Ay çok güldüm ilshi, acaba ben de böyle bir kaynans mı olurum:)Canım seninki anlayisli iki gün sonra gelmiş benimki ilk gece geldi ben ne yapayım ertesi gün tekrar geldi. Herhalde ogluna tecavüz etmemden korktular. Ha bide eşimin anneannesi de yaşıyor ve eşime o bakmış büyütmüş yani bende iki kaynana var halinize sukredin beterin beteri var.
Canım korkma bu haftalar rahim genişliyor kenikler genişliyor geçici bir ağrıHayırlı Cumalar
Kızlar dün akşam belim ve sağ kasığım ağrıdı bayağı, mide bulantısı da cabasıydı. Bugün de ara ara belim ağıyor, korkuyorummm
Eğer gün boyu geçmezse akşam iş çıkışı doktora gitmeyi düşünüyorum.
Süper gözün aydın:)kızlar ben bugün çok mutluyum sabahdan beri içimde bişeyler oynuyo yarım saatde bir kelebek çırpınışı gibi..daha önce hiç böyle olmadı bebeğimin hareketlerimi acaba..
Canım inşallah atlatıcaz bu süreci iiini ferah tutBurdaki en stresli bnimdir muhtemln serklaj yaptirdim ama hala dusermi diye korkuyorum hic bi is yapamiyorum acaba agirmi bebege bise olur mu sabah egildim az belim agridi korkuda ölüyorum rabbim herkesin bebegini esirgesin bnim icin bu son 6ay gercektn zor gececek
Çok sevindim gözün aydın çok şükür...Herkese teşekkürler, oğlum sapasaglammm:))
Kesinlikle çok kullanışlı ben oğlumun bırnunu çok açtım grip olduğunda.. Burun tıkalı kalırsa ortakulak ilthabı oluyor hemen.. Ben en basit arkası pompalı olanını aldım..Bebeği olan anneler yada olmayanlar :) burun temizleme aspiratörü almalı mıyız. Kullanışlı oluyo mu?
Kendi işini kendi yapıcak fena mı:)Sagol canım, ensesi kalın olcak bizimkisi:)
çok teşşekkür ederim bitanem..aminaynı şeyleri yaşamadım ama seni çok iyi anlıyorum canım. Senin adına bir kez daha sevindim şimdi. Sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini
Iyi olmasına çok sevindim. Ikinci prensin de hayırlı olsun canım maşallahKızlar bugün kontrolümüz vardı.. Serklaj sonrası herşey normal, enfeksiyon yok çokşükür.. Çok yormamsk kaydıyla ve çok ayakta kalmdmak kaydıyla işe başlamama izin verdi.. Asıl risk 20.haftadan sonra başlıyor sonrasında ara ara yatabiliriz dedi..
Veee PİPİmiz ve, erkek 2. Çocuğumda.. Hayırlısı olsun ve oğluma çok benziyor 3. Boyutlu resimde.. 2 haftadanir kontrol yapacak , sıkı takiple atlatıcaz inşallah..
Gözün aydın canim sağlıkla kucağina almayı rabbim nasib etsin inşaAllah ve buradaki bütün anne adaylarına aminKızlar bugün kontrolümüz vardı.. Serklaj sonrası herşey normal, enfeksiyon yok çokşükür.. Çok yormamsk kaydıyla ve çok ayakta kalmdmak kaydıyla işe başlamama izin verdi.. Asıl risk 20.haftadan sonra başlıyor sonrasında ara ara yatabiliriz dedi..
Veee PİPİmiz ve, erkek 2. Çocuğumda.. Hayırlısı olsun ve oğluma çok benziyor 3. Boyutlu resimde.. 2 haftadanir kontrol yapacak , sıkı takiple atlatıcaz inşallah..
ne guzel canım sağ salım kucagına alırsın ınsallahhhKızlar bugün kontrolümüz vardı.. Serklaj sonrası herşey normal, enfeksiyon yok çokşükür.. Çok yormamsk kaydıyla ve çok ayakta kalmdmak kaydıyla işe başlamama izin verdi.. Asıl risk 20.haftadan sonra başlıyor sonrasında ara ara yatabiliriz dedi..
off yaralarım depreştı. 5 sene denedım çıkolata kıstım vardı 3 tane. amelıyat dedıler 10 tane doktora gıttım amelıyat sonrası ılk uc ay sansın var ama çok az,olmadı tup bebekle belkı dedıler. bazıları hıc olmaz bıle dedı. bu zamanlarda kac tane test yaptım ben bıle bılmıyorum. çogu esımden gızlıydı. kafenın wc sındede yaptıgım oldu arkadaşın evındede hepsı gızlıydı ve hepsı tek cızgıydı. oyuzden o ıkı cızgıyı gordugumde ne kendım sevınıp ınanabılmıstım nede etrafımdakılerı sevındırtmıstım.ben hamılemıyım keısn yanlışlık vardır deyıp durdum
hep ben nasıl hamıle kalırım ben beceremem dusuncesı varmıs. her hamıle kalanıı duyunca 2 ci 3 cü onlar,, dogurgan bunlar ceketı atsan hamıle kalıolar bennnn kadın degılım diyodm kendıme,,,,,,,akrabalar acıyan gözler olsun allahtan buyuk dıyenler ve bır suru kür tarifi. istemıyorum korunuyorum dıye az bagırmıyordum anneme. söyle herkeze ben korunuyorum.
