolojimi bozar benimo sakıncalı bı alet degıl dımı canım bende ıstıyorum
peki canım bebeğin yeri tam olarak nerde.. göbek deliğinin neresinde mesela?.. ben merak ediyorum nerde olduğunu.. elimi oraya koymak istiyorum..Yarıyor canım ben 14. hafta bittiğinde almıştım o zaman bile çokkk derinden de olsa duymuştum,şimdi gün geçtikçe daha net duyuyorum, ama ilk başlarda bebişimn yerini bulmakta zorlanmıştım ve endişelenmiştim ama bi kere bulunca sonra daha kolay oluyor:) tavsiye ederim gerçekten çokk güzell:)
Canım en net görülen yeri burnu :) maşallah çok tatlı :) bir narinlik var sanki bu bebişte. :) yüzüne bakınca sanki kızmış gibi hissettim ama ne desek yalan olur anlaşılmıyor cinsiyeti.Kızlar hayrınıza bi tahminde bulunun ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından :)
12+4 bu foto
Eki Görüntüle 1310192
ben de almayı düşünüyordum eşime söylesem kesin alma der o yüzden vazgeçmiştim. ama hareketlerini hissedecez artık az kaldı gerek yok bence :)
onla gezıomusuz butun gun alet bozulsa yerız kafayı nıye ses gelmıo dıye ufffffffffffffffffffbende gördüm o aleti zaten paranoyaklık başladı bende iyice pskolojimi bozar benim
bu eşlerimizi hiç anlamıyorum insan istemez mi bebeğinii dinlesin yok anam bunlar ruhsuz....eşime hep diyorum hiç bir zaman hamile kalamıcağın için ne hissettiğimi anlayamıcaksın bu da senin için büyük kayıp diye :)ben de steteskop alıcaktım onna da alma gerek yok dedikesın benımkıde alma der . bıde tansıyon aletının steteskop u vardı ama dandık. onla ugrastım duyulmuyo sıkıntı geldı sonra kendı kalbımı denedım oda duyulmuo bebekımınkı nasıl duyulsun :)
nasıl çıkartcan kulağından ki o harikaaaa sesten nasıl vazgeçicen ben biliyom kendimionla gezıomusuz butun gun alet bozulsa yerız kafayı nıye ses gelmıo dıye ufffffffffffffffffff
Yemek yapmayı özledim, evimi temizlemeyi özledim, midem bulanmadan buz dolabını acmayı özledim. Yinede bebeğimin iyi olması bunların hepsinden önemli 9 ay midemde bulansa razıyım
bu eşlerimizi hiç anlamıyorum insan istemez mi bebeğinii dinlesin yok anam bunlar ruhsuz....eşime hep diyorum hiç bir zaman hamile kalamıcağın için ne hissettiğimi anlayamıcaksın bu da senin için büyük kayıp diye :)ben de steteskop alıcaktım onna da alma gerek yok dedi
senin isteklerin yine iyi canım :) ben doğurmak istiyommmmmmmm artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?