Stresli olabilirim şu aralar ama işe gelince başlıyor ağrılar şakaklarım ağrıyor. Gece nasıl uyuduğum hakkında pek bir bilgim yok eşimde top atsan uyanmaz yani. Bu gece oğlum sağolsun ikide bir kalktı akşam zor yatıyor zaten birde gece uyandı yarım saat yatmadı dolaştı ortalarda uykumu alamıyorum hiçgünaydın canım. Dün aksam benmde devam ettı zamanını anlayamıyorum. Streslımsn ? doktora gıdıcem kendım ıcınde sorucam bırde gecelerı cok kötü nefes alıyormuşum esım soyluyor. Oluyormu sendede
Özel mi gittiğin yer nasıl bir açıklama öyle artık doktorlara da güven olmuyor anlamadığı gibi ilgilenmemişte nerden almış acaba diplomayı. ben de olsam ona bir daha gitmezdim.Dün akşam başından beri gittiğim doktoruma yine gittim, ve plesantadaki bozukluğu söyledim ultrason resminide gösterdim. Bana verdiği cevap şuydu; doktor arkadasım görmüş olabilir ben görememiş olabilirim böyle bişi varsa yapacak bişi yok.
Şaka gibi yemin ederim. Sinirlerim bozuldu basından beri takip eden doktor , olabilir görmemişim diiyor. Gebeliklerin sadece %2sinde görülen bi bozukluktan bahsediyoruz Allah korusun bebeğim sakat olabilir ölebilir. Ama kadın gelmiş bana olabilir yapacak bişi yok diyor. Eve gelene kadar sinirden naptıgımı bilemedim. Bebeğime dogru düzgün bakmadı bile ultrasonda. Aynı anda odaya 3 kişi daha aldı,herkes basımda benı izliyor. 10 sanıye sürmedi zaten bakması ne haftasını söyledi ne baska bişi. Bi daha asla gitmem oraya.
Ne güzeel eğer nazlı olupta göstermezse şansına küs ama bence bugün kesinleşir haftan da bayğı ileride benim 2 hafta kaldı iple çekiyorumKızlar öğleden sonra benim de kontrolüm var. Kıza benziyor demişti geçen sefer bakalım kesinleşecek mi? İkili testi yaptırmıştım sorun çıkmadı 3lü ve 4lüyü yaptırmayacam. Detaylı ultrasonda zamanı gelince öğrenirim her şeyini. Baş ağrısı son bir kaç gündür bende de var. Göz yuvalarım ve şakaklarım özellikle ilaca da alıştırmak istemiyorum kendimi. Çekiyorum bakalım şimdilik... Kontrolden sonra görüşmek üzere
Kızlar öğleden sonra benim de kontrolüm var. Kıza benziyor demişti geçen sefer bakalım kesinleşecek mi? İkili testi yaptırmıştım sorun çıkmadı 3lü ve 4lüyü yaptırmayacam. Detaylı ultrasonda zamanı gelince öğrenirim her şeyini. Baş ağrısı son bir kaç gündür bende de var. Göz yuvalarım ve şakaklarım özellikle ilaca da alıştırmak istemiyorum kendimi. Çekiyorum bakalım şimdilik... Kontrolden sonra görüşmek üzere
canımmmm kıyamam allah bir daha yaşatmasın böyle bir korkuKızlar nasılsınız. Sabah sabah maffettiler beni. Sağlık ocağına gittim idrar yolu enfeksiyonu için. Orda kalp atışlarıni dinleyelim dedi.iyi dedim Doppler mi ne aletle bakio bakio kalp atışı yok delirdim. Bana soruyo bebeği hissediyor musun diye ben bir ara pit pit hissettim ama gazdir diyip gecmistim. Son zamanlarda hiç hissetmiyorum dedim.endiseli endişeli baktı . Offff sonra gittim doktora sıra gelene kadar ömrümden ömür gitti. Girdim kalp atışı var dedi ama dinletmedi. Heryeri ne baktı iyi dedi. Ama varya öküz oturdu içime halada kalkmadi
Özel mi gittiğin yer nasıl bir açıklama öyle artık doktorlara da güven olmuyor anlamadığı gibi ilgilenmemişte nerden almış acaba diplomayı. ben de olsam ona bir daha gitmezdim.
Devlet hastanesinden ne beklenilir ki sorarsın söylemezler baştan sağma bakarlar zaten bebeği görmek hayal insanı küçük görürler sanki hayrına bakıyorlar bize. Elbet iyileri de vardır onarın hakkını yememek gerek ama bana hiç denk gelmedi.Amin canım amin Allah hayırlısını versindevlet hastanesiydi. çok üzüldüm 2 hafta sonra teşhisi koyan doktora gidicez tekrar çok ilgileniyor sagolsun bebeğimin parmaklarına kadar göstermişti. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi
Büyük mağazalarda vardır mutlaka , zaten chicco , kraft falan çoğu yerde satılıyor . McLarenı sadece Mothercare mağazasında bulmuştum, internetten de almayı düşünüyorum bazen , büyük şehirlerde bir çok mağaza seçenekleri vardır ...Bu markaya baktım çok güzel ve kaliteli ama eksik bisi var sanki. Benim istediğim araba hem bebek iken girsin hemde 1-3 yasa kadar kullansın. Birde araba koltuğu bebek arabasına takilabilsin.
