Bugün bana bakıldı kanda, omurilik ve plasenta ile ilgişi sorunları gösteren bir kan testikızlar afpnedır. benım bır sonrakı randevum ıcın afp yazmıs doktor ama ne oldugunu soylemedı biliyormusunuz
İsim konusuna gelince oğlumun ismi Teoman, eşimin ilk harfiyle başlıyor.. Bında da benim baş harfimi istiyoruz.. Kız olsaydı Nil ya da Neva istemiştik, erkek için Noyan düşünüyoruz, belki Timur,Timuçin olabilir ama eşim Noyanı çok istiyor anlamıda kahraman komıtan savaşçı demek şuanki dırumumuzla çok uyumlu:)bu savaştan galip çıkmamız gerek:)
Bugün bana bakıldı kanda, omurilik ve plasenta ile ilgişi sorunları gösteren bir kan testi
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu en yakin zamanda yasamayi nasip etsin insallah...Benim de çok yakın bi arkadaşımın bebeği olmuyor. Dört yıllık evli. Eşiyle birbirlerini çok severek evlendi ama şimdi aramıza bi soğukluk girdi eskisi gibi sevmiyor beni diyo çok üzülüyo. Birgün laf arasında söylemiştim bebegimizi beklediğimi. Sadece hayırlı olsun çok sevindim dedi. Konuyu değiştirdik. Saatlerce ağlamistim. Onu üzdüğüm için. Keske söylemeseydim diye. Kızlar hepiniz dua eder misiniz rica etsem. Ismi Hülya arkadaşmn. Gerçekten her gün defalarca sükrediyorum. Anne olmak dünyanın en güzel şeyi dört aydır anladım bunu. Allahım herkese tattırsın.
Evet erkek çocukları anneye çok düşkün oluyor. Bizimki de beni prensesim diye sever:) hastayım desem hemen su getirir :) benimle ilgilenmeye çalışır :) evlat gibisi yok gerçekten. Kızın da erkeğin de ayrı güzellikleri var... Geçen gün bir yazı okumuştum "kızı olan babalar daha şefkatli, oğlu olan anneler daha güçlüdür." Diye. Çok doğru gerçekten... Oğlum henüz 4 yaşında ama minicik bedeni doğduğu günden beri bana güç vermiştir herzaman. Yolda yürürken oğlumun elini tuttuğum an kendimi daha güvende hissederim. Kız çocuğu olan babalarda daha merhametli, daha şefkatli oluyor cidden. Babaların en büyük zaafları kızları oluyor. Benden geçti artık üçüncüyü düşünmüyorum ama Allah sizlere iki duyguyuda yaşatsın arkadaşlarım. İkisininde yeri ayrı.İnşallah canım ya kız çok istemiştim ama bu fikirde hoş geliyor ilk oğlum bana çok düşkün aramızdaki aşkı düşününce ikincisine de hayır demem:)
Yok 2-3 gün sonra çıkıyormuş dvet ikişi testten ayrı, okadar pahalı değilhemen sonuc cıktımı canım. ozaman uçlu testen ayrı bırsey dımı bu
Eşim bugün 3. Ye kısmet olur belki dedi, dedim yok istersen başkasından yapabilirsinEvet erkek çocukları anneye çok düşkün oluyor. Bizimki de beni prensesim diye sever:) hastayım desem hemen su getirir :) benimle ilgilenmeye çalışır :) evlat gibisi yok gerçekten. Kızın da erkeğin de ayrı güzellikleri var... Geçen gün bir yazı okumuştum "kızı olan babalar daha şefkatli, oğlu olan anneler daha güçlüdür." Diye. Çok doğru gerçekten... Oğlum henüz 4 yaşında ama minicik bedeni doğduğu günden beri bana güç vermiştir herzaman. Yolda yürürken oğlumun elini tuttuğum an kendimi daha güvende hissederim. Kız çocuğu olan babalarda daha merhametli, daha şefkatli oluyor cidden. Babaların en büyük zaafları kızları oluyor. Benden geçti artık üçüncüyü düşünmüyorum ama Allah sizlere iki duyguyuda yaşatsın arkadaşlarım. İkisininde yeri ayrı.
benım doktor çok ıyı ama açıklama yapmıo bende elımde kagıt gıdıp gelıom zaten beş dakıka muayene sırasında sormak ıstedıgım bısey varsa unutuyorum . mesela son 5 randevuda ılışkı yasak mı dıye sormayı unuttum son uç randevudada idrar çok sarı neden dıye sormayı unuttum. cunku ucuyorummmmYok 2-3 gün sonra çıkıyormuş dvet ikişi testten ayrı, okadar pahalı değil
Aynen öyle, bende buradaki cok seyr yorum yazamıyorum belki ama merakla takip ediyor insan i, iyi dileklerini yolluyor:)canım benim ya.. resmen gözlerim doldu.. burda birbirimizi tanımıyoruz ama birbirimizi çok iyi anlıyoruz.. birbirimiz için gerçekten sevinip üzülüyoruz.. senin bugün iyi haberini alınca nasıl sevindim ben bile şaşırdım kendime.. birbirimize yürekten dua ediyoruz.. ve inşallah bu dualar sayesinde hepimiz sağsalim kavuşucaz bebeklerimize..
