2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar afpnedır. benım bır sonrakı randevum ıcın afp yazmıs doktor ama ne oldugunu soylemedı biliyormusunuz

noyan guzel canım toprak ta olabılır

Rabbim isteyen herkese bu duyguyu en yakin zamanda yasamayi nasip etsin insallah...

İnşallah canım ya kız çok istemiştim ama bu fikirde hoş geliyor ilk oğlum bana çok düşkün aramızdaki aşkı düşününce ikincisine de hayır demem:)
Evet erkek çocukları anneye çok düşkün oluyor. Bizimki de beni prensesim diye sever:) hastayım desem hemen su getirir :) benimle ilgilenmeye çalışır :) evlat gibisi yok gerçekten. Kızın da erkeğin de ayrı güzellikleri var... Geçen gün bir yazı okumuştum "kızı olan babalar daha şefkatli, oğlu olan anneler daha güçlüdür." Diye. Çok doğru gerçekten... Oğlum henüz 4 yaşında ama minicik bedeni doğduğu günden beri bana güç vermiştir herzaman. Yolda yürürken oğlumun elini tuttuğum an kendimi daha güvende hissederim. Kız çocuğu olan babalarda daha merhametli, daha şefkatli oluyor cidden. Babaların en büyük zaafları kızları oluyor. Benden geçti artık üçüncüyü düşünmüyorum ama Allah sizlere iki duyguyuda yaşatsın arkadaşlarım. İkisininde yeri ayrı.

Eşim bugün 3. Ye kısmet olur belki dedi, dedim yok istersen başkasından yapabilirsin bende dükkan ikinciden sonra kapanır:)

Yok 2-3 gün sonra çıkıyormuş dvet ikişi testten ayrı, okadar pahalı değil
benım doktor çok ıyı ama açıklama yapmıo bende elımde kagıt gıdıp gelıom zaten beş dakıka muayene sırasında sormak ıstedıgım bısey varsa unutuyorum . mesela son 5 randevuda ılışkı yasak mı dıye sormayı unuttum son uç randevudada idrar çok sarı neden dıye sormayı unuttum. cunku ucuyorummmm

Aynen öyle, bende buradaki cok seyr yorum yazamıyorum belki ama merakla takip ediyor insan i, iyi dileklerini yolluyor:)

Evet canım tam da o ... internetten almak istemiyorum kredi kartı diye. . Burda dat bulamıyorum
Canım ben kitapyurdunu tavsiye edebilirim tereddütsüz sana, ben çok alışveriş yaparım ordan ve hiç bir sıkıntı da yaşamadım bugüne kadar, hem daha uygun oluyor fiyatı..hatta almaya karar verirsen başka kitaplarda tavsiye edebilirim

Benimde haberim yoktu muayene biterken söyledi.. Sans bi öneri, ben de hep unutuyorum, dra gitmeden bir kağıda yada ceptelr not ediyorum sorularımı, sırayla soruyorum.. Sende öyle yap istersen aklına gelen sorularısırala bi yere..

Eşim bugün 3. Ye kısmet olur belki dedi, dedim yok istersen başkasından yapabilirsin bende dükkan ikinciden sonra kapanır:)
Ha ha :) dükkanın kapanması çok iyiymiş :) hoşuma gitti :) biz eşimle bu üçüncü çocuk mevzusuna girmedik hep iki tane hayali kurardık ama önümüzdeki kontrolde cinsiyet kesinleştikten sonra senin eşin gibi bir yorum yaparsa bende dükkanı kapattığımı söyleyeyim :)

evet canım o kagıt elımde olsada sormam gıbı gelıo. ama busefer sorucam. kaçarı yookk olmuo boyle

benimde kontrolüm 27sinde,rabbim gönlüne göre versin,hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah ikimizde öğreniriz cinsiyeti.Tabikide öncelik sağlık ama insan merak etmedende duramıyor

arkadaşlar bugün çok takip edemedim sizi hem işte yoğunum hemde üşütmüşüm enfeksiyon çıktı göğüs ve baş ağrısından uyuyamadım gece doktorlarda bugün antibiyotik ve parol ağrı kesici verdiler ama ağrım hiç kesilmedi. umarım bebeğe zarar vermem

Kizlar bugun 12+0 dım ikili test icin kan verdim ayrica doktorum ayritntili olarak her yerine bakti iyi dedi ayrica ben ebe oldugum icin butun latince kelimelerini anladim iyiymis bebegim cinsiyet icin cok zorladim bacaklarini acmamakta direndi acmadi da ama kiza benziyo dedi 1 ay sonra dedi bakalim kismet

canım o zamn sen bize doğum konusunda yardımcı olursun

Kızlar ya daha önce tecrübeli annelerimizden biri buraya önceki bebeğinde kullandığı çok memnun kaldığı bir takım ürünlerin markasıyla birlikte listesini yazmıştı.Hatta içinde kameralı telsizde vardı..listeyi kaydettiğimi düşünüyordum ama bulamadım.Yazan arkadaş ya da diğer arkadaşlardan kaydeden varsa yeniden paylaşabilir mi acaba?forumu taramaya çalıştım ama çok fazla olduğu içim bulamıyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…