Ben bir iki tane model buldum
Hauck Shopper Trio bebek arabasi ve
Wollex newyork bebek arabası
Bu tür arabaları sadece netten mi alınıyor yoksa mağazalarda var midir
Stresli olabilirim şu aralar ama işe gelince başlıyor ağrılar şakaklarım ağrıyor. Gece nasıl uyuduğum hakkında pek bir bilgim yok eşimde top atsan uyanmaz yani. Bu gece oğlum sağolsun ikide bir kalktı akşam zor yatıyor zaten birde gece uyandı yarım saat yatmadı dolaştı ortalarda uykumu alamıyorum hiç
Saol canım. Bi daha doktorumdan başkasına acmicam göbeğimi :) :) huzur umu bozdu kadın yaaCanım icin rahat olsun bişey yokmuş bak düşünme artik ben sağlık ocağina sadece aşilar için gidıyorum sonuçta oradaki dr. Lar kadin doğumcu deil anlayamişlar sen üzülme bebişhde üzme annesi :)
Canım çok geçmiş olsun. Böyle bir olay yaşamana çok üzüldüm. Neyse ki herşey yolundaymış Allah a şükür... Şu tarama testlerini hiç sevmiyorum. Bana kalsa ne tarama testi ne şeker yüklemesi yaptırırım ama doktorum sağolsun hiç sormuyor direk tarama için gün veriyor. Fakat@dut35 un paylaştığı şeker yüklemesi ile ilgili yazıyı okuyunca kafam karıştı. Yaptırmak istemediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek. Bu arada @dut35 bizi bilgilendirecek güzel paylaşımlarda bulunuyorsun herzaman:) ne zamandır teşekkür etmek istiyordum sana. Sağol canım :)Günaydın kızlar kabus gibi bir gün geçirdik dün resmen ömrümün10 senesi gitti ağIm burnum şiş bir ton dayakyemiş gibiyim dün 4lü testin sonucunu aldık down sendromu trixomi18 düşük riski fakat açık spına bfıda da yüksek risk görülüyor yazıyormuş tam da kızını okula götürmek için hazırlanmıştım beynimden aşağıya kaynar sular indi yüreğime biri oturdu sanki gözyaşlarım birbiri arsına akıyor o okul yolu nasıl bitti bilmiyorum eşim geldi hemen Dr yanına baktıbana ne alıyorsun hemen dedi sanki elimde gibi bir sürü de kadın bana bakıyor umrunda sanki can benim canım tabi.15 dk baktı vallahi ultrasonda hiç bie sorun yok ana birde ikinci bie göz görsün perinatoloğa gidin dedin istediğin vakit Dr nerde hemde özel sözüm ona Ege Üniversitesi devlet bir muhattap bulamadık bir sürü Dr var çoğunun muayenesi var devlet1 ay sonraya randevu veriyormuş beklenirmi aldık Alsancak da bir Dr adını20.00 randevu verdi ağlamaktan içim dışıma çıktı elimde değil bir rane düzgün şey düşünemiyorum aldım bir abdest yalvardım Rabbim evlatlarımla sınana beni ne olur sen yardım et dedim Yasin okudum gecenin karanlığında gittik içerisi insan dolu allahım neler var insanlar nelere uğraşıyorlar herkesin yardımcısı ol dedim 1saat bekledik bana bie titreme üşüme geldi adam uzan desi elinin altında balık gibi titriyorum Dr çok ilgilendi komple inceledi bir sorun olsa önce beyinde bir yer var orası kapanır bak gayet güzel dedi omurilik de inci gibi dedi içini ferah tut tadını çıkar hiç bir şey yok gayet sağlıklı ve hareketli bir erkek bu dedi içime su Serpildi resmen yüzü bize dönük nasıl kahkaha atıyor Dr bile şaşırdı şuna bak neler yapıyor dedi diyordur dedim anne neler yaptım size bugün gördün mü? 250tl muayene parası da bayıldık kuş gibi hafifleyip döndük evimiZe bir cd verdi birde çok uzun oldu hakkınızı helal edin
:)Yine de dikkat edelim canim hafta sonu yersin insallah ama baska yiyemeyecek olanlar olabilir o yuzden kimsenin gunahina girmeyelim sadece uyariyorum arkadaslari ve kendimi :)
Ben de izledim canan hocayı ve kuzenimde daha önceden yaptırma bence demişti.İnanın benimde aklım bu konuda çok karışıkbende aynı programı izledim, çevremde doğum yapmış kişilerle konuştum,onlar da bana baklava tatlı şerbet içmiyor musun aynen onun gibi dediler, zaten öyle çokta içmiyormuşsun. benimde kafam karıştı açıkçası, yaptırmalımıyıım yaptırmamalımıyım
