2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cinsiyetimiz belli olsaydı düşünmeye baslayacaktım gerçi eşim kız olursa Çakıl olacak adı diyor başka bişi demiyor. Taktı bu isme :)))
güzel ve farklı bir isim canım :)
ya ben erkek ısmı çok beyendım secemedım ama ÇINAR ve RÜZGAR da takıldım. kız olarak ta hiçbi ismi beyenmıyorum nasıpse DENİZ koyucam :)
Çınar ismini ben de çok beğeniyorum canım :)

Aynen katılıyorum 10 lu set kadar gereksiz bir şey yok eldivenleri hep basit oluyor atlet külot yenidoğan bebeğe hiç giydirilir mi her şeyi ayrı ayrı alın Yenidoğanda baştan aşağı çıtçıtlı tulumlar çok rahat kafadan çıtçıtlı olanlar bile rahat giydirilmiyo kolları zorlayıp geçirmek işkence ilk 3 ay kıyafet çok almayın diyorsunuz ama ben 6,7 tulum kullandım bebeğim sık kusunca ve misafirim çok olunca sık üst değiştirdim onun kıyafetlerini ayrı yıkadığım için akşama anca doluyor makine alt üst ayrı alacaksanız yine üst kısmında aşağıya kadar çıtçıtlı olsun uyku arasında kusarsa değiştirmesi çok rahat oluyo 3-6ayı yazlık alın Kolsuz ve şortu tulumlar çok rahat içten giydirmek için alttan çıtçıtlı badiler alın 0-3 3-6 dönem için 5 er adet yeterli 6 aydan sonraki alışverişi bebekten sonra yapın aldığınız kıyafete mutlaka dokunun yumuşacık olsun süslü püslü şeyler bazen sert olabilir ben oğluma heves edip kot falan almıştım hiç giydirmedim pijama dokusunda olmayan kumaşlarda bebek bacağını kıvıramıyo ayaklarını ileri geri hareket ettiremediği için robot gibi kalıyo çocuk huzursuz oluyo benim gibi güzel giydircem diye eziyet etmeyin annem çok yelek örmüştü ben de yelek almamıştım ama oğlum örgü yelekleri hep yaradı ağzı tüy oluyordu pamuklu hazır yeleklerin en küçük boylarını alın Çorap olarak bu modellerin ağzı geniş ayaklardan çıkıyo tavsiyem kalıp İçinde olan ağzı daha sıkı bu modelleri tercih edin lastiği olsun 10 Iu 20'li mendiller çok lazım Oluyor yorgan almayın bebekler bizim gibi düzgün yatmıyor ben oğluma aldım 1,5 yaşında hala kullanamıyoruz Çeşitli kalınlıklarda 4-5 battaniye kullandım ben emzik ve biberonu birer tane alın sıkışırsanız eşiniz alabilir sonra hayırlı alışverişler

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-21-11-45-16.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 63
Canım çok güzel ve faydalı olmuş teşekkürlerr :) ben kalın tüylü battaniye sevmiyorum onun yerine örgü battaniye alcam yine kalın. Incelerden kaç tane almalıyım? Bir de 0-3 ay için altı yedi kiyafet yeterli mi? Annem de hemen büyür diyoda bilemedim :)

Biz de kızımız olursa Eylül Elizan düşünüyoruz ama doktorumuz erkege benziyor demisti, erkek olursa Yavuz Arhan olucak sanırım, Yavuz da Yavuz Sultan Selim den geliyor, ikimizin de en cok sevdigi padişah :)

maşallah sızdede ısım çokmus. ıkınızde farklı seyler ıstıyosunuz. benım ısımın hıc bı fıkrı yok bazen aklıma gelenlerı soyluyorum beyenmıo . sonra dogunca onu gorunce ıcımızden gelır ısmı dıyo

Tebrikler canım hayırlsıyla doğur inşallah sorunların ne alemde hafifledi mi
INSALLAH canım tum annısler.. kaynpederım kıracıyla konustu ewden cıkıcaklar beklıyoruz esyaları almaya basladık cok sukur allahımaa azda olsa haffledım cıkmazsada ocak aynda kontrt bıtıyor mecbur cıkıcaklrmıs en fazla ocak ayına kdr otrmaya devm :)

Gozun aydın .Ne guzel canım keske bende ogrensem
ogrenırsın canım kac kaftalıksınn bız hep kız dıye bekledım tatlı hıc yemıyorum hep eksı nasıl erkek dedı vala sok oldum amaan saglıklı olsunda kız erkek hıc farketmez cok sukur ıns sende ögrenırsın bırn önce ckolata yıyp gt bn oyle yaptım cok fenaydı :)

peki canım bebeğin yeri tam olarak nerde.. göbek deliğinin neresinde mesela?.. ben merak ediyorum nerde olduğunu.. elimi oraya koymak istiyorum..

Canim kalp atislarini bayagi asagida duyuyorum asagida kasik hizasinda falan gobek deliginin etrafinda pat pat sesler duyuyorum ayaklari yukarda heralde vurma sesi gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…