- 28 Ocak 2012
- 370
- 213
- 133
bu bende de var ama bi umut hissetmeye başlayacağım haftayı bekliyorum. cunku bu hafta bulantıların baya baya azaldı. kasıklarım falan da pek sızlamıyor. sadece goguslerım ağrıyor sabah ve aksamları, camasırı çıkardığımda sanırım. ben de endıselenıyorum. 9 aralıkta randevum. geçmek bılmıyor. ağrısa bı dert ağrımasa. bulansa dert bulanmasa.günaydın kızlarrr
pazartesi kontrolüm var ve ben herhangi bir kanamam olmadığı halde endişelenmekten alamıyorum kendimi buna bi çözüm bulmam lazım 6 ay böle geçmezzzzzz potansiyel piskopata dönüşcem böle giderse
Kızlar merhaba;
Bu hafta iş yoğunluğundan dolayı çok fazla foruma dahil olamadım ama elimden geldiğince yazılanları okumaya çalıştım,sizinle üzüldüm,sizinle sevindim...Kontrolüm ayın 27 sinde,hatırlarsanız belki de cinsiyeti en çok merak edenlerden biriydim,hatta 2 hafta önce doktorumdan kontrol muayenesi randevusu alarak nolur bi tahminde bulunun demiştim,etraftakiler,testler erkek gösteriyor içimde bi kız aşkı var demiştim,,,Ama şu bir haftadır ne kadar yanlış yaptığımı,yanlış dua ettiğimi anladım.Burda da gördüğümüz üzere bazı arkadaşlarımız ne sıkıntılar yaşıyor;kanamam duracak mı,bebeğim sağlıklı mı diye düşünüyor.Elbette bunları biz de düşünüyoruz diceksiniz,tamamen kendim için bu yorumu yapıyorum,inanın artık bizce erkek diyenlere olabilir,farketmez diyorum,eskiden açıklama yapardım,,şu anda gerçekten merak etmiyorum,haftaya gittiğimde öğrenmesem de olur,sağlıklı olduğunu duyayım yeter.Allahım sen ne verirsen hayırlısı odur diyorum,gönlümdekini de biliyo,,okuduğum bir kitapta Allah dilediğinizi verirse sevinin,vermezse daha çok sevinin diye,çünkü Allah bizi düşünerek bizim için hayırlı olanı vermiştir.Hepimize de dua ediyorum sağlıklı evlatlarımız olsun,hayırlı doğumlarımız olsun inş,hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Canım seninle ayniyiz resmen. Benim içimden geçenleri yazmışsin. Sanki ben yazmışım gibi okudum yani. Ben de geçen hafta bi merakla baska dr gittim. Çok heyecanlydim meraklydim. Birden o heyecanıma merakima ne oldu bilmiyorum. Aynen dediğin gibi burda yazılanları okuyunca çok üzülüyorum herkese ayrı ayrı dua ediyorum. Allaha şükür rahat bi hamilelik geçirdim anneligi ilk kez tadacagim. Şimdi ne önemi var ki diyorum. Sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun da inşallah. En çok bişeyler almak istiyorum o yüzden sabırsızm ben en büyük nedeni bu merakımin. 3 aralık benm randevm da. Hayırlısı olsun canım hepimiz için :)Kızlar merhaba;
Bu hafta iş yoğunluğundan dolayı çok fazla foruma dahil olamadım ama elimden geldiğince yazılanları okumaya çalıştım,sizinle üzüldüm,sizinle sevindim...Kontrolüm ayın 27 sinde,hatırlarsanız belki de cinsiyeti en çok merak edenlerden biriydim,hatta 2 hafta önce doktorumdan kontrol muayenesi randevusu alarak nolur bi tahminde bulunun demiştim,etraftakiler,testler erkek gösteriyor içimde bi kız aşkı var demiştim,,,Ama şu bir haftadır ne kadar yanlış yaptığımı,yanlış dua ettiğimi anladım.Burda da gördüğümüz üzere bazı arkadaşlarımız ne sıkıntılar yaşıyor;kanamam duracak mı,bebeğim sağlıklı mı diye düşünüyor.Elbette bunları biz de düşünüyoruz diceksiniz,tamamen kendim için bu yorumu yapıyorum,inanın artık bizce erkek diyenlere olabilir,farketmez diyorum,eskiden açıklama yapardım,,şu anda gerçekten merak etmiyorum,haftaya gittiğimde öğrenmesem de olur,sağlıklı olduğunu duyayım yeter.Allahım sen ne verirsen hayırlısı odur diyorum,gönlümdekini de biliyo,,okuduğum bir kitapta Allah dilediğinizi verirse sevinin,vermezse daha çok sevinin diye,çünkü Allah bizi düşünerek bizim için hayırlı olanı vermiştir.Hepimize de dua ediyorum sağlıklı evlatlarımız olsun,hayırlı doğumlarımız olsun inş,hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Sagol canım, bi de bana sor, hayatımın en zor zamanlarıydı diyebilirim!!gözun aydın canımmm ne guzel haberrrr
Sagol canım, ensesi kalın olcak bizimkisi:)gözün aydın, maşaallahh bebegınee :)
Canım sana çok ama çok sevindim. Ben demiştim zatenn bebeğin çok sağlıklı diyee :)Sagol canım, ensesi kalın olcak bizimkisi:)
Ayy cok sevindim canim.. Cok sukur.. Mujde gibi oldu bu haber.. Bosu bosuna uzduler seni..
