2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar iyi geceler size bir sorum olacak ,benim bazen akıntılarım oluyor ama bu ara afedersiniz böyle koyu sarımtırakla açık kahve arası birşey. ama her zamandeğil eğer cok dikkat edersem fark edebiliyorum renk değişikliğini sizce.Bİr problem mi var.kontrolum persembe gunu,

Canım sarı yeşil neysede kahverengiyse dikkat et bence. Ama beyaz iç çanaşırında kahverengi mi yoksa diğerlerinde mi.

Canım sarı yeşil neysede kahverengiyse dikkat et bence. Ama beyaz iç çanaşırında kahverengi mi yoksa diğerlerinde mi.
çamaaşırımda farkettim ama çok belirgin değil, bugun gunluk ped koydum takip etmek için,moralim bozuldu ya inşallah bir sorun yoktur.Bu ikinci gebeliğim,temmuzda kimyasal gebelik geçirmiştim.Yeni böyle belirgin kahvede değil açık sarıda değil.

Canım sarı akıntı bekleyince kahverengiye dönüyor sıkma canını aklına kötü şeyler getirme kimyasal gebelik ilk zamanlarda olur sen o tehlikeyi atlatmış oldun bu saatten sonrası Allaha kalmış tabiki hiçbirşeyin garantisi yok sen gönlünü ferah tut bende de var akıntı valla hiç geçmiyor hemde

teşekkür ederim cevap için canım,içim rahatladı biraz.Yinede takip ediyim bari.Bebişlerimizin hepsi rabbime emanet

Canim bendede vardı mantar olabilir seninde korkma dr fitil veriyo ben gala kullaniyorum az kaldi gececek inşallah ayrica gunluk.petler cok sakincalu enfeksiyonu arttırıyor gecmus olsun

Canim bendede vardı mantar olabilir seninde korkma dr fitil veriyo ben gala kullaniyorum az kaldi gececek inşallah ayrica gunluk.petler cok sakincalu enfeksiyonu arttırıyor gecmus olsun
Anladım canım,peki doktor alttan mı muayene ediyor nasıl oluyr.Belki bu kontrolumde bakar söyleyince ona göre tedbirli gideym

teşekkür ederim cevap için canım,içim rahatladı biraz.Yinede takip ediyim bari.Bebişlerimizin hepsi rabbime emanet
Canım ben günde 6 kere 500 ml lik şişe su boşaltıyorum inan çok iyi geliyor akıntım hep var ama beyazlaştı ve kokusuz. Su tek çaresi ve arkadaşın dediği gibi ped kullanma bencede

Anladım canım,peki doktor alttan mı muayene ediyor nasıl oluyr.Belki bu kontrolumde bakar söyleyince ona göre tedbirli gideym
Canim beni alttan muayene etmedi ben anlatinca mantar o dedi uc ayi doldur fitil baslucaz dedi oylede okdu zaten simdi fitil kullaniyorum gebeler icin olani insallah az kaldi gibi ama tedaviyi jesme hemen tekrarliyor sonra enfeksiyona kadar gidiyomys int onla ilgilu cok sey okumustum dikkat et kuru tut cnm nemli olunca hemen artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…