- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Geçmiş olsun, ya insanı zorla krize sokar bunlar, dinleyemiyorsan kesin konuşmayacaksın. Bununla gelmiş geçmiş olsunKızlar nasılsınız. Sabah sabah maffettiler beni. Sağlık ocağına gittim idrar yolu enfeksiyonu için. Orda kalp atışlarıni dinleyelim dedi.iyi dedim Doppler mi ne aletle bakio bakio kalp atışı yok delirdim. Bana soruyo bebeği hissediyor musun diye ben bir ara pit pit hissettim ama gazdir diyip gecmistim. Son zamanlarda hiç hissetmiyorum dedim.endiseli endişeli baktı . Offff sonra gittim doktora sıra gelene kadar ömrümden ömür gitti. Girdim kalp atışı var dedi ama dinletmedi. Heryeri ne baktı iyi dedi. Ama varya öküz oturdu içime halada kalkmadi
Geçmiş olsun, hemen doktorunu araKızlar az önce wcde peçeteye kahverengi leke geldi
İlk kez başıma geliyor, çok korkuyorum, ne yapmam lazım!
bana sağlık ocağı tetenoz aşısı için 20. hafta gel dedi ama yanlışlık yada geç olmaz inşallah
Ayyy canım yaa seni anlayabiliyorum ne hissettiğini insan deliye döner. Karşıdakiler de ne kdr düşüncesiz yani. Beni de sağlık ocağı 28 kasimda gel dedi ne için çağırdılar bilmiyorum belki aşı içindir.Canım bi kalp atışı vardı ama yavaş ti seninki bu dedi. Benim ki duyuluyor sa bebegin niye duyuluyor dedim . Mafettiler ya
Selam kızlar, okuduğum kadarıyla herkes uyku konusundan yakınmış. Ben de o yakınanlardanım. Erken yatıyorum akşamları hatta çok erken ama gece mutlaka 1-2 defa uykum bölünüyor sebepsiz yere ve tekrar uykuya dalmam ciddi zaman alıyor (2 saat). Bölük pörçük uyuyorum. Ne zamana kadar böyle olacak ? Sanki devamlı bir huzursuzluk var içimde. Hasta desen değilim ama sağlam da değilim. Mümküm olduğunda sola yan yatmış şekilde uyumaya çalısıyorum. Sanırım biraz da bu zorluyor beni. Benim okuduğum kadarıyla artık 4. aya adım atıyor olduğumuzdan sola doğru ve bacakları karna çeker pozisyonunda uyumak bebek için en rahatıymış. Sizler ne şekilde uyuyorsunuz ?
Alacağınız olsun banada sipariş verdirdiniz:))Canı cig köfte isteyenler kendinizi tutmayın kızlar etsiz olanlardan alın yeyin bol yeşillikle off canım yine çekti. Ben bi limon bide cig köfte yiyorum bolca. Ikisine aserdim sanırım.
İnşallah, cümlemizi Allah korusun. Yarın ikili test için doktoruma zaten gidecektim.İnsallah canim, kahverengi cok tehlikeli degil ama yine de dr. Kontrolunde olman gerek tabi, sen icini ferah tut biseycikler olmaz insallahhh
Bizde de var kan uyuşmazlığı bana da test yaptı doktorum ve nefatif çıktı ama yine de 28. haftada iğne yapıcaz dedi, çünkü eğer bebeğin kanı pozitif ise son haftalarda antikor üretmeye başlıyormuş vücut bu nedenle şimdi nefatif çıkması normal ama ilerisi için önlem amaçlı yapılacak iğne. Benim en yakın arkadaşıma da bu haftalarda test yapmışlardı nefatif çıkmasına rağmen bebek doğduğunda kanının pozitif olduğu ortaya çıktı ve ona doktoru iğne yapmamış doğumdan sonra hemen iğne yaptılar, kısaca iğne olmamız önlem amaçlı ve gerekli canım...Arkadaşlar aranızda kan uyşmazlığı olan var mı ben de var ama ilk negatif kan uyuşmazlık testi yaptırdım negatif çıktı doktor bir problem yok ama 28.haftada iğne olacaksın dadi ne bu şimdi anlamadım
Saol canım. Yirmi haftalikken dedi bana tetenoz icinAyyy canım yaa seni anlayabiliyorum ne hissettiğini insan deliye döner. Karşıdakiler de ne kdr düşüncesiz yani. Beni de sağlık ocağı 28 kasimda gel dedi ne için çağırdılar bilmiyorum belki aşı içindir.
