2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun, ya insanı zorla krize sokar bunlar, dinleyemiyorsan kesin konuşmayacaksın. Bununla gelmiş geçmiş olsun

E="frdtrn, post: 37950043, member: 625676"]Bendeeeeeee hatta dokunma falan dediler. Cok üzülmüştüm kurban bayramından 3 gün sonra randevum vardı o zaman sordum güldü sadece çiğ yeme dedi bizim burada sürekli çiğ köfte yapılıyor özellikle ondan uzak dur dedi dokunuyorum ama elimi başka bir şeye vurmayıp iyice yıkıyorum zaten çiğ köftede çoook sevmeme rağmen yemiyorum [/QUOTE]
Canim sen nerde oturuyorsun, surekli cig kofte yapiliyor deyince acaba urfada misin diye merak ettim.Bende çiğ köfte hastasıyım şuan sadece etsiz yiyebiliyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar aranızda kan uyşmazlığı olan var mı ben de var ama ilk negatif kan uyuşmazlık testi yaptırdım negatif çıktı doktor bir problem yok ama 28.haftada iğne olacaksın dadi ne bu şimdi anlamadım

Merhaba tatlı anneler
Bugün saglık ocağına kayıt için gittim işten izin aldım... Hemşire ilgiliydi tahlillerime göz attı bugün tetenoz aşınıyapalım dedi bende doktorumla görüşüp geleyim bn 20 haftalıkken yapılıcak biliyorum dedim sağlık bakanlığı öne cekmiş aşı zamanını 13 haftadan sonra yapılıyo artık dedi,bnm haftaya doktor randevum var doktorumla görüşüp yaptırıcam.minik bi aletle kalp atışlarını dinledi.kalp atışlarını Banada dinletti. İki kilo aldım dedim çok iyi dedi...bizdeb bugünlük böyle

Selam kızlar, okuduğum kadarıyla herkes uyku konusundan yakınmış. Ben de o yakınanlardanım. Erken yatıyorum akşamları hatta çok erken ama gece mutlaka 1-2 defa uykum bölünüyor sebepsiz yere ve tekrar uykuya dalmam ciddi zaman alıyor (2 saat). Bölük pörçük uyuyorum. Ne zamana kadar böyle olacak ? Sanki devamlı bir huzursuzluk var içimde. Hasta desen değilim ama sağlam da değilim. Mümküm olduğunda sola yan yatmış şekilde uyumaya çalısıyorum. Sanırım biraz da bu zorluyor beni. Benim okuduğum kadarıyla artık 4. aya adım atıyor olduğumuzdan sola doğru ve bacakları karna çeker pozisyonunda uyumak bebek için en rahatıymış. Sizler ne şekilde uyuyorsunuz ?

Canım bi kalp atışı vardı ama yavaş ti seninki bu dedi. Benim ki duyuluyor sa bebegin niye duyuluyor dedim . Mafettiler ya
Ayyy canım yaa seni anlayabiliyorum ne hissettiğini insan deliye döner. Karşıdakiler de ne kdr düşüncesiz yani. Beni de sağlık ocağı 28 kasimda gel dedi ne için çağırdılar bilmiyorum belki aşı içindir.

benım son 2 haftadır uyku düzensizliğim var. Gece en az 3 -4 kez uyanıyorum ve tekrar uyumam zaman alıyor agrılarım oluyor ona uyanıyorum. sola yatıyorum ben genelde

Canı cig köfte isteyenler kendinizi tutmayın kızlar etsiz olanlardan alın yeyin bol yeşillikle off canım yine çekti. Ben bi limon bide cig köfte yiyorum bolca. Ikisine aserdim sanırım.

İnsallah canim, kahverengi cok tehlikeli degil ama yine de dr. Kontrolunde olman gerek tabi, sen icini ferah tut biseycikler olmaz insallahhh
İnşallah, cümlemizi Allah korusun. Yarın ikili test için doktoruma zaten gidecektim.
Gittiğimde bu durumdan da bahsedeceğim, gerekirse muayene olacağım.

Bizde de var kan uyuşmazlığı bana da test yaptı doktorum ve nefatif çıktı ama yine de 28. haftada iğne yapıcaz dedi, çünkü eğer bebeğin kanı pozitif ise son haftalarda antikor üretmeye başlıyormuş vücut bu nedenle şimdi nefatif çıkması normal ama ilerisi için önlem amaçlı yapılacak iğne. Benim en yakın arkadaşıma da bu haftalarda test yapmışlardı nefatif çıkmasına rağmen bebek doğduğunda kanının pozitif olduğu ortaya çıktı ve ona doktoru iğne yapmamış doğumdan sonra hemen iğne yaptılar, kısaca iğne olmamız önlem amaçlı ve gerekli canım...

Arkadaşlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? ikiye ayrılmış durumda doktorlar , geçen gün tv de izledim (Prof Canan Karatay) çok zararlı diyordu ,bebeği şeker hastası yaparsınız dedi . Telefonla birisi bağlandı ilk hamileliğinde şeker yüklemesi sonucunda erken doğum yapmış, şimdi tekrar hamileyim şeker yüklemesi yaptırmayacağım dedi . Benim kafam iyice karıştı , 20 yıl öncesinde yokmuş bu işlem , yurtdışında da her ülkede yokmuş , çok kilolu değilseniz , ailede bu risk yoksa gerek yok diyor kimileri ...Bugün doktor randevum vardı , 3 hafta sonrasında kan değerine ve açlık kan şekerine bakarız , şeker yüklemesi de yaparız dedi doktorum (20 . hafta civarı yapılacak yani ) ,ben yukarıda yazılanlardan bahsettim doktoruma , onu diyen dr jinekolog değil dedi (canan hoca kardiyolog ve jinekologlar bizim alanımıza karışıyo diye tvlerde de kızıyo canan hocaya )... İkince hamileliğini yaşayan arkadaşıma sordum hemen, izmirde doktoru, şeker yüklemesi önermemiş , şeker ölçümü yapıp bakılıyomuş belli bir dönem boyunca , ilk çoçuğumda yaptırmıştım , 2-3 gün kendime gelemedim , elim ayağım titredi dedi... Siz ne düşünüyorsunuz ,hepinizin , deneyimi olanların özellikle yorumunu rica ediyorum ...

Saol canım. Yirmi haftalikken dedi bana tetenoz icin

Canı cig köfte isteyenler kendinizi tutmayın kızlar etsiz olanlardan alın yeyin bol yeşillikle off canım yine çekti. Ben bi limon bide cig köfte yiyorum bolca. Ikisine aserdim sanırım.

Limonlu zeytinyağlı brokoliye de bir ben aş ermişimdir herhalde Zamansız zamansız bundan yemek istiyorum :)

Ben sipariş edemiyorum ne olacak şimdi merkeze 70 km olunca

İlk çocukta yapmadılar onun için kafam karıştı normalde doğumdan sonra eğer pozitifse 72 saat içinde vurulması gerekiyor. Benim gibi olan var mı diye merak ettim de

Benim de kafam karıştı bunu duyunca bende yaptırmayı düşünmedim ama birkaç yorum okdum şekere bakılmamış son haftalarda bebeğni kaybetmiş riskli bir durum yani her kafadan bir ses çıkıyor.İlkinde yaptırdım ama çok tatlı şeyler yemiyor muyuz sanki tatlı baklava filan .Bu arada düşünüyorum da biz çikolata yediğimiz zaman bebiş nasıl hareket ediyor çikolatayı sevdiğinden değildir herhalde mutlaka bir etki gösteriyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…