2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bana sadece 4lü test dedi. İnşallah hayırlı haberler alırız canım

Günaydın kızlar kabus gibi bir gün geçirdik dün resmen ömrümün10 senesi gitti ağIm burnum şiş bir ton dayakyemiş gibiyim dün 4lü testin sonucunu aldık down sendromu trixomi18 düşük riski fakat açık spına bfıda da yüksek risk görülüyor yazıyormuş tam da kızını okula götürmek için hazırlanmıştım beynimden aşağıya kaynar sular indi yüreğime biri oturdu sanki gözyaşlarım birbiri arsına akıyor o okul yolu nasıl bitti bilmiyorum eşim geldi hemen Dr yanına baktıbana ne alıyorsun hemen dedi sanki elimde gibi bir sürü de kadın bana bakıyor umrunda sanki can benim canım tabi.15 dk baktı vallahi ultrasonda hiç bie sorun yok ana birde ikinci bie göz görsün perinatoloğa gidin dedin istediğin vakit Dr nerde hemde özel sözüm ona Ege Üniversitesi devlet bir muhattap bulamadık bir sürü Dr var çoğunun muayenesi var devlet1 ay sonraya randevu veriyormuş beklenirmi aldık Alsancak da bir Dr adını20.00 randevu verdi ağlamaktan içim dışıma çıktı elimde değil bir rane düzgün şey düşünemiyorum aldım bir abdest yalvardım Rabbim evlatlarımla sınana beni ne olur sen yardım et dedim Yasin okudum gecenin karanlığında gittik içerisi insan dolu allahım neler var insanlar nelere uğraşıyorlar herkesin yardımcısı ol dedim 1saat bekledik bana bie titreme üşüme geldi adam uzan desi elinin altında balık gibi titriyorum Dr çok ilgilendi komple inceledi bir sorun olsa önce beyinde bir yer var orası kapanır bak gayet güzel dedi omurilik de inci gibi dedi içini ferah tut tadını çıkar hiç bir şey yok gayet sağlıklı ve hareketli bir erkek bu dedi içime su Serpildi resmen yüzü bize dönük nasıl kahkaha atıyor Dr bile şaşırdı şuna bak neler yapıyor dedi diyordur dedim anne neler yaptım size bugün gördün mü? 250tl muayene parası da bayıldık kuş gibi hafifleyip döndük evimiZe bir cd verdi birde çok uzun oldu hakkınızı helal edin

cok cok geçmiş olsun cnm biz annelerin en buyuk sıkıntısı bu hemen telaşa verıyoz elimizde olmadan ama sukurkı hepsı temız cıkmıs sevındım :)

Günayydıınn
Yine de dikkat edelim canim hafta sonu yersin insallah ama baska yiyemeyecek olanlar olabilir o yuzden kimsenin gunahina girmeyelim sadece uyariyorum arkadaslari ve kendimi :)

Haklısın canım dikkat etmeliyiz yemek konusunda her şeyi canım çekiyor çok kilo almasam bari
Benim bebek negatif olduğundan hiç iğne olmadım zaten oluyum sorun değil de böyle olduğundan hiç haberim yoktu birde buradaki doktorlara pek güvenim yok açıkcası.

kızlar bende çrliston biber yiyorum sabah kahvaltıda normalde sadece yemeklerde yiyordum.bu hamilelik ne acayip bişeymiş ya
İyi birşeymiş biber bende limonu çok yer oldum zaten severdim. Faydalı da grip oluyordum 2 güne iyi oldum çok şükür.

Yaptırmalı o zaman çok güzel açıklama yapmış doktorun. Allahın izni ile bir probelem olmaz bebekte inşallah

Günaydın kızlarrrr :)canım çok geçmiş olsun, Allah tan güzel haberle dönmüşsünüz sevindim.

https://tr-tr.facebook.com/notes/canan-efendigil-karatay/şeker-yüklemesi-testi-ve-sonuçları/695594117174653

dün şeker testiyle ilgili yazışmalar oldu ve nette araştırırken bu yazıyı buldum, yazıyı okuduktan sonra aşağıda yorum kısmında şeker testinden şikayeti olanlar yazmış açıkçası kafam çok karıştı, 3 adet baklavanın ne zararı olurki diye düşünürken bir de bu yazı ve yorumları okuyunca kafam karıştı,sanırım dktorum yaptıracak ve ben ne diyeceğimi bilemiiyorummm

Sanki yarın doğum ayapacakmışsın gibi konuşmuşsun canım panik yapma yaa daha çok var Benim oğlumun ismi Kerem belki fikir olur. bu bebişin cinsiyetini henüz bilmiyorum ama bana da çok zor geliyor bu isim işi ya hele kız olursa hiç fikrim yok

Acemilerin eline düşmüşün canım ilk bebekse 16da hissetmen çok zor hem o alette belli bir haftadan sonra duyuluyormuş muhtemelen yerini bulamadı boşuna üzmüşler seni.

