2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kizlar hayırlı cumalar bildiniz gibi daha öncede yazmıştim kiz olursa HİRA NUR istixorum ama eşim hala umutlu erkek olabilir diyo erkek olursada YUSUF olcak ınşaAllah oda artik birdahaki sefere :)
banada dr kız gibi görünüyor dedi eşim hala bir umut bekliyor :)

ay canım dün sabah bizde giderken çikolata yedim yedim ama mışıl mışıl uyuyordu bende işe yaramadı ama kız olduğun gördük içimiz rahatladı.

Herkese teşekkürler, oğlum sapasaglammm:))

oh ne güzel canım gözünaydın

bizde hiç erkek adı bulamamıştık ki kız oldu kız ismi benim kafamda oluşmuştu beğendim eşime bir akşam dedim ya kafamda bir kız ismi var ama beğenir misin acaba dedim oda bana dedi benimde aklıma bir isim takıldı ama dedi söyle dedim ilk sen söyle dedi aynı anda söyleyelim dedimikimizde aynı anda DERİN dedik şok üstüne şok yaşadık bu kadar olur dedik eğer kız olursa DERİN olsun dedik iki isim ikimizde istemiyoruz evet dün kızımız olacağını öğrenince de DERİN'imiz geliyor dedik aynı anda

Bana da hemen büyür alma dediler ben pişman oldum aşırı pahalı şeyler almazsanız 3 fazla tulum sorun olmaz 6-7 tulumu ben günlük kirletip akşamları yıkıyodum anca yetti yani ilk Zamanlar bebek yarım saatte 45 dakkada bir emiyo dışarı çıkılmıyo anlayan alabilecek biri varsa sonra da alınabilir tabi battaniyenin çok kalın olmasına gerek yok artık evler genelde kaloriferli sobalı bile olsa ben kalın battaniyedense 2 tane ince battaniyeyi üst üste örtmeyitercih ederim Isı yalıtımı daha iyi Oluyo 3 ince 2 kalın battaniye kullandım ben penye olanlar daha kullanışlı canım

adı gibi yaşasınlar inşallah canım kendi adını kendi koymuş gibi ikinizinde içine doğmuş sağlıcakla kucağına al inş :)

Ben de Aybars ismini beğeniyorum ama oğlumun ismi Barlas Aybars koyarsam tekerleme gibi olacak sanki komik geliyo

derin çok guzel ısım canım erkegede oluyo ama ben gecen esıme dedım kız ısmı o dedı. ay ruhsuz ne desem tepkı yok.ılla dogunca ıllla

Çok teşekkürler canım.

Kızlar merhaba;
Bu hafta iş yoğunluğundan dolayı çok fazla foruma dahil olamadım ama elimden geldiğince yazılanları okumaya çalıştım,sizinle üzüldüm,sizinle sevindim...Kontrolüm ayın 27 sinde,hatırlarsanız belki de cinsiyeti en çok merak edenlerden biriydim,hatta 2 hafta önce doktorumdan kontrol muayenesi randevusu alarak nolur bi tahminde bulunun demiştim,etraftakiler,testler erkek gösteriyor içimde bi kız aşkı var demiştim,,,Ama şu bir haftadır ne kadar yanlış yaptığımı,yanlış dua ettiğimi anladım.Burda da gördüğümüz üzere bazı arkadaşlarımız ne sıkıntılar yaşıyor;kanamam duracak mı,bebeğim sağlıklı mı diye düşünüyor.Elbette bunları biz de düşünüyoruz diceksiniz,tamamen kendim için bu yorumu yapıyorum,inanın artık bizce erkek diyenlere olabilir,farketmez diyorum,eskiden açıklama yapardım,,şu anda gerçekten merak etmiyorum,haftaya gittiğimde öğrenmesem de olur,sağlıklı olduğunu duyayım yeter.Allahım sen ne verirsen hayırlısı odur diyorum,gönlümdekini de biliyo,,okuduğum bir kitapta Allah dilediğinizi verirse sevinin,vermezse daha çok sevinin diye,çünkü Allah bizi düşünerek bizim için hayırlı olanı vermiştir.Hepimize de dua ediyorum sağlıklı evlatlarımız olsun,hayırlı doğumlarımız olsun inş,hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…