- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Darısı başıma. Ben de hissetmek için. sabırsızlaniyorum. Canım alakasız bi soru ama profil foton k.kalede mi çekildi? :)minik minik kıpırtılar hissediyordum ama bu akşam bebişim güçlü bir şekilde kendisini hissettirdiçok çok farklı bir his
Ya ben hissedip de emin olamayanlardanımminik minik kıpırtılar hissediyordum ama bu akşam bebişim güçlü bir şekilde kendisini hissettirdiçok çok farklı bir his
Ayni benYa ben hissedip de emin olamayanlardanımo an evet hissettim diyorum sonra yok yeaaa diyorum napıcam :)
Yani o an çok emin oluyorum ben ama 10 dk snra hissedemeyince aman diyorum daha çok erkenAyni benacaba hissediyormuyuz gercekten
Haydi hayırlı haberlerle gel inşallah kaynvaliden de geliyor muCinsiyeti de kesinleşecek inşallah
Gazdir o gaz deyip geciyorum ben deYani o an çok emin oluyorum ben ama 10 dk snra hissedemeyince aman diyorum daha çok erkenbence hissetmiyoruz çol erken sence
Canım sarı yeşil neysede kahverengiyse dikkat et bence. Ama beyaz iç çanaşırında kahverengi mi yoksa diğerlerinde mi.kızlar iyi geceler size bir sorum olacak ,benim bazen akıntılarım oluyor ama bu ara afedersiniz böyle koyu sarımtırakla açık kahve arası birşey. ama her zamandeğil eğer cok dikkat edersem fark edebiliyorum renk değişikliğini sizce.Bİr problem mi var.kontrolum persembe gunu,
Haha o eşimin lafı her seferindeGazdir o gaz deyip geciyorum ben de
çamaaşırımda farkettim ama çok belirgin değil, bugun gunluk ped koydum takip etmek için,moralim bozuldu ya inşallah bir sorun yoktur.Bu ikinci gebeliğim,temmuzda kimyasal gebelik geçirmiştim.Yeni böyle belirgin kahvede değil açık sarıda değil.Canım sarı yeşil neysede kahverengiyse dikkat et bence. Ama beyaz iç çanaşırında kahverengi mi yoksa diğerlerinde mi.
Canım sarı akıntı bekleyince kahverengiye dönüyor sıkma canını aklına kötü şeyler getirme kimyasal gebelik ilk zamanlarda olur sen o tehlikeyi atlatmış oldun bu saatten sonrası Allaha kalmış tabiki hiçbirşeyin garantisi yok sen gönlünü ferah tut bende de var akıntı valla hiç geçmiyor hemdeçamaaşırımda farkettim ama çok belirgin değil, bugun gunluk ped koydum takip etmek için,moralim bozuldu ya inşallah bir sorun yoktur.Bu ikinci gebeliğim,temmuzda kimyasal gebelik geçirmiştim.Yeni böyle belirgin kahvede değil açık sarıda değil.
teşekkür ederim cevap için canım,içim rahatladı biraz.Yinede takip ediyim bari.Bebişlerimizin hepsi rabbime emanetCanım sarı akıntı bekleyince kahverengiye dönüyor sıkma canını aklına kötü şeyler getirme kimyasal gebelik ilk zamanlarda olur sen o tehlikeyi atlatmış oldun bu saatten sonrası Allaha kalmış tabiki hiçbirşeyin garantisi yok sen gönlünü ferah tut bende de var akıntı valla hiç geçmiyor hemde
Aynen ya burda hissettiklerini soylediklerinde sorun bende mi diye dusunmuyor degilimHaha o eşimin lafı her seferindeaslında hissedilebilir ama ilk gebeler 20. Haftada anlıyomuş. Baksana burda herkes 13 de başlamış bende bi sorun var sanırım
Canim bendede vardı mantar olabilir seninde korkma dr fitil veriyo ben gala kullaniyorum az kaldi gececek inşallah ayrica gunluk.petler cok sakincalu enfeksiyonu arttırıyor gecmus olsunçamaaşırımda farkettim ama çok belirgin değil, bugun gunluk ped koydum takip etmek için,moralim bozuldu ya inşallah bir sorun yoktur.Bu ikinci gebeliğim,temmuzda kimyasal gebelik geçirmiştim.Yeni böyle belirgin kahvede değil açık sarıda değil.
Anladım canım,peki doktor alttan mı muayene ediyor nasıl oluyr.Belki bu kontrolumde bakar söyleyince ona göre tedbirli gideymCanim bendede vardı mantar olabilir seninde korkma dr fitil veriyo ben gala kullaniyorum az kaldi gececek inşallah ayrica gunluk.petler cok sakincalu enfeksiyonu arttırıyor gecmus olsun
Canım ben günde 6 kere 500 ml lik şişe su boşaltıyorum inan çok iyi geliyor akıntım hep var ama beyazlaştı ve kokusuz. Su tek çaresi ve arkadaşın dediği gibi ped kullanma bencedeteşekkür ederim cevap için canım,içim rahatladı biraz.Yinede takip ediyim bari.Bebişlerimizin hepsi rabbime emanet
Canim beni alttan muayene etmedi ben anlatinca mantar o dedi uc ayi doldur fitil baslucaz dedi oylede okdu zaten simdi fitil kullaniyorum gebeler icin olani insallah az kaldi gibi ama tedaviyi jesme hemen tekrarliyor sonra enfeksiyona kadar gidiyomys int onla ilgilu cok sey okumustum dikkat et kuru tut cnm nemli olunca hemen artıyorAnladım canım,peki doktor alttan mı muayene ediyor nasıl oluyr.Belki bu kontrolumde bakar söyleyince ona göre tedbirli gideym
Ay yalnız değilmişimm biz de bir sıkıntı var sanırm ya da ben biraz hissizimAynen ya burda hissettiklerini soylediklerinde sorun bende mi diye dusunmuyor degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?