Aslında testlerin zararı bu işte olmadık yere insanı telaşlandırıyorlar üzüyorlar bilemiyorum çok mu gerekli bu testler

Neyseki bebişin iyiymiş canım.allahım size bağışlasın

Sağolun kızlar yemin ederim hala kendime gelemedim paramızda rezil olduk yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert bu testler işte

GÜNAYDIN KIZLAR
çok uzun olmasından bi yana ödüm koptuuuu
çok sevindim bebişinin iyi olmasına Allah sağıkla kucağımızada almayı nasip etsin

Uzun süredir karatayı takip ediyorum aslında hep sağlıklı şeyler öneriyor ekmek hamur işi şeker yemeyin diyor haklı da meyve konusunda ona katılamam birtek insanın aklı karışıyor işte yaptırmayıpta zarar görenleride okudum off ne zor iş ya

Sağolun kızlar yemin ederim hala kendime gelemedim paramızda rezil olduk yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert bu testler işte
İşte çoğu doktor özellikle özel olanı daha çok üzerine düşüyor bu konunun önce riskli çıktığı için üzüyorlar telaşlandırıyorlar sonra amniyosenteze yönlendiriyorlar ki amniyosentez de bebek için zararlı yani amniyo sentez yapıyorlar risk yok deniyor insanı rahatlatıyorlar çok şükür birşey yok diye seviniyouz

Gunaydin kizlar dun yastigimi degistirdim agrilarim gecti demekki yastik alcak geliyomus garip ruyalar gordum siyah bi at gordum dusuk yaralaniyo bende gidip seviydum o durumd gorunce birde kucagimda bebek gordum ama arkadsimin oglu agliyodu annesini istiyodu

kızlar günaydın
16+0 olduk bugün gecen haftalarda karnımda bişiler hissediyodum ama son 1 haftadır tık yok randevum bu cumartesi cok zayıf oldugum için hissettiğim bebek olabailir ama gazda olabilir .

Geçmiş olsun canım allahım melegini sana bagislasin çok zor bişey yasamissin. Benim perşembe randevum var üçlü ve dörtlü testi yaptirmicam istemiyorum. Allahım ne verdiyse kabulum. Bebeğim i okadar hissetmisken o dandik testlere guvenmem artık . Bizi boşuna strese sokuyo lar üzülme artık canım bak bebiş de sana gulmus anne bunlari ne vtakiyorsun diye - :)

Neredeyse hergün ağrıyor izne daha çookk var iyice tembellik çöktü anlamadım niye böyle oldu ilkinde hiç de böyle değildi
günaydın canım. Dün aksam benmde devam ettı zamanını anlayamıyorum. Streslımsn ? doktora gıdıcem kendım ıcınde sorucam bırde gecelerı cok kötü nefes alıyormuşum esım soyluyor. Oluyormu sendede

günaydın canım başının ağrısınamı iyi geldi yastık değiştirmek.?bende ortapedik alıcam sanırım çok zor durumdayım hiç geçmezmi bi baş ağrısı ya kaç gün oldu korkuyorum artık ciddi anlamda

Dün akşam başından beri gittiğim doktoruma yine gittim, ve plesantadaki bozukluğu söyledim ultrason resminide gösterdim. Bana verdiği cevap şuydu; doktor arkadasım görmüş olabilir ben görememiş olabilirim böyle bişi varsa yapacak bişi yok.

Şaka gibi yemin ederim. Sinirlerim bozuldu basından beri takip eden doktor , olabilir görmemişim diiyor. Gebeliklerin sadece %2sinde görülen bi bozukluktan bahsediyoruz Allah korusun bebeğim sakat olabilir ölebilir. Ama kadın gelmiş bana olabilir yapacak bişi yok diyor. Eve gelene kadar sinirden naptıgımı bilemedim. Bebeğime dogru düzgün bakmadı bile ultrasonda. Aynı anda odaya 3 kişi daha aldı,herkes basımda benı izliyor. 10 sanıye sürmedi zaten bakması ne haftasını söyledi ne baska bişi. Bi daha asla gitmem oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…