2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sorma, iyi deyince eşimle aynı anda ağlamaya başladık. Öyle kötü konusmuslardıki kendini en kötüye hazırla dediler. Off ya hala inanamıyorum.
canım benim ya.. resmen gözlerim doldu.. burda birbirimizi tanımıyoruz ama birbirimizi çok iyi anlıyoruz.. birbirimiz için gerçekten sevinip üzülüyoruz.. senin bugün iyi haberini alınca nasıl sevindim ben bile şaşırdım kendime.. birbirimize yürekten dua ediyoruz.. ve inşallah bu dualar sayesinde hepimiz sağsalim kavuşucaz bebeklerimize..

Doktorum bana hamile yogasını önermişti,gidebileceğim bir kurs olmadığı için bende yavaş yavaş evde başlamayı düşünüyorum,hareketlerimizi dikkatli yaparsak gayet faydalı olacağı kanaatindeyim ben canım..

Aynı şekilde düşünüyorum,gidebileceğimiz bir kurs olmayınca kendimiz yapmaya çalşısacağız,elimde Ayşe Öner in kitabı var,pek çok ünlüye doğuma hazırlık kursu vermiş,o da nefes egzersizlerini çok önemsiyor,doktoruma da danıştım yapabilirsin dedi,inş başlayacağım bende..

çok doğru ifade etmişsin canım.. benim de 2 düşüğüm var.. bu hamileliğimde de ne sıkıntılar çektiğimi az çok biliyorsunuz.. bunlarım yanında her gün iğne yapılmamı, haftalık yaptırdığım iğneyi, yuttuğum onca hapı söylemiyorum bile.. hal böyleyken cinsiyet düşünmek falan hiç aklımıza gelmedi.. doğana kadar ne kıyafet ne yatak hiç bişey almıycaz.. inşallah sağlıkla doğsun ondan sonra hepsi olur..
ben de geçen eşime diyorum forumda belki 80-90 kişiyiz benden fazla sorun yaşayan bir ya da iki kişi vardır heralde diye.. onlardan biri de sensin canım.. inşallah allah emeklerinin karşılığını versin..

okurken gözlerim doldu..RABBİM tez zamnda okunan ezanlar hürmetine hayırlı evlat nasip etsin ben çok iyi anlıyorum arkadaşını çünkü bende 4 yıllık evliyim ve 4 yıl bebeğim olmadı sonra mucize oldu RABBİM nasip etti bazen hala inanamıyorum gözlerim doluyo bu günlerin hayali bile uzaktı ne zamn kurmaya çalışsam bosuna kurma sana uzak diyordum kendi kendime...bigün hiç unutmuyorum aklıma geldikçe ağlıyorum şimdide. biz 3 arkadaştık birinin 1 oğlu var diğeri 4 yıllık evli ve bebeği olmuyordu biz onunla çok daha iyi anlaşırdık çünkü ortak noktamız vardı..diğer arkadaşımız 2.hamile kaldıgında bize söylediği gün o çok ağladı ve ben onun yanındaydım onun için daha çok üzüldüm sarıldık sonra aradan 3 hafta geçti onlara gittik evde görümceleri felanda var hepsi bana bakıyor gülüyor bişeyler var ama anlayamadım sonra diğer arkadaş bana teyze oluyorsun dedi ben o gün çok tuhaf oldum gözlerim doldu çünkü ben ondan duymak isterdim çok üzüldüm çok garip oldum orda herkesin bana tuhaf bakması ondan duymamam beni çok üzdü ve sabaha kadar ağladım..

CANIM İKİ KAYIP ZORDUR AMA BU KADAR DİKEN ÜSTÜNDE OLMAYIN YA. İNŞALLAH RABBİM KORUR BEBEĞİNİ. BEN DE BAYA SORUN YAŞADIM AMA EMİNİM BEBEKLER SAĞLIK SIHATLE DOĞACAKLAR.

Amin canim saglikla dogarlar ins ultrason masasina yatinca sanki idam sehbasina yatiyorum doktor aciyo ilk dedigim yasiyomu dunde yasiyomu dedim bi baktim bizim sipa elini kaldirdi salladi sonra yine uyudu ozamn dunyalari bagislasalar istemm gozum gormez doktorum bni cok iyi anliyo sorun olunca arayinca hemn acar ardindan ken di arar sagolsn cinsiyti sormak aklima bile gelmiyo titrye titreye girdigim odada gule gule cikiyorm en torpilli hastam sensin diyo rahim yetmezligimi bulan kndisiydi cok sukur onlemleri aldik ama doktorumun dedigi gibi rabbim ne derse o olur allaha emanet bebegim