Çok zor canım inşallah olur arkadaşıninda sağlıklı bi bebeği. Allah herkeze yaşatsin hepimizede kucağımi za almayi nasip etsinBenim de çok yakın bi arkadaşımın bebeği olmuyor. Dört yıllık evli. Eşiyle birbirlerini çok severek evlendi ama şimdi aramıza bi soğukluk girdi eskisi gibi sevmiyor beni diyo çok üzülüyo. Birgün laf arasında söylemiştim bebegimizi beklediğimi. Sadece hayırlı olsun çok sevindim dedi. Konuyu değiştirdik. Saatlerce ağlamistim. Onu üzdüğüm için. Keske söylemeseydim diye. Kızlar hepiniz dua eder misiniz rica etsem. Ismi Hülya arkadaşmn. Gerçekten her gün defalarca sükrediyorum. Anne olmak dünyanın en güzel şeyi dört aydır anladım bunu. Allahım herkese tattırsın.
VALLA ÇOK SEVİNDİM YAAAA :) RABBİM SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRSİN...Sagol canım, bi de bana sor, hayatımın en zor zamanlarıydı diyebilirim!!
garip ama insan öyle ihtiyac duyuyorki iyi seyler duymaya, sen ve diger arkadaslar öyle yürekten yaklaştınız ki, gercekten işe yaramıştı:)Canım sana çok ama çok sevindim. Ben demiştim zatenn bebeğin çok sağlıklı diyee :)
Benim yigenime agizdan cekmeli almislardi diyeri çok işe yaramamisti. Yada çok minikken kullanıldı sonra o yetmio . Oyüzden Hüppppp çekmeliden aldilarBebeği olan anneler yada olmayanlar :) burun temizleme aspiratörü almalı mıyız. Kullanışlı oluyo mu?
Çok çok haklısın insan her güne Şükretmeli. Aynı şeyleri yaşamış olsam değil kiyafet oyuncak almayı isim yada cinsiyeti bile gelmezdi aklıma. Sadece onun saglikla doğacagi güne odaklardim kendimi. Canım çok geçmiş olsun. Ama bu defa sağlıklı bi şekilde kucağına alacaksın Allahın izniyle.Insan cok sukur demeyi bilmeli bn habire wcdeym heleki kasigim agriyinca bise mi oldu kanmi geldi niye agriyo bundan 6ay once bebegimi bi sabah asiri kanamayla dusurdum dusurmm 24sa surdu hemde suni sanciyla normal dogurdum rahmim zarar gormesin diye bebegimi herkes dort gozle bekliyo annemler kaynanamlar habire endiseli esim konusmak bile istemiyo ne isim ne baska bise dedigi tek şey bi dogrun baska bise istemem diye bnim en zor gunumde o sahit oldu herseye toplanmam uc ayimi buldu yine hamile kaldim ve endiseliyim o yuzden kendi kendinize nazar degdirtmeyin
Ağızdan olanı hiç bilmiyordum canım bide ona bakayım, böyle ucu sivri olanları gördüm de acaba kullanışlı mi diye merak ettim. Çok sağolBenim yigenime agizdan cekmeli almislardi diyeri çok işe yaramamisti. Yada çok minikken kullanıldı sonra o yetmio . Oyüzden Hüppppp çekmeliden aldilar
Benim de çok yakın bi arkadaşımın bebeği olmuyor. Dört yıllık evli. Eşiyle birbirlerini çok severek evlendi ama şimdi aramıza bi soğukluk girdi eskisi gibi sevmiyor beni diyo çok üzülüyo. Birgün laf arasında söylemiştim bebegimizi beklediğimi. Sadece hayırlı olsun çok sevindim dedi. Konuyu değiştirdik. Saatlerce ağlamistim. Onu üzdüğüm için. Keske söylemeseydim diye. Kızlar hepiniz dua eder misiniz rica etsem. Ismi Hülya arkadaşmn. Gerçekten her gün defalarca sükrediyorum. Anne olmak dünyanın en güzel şeyi dört aydır anladım bunu. Allahım herkese tattırsın.
Ağızdan olanı hiç bilmiyordum canım bide ona bakayım, böyle ucu sivri olanları gördüm de acaba kullanışlı mi diye merak ettim. Çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?