- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Canım hayırlı olsun prenses maşallah. Yine mi kesin göstermedi. Benimki gibi inatçı desene :)Kızlar doktordan geliyorum cinsiyetimiz kesin belli diil ama kız olabilir dedi doktor
Aldir kuzum valla cani isteyip yemeyen kalmasin gunaha girmek istemiyorumYe canım ye hele seninkiler ikiz bi de daha çok ye, acılı acılı canım çekti. Yakınlarda yok bizim yarın da ben aldiraym :)
Amin canım hepimiz inşaallah senin bebişlerin bellimi :)Hayirli olsun canim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz masallah... :)
Canım sen hangi memlekettesın ben büyük konuşmayayim ama çiğköfte olmayan yerde duramam herhalde :-(maalesef burada içine et yada yumurta konuluyor içim gidiyor ama dayanayım diyorum
Mrb canim ben kizimda yaptirdim bi bardak serbet gibi su iciriyolar ac karnina bi sorun olmadi ama canan karatay benimde kafami çok karistirdi seker hastasi olursun falan die çok emin konuştu ilkinde olmadi bunda da bisey olmaz diyemiyor insan yaptirmicam galiba..Arkadaklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? ikiye ayrılmış durumda doktorlar , geçen gün tv de izledim (Prof Canan Karatay) çok zararlı diyordu ,bebeği şeker hastası yaparsınız dedi . Telefonla birisi bağlandı ilk hamileliğinde şeker yüklemesi sonucunda erken doğum yapmış, şimdi tekrar hamileyim şeker yüklemesi yaptırmayacağım dedi . Benim kafam iyice karıştı , 20 yıl öncesinde yokmuş bu işlem , yurtdışında da her ülkede yokmuş , çok kilolu değilseniz , ailede bu risk yoksa gerek yok diyor kimileri ...Bugün doktor randevum vardı , 3 hafta sonrasında kan değerine ve açlık kan şekerine bakarız , şeker yüklemesi de yaparız dedi doktorum (20 . hafta civarı yapılacak yani ) ,ben yukarıda yazılanlardan bahsettim doktoruma , onu diyen dr jinekolog değil dedi (canan hoca kardiyolog ve jinekologlar bizim alanımıza karışıyo diye tvlerde de kızıyo canan hocaya )... İkince hamileliğini yaşayan arkadaşıma sordum hemen, izmirde doktoru, şeker yüklemesi önermemiş , şeker ölçümü yapıp bakılıyomuş belli bir dönem boyunca , ilk çoçuğumda yaptırmıştım , 2-3 gün kendime gelemedim , elim ayağım titredi dedi... Siz ne düşünüyorsunuz ,hepinizin , deneyimi olanların özellikle yorumunu rica ediyorum ...
Belli canim ikisi de erkekmis :)Amin canım hepimiz inşaallah senin bebişlerin bellimi :)
saol canım,hemen aklıma sen geldin seni arıyodum buralardaCanım hayırlı olsun prenses maşallah. Yine mi kesin göstermedi. Benimki gibi inatçı desene :)
Seninde oğluşların hayırlı olsun canım :)Belli canim ikisi de erkekmis :)
Kızlar bu arada ben kontrole gitmeden bayaaa bi çikolata yedim ama bizim pipili uyuyordu huzurlu huzurlu, bi önceki kontrolde horon tepen o değildi sanki :):) Doktor alanı küçüldü o yüzden zıplamıyor dedi:):)saol canım,hemen aklıma sen geldin seni arıyodum buralardaaçmıyor bacaklarını hatta biraz dokundu pıt pıt belki açar diye yok açmadı,önümüzdeki ay kesinleşecekmiş ama eşimde gördüm kız diyor, sanırım doktor umutlandırmak istemedi olası bi ihtimale karşı,çok merak ettiğimi falan söyledim en son kız olabilir dedi artık geç göründüğü için,bende hiç bişey göremedim,bi arkadaşımda keşke çikolata yeseydin dedi sen gitmeden mutlaka ye olurmu :)
Canım seninki faydaliymis bebise çok faydası olur ne güzel. Ben de yeyim diye aldım evde öylece duruyo. Önce haşlıyo musun brokoliyi?
