2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Keşke ama daha hafta olarak da küçüğüz biz, henüz 14. haftamın içindeyim garanti olsun die 16. haftamı doldurup gitmek niyetindetim. Evet dediğin doğru erkek olsa zor değişirdi bencede... Benim ilk gebeliğim ve ilk bebiş o yüzde hiç farketmez.
Ama ultrasonda bakarken üreme organları görünmüyor mu sonuçta her iki cinsin de farklı???

çok enteresan cidden, bu bebişler ya bu bebişler parmağında oynatacaklar bizi,umarım en en en kısa zamanda öğrenirsin.

canım aynı konuyu bende dr'umla konuştuk uzun uzun hemde drumun bana dediği şu şekilde "bunu diyen kişi kadın doğum uzmanı falan değil, normal bir insanda bile şekerini bulmak için bu yöntemi uyguluyor bu kadın. normal hayatta 3 dilim baklavaya eşdeğer bir oranki bunun bebeğe hiç bir zararı yok çocuğa ulaşmıyormuş Amerikada hocaları varmış yaptıkları araştırmalar sonucu. eğer ben hiç bir şekilde şeker ürünü kullanmıyorum diyorsan sana kalmış ama bu testi yapıp gizli şekeri çıkan o kadar hastam varki dedi biz onların hayatını kurtardık dedi şeker hastalarının hamileyken taşıdığı risk hayatı dedi. En sonunda da eğer testi yaptırsan bebeğine hiç bir zararı olmayacağının garantisini veriyorum dedi şeker yüklemesine dayalı, eskiden böyle birşey yokmuş kadınlar doğumda ölüyor. Allah korusun bebek annedeki şeker hastalığı yüzünden bebeği doğumda kaybediyoruz..." vb.şeyler söyledi bende araştırdım kendi çapımda hem bebein sağlığı için hemde kendi sağlığımız için ben yaptıracağım çünkü hiç kimseyi görmedim şeker yüklenince zararını gören...

Arkadaşlar kimler ikili test yaptırmadı .Ben yaptırmadım ama acaba yaptırsamıydım diyorum kendimi ilgisiz hissediyorum üçlü daha kapsamlı sanırım acaba yaptırsam mıı

ikili test oranı en doğru söyleyen canım ikilide risk varsa üçlü üçlü de varsa dörtlü diye devam ediyor canım

Hayirli ilsun cnm dr banada 12. Haftada kiza benziyor dedi 16. Haftada tekrar gidicem bakalim.degisecek mi hayirli saglikli olsunda farketmez :)

Hayirli ilsun cnm dr banada 12. Haftada kiza benziyor dedi 16. Haftada tekrar gidicem bakalim.degisecek mi hayirli saglikli olsunda farketmez :)
Aynen, cinsiyet benim için belki de en son önemli şey; en önemlisi eli ayağı düzgün, sağlıklı ve sıhhatli dünyaya gelmesi.

Selam kizlar uzun bir süredir ihmal ettim burayı. .. cinsiyet lerin çoğu öğrenilmis saniyorum... benim bebisin cinsiyet durumu karıştı bayagi :) ikili testte erkeğe benziyor dendi. Bir hafta sonra doktoruma sordum cinsiyeti göstermiyor tam ama su kordon degilse pipiye benziyor dedi. Cumartesi gittiğimde cikinti göremiyorum kız galiba dedi... Yine % 100 bir cevap alamadım. .. hamile kaldigimdan beri kız hissediyorum. Çin rus takvimleri kız gösteriyor :) acaba benim gibi cinsiyeti muallak olan var mı? Oglumda hemen 13. Haftada öğrenmiştim. Bu Nazlı çıktı. ... :) yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum....

Ay valla canım içimden kız geçiyodu insaAllah cinsiyeti deişmez :) gözün aydın minnak sevgiliminde kizı olcak ghbi hissediyorum ben ay çok sevındim ya
Ayy canım benim çok sağol. Ben de öyle istiyorum ve hissediyorum hayırlısıyla ben de haftaya söylerim inşallah tabi gösterirse :)

Canım ben de öyle biliyordum hatta bir kaç hafta hep sola yattım ama çok rahatsız edici . Doktoruma sordum istediğin gibi uyuyabilirsin daha erken hatta yüzüstü bile yatabilirsin dedi yok sırt üstü yatsam yeter dedim :)

Ay valla canım içimden kız geçiyodu insaAllah cinsiyeti deişmez :) gözün aydın minnak sevgiliminde kizı olcak ghbi hissediyorum ben ay çok sevındim ya
Öylemi niye söylemedin daha önce :)görüşemedikte kaç gündür hayırlısı olsun bakalım değişimede hazırlıklıyım :) bencede canım,kızı olacak :)

Bende aç tok ikisinide denedim farketmiyor :) yani bende.öyle düşündüm bacaklar kapalıysa hiç bişey gözükmez,işimiz artık doğuma kaldı desene ayyy bide öyle olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…