Bak ben yakın örneginin lütfen stres yapıp kendini ve bebeğini üzme! İçini ferah tut, sonucun iyi olacağına inanıyorum ben, senin mutlu haberinide burada kutlacagız umarım:))
arkadaşlar bugün çok takip edemedim sizi hem işte yoğunum hemde üşütmüşüm enfeksiyon çıktı göğüs ve baş ağrısından uyuyamadım gece doktorlarda bugün antibiyotik ve parol ağrı kesici verdiler ama ağrım hiç kesilmedi. umarım bebeğe zarar vermem
enfeksiyon tehlikeli bol su ve ayaklar sıcak olmalı bnde bıde mantar derdi basladı akıntımın nedenıymıs krem ve tek kullanımlık fitil kullandım inş şu akıntıda gecer
Kızlar netleşti kızım oluyo bi kızım bi oğlum vardı ikinci prenses geliyo ama aşermelere kesinlikle dikkate almayın ben bunda tıpkı oğlumda hamile kaldığım gibiydim o Yüzden her hqmilelik bir degil ama prensesimmmm geliyo
Bak ben yakın örneginin lütfen stres yapıp kendini ve bebeğini üzme! İçini ferah tut, sonucun iyi olacağına inanıyorum ben, senin mutlu haberinide burada kutlacagız umarım:))
Kızlar ya daha önce tecrübeli annelerimizden biri buraya önceki bebeğinde kullandığı çok memnun kaldığı bir takım ürünlerin markasıyla birlikte listesini yazmıştı.Hatta içinde kameralı telsizde vardı..listeyi kaydettiğimi düşünüyordum ama bulamadım.Yazan arkadaş ya da diğer arkadaşlardan kaydeden varsa yeniden paylaşabilir mi acaba?forumu taramaya çalıştım ama çok fazla olduğu içim bulamıyorum :S
Canım paylaşan bendim weewell kameram çok memnunum oğlum kaç kere yere attı çok sağlam çok iyi Çekiyo ve 4 kamera daha eklenebilir programı var netten de izleyebilirsin bebeğini
INSALLAH canım tum annısler.. kaynpederım kıracıyla konustu ewden cıkıcaklar beklıyoruz esyaları almaya basladık cok sukur allahımaa azda olsa haffledım cıkmazsada ocak aynda kontrt bıtıyor mecbur cıkıcaklrmıs en fazla ocak ayına kdr otrmaya devm :)
canim ya yeni gordum, cok sevindim. Allah'im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)))) korkulu ruyanin sonu hayirdir derler. oh be! gozun aydin tekrar :)
canim ya yeni gordum, cok sevindim. Allah'im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)))) korkulu ruyanin sonu hayirdir derler. oh be! gozun aydin tekrar :)