2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mrb canim ben kizimda yaptirdim bi bardak serbet gibi su iciriyolar ac karnina bi sorun olmadi ama canan karatay benimde kafami çok karistirdi seker hastasi olursun falan die çok emin konuştu ilkinde olmadi bunda da bisey olmaz diyemiyor insan yaptirmicam galiba..

Canım hayırlı olsun prenses maşallah. Yine mi kesin göstermedi. Benimki gibi inatçı desene :)
saol canım,hemen aklıma sen geldin seni arıyodum buralarda açmıyor bacaklarını hatta biraz dokundu pıt pıt belki açar diye yok açmadı,önümüzdeki ay kesinleşecekmiş ama eşimde gördüm kız diyor, sanırım doktor umutlandırmak istemedi olası bi ihtimale karşı,çok merak ettiğimi falan söyledim en son kız olabilir dedi artık geç göründüğü için,bende hiç bişey göremedim,bi arkadaşımda keşke çikolata yeseydin dedi sen gitmeden mutlaka ye olurmu :)

Kızlar bu arada ben kontrole gitmeden bayaaa bi çikolata yedim ama bizim pipili uyuyordu huzurlu huzurlu, bi önceki kontrolde horon tepen o değildi sanki :):) Doktor alanı küçüldü o yüzden zıplamıyor dedi:):)

Canım seninki faydaliymis bebise çok faydası olur ne güzel. Ben de yeyim diye aldım evde öylece duruyo. Önce haşlıyo musun brokoliyi?

Bir tencereye tel süzgeci oturt yani süzgeç ve tencere ölçüleri birbirne uyumlu olmalı, bilmem anlatabildim mi ? :) tencerenin altına biraz su koy süzgecin içine de parça parça brokolileri koy, üzerine de tencerenin kapağını kapat ve kaynamaya bırak. Su miktarı az olacak yani süzgec içindeki brokolilere temas etmeyecek kadar. Arada çevir brokolileri ve renkleri çok değişmeden al soğut. Direk suyun içinde haşlayınca tadı çok bozuluyor. Hem böyle buhadarda pişirmek daha sağlıklı Sonra az tuz limon ve zeytinyağı.. miss miss :)))

Limonlu zeytinyağlı brokoliye de bir ben aş ermişimdir herhalde Zamansız zamansız bundan yemek istiyorum :)
kızlar bende çrliston biber yiyorum sabah kahvaltıda normalde sadece yemeklerde yiyordum.bu hamilelik ne acayip bişeymiş ya

hayırlı olsun canım inş.rabbim gönlündekını versın
Hayırlı olsun, benim de ikili test esnasında ultrasonda ayrıntılı bakarken ben sormadan söyleyiverdi; cinsiyeti kız die bakalım değişecek mi ilerleyen haftalarda, önümüzdeki ay ortası ancak 16. haftayı dolduracağım... Çok var çokkk

Kızlar bu arada ben kontrole gitmeden bayaaa bi çikolata yedim ama bizim pipili uyuyordu huzurlu huzurlu, bi önceki kontrolde horon tepen o değildi sanki :):) Doktor alanı küçüldü o yüzden zıplamıyor dedi:):)
Hmmm doğrudur canım,bacaklarını açmıyor deyince amuda kalkacak hali yok ya diye sinirlendim,önceki gidiştede kapalıydı ne hikmetse,elleri kıpır kıpır alt tarafı oynamıyor :)

Saol canım,erkek dese değişmez diyebilirdim ama bende değişime hazırlıklıyım şuan,kesinleşmediği sürece :) hepimizin gönlüne göre versin rabbim hayırlısıyla,ama bi kaçamak yapıp başka bi yerede gidebilirsin,benim bide dörtlü testim var şimdi,başka hastanede yaptırıcam yıksa bi kaçamak yapardım belki

:)Canım ben iki seferdir yiyorum çikolata ama yok benmki tembel. Acaba tatlı mı sevmiyor diye düşünüyorum. Ben de normal zamanda tatliyla aram yok. Acı ve ekşi sürekli. Aç gittim yok tok gittim yok. Tembel yada uykucu olacak sanırım :) bide dr.lar göremeyince kız diyolar hemen. Bacakları kapaliysa göremezki. Benmki de öyleydi çok ısrar ettim kıza benziyo erkege benziyo deseniz yeter dedim. Benzetecek kadar da görünmüyo dedi.

Ayy canım tarif için çok sağol. Tmm deniycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…