2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar öğleden sonra benim de kontrolüm var. Kıza benziyor demişti geçen sefer bakalım kesinleşecek mi? İkili testi yaptırmıştım sorun çıkmadı 3lü ve 4lüyü yaptırmayacam. Detaylı ultrasonda zamanı gelince öğrenirim her şeyini. Baş ağrısı son bir kaç gündür bende de var. Göz yuvalarım ve şakaklarım özellikle ilaca da alıştırmak istemiyorum kendimi. Çekiyorum bakalım şimdilik... Kontrolden sonra görüşmek üzere

Stresli olabilirim şu aralar ama işe gelince başlıyor ağrılar şakaklarım ağrıyor. Gece nasıl uyuduğum hakkında pek bir bilgim yok eşimde top atsan uyanmaz yani. Bu gece oğlum sağolsun ikide bir kalktı akşam zor yatıyor zaten birde gece uyandı yarım saat yatmadı dolaştı ortalarda uykumu alamıyorum hiç

Özel mi gittiğin yer nasıl bir açıklama öyle artık doktorlara da güven olmuyor anlamadığı gibi ilgilenmemişte nerden almış acaba diplomayı. ben de olsam ona bir daha gitmezdim.
Ne güzeel eğer nazlı olupta göstermezse şansına küs ama bence bugün kesinleşir haftan da bayğı ileride benim 2 hafta kaldı iple çekiyorum Hayırlı güzel haberlerle gel.
Benimde tam o dediğin yerler ağrıyor ilaçsız katlanmaya çalışcaz artık...

Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah :)

canımmmm kıyamam allah bir daha yaşatmasın böyle bir korku

Özel mi gittiğin yer nasıl bir açıklama öyle artık doktorlara da güven olmuyor anlamadığı gibi ilgilenmemişte nerden almış acaba diplomayı. ben de olsam ona bir daha gitmezdim.

devlet hastanesiydi. çok üzüldüm 2 hafta sonra teşhisi koyan doktora gidicez tekrar çok ilgileniyor sagolsun bebeğimin parmaklarına kadar göstermişti. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi

devlet hastanesiydi. çok üzüldüm 2 hafta sonra teşhisi koyan doktora gidicez tekrar çok ilgileniyor sagolsun bebeğimin parmaklarına kadar göstermişti. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi
Devlet hastanesinden ne beklenilir ki sorarsın söylemezler baştan sağma bakarlar zaten bebeği görmek hayal insanı küçük görürler sanki hayrına bakıyorlar bize. Elbet iyileri de vardır onarın hakkını yememek gerek ama bana hiç denk gelmedi.Amin canım amin Allah hayırlısını versin

Büyük mağazalarda vardır mutlaka , zaten chicco , kraft falan çoğu yerde satılıyor . McLarenı sadece Mothercare mağazasında bulmuştum, internetten de almayı düşünüyorum bazen , büyük şehirlerde bir çok mağaza seçenekleri vardır ...

sormak lazım ben uyusamda yorgun oluyorum farketmıyor aslında en azından benım ıcın :) ıste bende ısyerıne gelmeyı hıc ıstemıyrm streslı bı sekılde gıdıyorum o yüzden mı ağrıyor acaba dıye dusunuyrm sende oyle gıdıyorsan ondan olabılır. suan agrıyormu? bırde yer yer benım ağrım sankı mıgren gıbı

Canım icin rahat olsun bişey yokmuş bak düşünme artik ben sağlık ocağina sadece aşilar için gidıyorum sonuçta oradaki dr. Lar kadin doğumcu deil anlayamişlar sen üzülme bebişhde üzme annesi :)
Saol canım. Bi daha doktorumdan başkasına acmicam göbeğimi :) :) huzur umu bozdu kadın yaa

Canım çok geçmiş olsun. Böyle bir olay yaşamana çok üzüldüm. Neyse ki herşey yolundaymış Allah a şükür... Şu tarama testlerini hiç sevmiyorum. Bana kalsa ne tarama testi ne şeker yüklemesi yaptırırım ama doktorum sağolsun hiç sormuyor direk tarama için gün veriyor. Fakat@dut35 un paylaştığı şeker yüklemesi ile ilgili yazıyı okuyunca kafam karıştı. Yaptırmak istemediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek. Bu arada @dut35 bizi bilgilendirecek güzel paylaşımlarda bulunuyorsun herzaman:) ne zamandır teşekkür etmek istiyordum sana. Sağol canım :)

Günaydın kızlar, midem ağrımak mı istiyor yoksa bulanmak mı karar veremiyor sanırım ama benim içim dışıma çıktı. O kadar şiddetli ki başıma ağrı girdi adeta Acayip bir halsizlik geldi üzerime. Mide bulantıları devam eden var mı ? Çare olarak zencefil ve limon içiyorum umarım bir an önce geçer yoksa bu şekilde çalışmam mümkün değil Ve bir sürü iş var

Ben de izledim canan hocayı ve kuzenimde daha önceden yaptırma bence demişti.İnanın benimde aklım bu konuda çok karışık bilemiyorum ...

kızlar günaydın.. çok yorgunum ama işteyim.. sabaha kadar dişim ağrıdı.. uyuyamadım hiç.. elhamdülillah ama bir sıkıntı geçiyor bir sıkıntı başlıyor.. hamileyim diye röntgen de çektiremiyorum.. röntgen çekmeden de müdahale etmek istemiyorlar.. 4 hafta önce antibiyotik kullanmıştım geçmişti ama dün yine başladı.. kan sulandırıcı kullandığım için çektiremiyorum da..

benim mide bulantılarım son süret devam ediyor ama ben sabah akşam ilaç kullanıyorum bulantı için. Baş agrısıyla birleşince cekilmez bir hal alıyor. Mide bulantıma ayva iyi gelmişti. Ama herkeste farklı olabiliyor. Allah yardımcın olsun

Evet basima yanlarim agriyodu rahatladim

Günaydın güzel anneler ve minikleri
prenses annesi oluyorummmmmmmm :)
Gülçin30 geçmiş olsun bebeğin ıyıymiş çok şükür, insanı yok yere korkutuyolar zaten bu testler. Ben de yaptırma taraftarı değilim hic birini ama yaptırıyorm mecbur.
Palpetek arkadaşm senin de prensesin hayırlı olsun. Darısı da bana olsun.
Bu arada hepinize Günaydınnn ama en çok da bebişlere :)

geçmiş olsun canım. Peki ne yapılabilinirmiş? Hiç bir tedavi uygulanamayacak mı?
Günaydın kızlar opuldunuzzz tek tekk. Dün dahil Üç Gün rapor aldım yayiliyorum. Nispet yapmak gibi olmasın ama

Kuyruk sokumu ağrım oluo oturup kalkarken onun dışında şükür iyiyim.
ohhh canım ne güzel :) bizim yerimizede yat. Keyfini çıkar :) harika olmuş :) benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor ayakta kalınca. Biraz ev işi yapayım biraz dolaşayım hemen başlıyor ağrımaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…