ne zaman bırının bebegını sevsem allah sanada versın dıyolar ama oyuz ıfadesı acıma gıbı. çok kotuydu ya
şimdi hamıleyım doktor bıle mucıze dedı. Allahıma bınlerce kezzzzzzz şükürrrrrrr. ve hala daha ınanamıyorumn
Kızlar bugün kontrolümüz vardı.. Serklaj sonrası herşey normal, enfeksiyon yok çokşükür.. Çok yormamsk kaydıyla ve çok ayakta kalmdmak kaydıyla işe başlamama izin verdi.. Asıl risk 20.haftadan sonra başlıyor sonrasında ara ara yatabiliriz dedi..
Canımmm ne kadar sevindim anlatamam. Allah sana bağışlasin bebeğini. Seni anlayabiliyorum. Sen de hepsini bes ay sonra yaşayacaksin inşallahhhhh....
saol canım ınsallah hepımız sorunsuz saglıkla mutlulukla alırız kucagımıza onlarıcanım boğazım düğümlendi çok zor Rabbim ne zaman vereceğini çok iyi biliyor ama biz insanlarda bunu anlamıyoruz. rabbim nasip ederse hiç birimizin bebişine birşey olmadan hepimiz burada doğum anılarımızı anlatacağız İNŞALLAH... Bence sende kafaya takma hiç birşeyi rahat ol rabbim sana mucizeni verdi canım bol bol dua et gerisi gelir...
arkanda iki tane kapı gibi oğlun olacak canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım ben otri bebe nin nazal aspiratörünü aldım çok Memnun kaldım grip olduklarında çok işe yarıyo al bence benim hayat kurtarıcım oldu nefesle çekilenlerden al diğerleri çekmiyoBebeği olan anneler yada olmayanlar :) burun temizleme aspiratörü almalı mıyız. Kullanışlı oluyo mu?
Herkese teşekkürler, oğlum sapasaglammm:))
"Hamilelik,doğum ve bebek bakımı kitabı" olarak geçiyor,okuması da keyifli resimli falan..Int.ten aldım ben bunu..Senin aradığın bu mu acaba canım?
Tamam canım çok sağol. Mutlaka alcam :)Canım ben otri bebe nin nazal aspiratörünü aldım çok Memnun kaldım grip olduklarında çok işe yarıyo al bence benim hayat kurtarıcım oldu nefesle çekilenlerden al diğerleri çekmiyo
Seninde benim gibi ikinci oğluşun geliyor demek :) Hayırlı evlat olsunlar inşallah... Buarada ben ikincininde erkek olacağını duyduktan sonra iyice kaynana moduna girdim :) şimdiden acaba evlenince beni unuturlarmı falan diye düşünmeye başladım :) şaka bir yana sanırım kayınvalideme karşı bundan sonra daha anlayışlı, hoşgörülü davranıcam :) belki ilerde gelinlerimde bana iyi davranır ozaman :) ayy çok komiğim yaaa daha çocuk doğmadı, yarına çıkacağımızı Allah bilir ben neler düşünüyorum...Kızlar bugün kontrolümüz vardı.. Serklaj sonrası herşey normal, enfeksiyon yok çokşükür.. Çok yormamsk kaydıyla ve çok ayakta kalmdmak kaydıyla işe başlamama izin verdi.. Asıl risk 20.haftadan sonra başlıyor sonrasında ara ara yatabiliriz dedi..
İnşallah canım ya kız çok istemiştim ama bu fikirde hoş geliyor ilk oğlum bana çok düşkün aramızdaki aşkı düşününce ikincisine de hayır demem:)canım boğazım düğümlendi çok zor Rabbim ne zaman vereceğini çok iyi biliyor ama biz insanlarda bunu anlamıyoruz. rabbim nasip ederse hiç birimizin bebişine birşey olmadan hepimiz burada doğum anılarımızı anlatacağız İNŞALLAH... Bence sende kafaya takma hiç birşeyi rahat ol rabbim sana mucizeni verdi canım bol bol dua et gerisi gelir...
arkanda iki tane kapı gibi oğlun olacak canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bizim ilişkimiz oğlumdan sonra çok değişti hatta hep elime derim ara bi anneni hatrını sor bak ilerde çoçuğun bize böyle yapsana hoşunSeninde benim gibi ikinci oğluşun geliyor demek :) Hayırlı evlat olsunlar inşallah... Buarada ben ikincininde erkek olacağını duyduktan sonra iyice kaynana moduna girdim :) şimdiden acaba evlenince beni unuturlarmı falan diye düşünmeye başladım :) şaka bir yana sanırım kayınvalideme karşı bundan sonra daha anlayışlı, hoşgörülü davranıcam :) belki ilerde gelinlerimde bana iyi davranır ozaman :) ayy çok komiğim yaaa daha çocuk doğmadı, yarına çıkacağımızı Allah bilir ben neler düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?