2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim benim masallah olgusunaa. Gozun aydinn. Bende ptesi kan vericem nifty test icin. Iki haftaya sonucu gelirmis. Beklemedeyim

ama sana cok sevindim anlatamamm
Bak ben yakın örneginin lütfen stres yapıp kendini ve bebeğini üzme! İçini ferah tut, sonucun iyi olacağına inanıyorum ben, senin mutlu haberinide burada kutlacagız umarım:))

enfeksiyon tehlikeli bol su ve ayaklar sıcak olmalı bnde bıde mantar derdi basladı akıntımın nedenıymıs krem ve tek kullanımlık fitil kullandım inş şu akıntıda gecer

Bak ben yakın örneginin lütfen stres yapıp kendini ve bebeğini üzme! İçini ferah tut, sonucun iyi olacağına inanıyorum ben, senin mutlu haberinide burada kutlacagız umarım:))

Insallah canim sagol guzel dileklerin icin. Sizler ve ailem arkadaslarim moral verdiginiz icin cok tesekkur ederim. Allah razi olsun

Canım paylaşan bendim weewell kameram çok memnunum oğlum kaç kere yere attı çok sağlam çok iyi Çekiyo ve 4 kamera daha eklenebilir programı var netten de izleyebilirsin bebeğini

Sevindim canım hallolmuş işte çok güzel :)

Herkese teşekkürler, oğlum sapasaglammm:))

Ayyy vallahi çok rahatladım Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin

Nefret ettim şu testlerden ya hepsi kandırmaca hepsi yanıltıcı

Yemek yemekten nefret ettim resmen ya
, herseferinde yemicem diyorum unutuyorum her yemeğin sonu aynı; bulantı, şişkinlik, yanma
Ben rahatladim artik sabah oluyo sadece antibiyotikler bni mahvediyodu cok kustuydm ne cektik be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…