off yaralarım depreştı. 5 sene denedım çıkolata kıstım vardı 3 tane. amelıyat dedıler 10 tane doktora gıttım amelıyat sonrası ılk uc ay sansın var ama çok az,olmadı tup bebekle belkı dedıler. bazıları hıc olmaz bıle dedı. bu zamanlarda kac tane test yaptım ben bıle bılmıyorum. çogu esımden gızlıydı. kafenın wc sındede yaptıgım oldu arkadaşın evındede hepsı gızlıydı ve hepsı tek cızgıydı. oyuzden o ıkı cızgıyı gordugumde ne kendım sevınıp ınanabılmıstım nede etrafımdakılerı sevındırtmıstım.ben hamılemıyım keısn yanlışlık vardır deyıp durdum
hep ben nasıl hamıle kalırım ben beceremem dusuncesı varmıs. her hamıle kalanıı duyunca 2 ci 3 cü onlar,, dogurgan bunlar ceketı atsan hamıle kalıolar bennnn kadın degılım diyodm kendıme,,,,,,,akrabalar acıyan gözler olsun allahtan buyuk dıyenler ve bır suru kür tarifi. istemıyorum korunuyorum dıye az bagırmıyordum anneme. söyle herkeze ben korunuyorum.
ne zaman bırının bebegını sevsem allah sanada versın dıyolar ama oyuz ıfadesı acıma gıbı. çok kotuydu ya
şimdi hamıleyım doktor bıle mucıze dedı. Allahıma bınlerce kezzzzzzz şükürrrrrrr. ve hala daha ınanamıyorumn

ne kadar haklısın. ben salı günü hamileliğimin riskli olduğunu ögrendigimde aglamıştım. bebegimin gelişiminde problem olabilir 20. haftadan sonra anneye baglı kanamalar nedeniyle düşük ya da erken dogum olabilir ihtimallerini düşündükçe içim acıyor. Allaha dua etmekten baska bişi gelmiyor elimden ama moralimide yüksek tutmaya calısıyorum, gebeliklerin cok azında rastlanan bi durum neden benı buldu dedim ögrenınce ama her şey Allahtan tabi. İnşaallah saglıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi Tek duam bu.

Ayşe önerin hangi kitabı var sende canım.Ben bir kitabını arıyorum da burda
Bulamıyorum. ..

aynen canım o masaya yatıyorum ya doktorun aleti değdirmesiyle bebiş iyi demesi ya da iyi olduğunu benim görmem belki5 saniye sürüyor ama benim hayatımda yaşadığım en uzun zamanlardır heralde.. inşallah geçecek ama.. biz bu günlerimizi birer anı olarak hatırlıycaz.. bebişlerimize kavuşunca çektiklerimizi unutucaz inşallah..

BÖYLE ŞEYLER OKUYUNCA ÇOK DUYGULANIYORUM YA. UZUN SÜRE DEĞİL AMA BEN DE BİR ARA YAŞADIM ÜMİTSİZLİĞİ. ÇOK ZOR BİŞİ. EŞİMİN KUCAĞINDA BEBEK GÖRMEYE DAYANAMIYORDUM. KENDİMİ EKSİK KUSURLU HİSSEDİYORDUM. ASLINDA ÇOK YANLIŞ DÜŞÜNMÜŞÜM HER ŞEY ALLAHTAN AMA İNSAN YAŞARKEN DÜŞÜNEMİYOR. NE KADAR ŞÜKRETSEK AZDIR...

hepimiz aynıyız ya doktor daha gobegıme koyuyo dıkkatlıce ekrana bakıo. ben ıkı sanıyede ölup dırılıyorum sonra hemen ıyımı dıyorum. ıyı olmucak neoldukı dıyo . nebılım dıyorum . ıyı ıyı dıyo. bu dıyologu her seferınde yasıoz

aynı şeyleri yaşamadım ama seni çok iyi anlıyorum canım. Senin adına bir kez daha sevindim şimdi. Sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini

Canımmm ne kadar sevindim anlatamam. Allah sana bağışlasin bebeğini. Seni anlayabiliyorum. Sen de hepsini bes ay sonra yaşayacaksin inşallahhhhh....

"Hamilelik,doğum ve bebek bakımı kitabı" olarak geçiyor,okuması da keyifli resimli falan..Int.ten aldım ben bunu..Senin aradığın bu mu acaba canım?

Ağrısa neden çok ağrıyo ağrımasa neden ağrı yok hele o mide bulantıları varya feciii bi geliyo bi geçiyor bayan çoğunluğu olan bi işyerinde çalışıyorum hamile bayanların hoş olmayan durumları ile karşılaşıncada daha bir kötü oluyorum ne yapıcam böle bilmiyorum

Ayşe önerin hangi kitabı var sende canım.Ben bir kitabını arıyorum da burda
Bulamıyorum. ..
"Hamilelik,doğum ve bebek bakımı kitabı" olarak geçiyor,okuması da keyifli resimli falan..Int.ten aldım ben bunu..Senin aradığın bu mu acaba canım?

Ins canim hergun tek duam bu eabbim kucagimiza almayi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…