Canım ben kitapyurdunu tavsiye edebilirim tereddütsüz sana, ben çok alışveriş yaparım ordan ve hiç bir sıkıntı da yaşamadım bugüne kadar, hem daha uygun oluyor fiyatı..hatta almaya karar verirsen başka kitaplarda tavsiye edebilirimEvet canım tam da o ... internetten almak istemiyorum kredi kartı diye. . Burda dat bulamıyorum
Benimde haberim yoktu muayene biterken söyledi.. Sans bi öneri, ben de hep unutuyorum, dra gitmeden bir kağıda yada ceptelr not ediyorum sorularımı, sırayla soruyorum.. Sende öyle yap istersen aklına gelen sorularısırala bi yere..benım doktor çok ıyı ama açıklama yapmıo bende elımde kagıt gıdıp gelıom zaten beş dakıka muayene sırasında sormak ıstedıgım bısey varsa unutuyorum . mesela son 5 randevuda ılışkı yasak mı dıye sormayı unuttum son uç randevudada idrar çok sarı neden dıye sormayı unuttum. cunku ucuyorummmm
Ha ha :) dükkanın kapanması çok iyiymiş :) hoşuma gitti :) biz eşimle bu üçüncü çocuk mevzusuna girmedik hep iki tane hayali kurardık ama önümüzdeki kontrolde cinsiyet kesinleştikten sonra senin eşin gibi bir yorum yaparsa bende dükkanı kapattığımı söyleyeyim :)Eşim bugün 3. Ye kısmet olur belki dedi, dedim yok istersen başkasından yapabilirsinbende dükkan ikinciden sonra kapanır:)
evet canım o kagıt elımde olsada sormam gıbı gelıo. ama busefer sorucam. kaçarı yookk olmuo boyleBenimde haberim yoktu muayene biterken söyledi.. Sans bi öneri, ben de hep unutuyorum, dra gitmeden bir kağıda yada ceptelr not ediyorum sorularımı, sırayla soruyorum.. Sende öyle yap istersen aklına gelen sorularısırala bi yere..
benimde kontrolüm 27sinde,rabbim gönlüne göre versin,hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah ikimizde öğreniriz cinsiyeti.Tabikide öncelik sağlık ama insan merak etmedende duramıyorKızlar merhaba;
Bu hafta iş yoğunluğundan dolayı çok fazla foruma dahil olamadım ama elimden geldiğince yazılanları okumaya çalıştım,sizinle üzüldüm,sizinle sevindim...Kontrolüm ayın 27 sinde,hatırlarsanız belki de cinsiyeti en çok merak edenlerden biriydim,hatta 2 hafta önce doktorumdan kontrol muayenesi randevusu alarak nolur bi tahminde bulunun demiştim,etraftakiler,testler erkek gösteriyor içimde bi kız aşkı var demiştim,,,Ama şu bir haftadır ne kadar yanlış yaptığımı,yanlış dua ettiğimi anladım.Burda da gördüğümüz üzere bazı arkadaşlarımız ne sıkıntılar yaşıyor;kanamam duracak mı,bebeğim sağlıklı mı diye düşünüyor.Elbette bunları biz de düşünüyoruz diceksiniz,tamamen kendim için bu yorumu yapıyorum,inanın artık bizce erkek diyenlere olabilir,farketmez diyorum,eskiden açıklama yapardım,,şu anda gerçekten merak etmiyorum,haftaya gittiğimde öğrenmesem de olur,sağlıklı olduğunu duyayım yeter.Allahım sen ne verirsen hayırlısı odur diyorum,gönlümdekini de biliyo,,okuduğum bir kitapta Allah dilediğinizi verirse sevinin,vermezse daha çok sevinin diye,çünkü Allah bizi düşünerek bizim için hayırlı olanı vermiştir.Hepimize de dua ediyorum sağlıklı evlatlarımız olsun,hayırlı doğumlarımız olsun inş,hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
canım o zamn sen bize doğum konusunda yardımcı olursunKizlar bugun 12+0 dım ikili test icin kan verdim ayrica doktorum ayritntili olarak her yerine bakti iyi dedi ayrica ben ebe oldugum icin butun latince kelimelerini anladim iyiymis bebegim cinsiyet icin cok zorladim bacaklarini acmamakta direndi acmadi da ama kiza benziyo dedi 1 ay sonra dedi bakalim kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?