2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar kimler ikili test yaptırmadı .Ben yaptırmadım ama acaba yaptırsamıydım diyorum kendimi ilgisiz hissediyorum üçlü daha kapsamlı sanırım acaba yaptırsam mıı

Arkadaşlar kimler ikili test yaptırmadı .Ben yaptırmadım ama acaba yaptırsamıydım diyorum kendimi ilgisiz hissediyorum üçlü daha kapsamlı sanırım acaba yaptırsam mıı

İkili testi doktorum da önerince yaptırdım , ancak üçlü ve dörtlü test yaptırmayacağız , sonuçta sadece bir olasılık testi bunlar (kesin bir sonuç vermiyor , testin altındaki not bile bunu gösteriyor ,şöyle yazıyordu " normal değerlerde çıkması çocuğun sağlıklı olduğunun göstergesi olmadığı gibi , riskli değerlerde çıkması da kesin olarak anomali olduğunu göstermez ). Detaylı ultrason önemli (yapısal anomaliyi gösteriyor ) 20-23 .haftalar arası yapılması gerekiyor , perinatolog (riskli gebelik uzmanı ) yapıyor bunu . Jinekologlar perinatologa yönlendiriyor hastayı.

Biliyorum olasılık testi doktor ısrar etti yaptır bir zararı olmaz diye bende bir faydası da olmaz diye düşündüm detaylıya mutlaka gireceğim burada iyi bir doktor olacağını sanmıyorum ama

Canım geçmiş olsun. Sağlık ocağında ki hemşirenin iyi olmasına sevindim. Bende aralığın sonunda gitmeyi düşünüyorum. Birşey soracağım. Aşı çok yakıyor mu? :)

Ayy canim yaa aslinda burda konusmalarimiza dikkat etsek yediklerimizi yazmasak cok daha iyi olucak oyle biseyki bazen peynir deseler peynir canim istiyor maddi durum musait olabilir ama o an ona ulasamayabiliriz biraz daha dikkatli olmak lazim

Ayy canim yaa aslinda burda konusmalarimiza dikkat etsek yediklerimizi yazmasak cok daha iyi olucak oyle biseyki bazen peynir deseler peynir canim istiyor maddi durum musait olabilir ama o an ona ulasamayabiliriz biraz daha dikkatli olmak lazim
Olsun canım sorun değil bu hamileliğimde canım her şeyi çekiyor hafta sonu gideceğiz o zaman yeriz inşallah

Bende tam da bu şekilde uyuyuyorum, hamilelikten öncede böyleydi
Fetüs pozisyonunda uyumaya da devam ediyorum.

Olsun canım sorun değil bu hamileliğimde canım her şeyi çekiyor hafta sonu gideceğiz o zaman yeriz inşallah
Yine de dikkat edelim canim hafta sonu yersin insallah ama baska yiyemeyecek olanlar olabilir o yuzden kimsenin gunahina girmeyelim sadece uyariyorum arkadaslari ve kendimi :)

bende aynı programı izledim, çevremde doğum yapmış kişilerle konuştum,onlar da bana baklava tatlı şerbet içmiyor musun aynen onun gibi dediler, zaten öyle çokta içmiyormuşsun. benimde kafam karıştı açıkçası, yaptırmalımıyıım yaptırmamalımıyım

Selam kızlar ya biz 17 haftalık olduk hic bisey hissetmiyordum halâ kizimda 17 haftalıkken hissetmeye basladim bide 2. Bebekte daha erken hissedersiniz diyorlar cinsiyetle bi alakasi warmi acaba kiz dahami cabuk hissettiriyor:)

bizdede var kan uyuşmazlığı canım,ilk doğumda 72 saat içinde iğne yapmışlardı,testte negatif doktor iğne için bişey demedi şimdilik sanırım tekrarlayacak bu test,peki sen ilk doğumda iğne olmadınmı,eğer bebek senin kan grubundansa gerek yok diye biliyorum

Ay canım kusura bakma hamileler var burda bizde yemekten konuşuyoruz
Yok canim kusur degil benim icin onemli de degil de biraz daha dikkatli olmak lazim ben de konustum az once ama hemen alamayacak durumda olanlar geldi aklima, maddi durumlari olabilir ama bazen alamayacak durumda olunabiliyor bi sure daha yemek konusmayalim da dogumdan sonra bol bol cikaririz acisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…