2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar az önce wcde peçeteye kahverengi leke geldi
İlk kez başıma geliyor, çok korkuyorum, ne yapmam lazım!
Bana bir olmuştu çok az. Doktoru aradım kırmızı olursa buraya gel demişti. Olmadı şükür. Ama genede ara sor . Gitmezsen uzan ve ayaklarını biraz yukarı dik

@CaNıMvEcAnI bugün kontrolün vardı umarim bebişin iyidir ve cinsiyetini öğrenmişsindır merak ediyorum hemen yaz canım :)

hayır yok, şimdi tekrar kontrol ettim çok çok az geldi peçeteye yine...

Keşkee ama nerde gebeliği geçtim 2 yıl çocuk izni olsa süper olacak. Yoksa minnacık bebişleri bırakıp işe gelmek o kadar zor ki ben oğlum 20 aylıkken başladım işe hep bir suçluluk duygusu özlem oluyor her anında yanında olamıyorsun hayat şartları deyip geçiyorsun
gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama kendinizi hazırlayın.Birde mümkünse ücretsiz zizn alıp ek gıda işnin halledince işe başlayyın çok önemli bir dönem çünkü.

Cnm ben 3 aylikti ise baslamistim oglumda 20 ayligi birak 1 yasindayken oglum ben nobete girmistim zor gunlerdi simdi iki cocuk olacak

kizlar bugun saglik ocagina gittim tetanoz asisi yaptilar. ebe cok iyiydi kilomu boyumu olctu, yemem yememem gerekenleri anlatti uzun uzun. ben toplamda 1 kilo aldim normal dedi hatta gayet iyi dedi. bu aydan sonra dikkat et dedi daha hizli kilo alirmisiz. iki ogun arasinda 3-4 saat olsun ogunleri de fazla abartma dedi. bu donemde bebegin kas ve kemikleri gelisiyomus bol kalsiyum al dedi. eger biz yeterince almazsak bizim depolardan bebek alirmis o zaman da kramplar, dis curumeleri baslarmis. doplerle bebegin klap atislarini dinleyelim ama duyabilirsek dedi. cunku o aletle daha bu haftalardakini duyamiyormusuz. Baya uğraştı ama kalp atış sesi gelmedi. Garip sesler geliyordu onlar da bebegin hareket sesleriymis. Maşallah baya hareketli dedi. İlk hamilelik olduğu için hareketlerini geç hissedebilirsiniz suanda da anlayamayabilirsin normal dedi. 20. haftadan itibaren hissedermisiz. Günde 10 kez hareket hissetmemiz normalmis. Eğer daha az olduğunu dusunursen yada suphelenirsen hemen gel dinleriz dedi:) bir ay sonra ikinci doz asiya gitcem. Herkese seglikli günler:)

bana sağlık ocağı tetenoz aşısı için 20. hafta gel dedi ama yanlışlık yada geç olmaz inşallah

Kesinlikle kızlar sıklıkla kontrol edeceğim, artış olursa hemen gideceğim. İnşallah artmaz.
İnsallah canim, kahverengi cok tehlikeli degil ama yine de dr. Kontrolunde olman gerek tabi, sen icini ferah tut biseycikler olmaz insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…