- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
evet kesinlik için 16. Haftayı beklemek daha iyi tabi,inşaallah senin bu gidişinde kesinleşir canım,üreme organları ayrıntılı ultrasonda gözüküyor diye biliyorum,şuan baktıklarında genital bölgesi gösterirse gözüküyor sanırımKeşke ama daha hafta olarak da küçüğüz biz, henüz 14. haftamın içindeyim garanti olsun die 16. haftamı doldurup gitmek niyetindetim. Evet dediğin doğru erkek olsa zor değişirdi bencede... Benim ilk gebeliğim ve ilk bebiş o yüzde hiç farketmez.
Ama ultrasonda bakarken üreme organları görünmüyor mu sonuçta her iki cinsin de farklı???
Senin hislerine güveniyorum :) artık altta gözükmüyor ya kimlerin online olduğu,giriyorum ama burdamısın diilmisin göremiyorum canım,denk gelemiyoruz galiba :)Kiz bugün hissettim yoksa söylemezmiydim aşk olsun :) evet kaç gündür görüsemedik canim
Amaaan yok canım Allah korusun ben hazırlık yapmak istiyorum bi an önce :) bu heyecanımi anca öyle atarım :)Bende aç tok ikisinide denedim farketmiyor :) yani bende.öyle düşündüm bacaklar kapalıysa hiç bişey gözükmez,işimiz artık doğuma kaldı deseneayyy bide öyle olurmuş
Biyokimyasal risk canımSelam canim 1:250 degerin hangisinde cikti
İnşallah iyi haberler alırsınız canımCanım ben geçen hafta amniyosentez yaptırdım hiç düşündüğüm gibi bir işlem değildi oldukça kolay oldu şimdi sonucunu bekliyorum inşallah yüzümüz güler.İnan sonuç beklemek işlemden daha zor
Misiilaaa bin di iğrinimidim. :)maşallah herkes ögreniyo az kişi kaldık ögrenmeyen sanırım
Yerim ben onun elleri :):) Her ihtimale karşı yiyelim yine biz :)Hmmm doğrudur canım,bacaklarını açmıyor deyince amuda kalkacak hali yok ya diye sinirlendim,önceki gidiştede kapalıydı ne hikmetse,elleri kıpır kıpır alt tarafı oynamıyor :)
Kızlar bisi daha. Ben ocakta türkiye gelcem allah nasip ederse. Sırf eşimle alışveriş yapmaya gelcez bide tabi büyüklerimizin görmeye hayır dualarını almaya.. Ben türkiye bebek mağazaları hiç bilmiyom. Eşimin ailesi Erzinde kalıyor ve bizde büyük ihtimal ıskenderun ve adana gezeriz alışveriş için. Eminim güzel kaliteli mağazalar var.
Kızlar bebek arabası da alcaz. Tavsiye ettiniz marka model var mi?
Evet canım denk gelbilmemiz şansa kaldı önceden daha güzeldi kımler burda görüxorduk en azndanSenin hislerine güveniyorum :) artık altta gözükmüyor ya kimlerin online olduğu,giriyorum ama burdamısın diilmisin göremiyorum canım,denk gelemiyoruz galiba :)
MACLAREN- bebek arabasında tavsiye ediyor arkadaşlarım , sırt kısmının 180 derece , yani tam yatan olması önemli . Bu arabaların en önemli özelliği hafif olması 5 kg civarı (ingiliz malı) . bebek ağırlığı arttıkça , bi de çantalar vs ekleniyo arabaya , türkiyede kaldırıma çıkarmak indirmek , yollarda itmek çok zor oluyor ...hafiflik benim de ilk bakacağım özellik , ayrıca sağlam bir marka.
üçlü test 16. haftada mı yapılıyor canım.bende perşembe gideceğim bilgim olsunkızlar yarın ontrolüm var iki doktordada üçlü test yapılcak hayırlısı dualarınızı bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirim bide ben hiç kilo almadım hala çok endişeliyim yarın sorcam doktora
Canım sen hangi memlekettesın ben büyük konuşmayayim ama çiğköfte olmayan yerde duramam herhalde :-(
Biyokimyasal risk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?