2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet kesinlik için 16. Haftayı beklemek daha iyi tabi,inşaallah senin bu gidişinde kesinleşir canım,üreme organları ayrıntılı ultrasonda gözüküyor diye biliyorum,şuan baktıklarında genital bölgesi gösterirse gözüküyor sanırım

Bende aç tok ikisinide denedim farketmiyor :) yani bende.öyle düşündüm bacaklar kapalıysa hiç bişey gözükmez,işimiz artık doğuma kaldı desene ayyy bide öyle olurmuş
Amaaan yok canım Allah korusun ben hazırlık yapmak istiyorum bi an önce :) bu heyecanımi anca öyle atarım :)

Kizlar dr bana kiza benziyo demisti ama dun gece ruyamda oglum.olmus ve birisi bana adini ali koy diyo bendr zaten.koyucam diyorum hayir olsun da ben kiz diyom esim.oglan diyo ruyalarim bile.karisti

Slm kızlar
Nasılsınız hamilelik nasıl geçiyor

Kızlar benim cokkkk büyük bir sorunum var ogluşuma hala isim bulamadım
Hiç bir isim içime sinmiyor. Biliyorum daha vakit çok ama korkuyom en sonunda aceleye gelcek istemediğim bir isim olcak diye

İsim bulanlar yazabilirmi belki fikir olur.

Kızlar bisi daha. Ben ocakta türkiye gelcem allah nasip ederse. Sırf eşimle alışveriş yapmaya gelcez bide tabi büyüklerimizin görmeye hayır dualarını almaya.. Ben türkiye bebek mağazaları hiç bilmiyom. Eşimin ailesi Erzinde kalıyor ve bizde büyük ihtimal ıskenderun ve adana gezeriz alışveriş için. Eminim güzel kaliteli mağazalar var.
Kızlar bebek arabası da alcaz. Tavsiye ettiniz marka model var mi?

Kızlar Bebeğinizin cinsiyetini 13 haftalık net öğrenebilirsiniz devamlı gittiğim bi doktorum var kızımıda oğlumda onun yanında dogum yaptırdım şimdi üçüncüye gebeyim ona gidiyorum okadar Detaylı sıcak kanlı bi Dr ki gercekten taktir ediyorum başarılarının Devamını diliyorum tavsiye etmek istedim

Kızlar bugün bebegim e bişey oldu diye okadar korktumki. Hala daha kendimde değilim. Ama Biliyormusunuz hersey silindi kafamdan . alışveriş yapma istehi.cinsiyet meraki. isim ne olcak yada maddiyat takiodum nasıl olcak falan diye ama hepsi önemsiz mis . O iyi olsunda her şey asilir. Allahım onları bize bağışla

MACLAREN- bebek arabasında tavsiye ediyor arkadaşlarım , sırt kısmının 180 derece , yani tam yatan olması önemli . Bu arabaların en önemli özelliği hafif olması 5 kg civarı (ingiliz malı) . bebek ağırlığı arttıkça , bi de çantalar vs ekleniyo arabaya , türkiyede kaldırıma çıkarmak indirmek , yollarda itmek çok zor oluyor ...hafiflik benim de ilk bakacağım özellik , ayrıca sağlam bir marka.

kızlar yarın ontrolüm var iki doktordada üçlü test yapılcak hayırlısı dualarınızı bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirim bide ben hiç kilo almadım hala çok endişeliyim yarın sorcam doktora

Bu markaya baktım çok güzel ve kaliteli ama eksik bisi var sanki. Benim istediğim araba hem bebek iken girsin hemde 1-3 yasa kadar kullansın. Birde araba koltuğu bebek arabasına takilabilsin.
Ben bir iki tane model buldum
Hauck Shopper Trio bebek arabasi ve
Wollex newyork bebek arabası
Bu tür arabaları sadece netten mi alınıyor yoksa mağazalarda var midir

üçlü test 16. haftada mı yapılıyor canım.bende perşembe gideceğim bilgim olsun

öyleymiş xcanım yarına randevu verdi iki hafta önce biz yarın 16 bitip 17 ye gircez 20 haftada detaylı ultrason yapılcakmış

Kızlar şeker yüklemesi hakkında yazılanları okudum ama kafam karıştı pek şekerli şeler yemiyorum aburcuburum yok napalım bilmiylrmm

Canım sen hangi memlekettesın ben büyük konuşmayayim ama çiğköfte olmayan yerde duramam herhalde :-(

Ayy Çiğ köfte çok severim ekşi ve acı hamilelikte değişir derdim ama kusturuyor beni en bi sevdiğim şeyi az yiyorum sana afiyet olsun canım etsiz osesten alıyoruz biz

Biyokimyasal risk canım

Konustun mu doktorunla tatlim. Banada sinir degerleri 1:250 demisti doktor. Benim trisomy 13/18 degeri 1:218 ciktigi icin kan verdim bugun.almanyaya gidecekmis testin adi nifty mis. Senin degerin daha iyi gibi. 1/270 miymis biyokimyasal risk siniri bilmiyorum ama tuzak gibi geliyor artik bu testler bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…