Kızlar bugün bebegim e bişey oldu diye okadar korktumki. Hala daha kendimde değilim. Ama Biliyormusunuz hersey silindi kafamdan . alışveriş yapma istehi.cinsiyet meraki. isim ne olcak yada maddiyat takiodum nasıl olcak falan diye ama hepsi önemsiz mis . O iyi olsunda her şey asilir. Allahım onları bize bağışla
buda gzlmıs canmCanım bi arkadaşımın oğlunun adı Ayaz Kuzey
Nerde bu doktor canım :)Kızlar Bebeğinizin cinsiyetini 13 haftalık net öğrenebilirsiniz devamlı gittiğim bi doktorum var kızımıda oğlumda onun yanında dogum yaptırdım şimdi üçüncüye gebeyim ona gidiyorum okadar Detaylı sıcak kanlı bi Dr ki gercekten taktir ediyorum başarılarının Devamını diliyorum tavsiye etmek istedim
hayırdır canım geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşaallahKızlar bugün bebegim e bişey oldu diye okadar korktumki. Hala daha kendimde değilim. Ama Biliyormusunuz hersey silindi kafamdan . alışveriş yapma istehi.cinsiyet meraki. isim ne olcak yada maddiyat takiodum nasıl olcak falan diye ama hepsi önemsiz mis . O iyi olsunda her şey asilir. Allahım onları bize bağışla
sitedenmi kaynaklanıyormuş bende telefondan sanıyodumEvet canım denk gelbilmemiz şansa kaldı önceden daha güzeldi kımler burda görüxorduk en azndan
Kızlar bugün bebegim e bişey oldu diye okadar korktumki. Hala daha kendimde değilim. Ama Biliyormusunuz hersey silindi kafamdan . alışveriş yapma istehi.cinsiyet meraki. isim ne olcak yada maddiyat takiodum nasıl olcak falan diye ama hepsi önemsiz mis . O iyi olsunda her şey asilir. Allahım onları bize bağışla
Canım saol sağlık ocağında el dopleri ile dinlemeye çalıştılar kalp atışları yoktu. Hareket hissediyormusun diye sordu. Hissetmiyorum dedim şaşırdılarhayırdır canım geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşaallah
Saol canımNe oldu kuzum hayırdır insaallah
Saol canım benım alıntı yapmayı beceremedim az önce yazdım. Ama ömrümden ömür gittiNe oldu kuzum hayırdır insaallah
Canim stres yapma oyle bisey olsa doktor sana kalbi atiyo der mi? Benim doktorum kalp atisini dinletmeyi onermiyor bebege zarari varmis cunku doktor da ondan dinletmemistir sonucta onlar goruyor kalbinin atip atmadigini, bebegin iyi Allahin izniyle Stres yapma o da etkilenmesinCanım saol saglık ocağında el dopleri ile dinlemeye çalıştılar kalp atışları yoktu. Hareket hissediyormusun diye sordu. Hissetmiyorum dedim şaşırdılar. Neyse Benim kalp sesim gelio minikimin. Çok ü. ldüm çok agladim allahım göstermesin. Sonra Devlet hastanesine gitim kalbi atiyo dedi iyice inceledi ama bana dinletmedi ya ben hala stres teyim.
Biz sonuç için telefonda konuştuk şükür iyimiş bu arada sabah soramadm hangi hastahaneye gidiyorsun canımkızlar iyi akşamlar tekrar, yarın ikili test sonucu için hastaneye gideceğiz, dualarınızı eksik etmeyin olur mu, size hayırlı haberlerle dönerim inşallah.
Dr Batı bahat hastanesinde Gürkan bey ama üstüne Dr bilmiyorum okadar iyiNerde bu doktor canım :)
Çok saol canım .ne bilim canim rahatlayamadim bi turlu. Bugün manyak oldum iyiceCanim stres yapma oyle bisey olsa doktor sana kalbi atiyo der mi? Benim doktorum kalp atisini dinletmeyi onermiyor bebege zarari varmis cunku doktor da ondan dinletmemistir sonucta onlar goruyor kalbinin atip atmadigini, bebegin iyi Allahin izniyle Stres yapma o da etkilenmesin
Dvet canım bendede görünmüyo gerçi bende telden giriyorum nete ama sanırim sitedensitedenmi kaynaklanıyormuş bende telefondan sanıyodum
Canım icin rahat olsun bişey yokmuş bak düşünme artik ben sağlık ocağina sadece aşilar için gidıyorum sonuçta oradaki dr. Lar kadin doğumcu deil anlayamişlar sen üzülme bebişhde üzme annesi :)Çok saol canım .ne bilim canim rahatlayamadim bi turlu. Bugün manyak oldum iyice
Rahat ol canım sen rahat ol ki bebişin de mutlu olsunÇok saol canım .ne bilim canim rahatlayamadim bi turlu. Bugün manyak oldum iyice
arkadaslar sızlerın yemesı ıcmesı nasıl acaba ben hıc bebegı beslıcek bısey yıyemıyorum et balık sut yumurta cevız ıcım almıo hıc bırını normalde cok cok ıstahlı bırıydım bu saydıklarıma bayılırdım ama sımdı hıc bısey yemıyorum bebege yarıcak ıcım gıdıo ama napım mıdem almıo bıde 12. haftadan sonra bende yedıklerımı cıkarmalar fln basladı gecıcegıne garıp bır surec ıcındeyım sızlerden bole olan varmı kafaya takıyorum ama elımdende bısye gelmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?