Günaydın kızlar, midem ağrımak mı istiyor yoksa bulanmak mı karar veremiyor sanırım ama benim içim dışıma çıktı. O kadar şiddetli ki başıma ağrı girdi adetaAcayip bir halsizlik geldi üzerime. Mide bulantıları devam eden var mı ? Çare olarak zencefil ve limon içiyorum umarım bir an önce geçer yoksa bu şekilde çalışmam mümkün değil Ve bir sürü iş var
Evet basima yanlarim agriyodu rahatladimgünaydın canım başının ağrısınamı iyi geldi yastık değiştirmek.?bende ortapedik alıcam sanırım çok zor durumdayım hiç geçmezmi bi baş ağrısı ya kaç gün oldu korkuyorum artık ciddi anlamda
Günaydın kızlar kabus gibi bir gün geçirdik dün resmen ömrümün10 senesi gitti ağIm burnum şiş bir ton dayakyemiş gibiyim dün 4lü testin sonucunu aldık down sendromu trixomi18 düşük riski fakat açık spına bfıda da yüksek risk görülüyor yazıyormuş tam da kızını okula götürmek için hazırlanmıştım beynimden aşağıya kaynar sular indi yüreğime biri oturdu sanki gözyaşlarım birbiri arsına akıyor o okul yolu nasıl bitti bilmiyorum eşim geldi hemen Dr yanına baktıbana ne alıyorsun hemen dedi sanki elimde gibi bir sürü de kadın bana bakıyor umrunda sanki can benim canım tabi.15 dk baktı vallahi ultrasonda hiç bie sorun yok ana birde ikinci bie göz görsün perinatoloğa gidin dedin istediğin vakit Dr nerde hemde özel sözüm ona Ege Üniversitesi devlet bir muhattap bulamadık bir sürü Dr var çoğunun muayenesi var devlet1 ay sonraya randevu veriyormuş beklenirmi aldık Alsancak da bir Dr adını20.00 randevu verdi ağlamaktan içim dışıma çıktı elimde değil bir rane düzgün şey düşünemiyorum aldım bir abdest yalvardım Rabbim evlatlarımla sınana beni ne olur sen yardım et dedim Yasin okudum gecenin karanlığında gittik içerisi insan dolu allahım neler var insanlar nelere uğraşıyorlar herkesin yardımcısı ol dedim 1saat bekledik bana bie titreme üşüme geldi adam uzan desi elinin altında balık gibi titriyorum Dr çok ilgilendi komple inceledi bir sorun olsa önce beyinde bir yer var orası kapanır bak gayet güzel dedi omurilik de inci gibi dedi içini ferah tut tadını çıkar hiç bir şey yok gayet sağlıklı ve hareketli bir erkek bu dedi içime su Serpildi resmen yüzü bize dönük nasıl kahkaha atıyor Dr bile şaşırdı şuna bak neler yapıyor dedi diyordur dedim anne neler yaptım size bugün gördün mü? 250tl muayene parası da bayıldık kuş gibi hafifleyip döndük evimiZe bir cd verdi birde çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Gülçin30 geçmiş olsun bebeğin ıyıymiş çok şükür, insanı yok yere korkutuyolar zaten bu testler. Ben de yaptırma taraftarı değilim hic birini ama yaptırıyorm mecbur.Günaydın güzel anneler ve minikleri
prenses annesi oluyorummmmmmmm :)
geçmiş olsun canım. Peki ne yapılabilinirmiş? Hiç bir tedavi uygulanamayacak mı?kızlar günaydın.. çok yorgunum ama işteyim.. sabaha kadar dişim ağrıdı.. uyuyamadım hiç.. elhamdülillah ama bir sıkıntı geçiyor bir sıkıntı başlıyor.. hamileyim diye röntgen de çektiremiyorum.. röntgen çekmeden de müdahale etmek istemiyorlar.. 4 hafta önce antibiyotik kullanmıştım geçmişti ama dün yine başladı.. kan sulandırıcı kullandığım için çektiremiyorum da..
ohhh canım ne güzel :) bizim yerimizede yat. Keyfini çıkar :) harika olmuş :) benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor ayakta kalınca. Biraz ev işi yapayım biraz dolaşayım hemen başlıyor ağrımayaGünaydın kızlar opuldunuzzz tek tekk. Dün dahil Üç Gün rapor aldım yayiliyorum. Nispet yapmak gibi olmasın ama
Kuyruk sokumu ağrım oluo oturup kalkarken onun dışında şükür iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?