gözun aydın canımmm ne guzel haberrrrHerkese teşekkürler, oğlum sapasaglammm:))
banada dr kız gibi görünüyor dedi eşim hala bir umut bekliyor :)Slm kizlar hayırlı cumalar bildiniz gibi daha öncede yazmıştim kiz olursa HİRA NUR istixorum ama eşim hala umutlu erkek olabilir diyo erkek olursada YUSUF olcak ınşaAllah oda artik birdahaki sefere :)
Herkese teşekkürler, oğlum sapasaglammm:))
aynen canım yaa popo ağrım daha çok fazla yok ama mide yanması beni benden etti vallahaya bu aralar cok mıdem yanıyor ve popoma kadar heryerım ağrıyor sızde de böyle olan warmı
ogrenırsın canım kac kaftalıksınn bız hep kız dıye bekledım tatlı hıc yemıyorum hep eksı nasıl erkek dedı vala sok oldumamaan saglıklı olsunda kız erkek hıc farketmez cok sukur ıns sende ögrenırsın bırn önce ckolata yıyp gt bn oyle yaptım cok fenaydı :)
Herkese teşekkürler, oğlum sapasaglammm:))
masal dıye bı arkadaşımın kızı var. guzel ısım canımbende kızım a inşallah masal ismini koyucam hamileliğimden önce karar vermiştik :))
tşkler canım bizde çok beğeniyorum rabbim nasip eder inşallah :)masal dıye bı arkadaşımın kızı var. guzel ısım canım
Canım çok güzel ve faydalı olmuş teşekkürlerr :) ben kalın tüylü battaniye sevmiyorum onun yerine örgü battaniye alcam yine kalın. Incelerden kaç tane almalıyım? Bir de 0-3 ay için altı yedi kiyafet yeterli mi? Annem de hemen büyür diyoda bilemedim :)
Ayy cok sevindim canim.. Cok sukur.. Mujde gibi oldu bu haber.. Bosu bosuna uzduler seni..Herkese teşekkürler, oğlum sapasaglammm:))
adı gibi yaşasınlar inşallah canım kendi adını kendi koymuş gibi ikinizinde içine doğmuş sağlıcakla kucağına al inş :)bizde hiç erkek adı bulamamıştık kikız oldu kız ismi benim kafamda oluşmuştu beğendim eşime bir akşam dedim ya kafamda bir kız ismi var ama beğenir misin acaba dedim oda bana dedi benimde aklıma bir isim takıldı ama dedi söyle dedim ilk sen söyle dedi aynı anda söyleyelim dedim ikimizde aynı anda DERİN dedik şok üstüne şok yaşadık bu kadar olur dedik eğer kız olursa DERİN olsun dedik iki isim ikimizde istemiyoruz evet dün kızımız olacağını öğrenince de DERİN'imiz geliyor dedik aynı anda
Benim eşim de kız olursa elif asya koymak istiyo. Kıza karışma erkege de sen istediğin ismi koy diyo. Ama ben melis ve duru isimlerini seviyorum. Erkek olursa da yiğit, yağız, Göktuğ bu isimlerden birini koymak istiyorum. Eşim de Aybars ismini seviyo.
Ben de çok sevindim,,Allah hiçbirimizi bebeklerimizden ayırmasın inş.gözün aydın, maşaallahh bebegınee :)
e-bebek in internet sitesine bak istersen ordan bulabilirsin sanirim)
bizde hiç erkek adı bulamamıştık kikız oldu kız ismi benim kafamda oluşmuştu beğendim eşime bir akşam dedim ya kafamda bir kız ismi var ama beğenir misin acaba dedim oda bana dedi benimde aklıma bir isim takıldı ama dedi söyle dedim ilk sen söyle dedi aynı anda söyleyelim dedim ikimizde aynı anda DERİN dedik şok üstüne şok yaşadık bu kadar olur dedik eğer kız olursa DERİN olsun dedik iki isim ikimizde istemiyoruz evet dün kızımız olacağını öğrenince de DERİN'imiz geliyor dedik aynı anda
adı gibi yaşasınlar inşallah canım kendi adını kendi koymuş gibi ikinizinde içine doğmuş sağlıcakla kucağına al inş :)
derin çok guzel ısım canım erkegede oluyo ama ben gecen esıme dedım kız ısmı o dedı. ay ruhsuz ne desem tepkı yok.ılla dogunca ıllla
Çok teşekkürler canım.Bana da hemen büyür alma dediler ben pişman oldum aşırı pahalı şeyler almazsanız 3 fazla tulum sorun olmaz 6-7 tulumu ben günlük kirletip akşamları yıkıyodum anca yetti yani ilk Zamanlar bebek yarım saatte 45 dakkada bir emiyo dışarı çıkılmıyo anlayan alabilecek biri varsa sonra da alınabilir tabi battaniyenin çok kalın olmasına gerek yok artık evler genelde kaloriferli sobalı bile olsa ben kalın battaniyedense 2 tane ince battaniyeyi üst üste örtmeyitercih ederim Isı yalıtımı daha iyi Oluyo 3 ince 2 kalın battaniye kullandım ben penye olanlar daha kullanışlı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?