2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Göbüşünün büyüklüğüne takılan arkadaşlar da hiç takılmasınlar bebişiniz daha çoookk içerde hemencecik böyle büyümez. büyük olduğu zamanlarda da gaz oluyor yemek falan oluyor... benim göbek de küçükkk.. ama maşallah bebişim hem uzun hem d kilosu çok güzel :)

bende tek bu konuda ılgısız benım esım sanıodum bebegın varlıgıyla ılgılı saolsun dr asla tek yollamıo ılla bende gelcem gorcem dıo ama ne bı arastırma var ne ısım derdı bebegın haftasını bıle unutuo cıldırıom netten arastır dıom hep su kadar haftada ne durumda bebek dıe sen arastırıon ya dıo bana sole dıo cıldırıom nerdeyse hergun bu konudan ona laf atıom ama nerde

kızlar darısı sizinde başınızaaaaa bende bir koca var maşallah nazar değmesin

geçen bulaşık makinesine bulaşık yerleştiriyorum die tartıştık :) önceden sabunlu sudan mı geçiriyodun sanki bırak kim dedi sana böle işler yap dikkat etmiyosun ya bir şey olursa
not:düşük tehlikesi atlattık progestan kullanıyoruzz

bizim her iki cinsiyet için de isimlerimiz hazır kuzum o yüzden onun için ayrı düşünmicez :) haklısın canım korkuyorlar sanırım..
benımde dogum ıznım başlasın ıstıyorummmmm masa bası oturmaktan yamuldum artıkkkk. o sıkıcı sabah programlaını ızleyesım var. :)

evde de olmak sıkıcı aslında canım :)

banada dun kaç hafalık dedı ulan dedım ne bıcım babasınnnn. tamam her randuvuda beraberız heyecanla ızlıo ama takıp yok. bı çift çorap alalım gerek yok. ismi şu olsun bakarız. yatagı soyle olsun hallederız :) bizmi tez canlıyız heyecanlıyız anlamadım

aa saolsun bnm kocamda ole ıs yaparken kızıo egılme dogrulma sureklı telaslarda hatta kaynanama gıdınce onların yanında bıle dıo sen otur ben yaparım herseyı dıe bnm tek derdım bebegı konusunda arastırma yok 13 hafta bıttı ben dıom su anda bunlar oluo fln dıe yok dıo ac oku dıom sen okuon ya dıo o konularda ılgısız arkadaslarımın kocaları var karılarıyla hafta hafta nette takıpteler

bizim her iki cinsiyet için de isimlerimiz hazır kuzum o yüzden onun için ayrı düşünmicez :) haklısın canım korkuyorlar sanırım..

evde de olmak sıkıcı aslında canım :)

bılıyom bi buçuk ay once ızın kullandım bebege bısey olmasın dıye gezmedıydık.uc gunde evdeydım darallar geldıydı patladım yanı ama ne bıleyım ya ortası yokmu bunun

aynen takıp yokk.canım iş konusunda bende bısey yapmıom ev berbat, yapılcagı zaman o yapıo.makıne tutuyo bulaşık yıkıyo yerlestırıyo vs. vs

öyle araştırma yapıyomu bilmem yapıosada bana sölemiyor anlaşamadığımız tek nokta isim :) doktorun sanırım kız demesiyle başladık tartışmaya ben ECE olsun istiyyorum o da ARYA

ağızdan alınan aynı zamanda fitil olarak kullanılıyor. bana bi doktor ağızdan başlattı o arada doktor değiştidim ikincisi fitil olarak devam etmemi bu şekilde yan etkisinin daha az olacağını söyledi.gerçektende yok denecek kadar az yan etkı gordum.ağızdan 2 gün kullanmıstım.

öyle araştırma yapıyomu bilmem yapıosada bana sölemiyor anlaşamadığımız tek nokta isim :) doktorun sanırım kız demesiyle başladık tartışmaya ben ECE olsun istiyyorum o da ARYA
bu konuda bende rahatım ısım alısverıs onla aynı kafadayız daha erken dıe hıc dusunmuoz bıle bnm kızım olcak kesın artık aıleler dusunun ısmını fln dıo bız acelesı yok dusunuruz dıoz sızde olmadı ıkı ısmıde koyun bebıse kımsenın gonlu kırılmasın :)

kızlar bende diger tarafa ultrason resmini koymustum hiç ses seda çıkmadı bide siz baksanız
ultrason tam 12 +0 da çekiildi...

Eklentiler

• bebikkk.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar ben bugün bebeğim için bi takip kagıdı hazırladım. Tarih ve o tarihe karşılık gelen haftayı yazdım, karşısınada acıklama yazdım. Dogum haftasına kadar bütün haftaları yazdım. Meleğimin takibi baslıgıda.

Hafta hafta neler olmuş yazıcam bakalım inşaallah dogduktan sonra bol bol olurum :)

kızlar bende diger tarafa ultrason resmini koymustum hiç ses seda çıkmadı bide siz baksanız
ultrason tam 12 +0 da çekiildi...

maşallah bebegıne :) ben pek anlamıyorum kendi bebegiminkinide anlayamadım ama kız hissettim sende :) Rabbim gönlüne göre verir inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…