Keşke ama daha hafta olarak da küçüğüz biz, henüz 14. haftamın içindeyim garanti olsun die 16. haftamı doldurup gitmek niyetindetim. Evet dediğin doğru erkek olsa zor değişirdi bencede... Benim ilk gebeliğim ve ilk bebiş o yüzde hiç farketmez.Saol canım,erkek dese değişmez diyebilirdim ama bende değişime hazırlıklıyım şuan,kesinleşmediği sürece :) hepimizin gönlüne göre versin rabbim hayırlısıyla,ama bi kaçamak yapıp başka bi yerede gidebilirsin,benim bide dörtlü testim var şimdi,başka hastanede yaptırıcam yıksa bi kaçamak yapardım belki
Ay valla canım içimden kız geçiyodu insaAllah cinsiyeti deişmez :) gözün aydın minnak sevgiliminde kizı olcak ghbi hissediyorum ben ay çok sevındim yaKızlar doktordan geliyorum cinsiyetimiz kesin belli diil ama kız olabilir dedi doktor
çok enteresan cidden, bu bebişler ya bu bebişler parmağında oynatacaklar bizi,umarım en en en kısa zamanda öğrenirsin.:)Canım ben iki seferdir yiyorum çikolata ama yok benmki tembel. Acaba tatlı mı sevmiyor diye düşünüyorum. Ben de normal zamanda tatliyla aram yok. Acı ve ekşi sürekli. Aç gittim yok tok gittim yok. Tembel yada uykucu olacak sanırım :) bide dr.lar göremeyince kız diyolar hemen. Bacakları kapaliysa göremezki. Benmki de öyleydi çok ısrar ettim kıza benziyo erkege benziyo deseniz yeter dedim. Benzetecek kadar da görünmüyo dedi.
beni de hisseder misinAy valla canım içimden kız geçiyodu insaAllah cinsiyeti deişmez :) gözün aydın minnak sevgiliminde kizı olcak ghbi hissediyorum ben ay çok sevındim ya
Arkadaşlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? ikiye ayrılmış durumda doktorlar , geçen gün tv de izledim (Prof Canan Karatay) çok zararlı diyordu ,bebeği şeker hastası yaparsınız dedi . Telefonla birisi bağlandı ilk hamileliğinde şeker yüklemesi sonucunda erken doğum yapmış, şimdi tekrar hamileyim şeker yüklemesi yaptırmayacağım dedi . Benim kafam iyice karıştı , 20 yıl öncesinde yokmuş bu işlem , yurtdışında da her ülkede yokmuş , çok kilolu değilseniz , ailede bu risk yoksa gerek yok diyor kimileri ...Bugün doktor randevum vardı , 3 hafta sonrasında kan değerine ve açlık kan şekerine bakarız , şeker yüklemesi de yaparız dedi doktorum (20 . hafta civarı yapılacak yani ) ,ben yukarıda yazılanlardan bahsettim doktoruma , onu diyen dr jinekolog değil dedi (canan hoca kardiyolog ve jinekologlar bizim alanımıza karışıyo diye tvlerde de kızıyo canan hocaya )... İkince hamileliğini yaşayan arkadaşıma sordum hemen, izmirde doktoru, şeker yüklemesi önermemiş , şeker ölçümü yapıp bakılıyomuş belli bir dönem boyunca , ilk çoçuğumda yaptırmıştım , 2-3 gün kendime gelemedim , elim ayağım titredi dedi... Siz ne düşünüyorsunuz ,hepinizin , deneyimi olanların özellikle yorumunu rica ediyorum ...