Sorma yaHayret bisey ya bosu bosuna telaslandirmislarboylelerini bazen dovmek istiyorum yaa
Canı cig köfte isteyenler kendinizi tutmayın kızlar etsiz olanlardan alın yeyin bol yeşillikle off canım yine çekti. Ben bi limon bide cig köfte yiyorum bolca. Ikisine aserdim sanırım.
Canı cig köfte isteyenler kendinizi tutmayın kızlar etsiz olanlardan alın yeyin bol yeşillikle off canım yine çekti. Ben bi limon bide cig köfte yiyorum bolca. Ikisine aserdim sanırım.
Bizde de var kan uyuşmazlığı bana da test yaptı doktorum ve nefatif çıktı ama yine de 28. haftada iğne yapıcaz dedi, çünkü eğer bebeğin kanı pozitif ise son haftalarda antikor üretmeye başlıyormuş vücut bu nedenle şimdi nefatif çıkması normal ama ilerisi için önlem amaçlı yapılacak iğne. Benim en yakın arkadaşıma da bu haftalarda test yapmışlardı nefatif çıkmasına rağmen bebek doğduğunda kanının pozitif olduğu ortaya çıktı ve ona doktoru iğne yapmamış doğumdan sonra hemen iğne yaptılar, kısaca iğne olmamız önlem amaçlı ve gerekli canım...
Benim de kafam karıştı bunu duyunca bende yaptırmayı düşünmedim ama birkaç yorum okdum şekere bakılmamış son haftalarda bebeğni kaybetmiş riskli bir durum yani her kafadan bir ses çıkıyor.İlkinde yaptırdım ama çok tatlı şeyler yemiyor muyuz sanki tatlı baklava filan .Bu arada düşünüyorum da biz çikolata yediğimiz zaman bebiş nasıl hareket ediyor çikolatayı sevdiğinden değildir herhalde mutlaka bir etki gösteriyordur.Arkadaşlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? ikiye ayrılmış durumda doktorlar , geçen gün tv de izledim (Prof Canan Karatay) çok zararlı diyordu ,bebeği şeker hastası yaparsınız dedi . Telefonla birisi bağlandı ilk hamileliğinde şeker yüklemesi sonucunda erken doğum yapmış, şimdi tekrar hamileyim şeker yüklemesi yaptırmayacağım dedi . Benim kafam iyice karıştı , 20 yıl öncesinde yokmuş bu işlem , yurtdışında da her ülkede yokmuş , çok kilolu değilseniz , ailede bu risk yoksa gerek yok diyor kimileri ...Bugün doktor randevum vardı , 3 hafta sonrasında kan değerine ve açlık kan şekerine bakarız , şeker yüklemesi de yaparız dedi doktorum (20 . hafta civarı yapılacak yani ) ,ben yukarıda yazılanlardan bahsettim doktoruma , onu diyen dr jinekolog değil dedi (canan hoca kardiyolog ve jinekologlar bizim alanımıza karışıyo diye tvlerde de kızıyo canan hocaya )... İkince hamileliğini yaşayan arkadaşıma sordum hemen, izmirde doktoru, şeker yüklemesi önermemiş , şeker ölçümü yapıp bakılıyomuş belli bir dönem boyunca , ilk çoçuğumda yaptırmıştım , 2-3 gün kendime gelemedim , elim ayağım titredi dedi... Siz ne düşünüyorsunuz ,hepinizin , deneyimi olanların özellikle yorumunu rica ediyorum ...
Canım seninki faydaliymis bebise çok faydası olur ne güzel. Ben de yeyim diye aldım evde öylece duruyo. Önce haşlıyo musun brokoliyi?Limonlu zeytinyağlı brokoliye de bir ben aş ermişimdir herhaldeZamansız zamansız bundan yemek istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?