- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
banada dediler ama sakat olur değil.Çiğ etten geçen toksoplazma diye bir rahatsızlık var,bebeğin beslenmesini engelliyormuş.Ben o yüzden eldiven kullanıyorum etli birşey yaparkenGünaydın anneler ve melekleri sağlık ocagindaki ebe kırmızı et ve çiğ balık etine dokunma çocuğun sakat olma riski var dedi size de böyle söyleyen varmı kurban da et elleyemedim ne yazık ki şüphe oldu icimde
ayy bende aynı dertten yakınuyorum nasıl vereceksek bu kiloları yesem kilo alıyorum yemesem mide bulantım çok oluyor sürekli elimde bişeyler var offanladım canm benimde ikinci hamilelik ve koca bir göbek 5 kilo almışım ilk hamilelikte 5 ay hiç kilo almamıştı bakalım kaç kiloyla doğurcaz
Çok teşekkür ederim canım bu duruma alışmaya çalışıyorum ne kadar stres yapsam o kadar kötü şükür yine de daha kötü durumda olanlar var bizimkisi içerde keyfine bakıyor buna şükürGeçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda geçer kanamaların
canım ben özellikle sordum doktoruma çiğ yeme tamam dokunmakla hiçbir şey olmaz demiştiGünaydın anneler ve melekleri sağlık ocagindaki ebe kırmızı et ve çiğ balık etine dokunma çocuğun sakat olma riski var dedi size de böyle söyleyen varmı kurban da et elleyemedim ne yazık ki şüphe oldu icimde
Hamile bayanlara iş yasaklanmalı arkadaştatil olmalı hep
TeşekkürlerCanim sanada gecmis olsun, sende saglikla al insallah bebegini kucagina, bi arkadasiminda sebepsiz kanamalri oluyordu,bebği şimdi 2 bucuk aylık.İnsallah seninde herşey yolunda gider
Hey allahim ya o saglik ocaginin doopleri bozuk olmasin bos yere endiselendirmisler:/Kızlar nasılsınız. Sabah sabah maffettiler beni. Sağlık ocağına gittim idrar yolu enfeksiyonu için. Orda kalp atışlarıni dinleyelim dedi.iyi dedim Doppler mi ne aletle bakio bakio kalp atışı yok delirdim. Bana soruyo bebeği hissediyor musun diye ben bir ara pit pit hissettim ama gazdir diyip gecmistim. Son zamanlarda hiç hissetmiyorum dedim.endiseli endişeli baktı . Offff sonra gittim doktora sıra gelene kadar ömrümden ömür gitti. Girdim kalp atışı var dedi ama dinletmedi. Heryeri ne baktı iyi dedi. Ama varya öküz oturdu içime halada kalkmadi
Aynen öyle yarın gideceğiz eşimle, inşallah hayırlıdır sonuçlar.kesinlikle doktoruna gidip detaylıca sor canım
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım çocuk olunca çalışmak benim neyime ben oğlumu istiyorum diyorummHamile bayanlara iş yasaklanmalı arkadaştatil olmalı hep
Bence de 9 ay gebelik +2 yil cocuk buyutme icin tatil olmali is olmamali
ben 2-3 değişiyor çok almak istemiyorum elimizde değil ama ilkinde salıverdim nasıl olsa veririm diye ama verilmiyor zayıf olanlar geri veriyor ama kilolu yapıda olanlar veremiyor benim gibi.ayy bende aynı dertten yakınuyorum nasıl vereceksek bu kiloları yesem kilo alıyorum yemesem mide bulantım çok oluyor sürekli elimde bişeyler var off
Cicileri hayırlı olsun canım Güle güle giysin sevilmeyecek gibi degiller minicikk :) Belli olsa da biz de alsak :)
Sağol canım içim rahatladi biraz çünkü eti de balığı da seviyorumcanım ben özellikle sordum doktoruma çiğ yeme tamam dokunmakla hiçbir şey olmaz demişti
telefon üzerinden bilgi verilirse içim rahat etmez zaten, gidip bizzat doktor ile görüşmek istiyorumben de bugün ikili testin sonucunu öğrendim telefonla hemşire söyledi düşük riskmiş şükürler olsun. ama cuma günü kontrolüme denk geldi o zaman laboratuvar sonucunu da elden alacağım. eğer sonuç biraz yüksek çıkarsa hiç bekleme git ama düşükse de rutin kontrolü bekleyebilirsin de canım.
BendeeeeeeeSağol canım içim rahatladi biraz çünkü eti de balığı da seviyorum
Canım bi kalp atışı vardı ama yavaş ti seninki bu dedi. Benim ki duyuluyor sa bebegin niye duyuluyor dedim . Mafettiler yaHey allahim ya o saglik ocaginin doopleri bozuk olmasin bos yere endiselendirmisler:/
Bende çiğ kofteyi çok seviyorum ama yalancısını etsiz olanı bir ayda iki üç kere yiyorum vazgeçemiyorum ne yazık kiBendeeeeeeehatta dokunma falan dediler çok üzülmüştüm kurban bayramından 3 gün sonra randevum vardı o zaman sordum güldü sadece çiğ yeme dedi bizim burada sürekli çiğ köfte yapılıyor özellikle ondan uzak dur dedi dokunuyorum ama elimi başka bir şeye vurmayıp iyice yıkıyorum zaten çiğ köftede çoook sevmeme rağmen yemiyorum
Neyse cnm uzulme cok sukur biseyi yokmusCanım bi kalp atışı vardı ama yavaş ti seninki bu dedi. Benim ki duyuluyor sa bebegin niye duyuluyor dedim . Mafettiler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?