Arkadaşlar kimler ikili test yaptırmadı .Ben yaptırmadım ama acaba yaptırsamıydım diyorum kendimi ilgisiz hissediyorum üçlü daha kapsamlı sanırım acaba yaptırsam mıı
Hayirli ilsun cnm dr banada 12. Haftada kiza benziyor dedi 16. Haftada tekrar gidicem bakalim.degisecek mi hayirli saglikli olsunda farketmez :)Hayırlı olsun, benim de ikili test esnasında ultrasonda ayrıntılı bakarken ben sormadan söyleyiverdi; cinsiyeti kız die bakalım değişecek mi ilerleyen haftalarda, önümüzdeki ay ortası ancak 16. haftayı dolduracağım... Çok var çokkk
Aynen, cinsiyet benim için belki de en son önemli şey; en önemlisi eli ayağı düzgün, sağlıklı ve sıhhatli dünyaya gelmesi.Hayirli ilsun cnm dr banada 12. Haftada kiza benziyor dedi 16. Haftada tekrar gidicem bakalim.degisecek mi hayirli saglikli olsunda farketmez :)
Bisey olmaz insallah canimm sikma canini bundan sonra dikkat ederiz bu seferlik boyle olsun artik takma sakin kafanaKızlar hepiniz sayemde çiğ kofte aşerdiniz alamayanların gunahina girmem inşallah :-(
Hissetmeye çalışıyım canımbeni de hisseder misin
Ayy canım benim çok sağol. Ben de öyle istiyorum ve hissediyorum hayırlısıyla ben de haftaya söylerim inşallah tabi gösterirse :)Ay valla canım içimden kız geçiyodu insaAllah cinsiyeti deişmez :) gözün aydın minnak sevgiliminde kizı olcak ghbi hissediyorum ben ay çok sevındim ya
Inşallah canım :) seninki de kesinlesir inş. 16. Haftayı bekle bence de netlesmesi için :)çok enteresan cidden, bu bebişler ya bu bebişler parmağında oynatacaklar bizi,umarım en en en kısa zamanda öğrenirsin.
Selam kızlar, okuduğum kadarıyla herkes uyku konusundan yakınmış. Ben de o yakınanlardanım. Erken yatıyorum akşamları hatta çok erken ama gece mutlaka 1-2 defa uykum bölünüyor sebepsiz yere ve tekrar uykuya dalmam ciddi zaman alıyor (2 saat). Bölük pörçük uyuyorum. Ne zamana kadar böyle olacak ? Sanki devamlı bir huzursuzluk var içimde. Hasta desen değilim ama sağlam da değilim. Mümküm olduğunda sola yan yatmış şekilde uyumaya çalısıyorum. Sanırım biraz da bu zorluyor beni. Benim okuduğum kadarıyla artık 4. aya adım atıyor olduğumuzdan sola doğru ve bacakları karna çeker pozisyonunda uyumak bebek için en rahatıymış. Sizler ne şekilde uyuyorsunuz ?
Hayırlı si olsun canm saglikla al kucaginaKızlar doktordan geliyorum cinsiyetimiz kesin belli diil ama kız olabilir dedi doktor
Öylemi niye söylemedin daha önce :)görüşemedikte kaç gündürAy valla canım içimden kız geçiyodu insaAllah cinsiyeti deişmez :) gözün aydın minnak sevgiliminde kizı olcak ghbi hissediyorum ben ay çok sevındim ya
Doktor kiza benzetmiş benim içimden erkek geçti seninkinde yanıldim tatlim :)beni de hisseder misin
İnşaAllah göstersin canım yeter gayrı :)Ayy canım benim çok sağol. Ben de öyle istiyorum ve hissediyorum hayırlısıyla ben de haftaya söylerim inşallah tabi gösterirse :)
Bende aç tok ikisinide denedim farketmiyor :) yani bende.öyle düşündüm bacaklar kapalıysa hiç bişey gözükmez,işimiz artık doğuma kaldı desene:)Canım ben iki seferdir yiyorum çikolata ama yok benmki tembel. Acaba tatlı mı sevmiyor diye düşünüyorum. Ben de normal zamanda tatliyla aram yok. Acı ve ekşi sürekli. Aç gittim yok tok gittim yok. Tembel yada uykucu olacak sanırım :) bide dr.lar göremeyince kız diyolar hemen. Bacakları kapaliysa göremezki. Benmki de öyleydi çok ısrar ettim kıza benziyo erkege benziyo deseniz yeter dedim. Benzetecek kadar da görünmüyo dedi.
Kiz bugün hissettim yoksa söylemezmiydim aşk olsun :) evet kaç gündür görüsemedik canimÖylemi niye söylemedin daha önce :)görüşemedikte kaç gündürhayırlısı olsun bakalım değişimede hazırlıklıyım :) bencede canım,kızı olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?