Ben sipariş edemiyorum ne olacak şimdimerkeze 70 km olunca
İlk çocukta yapmadılar onun için kafam karıştı normalde doğumdan sonra eğer pozitifse 72 saat içinde vurulması gerekiyor. Benim gibi olan var mı diye merak ettim de
kızlar bende çrliston biber yiyorum sabah kahvaltıda normalde sadece yemeklerde yiyordum.bu hamilelik ne acayip bişeymiş yaLimonlu zeytinyağlı brokoliye de bir ben aş ermişimdir herhaldeZamansız zamansız bundan yemek istiyorum :)
Ayy sagol canim benimm :)Seninde oğluşların hayırlı olsun canım :)
hayırlı olsun canım inş.rabbim gönlündekını versınKızlar doktordan geliyorum cinsiyetimiz kesin belli diil ama kız olabilir dedi doktor
Hayırlı olsun, benim de ikili test esnasında ultrasonda ayrıntılı bakarken ben sormadan söyleyiverdi; cinsiyeti kız die bakalım değişecek mi ilerleyen haftalarda, önümüzdeki ay ortası ancak 16. haftayı dolduracağım... Çok var çokkkhayırlı olsun canım inş.rabbim gönlündekını versın
Kızlar hepiniz sayemde çiğ kofte aşerdiniz alamayanların gunahina girmem inşallah :-(Valla ben de sonunda siparis verdim esime, gelirken alicak insallah. Bugun cigkofte gunu sanirim
Hmmm doğrudur canım,bacaklarını açmıyor deyince amuda kalkacak hali yok ya diye sinirlendim,önceki gidiştede kapalıydı ne hikmetse,elleri kıpır kıpır alt tarafı oynamıyor :)Kızlar bu arada ben kontrole gitmeden bayaaa bi çikolata yedim ama bizim pipili uyuyordu huzurlu huzurlu, bi önceki kontrolde horon tepen o değildi sanki :):) Doktor alanı küçüldü o yüzden zıplamıyor dedi:):)
amin canım benim,teşekkür ederim :)hayırlı olsun canım inş.rabbim gönlündekını versın
Saol canım,erkek dese değişmez diyebilirdim ama bende değişime hazırlıklıyım şuan,kesinleşmediği sürece :) hepimizin gönlüne göre versin rabbim hayırlısıyla,ama bi kaçamak yapıp başka bi yerede gidebilirsin,benim bide dörtlü testim var şimdi,başka hastanede yaptırıcam yıksa bi kaçamak yapardım belkiHayırlı olsun, benim de ikili test esnasında ultrasonda ayrıntılı bakarken ben sormadan söyleyiverdi; cinsiyeti kız die bakalım değişecek mi ilerleyen haftalarda, önümüzdeki ay ortası ancak 16. haftayı dolduracağım... Çok var çokkk
saol canım,hemen aklıma sen geldin seni arıyodum buralardaaçmıyor bacaklarını hatta biraz dokundu pıt pıt belki açar diye yok açmadı,önümüzdeki ay kesinleşecekmiş ama eşimde gördüm kız diyor, sanırım doktor umutlandırmak istemedi olası bi ihtimale karşı,çok merak ettiğimi falan söyledim en son kız olabilir dedi artık geç göründüğü için,bende hiç bişey göremedim,bi arkadaşımda keşke çikolata yeseydin dedi sen gitmeden mutlaka ye olurmu :)
Ayy canım tarif için çok sağol. Tmm deniycem :)Bir tencereye tel süzgeci oturt yani süzgeç ve tencere ölçüleri birbirne uyumlu olmalı, bilmem anlatabildim mi ? :) tencerenin altına biraz su koy süzgecin içine de parça parça brokolileri koy, üzerine de tencerenin kapağını kapat ve kaynamaya bırak. Su miktarı az olacak yani süzgec içindeki brokolilere temas etmeyecek kadar. Arada çevir brokolileri ve renkleri çok değişmeden al soğut. Direk suyun içinde haşlayınca tadı çok bozuluyor. Hem böyle buhadarda pişirmek daha sağlıklıSonra az tuz limon ve zeytinyağı.. miss miss :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?