2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay çok güldüm ilshi, acaba ben de böyle bir kaynans mı olurum:)

Canım korkma bu haftalar rahim genişliyor kenikler genişliyor geçici bir ağrı

kızlar ben bugün çok mutluyum sabahdan beri içimde bişeyler oynuyo yarım saatde bir kelebek çırpınışı gibi..daha önce hiç böyle olmadı bebeğimin hareketlerimi acaba..
Süper gözün aydın:)

Canım inşallah atlatıcaz bu süreci iiini ferah tut

Herkese teşekkürler, oğlum sapasaglammm:))
Çok sevindim gözün aydın çok şükür...

Bebeği olan anneler yada olmayanlar :) burun temizleme aspiratörü almalı mıyız. Kullanışlı oluyo mu?
Kesinlikle çok kullanışlı ben oğlumun bırnunu çok açtım grip olduğunda.. Burun tıkalı kalırsa ortakulak ilthabı oluyor hemen.. Ben en basit arkası pompalı olanını aldım..

Sagol canım, ensesi kalın olcak bizimkisi:)
Kendi işini kendi yapıcak fena mı:)

Kızlar bugün kontrolümüz vardı.. Serklaj sonrası herşey normal, enfeksiyon yok çokşükür.. Çok yormamsk kaydıyla ve çok ayakta kalmdmak kaydıyla işe başlamama izin verdi.. Asıl risk 20.haftadan sonra başlıyor sonrasında ara ara yatabiliriz dedi..
Veee PİPİmiz ve, erkek 2. Çocuğumda.. Hayırlısı olsun ve oğluma çok benziyor 3. Boyutlu resimde.. 2 haftadanir kontrol yapacak , sıkı takiple atlatıcaz inşallah..

Iyi olmasına çok sevindim. Ikinci prensin de hayırlı olsun canım maşallah

Gözün aydın canim sağlıkla kucağina almayı rabbim nasib etsin inşaAllah ve buradaki bütün anne adaylarına amin

evet canım asıl risk agırlastıkça olcak gerekirse bol bol izin rapor alcaz yeterki sorun olmasın doktorum rapor verme taraftarı degıl ama bana torpillisin diyo verıcem diyo nezamn istersem

ne guzel canım sağ salım kucagına alırsın ınsallahhh

canım boğazım düğümlendi çok zor Rabbim ne zaman vereceğini çok iyi biliyor ama biz insanlarda bunu anlamıyoruz. rabbim nasip ederse hiç birimizin bebişine birşey olmadan hepimiz burada doğum anılarımızı anlatacağız İNŞALLAH... Bence sende kafaya takma hiç birşeyi rahat ol rabbim sana mucizeni verdi canım bol bol dua et gerisi gelir...

arkanda iki tane kapı gibi oğlun olacak canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

saol canım ınsallah hepımız sorunsuz saglıkla mutlulukla alırız kucagımıza onları

Bebeği olan anneler yada olmayanlar :) burun temizleme aspiratörü almalı mıyız. Kullanışlı oluyo mu?
Canım ben otri bebe nin nazal aspiratörünü aldım çok Memnun kaldım grip olduklarında çok işe yarıyo al bence benim hayat kurtarıcım oldu nefesle çekilenlerden al diğerleri çekmiyo

U uetopya ne güzel bir haber bu:) çok sevindim oğluşunun sağlıklı olmasına :) berree ve deryaizm çok duygulandım yazdıklarınızı okuyunca.. Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza sağlıklı bir şekilde aldığımız günleri göstersin inşallah... Bu arada bu yazdıklarınızı interfilite formundaki arkadaşlarla da paylaşsanız onlarada bir umut olur belki.. Moral verecek şeyler duymaya çok ihtiyaçları vardır eminim. Maşallah ikinize de Allah nasip etmiş çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah anne baba olmayı. Evlat acısı yaşatmasın, evlatlarımızla imtihan etmesin, hayırlı evlat olsun meleklerimiz...ne çok dua etmek geldi içimden...bu mübarek cuma günü kabul olsun dualarımız inşallah...

"Hamilelik,doğum ve bebek bakımı kitabı" olarak geçiyor,okuması da keyifli resimli falan..Int.ten aldım ben bunu..Senin aradığın bu mu acaba canım?

Evet canım tam da o ... internetten almak istemiyorum kredi kartı diye. . Burda dat bulamıyorum

Seninde benim gibi ikinci oğluşun geliyor demek :) Hayırlı evlat olsunlar inşallah... Buarada ben ikincininde erkek olacağını duyduktan sonra iyice kaynana moduna girdim :) şimdiden acaba evlenince beni unuturlarmı falan diye düşünmeye başladım :) şaka bir yana sanırım kayınvalideme karşı bundan sonra daha anlayışlı, hoşgörülü davranıcam :) belki ilerde gelinlerimde bana iyi davranır ozaman :) ayy çok komiğim yaaa daha çocuk doğmadı, yarına çıkacağımızı Allah bilir ben neler düşünüyorum...

İnşallah canım ya kız çok istemiştim ama bu fikirde hoş geliyor ilk oğlum bana çok düşkün aramızdaki aşkı düşününce ikincisine de hayır demem:)

Bizim ilişkimiz oğlumdan sonra çok değişti hatta hep elime derim ara bi anneni hatrını sor bak ilerde çoçuğun bize böyle yapsana hoşun
S gidermi derim.. Ya
Ben oğluma çok düşkünüm biraz sorunlu takıntılı bi kaynana olabilirim:))

İsim konusuna gelince oğlumun ismi Teoman, eşimin ilk harfiyle başlıyor.. Bında da benim baş harfimi istiyoruz.. Kız olsaydı Nil ya da Neva istemiştik, erkek için Noyan düşünüyoruz, belki Timur,Timuçin olabilir ama eşim Noyanı çok istiyor anlamıda kahraman komıtan savaşçı demek şuanki dırumumuzla çok uyumlu:)bu savaştan galip çıkmamız gerek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…